کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
دوستان مترو دبی 24 ساعته نیست روزهای هفته 5:50 هست تا 11 شب و اخر هفته پنج شنبه و جمعه 5:50 هست تا 12 شب و در محل ایستگاههای الاتحاد18 و 19خالدبن ولید خط قرمز با خط سبز تلاقی دارن و میشه عوض کرد خط قرمز همونی هست که از فرودگاه تا جبل علی میره و در مقابل مراکز خرید معروف ایستگاه داره ولی خط سبز تا ابوهیل همون ایستگاه NMC میره من جلوی ایستگاه ابن بطوطه اتوبوسهای ابوظبی رو دیدم ولی مثل دم عوارضی بود انگار باید مینشستین تا پر شن تازه از ایستگاه اتوبوس در ابوظبی تا سفارت هم با ترافیک صبح اون شهر حدود 15 دقیقه ای هست و در دبی هم با تاکسی از سیتی سنتر تا ابن بطوطه 80 درهم میشه حدودا خلاصه اینکه ریسک نکنین و با ملیکا یا کسای دیگه تماس بگیرین میان دم هتل بین 4 تا 5 صبح میبرندتون حدود 7 اونجایید و انشالله حدود 9 یا زودتر با یک ضرب مییان و 11 تو هتلین و مبلغ هم میدونین بین 120 تا 150 برای هر نفر البته میدونم دبی یک ترمینال اتوبوس داره که منظم میرن ابوظبی اما دقیق آدرس ندارم

بطور کلی بهتره 8 اونجا باشین حالا کمی اونورتر اما یک نفر پارسال 10:30 رسیده بود گفته بودن برو فردا بیا

من صفحات 38 و42 همین تاپیک مطالبی راجع به دبی گذاشتم شاید مفید باشه
موفق باشین
تشکر کنندگان: EKAM ، behfaza ، amin arefi ، aaraam ، soli asali ، حاجی واشنگتن ، pari pari ، artam2 ، powerb
(2014-02-09 ساعت 00:39)A10A نوشته:  سلام...
ما ساعت مصاحبه مون 8 صبح هستش... ما نهایتا تا چه ساعتی خودمون رو باید برسونیم سفارت که پذیرش بشیم(بعد ساعت 8)؟
به خاطر اینکه ما شاید صیح زود با اتوبوس از دبی به ابوظبی بیاییم... کسی از زمان شروع کار اتوبوس ها اطلاعی داره؟ مرسی

ساعات و مسیر رفت و آمد اتوبوس بین دبی و ابوظبی و ... را از لینک امضای بنده بخوانید.
تشکر کنندگان: soli asali ، amin arefi ، حاجی واشنگتن ، artam2
سلام دوستان...
نوع پوشش در دبی آزاد هست یا محدودیت داره (مخصوصا برای خانم ها )؟

تشکر کنندگان: farshadm999 ، soli asali
(2014-02-10 ساعت 00:49)A10A نوشته:  سلام دوستان...
نوع پوشش در دبی آزاد هست یا محدودیت داره (مخصوصا برای خانم ها )؟

آزاد آزاد دوست من.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: pari pari ، EKAM ، soli asali
ما ساعت مصاحبه مون 8 صبح هستش... ما نهایتا تا چه ساعتی خودمون رو باید برسونیم سفارت که پذیرش بشیم(بعد ساعت 8)؟
به خاطر اینکه ما شاید صیح زود با اتوبوس از دبی به ابوظبی بیاییم... کسی از زمان شروع کار اتوبوس ها اطلاعی داره؟ مرسی

دوست عزیز چند تا نکته میگم در مورد اتوبوسها هم برای شما هم بقیه شاید مفید باشه که نگران نباشید اتوبوسها کاملا منظم و دقیق با صندلیهای راحت هستن داخل اتوبوسها اینترنت پرسرعت بیسیم رایگان و مهماندار هست که انواع نوشیدنی سرد و گرم میتونید سفارش بدین، اولین اتوبوس ابوظبی ساعت 5 صبح از دبی ایستگاه مرکزی اتوبوس القبیبا (Al Ghubaiba) تو منطقه bur dubai حرکت میکنه ولی چون خیلی ها صبح زود میرن ابوظبی اولین اتوبوس یکم صف تشکیل میشه شما میتونی 4:30 اونجا باشی اگر به اولین اتوبوس نرسی مشکلی نیست بلافاصله اتوبوس بعدی میاد کلا 2 ساعت طول میکشه یعنی شما ساعت 7 از اتوبوس پیاده میشی که از اونجا تا سفارت نهایت 10 دقیقه راه با تاکسی هست پس 7:15 نهایت جلو سفارتی نگران نباشید درب سفارت هم ساعت 7:30 باز میشه ولی شروع کار داخل سفارت از همون 8 میشه، هزینه بلیط اتوبوس برای هر نفر 25 درهم که تو ایستگاه دبی با کارت های الکترونیکی مترو پرداخت میکنید ولی برای برگشتن از ابوظبی به دبی به صورت سنتی بلیط میخرید. هزینه تاکسی از ایستگاه ابوظبی تا سفارت و بالعکس هر بار حدود 20 درهم (بین 18 تا 20 درهم) میباشد. در مجموع رفت و برگشت با اتوبوس 50 درهم هزینه داره و هزینه رفت و برگشت تاکسی به سفارت و تا ایستگاه اتوبوس ابوظبی نهایت 40 درهم. (50 + 40 = 90 درهم کل هزینه)

مصاحبه : 30 Jan
دریافت ویزا: 3 Feb روز مصاحبه 1 ضرب
ورود به آمریکا : به زودی
دوستان ویزای عادی امارات چند روزه اوکی میشه ؟ من از چهارشنبه 2 هفته پیش پول دادم آژانس که برام بگیره ، یعنی 12 روز /// و هنوز اوکی نکرده
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: philter ، farshadm999 ، soli asali ، pari pariaaa
سلام
من 14 بهمن قراردادبستم و هزینه رو پرداختم و امروز آژانس بهم زنگ زد و گفت همه چی آماده هست و ویزا امروز اوکی شده.
شما حتما پیگیر شو یه وقت خدای ناکرده مثل برخی دوستان که امسال سر مسئله ویزا اذیتشون کردن و با کلی دنگ و فنگ ویزا دادن به مشکل نخوری.

(2014-02-10 ساعت 17:04)mohammad19911991 نوشته:  دوستان ویزای عادی امارات چند روزه اوکی میشه ؟ من از چهارشنبه 2 هفته پیش پول دادم آژانس که برام بگیره ، یعنی 12 روز /// و هنوز اوکی نکرده
کیس همسرم: ازدواجی/فایل کردن Dec 2020/سفارت ابوظبی/تایید NVC در Feb 2022/منتظر نامه دعوت مصاحبه
کیس خودم: 2014ASXXXXXX/سفارت:Abu Dhabi/رویت: 12 May/ارسال فرمهاباایمیل:July 14/دریافت تائید:July 19/کارنت:9Jan2014/نامه دوم:17Jan2014/آپدیت سیس:25 Feb/مصاحبه:1st  Week March/ویزا:دوروزبعدازمصاحبه/مقصد:San Jose/ورود به آمریکا:31July2014/تعداد: 1 نفر Big Grinسفرنامه اندکی صبرسحرنزدیک است
تشکر کنندگان: amin arefi ، soli asali
(2014-02-10 ساعت 17:04)mohammad19911991 نوشته:  دوستان ویزای عادی امارات چند روزه اوکی میشه ؟ من از چهارشنبه 2 هفته پیش پول دادم آژانس که برام بگیره ، یعنی 12 روز /// و هنوز اوکی نکرده

ویزا امارات ۲۴ - ۷۲ ساعته اپرو می‌شه اگه اینقدر طول دادن مطمئن باشید کم کاری آژانس بوده یا خودش اصلا اپلای‌ نمی‌کنه و میده دست کسای دیگه ، یادمه تو تهران چند تا جا خودشون اپلای میکردن برای ویزا امارات و ۴۸ ساعت بعد تحویل میدادن ، یه آژانسی هست کنار شیرین عسل توی میر داماد خودش اپلای می‌کنه برای ویزا.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: mahbube ، amin arefi ، soli asali ، EKAM ، poem ، behfaza ، ebi1988 ، pari pariaaa
از دوستان گلی که تو ابوظبی مصاحبه دارن و سایت ceasمیشناستشون تقاضا دارم اعلام بفرمایند

کسی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: philter ، soli asali ، ebi1988
سلام.
برای منو همچنان نمیشناسه.

(2014-02-10 ساعت 17:30)alimomen نوشته:  از دوستان گلی که تو ابوظبی مصاحبه دارن و سایت ceasمیشناستشون تقاضا دارم اعلام بفرمایند

کسی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کیس همسرم: ازدواجی/فایل کردن Dec 2020/سفارت ابوظبی/تایید NVC در Feb 2022/منتظر نامه دعوت مصاحبه
کیس خودم: 2014ASXXXXXX/سفارت:Abu Dhabi/رویت: 12 May/ارسال فرمهاباایمیل:July 14/دریافت تائید:July 19/کارنت:9Jan2014/نامه دوم:17Jan2014/آپدیت سیس:25 Feb/مصاحبه:1st  Week March/ویزا:دوروزبعدازمصاحبه/مقصد:San Jose/ورود به آمریکا:31July2014/تعداد: 1 نفر Big Grinسفرنامه اندکی صبرسحرنزدیک است
تشکر کنندگان: ffrfar ، soli asali ، alitab
دوستان برای من یک سوال پیش اومده. چرا بعضی از دوستان خودشون سعی دارن بلیط و هتل رزرو کنن و از تور استفاده نمی کنن؟ فقط برای اینکه امکان تغییر تاریخ برگشت وجود داشته باشه یا دلیل دیگه ای هم دارن؟
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza ، mohammad19911991 ، alitab ، EKAM
(2014-02-11 ساعت 17:20)mari83 نوشته:  دوستان مصاحبه ما هفته سوم اسفندماه توی ابوظبی هستش. آیا کسی از دوستان هم تو این تاریخ اونجا مصاحبه داره؟

سلام، ما هفته سوم هستیم SmileRolleyes
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: alitab ، soli asali ، ebi1988 ، EKAM ، behfaza
دوستان مصاحبه ما مصادف شده با هفته دوم عید نوروز...با توجه به افزایش قیمت تورها در عید لطفا اگر تور با قیمت مناسب سراغدارید لطفا به من معرفی کنید باسپاس
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: nahiddee ، behfaza ، soli asali ، alitab
سلام، کسی بلیط سیستمی ارزون سراغ داره؟ (با پرواز امارات 1800 شده،خیلی گرونه... با هواپیمای داخل هم ندارن) ممکنه مصاحبه ما که اولین هفته فروردین هست عقب بیافته؟ همش ترس از این باعث شده دنبال بلیط سیستمی باشم که اگه تاریخش عوض شد بتونم تغییرش بدم
ابوظبي کيس نامبر:حدود ۴٠٠٠ ، مصاحبه :مارچ
تشکر کنندگان: behfaza ، soli asali
(2014-02-10 ساعت 16:44)miladdariani نوشته:  

دوست عزیز چند تا نکته میگم در مورد اتوبوسها هم برای شما هم بقیه شاید مفید باشه که نگران نباشید اتوبوسها کاملا منظم و دقیق با صندلیهای راحت هستن داخل اتوبوسها اینترنت پرسرعت بیسیم رایگان و مهماندار هست که انواع نوشیدنی سرد و گرم میتونید سفارش بدین، اولین اتوبوس ابوظبی ساعت 5 صبح از دبی ایستگاه مرکزی اتوبوس القبیبا (Al Ghubaiba) تو منطقه bur dubai حرکت میکنه ولی چون خیلی ها صبح زود میرن ابوظبی اولین اتوبوس یکم صف تشکیل میشه شما میتونی 4:30 اونجا باشی اگر به اولین اتوبوس نرسی مشکلی نیست بلافاصله اتوبوس بعدی میاد کلا 2 ساعت طول میکشه یعنی شما ساعت 7 از اتوبوس پیاده میشی که از اونجا تا سفارت نهایت 10 دقیقه راه با تاکسی هست پس 7:15 نهایت جلو سفارتی نگران نباشید درب سفارت هم ساعت 7:30 باز میشه ولی شروع کار داخل سفارت از همون 8 میشه، هزینه بلیط اتوبوس برای هر نفر 25 درهم که تو ایستگاه دبی با کارت های الکترونیکی مترو پرداخت میکنید ولی برای برگشتن از ابوظبی به دبی به صورت سنتی بلیط میخرید. هزینه تاکسی از ایستگاه ابوظبی تا سفارت و بالعکس هر بار حدود 20 درهم (بین 18 تا 20 درهم) میباشد. در مجموع رفت و برگشت با اتوبوس 50 درهم هزینه داره و هزینه رفت و برگشت تاکسی به سفارت و تا ایستگاه اتوبوس ابوظبی نهایت 40 درهم. (50 + 40 = 90 درهم کل هزینه)

مصاحبه : 30 Jan
دریافت ویزا: 3 Feb روز مصاحبه 1 ضرب
ورود به آمریکا : به زودی
به نظر من با توجه به ترافیک اول صبح در مسیر ابوظبی بهتره که شما زودتر برید. البته چیزایی که میگم نظر شخصیه و خیلیها با اتوبوس به ابوظبی رفتن و مصاحبشون هم انجام شده. دوستانی که در کار حملو نقل سفارت هستن اکثرا کارشون رو بخوبی انجام میدن و در سفرنامه ها میتونید ملاحظه بکنید. هر نفر 125 درهم فک نمیکنم خیلی تفاوتی با 90 درهم داشته باشه. پس بهتره بدون استرس از جلوی هتلتون سوار شید و دوباره با آرامش جلوی در هتل یا هرجای شهر که برای بازدید میخواین برید پیاده شین. شماره کسیکه مارو برد و کسیکه بهتر از اون بود وبخاطر مسائلی ما نتونستیم باهاش بریم رو برای جلوگیری از هرگونه شائبه تبلیغ در پیام خصوصی میتونم در اختیارتون بزارم. امیدوارم سفر خوبی داشته باشین و بهتون سفارش میکنمکه اولا هیچگونه استرسی رو بخودتون راه ندین چون خیلی راحتتر از اونیه که فکر میکنید دوما تمام تاپیکهای مهاجرسرا مخصوصا سفرنامه و کلیرنس برندگان رو با دقت و صفحه به صفحه بخونید. چون هر پیامی میتونه براتون بدرد بخور و مهم باشه
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: philter ، janatirad ، حاجی واشنگتن ، ffrfar ، soli asali ، lighter ، behfaza ، yasejavan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان