کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلا
پس این قیمت بی لاین چی شد .

من دیروز گرفتم 1000درام با شارز200درامی از تاتو .یعنی همش 200 درام بیشتر اعتبار نداره حالا اینو گرون خریدم یا نه بعد من می تونم سیم کاتو دوباره بفروشم یا نه
بعد دوستان میشه سیم کارتو دوباره فروخت یا نه ؟
من صبح مدیکال بودم و همه جاهایی را که توی بیمارستان باید می رفتم از روی کروکی که توی سایت مهاجرسرا بود استفاده کردم جا داره از دوستانی که توی تهیه این کروکی ها زحمت کشیدن تشکر کنم.
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: mohsenmb ، noobnoobi
یه چیزه مهمه دیگه بگم که حتما دلار کله درشت از اونایی که 100 دلاری برجسته داره بیارید چون اینجا دلار های قدیمی رو چنج ممکنن منم چه شانسی اوردم چند دلار از این جدیدا داشنم وگرنه هیچی دیگه
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: noobnoobi
سلام عزیزان من یه سوال از بچه هایی که مصاحبه رفتن دارم عزیزان میگن افیسر زیاد به کارت پایان خدمت گیر نمیده میخوام بدونم رو پاسپورت چی اونی که خدمت نرفته خب طبیعتا پاس نداره یعنیی اونجا هیچ راهی برات نمی زارن عزیزان میتونید کمکم کنید سپاسگذارم
(2014-03-04 ساعت 17:14)rk20000 نوشته:  سلام عزیزان من یه سوال از بچه هایی که مصاحبه رفتن دارم عزیزان میگن افیسر زیاد به کارت پایان خدمت گیر نمیده میخوام بدونم رو پاسپورت چی اونی که خدمت نرفته خب طبیعتا پاس نداره یعنیی اونجا هیچ راهی برات نمی زارن عزیزان میتونید کمکم کنید سپاسگذارم

"اونی که خدمت نرفته خب طبیعتا پاس نداره" ؟؟؟؟؟ ؟؟

اگه پاس نداشته باشین چه چوری اونوقت تشیف می برین مصاحبه ؟؟
من منظورتونو نگرفتم !!!!
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، noobnoobi
(2014-03-04 ساعت 17:34)nasim نوشته:  
(2014-03-04 ساعت 17:14)rk20000 نوشته:  سلام عزیزان من یه سوال از بچه هایی که مصاحبه رفتن دارم عزیزان میگن افیسر زیاد به کارت پایان خدمت گیر نمیده میخوام بدونم رو پاسپورت چی اونی که خدمت نرفته خب طبیعتا پاس نداره یعنیی اونجا هیچ راهی برات نمی زارن عزیزان میتونید کمکم کنید سپاسگذارم

من منظورتونو نگرفتم !!!!

شما فکر کنید رفتیم اونجا تو سفارت راه حلی دارن
(2014-03-04 ساعت 19:06)rk20000 نوشته:  
(2014-03-04 ساعت 17:34)nasim نوشته:  

من منظورتونو نگرفتم !!!!

شما فکر کنید رفتیم اونجا تو سفارت راه حلی دارن

خروج از مرز غیر ق ا نونی منظورتونه؟؟؟ فکر نمی کنم بدون پاس و شماره ش بتونین . فرم های اولیه و مگه پر نکردین ؟
موضوع پیچیده شد باید از پیشکسوتان کمک گرفت
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، noobnoobi
پیشکسوتان منتظر جواباتونم زیاد وقت ندارم می تونم از کمکتون بهره بگیرم بچه ها
(2014-03-04 ساعت 17:09)kamranh نوشته:  یه چیزه مهمه دیگه بگم که حتما دلار کله درشت از اونایی که 100 دلاری برجسته داره بیارید چون اینجا دلار های قدیمی رو چنج ممکنن منم چه شانسی اوردم چند دلار از این جدیدا داشنم وگرنه هیچی دیگه

این چه صحبتیه عزیز من
همه رو چنح میکنن هیچ مشکلی هم نداره
به شرطی که تقلبی نباشه
من هم از قدیمی ها دارم هم از جدیدا
تو SAS چنج کردم ، تو VAS چنج کردم توی ARAY هم چنج کردم
شماره کیس: 2014AS000009xx
رویت قبولی: 15 اکتبر 2013/ ارسال ایمیلی فرمها: 20 اکتبر 2013/ سفارت: آنکارا --> ایروان / كارنت: قبلنا / نامه دوم: 21 ژانویه 2014 / مصاحبه: هفته اول مارچ- ایروان/دریافت ویزا: یکضرب 5 مارچ / مقصد: تگزاس !
تشکر کنندگان: نام کاربری somi ، alitab ، nasim ، pari pariaaa ، twins ، noobnoobi
منم یک ضرب گرفتم Big Grin

یکی دو روز دیگه ایروانم ، هرکسی کاری داشت یا کمکی خواست در خدمتم
از همه دوستان عزیزم هم توی این فروم بسیار ممنون و متشکرم
چه بابت کمک های بی دریغشون و چه دلگرمی و پشتوانه همیشگی شون
ایشالا یه روز جمع بشیم تو امریکا دور هم آش بپزیم بخوریم با هم :دیTongue
رویت قبولی: 15 اکتبر 2013/ ارسال ایمیلی فرمها: 20 اکتبر 2013/ سفارت: آنکارا --> ایروان / كارنت: قبلنا / نامه دوم: 21 ژانویه 2014 / مصاحبه: هفته اول مارچ- ایروان/دریافت ویزا: یکضرب 5 مارچ / مقصد: تگزاس !
(2014-03-04 ساعت 21:48)rk20000 نوشته:  پیشکسوتان منتظر جواباتونم زیاد وقت ندارم می تونم از کمکتون بهره بگیرم بچه ها

دوست عزیز اصلا قبول نمیکنن همچین وضعیتی رو!!!! یا کارت پایان خدمت دارید یا معافی تون یا فیش وثیقه که باید اونجا نشون بدین!!! اتفاقا خیلی هم براش مهمه! بعذ اگر پاسپورت نداشته باشید ویزا روی چی بزنن!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: hamid_fs3 ، nasim ، reza_top60 ، pari pariaaa ، H Pier ، Saeedv13 ، mahdibashoma ، 5ina ، noobnoobi ، mehdi2014
راستی من با یک شرکتی اینجا آشنا شدم که توی کار تور و آپارتمان و این چیزاس
مثه هیور مثلا ، با یکی از کارمنداش تو خیابون آشنا شدم که یک دختر ارمنی بود که فارسی بلد بود با یکی دیگه هم که ایرانی بود ( آقای کاوه توفیقی) یه دفه دیگه صحبت کردم. ایشون هم بسیار پسر خوبی هستن .
به نظرم در کل خیلی آدمای خوبی بودن. اگر دنبال خونه یا آپارتمان هستین میتونن بهتون کمک کنن که متناسب با نیاز و هزینه شما یه جای مناسب بهتون پیشنهاد بدن. من یه نرخ همینطوری هم گرفتم ببینم مظنه چنده [ من قیمتا دستم هست حدودا ] که قیمت خیلی خوبی داد. خیلی هم ادمای معقولی هستند اگر حس میکنید چیزی گرونه ، اگر میخواین رزو کنید یا هر چیز دیگه بهتون مشاوره خوبی هم میدن.
یک حسن دیگه ای هم که میتونه داشته باشه اینه که شما رو از دست این دلال ها راحت میکنه چون خیالتون راحته و اگر هم خدایی نکرده هر اتفاقی بیفته ، شما متضرر بشید ، شرکت جوابگو هست
اسم شرکت : شرکت الیت
آدرس : شماره 19 خیابان ماشتوتس
تلفن : +374 که کد ایروان هست : 055532102 ، 077732102 ، 099932102
تماس بگیرید بگید با آقای کاوه توفیقی میخوام صحبت کنم
بگید هم وحید معرفی کرده احتمالن بهتر باشه یکم :دی
تشکر کنندگان: نام کاربری somi ، nasim ، pari pariaaa ، H Pier ، 5ina ، noobnoobi ، mehdi2014
(2014-03-03 ساعت 19:48)mohsenmb نوشته:  
(2014-03-03 ساعت 14:23)amor92 نوشته:  
(2014-03-03 ساعت 13:17)ojee نوشته:  
(2014-03-03 ساعت 10:36)mohsenmb نوشته:  خوب دوستان عزیزم منم تونستم ویزای یه ضرب رو دریافت کنم که بعد از خدا و خانواده ام مدیون خیلی از بچه های مهاجر سراهستم. الانم از سفارت تماس گرفتن و گفتن ویزات حاضره (خدا روشکر) من فعلاً میرم دنبال مقدمات بلیط شاید بتونم امروز برگردم ایران. به زودی سفرنامه خودم رو که فکر میکنم خالی از لطف نباشه تقدیم شما خواهم کرد. براتون آرزوی موفقیت میکنم همانطوری که شما برای من آرزو کردید. فعلاً تا رسیدن به ایران خدانگهدارتون
هوراااااااااااااااااااااااااااا
دوست عزیز تبریک میگم امیدوارم روزهای پر از سلامتی شادی و موفقیت پیش روتون باشه Wink

دوست عزيز تبريك ميگم. اگر لطف كنيد شرايطتتون رو كه منجر به گرفتن ويزاي يك ضرب شد بنويسيد ممنون ميشيم.

دوستان ممنونم از تبریکتون . امیدوارم این شرایط برای همه پیش بیاد. سوالتون خیلی کلی بود ولی شرایط خاصی نبود همش لطف خدابود ان شاله سفرنامه رو تا آخر هفته میارم روی سایت شاید به کار برخی از دوستان بیاد هرچند تکرار مکرراته . Big Grin Cool

منظورم ميزان تمكن مالي، شغل و تعداد نفرات شما بود دوست عزيز و اينكه روي چه چيزي تاكيد داشتند و همينطور محل مصاحبه شما. ممنون ميشم از پاسختون چون من ماه آينده مصاحبه دارم.
(2014-03-04 ساعت 13:21)rainbow21 نوشته:  دوستان به نظرتون از سایت http://www.hyurservice.com میشه تخفیف گرفت ؟ مخصو صا توی عید ؟
آپارتمان های Executive رو $67 میده به نظرتون میشه 45 گرفت ؟

من چندین بار بهشون ایمیل زدم و کلی اطلاعات گرفتم ولی در مورد تخفیف چیزی نگفتم یعنی هنوز برام قطعی نبود ، خیلی راحت بهت جواب میدن یک ایمیل بهشون بزن و درخواست تخفیف کن - موفق باشی
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، noobnoobi ، mehdi2014
(2014-03-05 ساعت 08:38)عراقی نوشته:  
(2014-03-04 ساعت 13:21)rainbow21 نوشته:  دوستان به نظرتون از سایت http://www.hyurservice.com میشه تخفیف گرفت ؟ مخصو صا توی عید ؟
آپارتمان های Executive رو $67 میده به نظرتون میشه 45 گرفت ؟

من چندین بار بهشون ایمیل زدم و کلی اطلاعات گرفتم ولی در مورد تخفیف چیزی نگفتم یعنی هنوز برام قطعی نبود ، خیلی راحت بهت جواب میدن یک ایمیل بهشون بزن و درخواست تخفیف کن - موفق باشی
راستش خیلی سعی کردم تخفیف بگیرم. ولی خب راضی نشد . میگه عید زیاد مسافر داریم از ایران
تصمیم گرفتم از apartrent بگیرم چون قیمتاش کمی ارزونتره

تشکر کنندگان: nasim ، pari pariaaa ، noobnoobi ، mehdi2014
آقا یه سوالی برام پیش اومده...
این آقایی که میگه من هم تونستم ویزای یک ضرب بگیرم... مگه تازه رفته مصاحبه؟
مگه واسه 2014 اردیبهشت پارسال نتایج اعلام نشد؟یعنی از اون موقع تا الان تازه رفته مصاحبه؟
یعنی تقریبا بعداز 10 ماه از تاریخ اعلام قبولی تازه رفته مصاحبه؟
خواهش میکنم راهنماییم کنید چون من خودم به خاطر ترس از همین مورد که واسه 2015 ثبت نام کنم و قبول بشم و اونوقت هنوز خدمتم تموم نشده باشه امسال ثبت نام نکردم.... یعنی الکی الکی از دستم پرید 2015...؟؟؟
من فکر میکردم بعد از قبول حداکثر تا شش ماه مصاحبه وقتش تموم میشه... خواهش میکنم راهنماییم کنید دوستان گیج شدم...

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان