کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-03-05 ساعت 09:54)hs6467 نوشته:  آقا یه سوالی برام پیش اومده...
این آقایی که میگه من هم تونستم ویزای یک ضرب بگیرم... مگه تازه رفته مصاحبه؟
مگه واسه 2014 اردیبهشت پارسال نتایج اعلام نشد؟یعنی از اون موقع تا الان تازه رفته مصاحبه؟
یعنی تقریبا بعداز 10 ماه از تاریخ اعلام قبولی تازه رفته مصاحبه؟
خواهش میکنم راهنماییم کنید چون من خودم به خاطر ترس از همین مورد که واسه 2015 ثبت نام کنم و قبول بشم و اونوقت هنوز خدمتم تموم نشده باشه امسال ثبت نام نکردم.... یعنی الکی الکی از دستم پرید 2015...؟؟؟
من فکر میکردم بعد از قبول حداکثر تا شش ماه مصاحبه وقتش تموم میشه... خواهش میکنم راهنماییم کنید دوستان گیج شدم...

دوست عزیز این پروسه حتی نزدیک به یک سال هم از وقتی که برنده بشین تا وقتی که برین مصاحبه به طول کشیده

(2014-03-05 ساعت 08:38)عراقی نوشته:  
(2014-03-04 ساعت 13:21)rainbow21 نوشته:  دوستان به نظرتون از سایت http://www.hyurservice.com میشه تخفیف گرفت ؟ مخصو صا توی عید ؟
آپارتمان های Executive رو $67 میده به نظرتون میشه 45 گرفت ؟

من چندین بار بهشون ایمیل زدم و کلی اطلاعات گرفتم ولی در مورد تخفیف چیزی نگفتم یعنی هنوز برام قطعی نبود ، خیلی راحت بهت جواب میدن یک ایمیل بهشون بزن و درخواست تخفیف کن - موفق باشی

Big Grin من زدم یه قروون هم پایین نیومد
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، noobnoobi ، mehdi2014
دوستان سلام ما هم کلیرنس خوردیم ...
2014As36xx(همسرم)،4 نفر
ایروان
کلیرنس خوردیمBig Grin
همچنان منتظر کلیر شدن هستیمTongue
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، alitab ، mohsenmb ، mahdibashoma ، 5ina ، noobnoobi ، mehdi2014
باسلام خدمت دوستان عزیز
پدر و مادر من قرار هست برای مصاحبه تو فروردین برن مصاحبه ارمنستان.و با توجه به قیمت های زیاد میخواستم از دوستانی که میتونن با پدر مادر من شریک بشوند برای کرایه ی جا لطفا پیغام بدید که با هم در ارتباط باشیم.خیلی خیلی ممنون میشم
بيا ره توشه برداريم قدم در راه بي برگشت بگذاريم ببينيم آسمان هر كجا آيا همين رنگ است ؟
تشکر کنندگان: Prometheus ، ojee ، hamid_fs3 ، sorooosh ، mohamad92 ، 5ina ، saman_slipknot ، noobnoobi ، mehdi2014
(2014-03-05 ساعت 11:32)Nazanin samadi نوشته:  دوستان سلام ما هم کلیرنس خوردیم ...

سلام دوست عزيز
به جمع ما خوش اومدي.ايشالله زودتر كلير بشي. لطفاً امضاتون رو هم تكميل كنيد.
موفق باشيد
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، ffrfar ، vahidhm ، sobi_spider ، mahdibashoma ، noobnoobi ، mehdi2014
(2014-03-05 ساعت 11:53)melina132 نوشته:  
(2014-03-05 ساعت 11:32)Nazanin samadi نوشته:  دوستان سلام ما هم کلیرنس خوردیم ...

سلام دوست عزيز
به جمع ما خوش اومدي.ايشالله زودتر كلير بشي. لطفاً امضاتون رو هم تكميل كنيد.
موفق باشيد

ممنونم اتفاقا" دوست دارم هر چه سریعتر امضا داشته باشم تا بتونم براتون سفرنامه خودم رو بنویسم ولی فکر کنم هنوز آیکون درست کردن امضا برای من فعال نشدهSad
2014As36xx(همسرم)،4 نفر
ایروان
کلیرنس خوردیمBig Grin
همچنان منتظر کلیر شدن هستیمTongue
تشکر کنندگان: alitab ، noobnoobi ، mehdi2014
(2014-03-05 ساعت 00:40)vahidhm نوشته:  منم یک ضرب گرفتم Big Grin

یکی دو روز دیگه ایروانم ، هرکسی کاری داشت یا کمکی خواست در خدمتم
از همه دوستان عزیزم هم توی این فروم بسیار ممنون و متشکرم
چه بابت کمک های بی دریغشون و چه دلگرمی و پشتوانه همیشگی شون
ایشالا یه روز جمع بشیم تو آمریکا دور هم آش بپزیم بخوریم با هم :دیTongue

عزیزم می تونی مشکل ما رو هم مطرح کنی شاید بشه راهی پیدا کرد ممنون عزیزم
تشکر کنندگان: Prometheus ، vahidhm ، noobnoobi ، mehdi2014
(2014-03-05 ساعت 11:46)mina000 نوشته:  باسلام خدمت دوستان عزیز
پدر و مادر من قرار هست برای مصاحبه تو فروردین برن مصاحبه ارمنستان.و با توجه به قیمت های زیاد میخواستم از دوستانی که میتونن با پدر مادر من شریک بشوند برای کرایه ی جا لطفا پیغام بدید که با هم در ارتباط باشیم.خیلی خیلی ممنون میشم

سلام
من هفته اول بعد از تعطيلات نوروز ارمنستانم
كيس نامبر: ***2014AS5/ كنسولگري: آنكارا ----» ایروان/ رؤيت قبولي: 10 july/ ارسال فرم ها(ايميل): 21 july/ دريافت ايميل تأييديه: 24 July/ کارنت: February/ نامه دوم: 12 Februray/ مصاحبه: April 2w/ برگه آبی/ آپديت: روز مصاحبه و روز بعد/ آپدیت با ایمیل 11 اگوست/بدون ایمیل 19 آگوست/ بدون ایمیل 2 سپتامبر
تشکر کنندگان: 5ina ، noobnoobi ، mehdi2014

وحید جان خیلی خوشحال شدم
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
موفق باشی Wink
CN : 2014AS29xx
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 30 Jan
دریافت ویزا: 31 Jan

[font=Arial]صدای خنده ی خدا را میشنوی ؟؟؟
به انچه محال می پنداری میخندد...
پس آرزو کن ...
[/font]

تشکر کنندگان: alitab ، mohsenmb ، vahidhm ، H Pier ، ffrfar ، pv-n ، pari pariaaa ، 5ina ، nasim ، noobnoobi ، mehdi2014
(2014-03-05 ساعت 17:23)rk20000 نوشته:  

عزیزم می تونی مشکل ما رو هم مطرح کنی شاید بشه راهی پیدا کرد ممنون عزیزم
دوست عزیز من متاسفانه در این زمینه اطلاعاتی ندارم
چون خودم و همه کسایی که باهاشون در ازتباط بودم پایان خدمت داشتن
ولی برای مشکل شما یک تاپیک جداگانه و کامل وجود داره
توصیه میکنم این تاپیک رو به صورت کامل مطالعه کنید و اگر جواب سوالتون رو پیدا نکردید اونجا دوباره سوالتون رو مطرح کنید
شماره کیس: 2014AS000009xx
رویت قبولی: 15 اکتبر 2013/ ارسال ایمیلی فرمها: 20 اکتبر 2013/ سفارت: آنکارا --> ایروان / كارنت: قبلنا / نامه دوم: 21 ژانویه 2014 / مصاحبه: هفته اول مارچ- ایروان/دریافت ویزا: یکضرب 5 مارچ / مقصد: تگزاس !
تشکر کنندگان: H Pier ، pari pariaaa ، 5ina ، noobnoobi ، mehdi2014
آقا بازهم کسی جواب من رو نداد،من اگه واسه 2015 شرکت میکردم و قبول میشدم چون خدمت سربازی دارم و شاید یکسال بعد میتونستم برم مصاحبه آیا این امکان داشت که یکسال بعد از اعلام قبول شدنم برم مصاحبه؟دست خودم هست این موضوع؟ واینکه کل هزینه های مصاحبه در ایروان و ویزا و ... و گرفتن بلیط برای رفتن به آمریکا برای هر نفر چقدر هست؟ دوستان لطفا راهنماییم کنید خیلی برام مهم هست...
تشکر کنندگان: 5ina ، noobnoobi
دوستای عزیزم
خیلی خیلی بابت سفرنامه هایی که زحمت کشیدین گذاشتین ممنونم،مخصوصا این آخریا، نازنین،وحید، حسن...
واقعا به آدم آرامش میده،واقعا خوشحالم که محل مصاحبه مون رو از آنکارا به ایروان تغییر دادیم، همه بچه ها چه ویزا گرفته چه کلیرانس خورده از سفرشون خاطره خوبی داشتن.
ما هم که میدونین قراره یه 18 روزی اونجا باشیم،ولی چون امتحان داریم بعدش براتون مینویسم.
ضمنا عزیزانی که دنبال خونه هستند،بیشتر سرچ کنید،الان به خاطر عید اون سایتای معروفشون اصلا تخفیف نمیدن،ولی بیشتر تو گوگل با کلیدواژه های مختلف سرچ کنید،اونایی که مثلا به اندازه ی هیور مشتری ندارن ،بهتر راه میان.
بچه ها دعا کنید سفر ما هم به خیر بگذره،مخصوصا بابت امتحان. شایدم آفیسر دید ما داریم 2هفته بعد مصاحبه وایمیستیم کلیرانس مارو اکسپرس انجام دادن،آخرش با ویزا برگشتیم،واسه اینم دعا کنین Wink
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
(2014-03-06 ساعت 09:54)hs6467 نوشته:  آقا بازهم کسی جواب من رو نداد،من اگه واسه 2015 شرکت میکردم و قبول میشدم چون خدمت سربازی دارم و شاید یکسال بعد میتونستم برم مصاحبه آیا این امکان داشت که یکسال بعد از اعلام قبول شدنم برم مصاحبه؟دست خودم هست این موضوع؟ واینکه کل هزینه های مصاحبه در ایروان و ویزا و ... و گرفتن بلیط برای رفتن به آمریکا برای هر نفر چقدر هست؟ دوستان لطفا راهنماییم کنید خیلی برام مهم هست...

بلی امکان داشت چون نتایج 2015 توی اردیبهشت مشخص می شد و در صورت قبولی و بالا بودن کیس نامبرتون امکان داشت یکسال بعد از اعلام قبولی برید واسه مصاحبه برا قسمت دوم سوالتون بایستی زحمت خوندن سفرنامه دوستان را بکشید مطمئنا اطلاعات خوبی در این خصوص بدست خواهید اورد .
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: alitab ، aghaghia ، pari pariaaa ، H Pier ، mahdibashoma ، reza_top60 ، vahidhm ، 5ina ، noobnoobi ، mehdi2014
ﮐﻠﯿﺮ . ﮔﻔﺖ ﺍﺯ ﻧﻈﺮ ﻣﻦ 99 ﺩﺭﺻﺪ ﺍﻭﮐﯿﻪ ﻭﻟﯽ ﻣﺮﺍﺣﻞ ﺍﺩﺍﺭﯼ ﺑﺎﯾﺪ
ﻃﯽ ﺷﻪ . ﺣﺪﺍﻗﻞ ﺩﻭ ﻣﺎﻩ ﺗﺎ 8 ﻣﺎﻩ ﮔﻔﻨﺶ ﻓﮑﺮ ﻧﻤﯿﮑﻨﻢ ﮐﻤﺘﺮ ﺍﺯ
ﺩﻭﻣﺎﻩ ﺑﺸﻪ . ﺳﺮﺑﺎﺯﯼ ﻣﻌﺎﻑ . ﻋﮑﺴﺎﯼ ﺳﻔﺎﺭﺗﺘﻮﻧﻮ ﺍﺻﻼ ﭘﺸﺖ ﻧﻮﯾﺴﯽ ﻧﮑﻨﯿﻦ. بسیار کوتاه بود و هیچ سوال خاصی هم نپرسید
***2014as3، دو نفر، ایروان برگه آبی
...The cheapest sort of pride is national pride
سلام منم کلیرنس خوردم :-o

چی کار کنم
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: alitab ، nasim ، H Pier ، kage.omid ، mahdibashoma ، pari pariaaa ، ffrfar ، vahidhm ، 5ina ، rezahoorjandi ، pv-n ، noobnoobi ، mehdi2014
(2014-03-06 ساعت 19:29)kamranh نوشته:  سلام منم کلیرنس خوردم :-o

چی کار کنم
به جمع ما کلیرنسیها خوش اومدید دوست عزیز
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: alitab ، nasim ، H Pier ، mohsenmb ، mohamad92 ، pari pariaaa ، vahidhm ، 5ina ، noobnoobi ، mehdi2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان