کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-02-26 ساعت 21:06)nima bozorgpour نوشته:  
(2014-02-26 ساعت 20:46)aghaghia نوشته:  
(2014-02-26 ساعت 08:29)nima bozorgpour نوشته:  dar barge abi faghat 2 ja zarbdar khorde administrative processing va affidavit of support i864, vali khodesh goft barvandat naghese goftam mitonam mostaghim baraton post konam goft moshkelii nist,hala baram post karadan,khodam mibaram tahvil midam emroo azashun miporsam yani telephoni ke mitonma visa begiram age basham ya na,ya age midonid rahesh chiye behem begid mamnon misham pedaram baham hast taghat mondane injam nadare, mercii, az koja bayad befahmam kebarge abi baraye clearence hast ya naghs madrak,? bazam mamnon

دوست عزیز اول این که از این به بعد فارسی تایپ کنید وگرنه پستتون عدم تایید میشه! دوم این که وقتی شما در قسمت مراحل اداری براتون تیک خورده یعنی این که فعلا بهتون ویزا نمیدن تا کلیر بشین که همونطور که آفیسر بهتون گفته 2-3 ماهی ممکنه طول بکشه ولی نقص مدرکتون رو اگر زودتر تحویل بدین برای پیشرفت کارتون بهتر هست....
شرمنده لپ تاپ من فارسی نداره، همین کار رو می کنم،میرم سفارت ببینم اونجا چی می گن،خبر می دم بهتون ، بازم مرسی،
سلام امروز رفتم سفارت با مدارک گفتن که از تو سایت چک کن هر وقت کیس نامبر در اومد بیا سفارت ،مرسی از دوستان و آقا رضا Smile
تشکر کنندگان: miladfr12 ، pari pariaaa ، reza_top60 ، noobnoobi
(2014-02-28 ساعت 22:16)نام کاربری somi نوشته:  بچه ها دیگه مخم هنگ کرده،میگم اگه مصاحبه رو عقب بندازیم باز خطریه معلوم نیس کی جواب بدن،تلفنی که نمیشه،نه؟ چون ایمیل معلوم نیس کی جواب بدن ماکه شانس نداریمSad
توروخدا کسی اگه چیزی به ذهنش میرسه بگه،ما باید 20روز ارمنستان واستیم و تازه درسم بخونیم!!
بچه های این تاپیک همیشه کمک کننده و دلسوز بودن، تو تاپیک سفر به ترکیه که یه بار سوال کردم بلیط رو چند خریدین شکر خدا هیچ کس جواب نداد!

بهترین کار اینه که دنبال یک آپارتمان ارزونتر باشین هر چند کیفیت قبلی رو نداشته باشه! البته میتونید ایمیل هم بزنید به سفارت و بگید اگر ممکنه مصاحبه تون رو یک هفته تا 10 روز عقب بندازن وگرنه که توی همون تایم قبلی خودتون رو خواهید رسوند! معمولا به اینطور ایمیل ها سریع جواب میدن، 1شنبه آخر وقت یا 2شنبه اول وقت بهشون ایمیل بزنید و سوال کنید، بهرحال تیریست در تاریکی!!!!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، mohsenmb ، نام کاربری somi ، nasim ، noobnoobi
(2014-02-28 ساعت 21:12)Hadi2014 نوشته:  
(2014-02-28 ساعت 17:07)mohsenmb نوشته:  [quote='Hadi2014' pid='467147' dateline='1393535786']
سلام. بچه هايى که اخيرا رفتن ارمنستان ساعت رسيدنشون به ايروان چند بوده؟ يعنى حدودا کى به محل اقامتشون ميرسن؟چون دکتر ساعت 4.30 به من وقت دادن. مرسى

دوست عزیز بستگی به پروازتون داره که تاخیر داشته باشه یا نه کلاً طول پروازتون 1:15 دقیقه است. اگه درام و فرمها رو قبلاً حاضر کرده باشید دیگه توی فرودگاه مشکلی ندارید..

خيلى ممنون از راهنماييتون. شماره خانم لوسى رو داريد؟

096047333 شماره خانم لوسی هستش
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: نام کاربری somi ، hamid_fs3 ، noobnoobi
(2014-03-01 ساعت 00:22)aghaghia نوشته:  
(2014-02-28 ساعت 22:16)نام کاربری somi نوشته:  بچه ها دیگه مخم هنگ کرده،میگم اگه مصاحبه رو عقب بندازیم باز خطریه معلوم نیس کی جواب بدن،تلفنی که نمیشه،نه؟ چون ایمیل معلوم نیس کی جواب بدن ماکه شانس نداریمSad
توروخدا کسی اگه چیزی به ذهنش میرسه بگه،ما باید 20روز ارمنستان واستیم و تازه درسم بخونیم!!
بچه های این تاپیک همیشه کمک کننده و دلسوز بودن، تو تاپیک سفر به ترکیه که یه بار سوال کردم بلیط رو چند خریدین شکر خدا هیچ کس جواب نداد!

بهترین کار اینه که دنبال یک آپارتمان ارزونتر باشین هر چند کیفیت قبلی رو نداشته باشه! البته میتونید ایمیل هم بزنید به سفارت و بگید اگر ممکنه مصاحبه تون رو یک هفته تا 10 روز عقب بندازن وگرنه که توی همون تایم قبلی خودتون رو خواهید رسوند! معمولا به اینطور ایمیل ها سریع جواب میدن، 1شنبه آخر وقت یا 2شنبه اول وقت بهشون ایمیل بزنید و سوال کنید، بهرحال تیریست در تاریکی!!!!
ممنون
ولی آدمهای استرسیی هستیم مصاحبه رو عوض نکنیم بهتره،ولی پیشنهادتون درباره ی آپارتمان ارزونتر بجا بود کاملا،شهر کوچیکیه فکر نکنم دوری از مرکز زیاد اذیت کنه،چون آپارتمان های تمیز در نقاط دورتر خیلی قیمت بهتری دارن.
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، noobnoobi
سلام ی نکته برای کسانی ک مجرد نیستن
حتما دو نسخه از سند ازدواجتون و ترجمه همراهتون باشه چون تو سفارت ازتون میخوان یکی واسه پرونده خودتون و یکی هم واسه پرونده همسرتون
تشکر کنندگان: mohsenmb ، mohamad92 ، nasim ، noobnoobi
سلام
دوستان یه عکاسی هم در ایروان آدرس بدین شاید بدرد خورد ...
در ضمن قیمت عکس 5 در 5 اونجا چند در میادش ؟؟
مرسی
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: noobnoobi
[/quote]

[/quote]
ممنون
ولی آدمهای استرسیی هستیم مصاحبه رو عوض نکنیم بهتره،ولی پیشنهادتون درباره ی آپارتمان ارزونتر بجا بود کاملا،شهر کوچیکیه فکر نکنم دوری از مرکز زیاد اذیت کنه،چون آپارتمان های تمیز در نقاط دورتر خیلی قیمت بهتری دارن.
[/quote]

دوست خوبم اگه تو سایت اجاره آپارتمانه دقت کنید طول روزهای اجاره تو مبلغ اجاره موثر هستش و اگه شما تصمیم داشته باشید بیشتر بمونید فکر میکنم اجاره رو خیلی پایین تر میتونید بدید. استرس هیچ تاثیر مثبتی تو روند زندگی تون نداره. با آرامش کارهاتون پیش ببرید لطفا. موفق و پیروز باشید.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: نام کاربری somi ، noobnoobi
(2014-03-01 ساعت 20:10)kamranh نوشته:  سلام
مرسی

به نظرم از ایران عکس تهیه کنید و با خودتون ببرید. هم صرفه جویی در زمان خواهید داشت هم در هزینه.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
(2014-03-01 ساعت 21:59)hamid_fs3 نوشته:  
مرسی

به نظرم از ایران عکس تهیه کنید و با خودتون ببرید. هم صرفه جویی در زمان خواهید داشت هم در هزینه.

دوستان عزیزم لطفاً مساله عکس رو کاملاً جدی بگیرید. حتماً با عکسهایی که به kcc ارسال کردید متفاوت و جدیدتر باشه چونکه در غیر اینصورت سفارت واستون تشکیل پرونده نمیده و میگه برید و عکس جدید بیارید. حالا بگرد دنبال عکاسی نزدیک سفارت.عکاسی هم اینجا زیاده ولی قیمت نگرفتم Smile
(2014-03-01 ساعت 22:18)mohsenmb نوشته:  
مرسی
دوستان عزیزم لطفاً مساله عکس رو کاملاً جدی بگیرید. حتماً با عکسهایی که به kcc ارسال کردید متفاوت و جدیدتر باشه چونکه در غیر اینصورت سفارت واستون تشکیل پرونده نمیده و میگه برید و عکس جدید بیارید. حالا بگرد دنبال عکاسی نزدیک سفارت.عکاسی هم اینجا زیاده ولی قیمت نگرفتم Smile
سلام
خوب مگه نقض مدرک نمیزنه بگه بعد از مصاحبه بگیر بیار بعد اونجا همون لحظه عکسو تحویل میدن من عکس جدید گرفتم ولی بازم به هر حال توی اون شرایط آدم هر چی بیشتر بدونه بهتر حالا اگه آدرس عکاسی می دونید بگید
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
(2014-03-01 ساعت 22:24)kamranh نوشته:  
مرسی
سلام
خوب مگه نقض مدرک نمیزنه می گه بعد از مصاحبه بگیر بیار بعد اونجا همون لحظه عکسو تحویل میده من عکس جدید گرفتم ولی خیلی روشن شده عکسم میگم این روتوش شده میگه به خاطر دوربینمونه عکس ها رو روشن میگیره
خودش میگه که ایرادی نداره حالا نمی دونم ... من که 2 شنبه صبح باید برم نمی دونم دیگه چی کار کنم ...
حتما توجه داشته باشین عکسی همراه داشته باشید ک با عکس روی پاسپورتتون یکی نباشه
(2014-03-01 ساعت 21:56)hamid_fs3 نوشته:  بچه های این تاپیک همیشه کمک کننده و دلسوز بودن، تو تاپیک سفر به ترکیه که یه بار سوال کردم بلیط رو چند خریدین شکر خدا هیچ کس جواب نداد!

[/quote]
ممنون
[/quote]

دوست خوبم اگه تو سایت اجاره آپارتمانه دقت کنید طول روزهای اجاره تو مبلغ اجاره موثر هستش و اگه شما تصمیم داشته باشید بیشتر بمونید فکر میکنم اجاره رو خیلی پایین تر میتونید بدید. استرس هیچ تاثیر مثبتی تو روند زندگی تون نداره. با آرامش کارهاتون پیش ببرید لطفا. موفق و پیروز باشید.
[/quote]
حق با شماست
همون هیور سرویس،الان اون آپارتمان معروفشو خیلی بالا برده ولی واسه 19روز به 45 دلار راضی شده،به احتمال زیاد فردا همونو اوکی کنیم، جهنم ضرر یخورده زیاد میشه کلا، 40دلارم پیدا میشه ولی باز میترسم، بهر حال داریم تقریبا یه مهاجرتکی به ارمنستان میکنیمWink
راستی امتحان هردومون اوکی شد،بلیطم فردا میریم عوض کنیم، نامرد آسمان 558هزار تومان ازمون میگیره بابت جریمه تعویض کلاس!! به اضافه اون 1،840 که قبلا گرفته بود، بخدا یه سر میرفتیم نیویورک امتحان میدادیم بهتر بود!
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، noobnoobi
عکاسی همه جا هست ولی یه جایی که من همش مسیرم بوده و دیدم توی خیابون امیریان از ماشتوتس که به سمت هاراپراک میری سمت راست چند تا پله میخوره میره پایین
شماره کیس: 2014AS000009xx
رویت قبولی: 15 اکتبر 2013/ ارسال ایمیلی فرمها: 20 اکتبر 2013/ سفارت: آنکارا --> ایروان / كارنت: قبلنا / نامه دوم: 21 ژانویه 2014 / مصاحبه: هفته اول مارچ- ایروان/دریافت ویزا: یکضرب 5 مارچ / مقصد: تگزاس !
تشکر کنندگان: kamranh ، pari pariaaa ، reza_top60 ، mohsenmb ، ojee ، noobnoobi
دوستان بر خیابان ماشتوتز بین خیابان های امیریان و پوشکین که عکاسی خیلی بزرگ هست که روی شیشه زده
PRINT/PHOTO و چند تا پله میخوره میره بالا.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: mohsenmb ، ojee ، pari pariaaa ، noobnoobi
(2014-03-01 ساعت 23:02)mahssa نوشته:  
(2014-03-01 ساعت 22:24)kamranh نوشته:  
مرسی
سلام
خوب مگه نقض مدرک نمیزنه می گه بعد از مصاحبه بگیر بیار بعد اونجا همون لحظه عکسو تحویل میده من عکس جدید گرفتم ولی خیلی روشن شده عکسم میگم این روتوش شده میگه به خاطر دوربینمونه عکس ها رو روشن میگیره
خودش میگه که ایرادی نداره حالا نمی دونم ... من که 2 شنبه صبح باید برم نمی دونم دیگه چی کار کنم ...
حتما توجه داشته باشین عکسی همراه داشته باشید ک با عکس روی پاسپورتتون یکی نباشه
دوستان توجه داشته باشید عکس تنها مساله ای هست که ندیدم نقص مدرک بزنن. اگر هم رتوش شده باشه اشکالی نداره اما دیگه افراط نشده باشه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان