کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-03-06 ساعت 19:29)kamranh نوشته:  سلام منم کلیرنس خوردم :-o

چی کار کنم
منتظر باشید منتظر باشید و باز هم منتظر باشید...
2014As36xx(همسرم)،4 نفر
ایروان
کلیرنس خوردیمBig Grin
همچنان منتظر کلیر شدن هستیمTongue
تشکر کنندگان: alitab ، mohamad92 ، pari pariaaa ، ffrfar ، 5ina ، saman_slipknot ، noobnoobi ، mehdi2014
دوستان میشه وکیل گرفت و این مدت مراحل اداری را کمتر کردش مثلا این وکلای مهاجرت نمی تونن توی پرسه اداری کارها رو سریعتر بکنن
دوستان اگه نظری دارین مطرح کنی چون من این کیس هتی ازدواج رو که می دیدم اومدن مصاحبه اکثرا وکیل داشتن و روز نصاحبخ بنده 2 تا کیس ازدواج بکد که وکزل داشتن و خیلی راحت ویزاشون گرفتن حالا نمی دونم ما هم می تونیم وکیل بگیریم یا نه
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: alitab ، noobnoobi
سلام به دوستای گلم و تبریک به کارنتیهای جدید
خواستم اطلاع بدم اولین پرواز ماهان 29 اسفند به ایروان ساعت 17:00 از تهران و ساعت 19:00 به وقت ایروان می رسد.پرواز بعدی 25 مارچ ، 30 مارچ و 4 آپریل می باشد .اطلاعات بعدی را به محض دریافت در اختیارتان قرار می دهم Wink
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
دوستان کسی توی یک ماه ، بیست روز آینده و حتی زودتر می ره برای مصاحبه
راستش یه خواهش و درخواستی داشتم اگر کسی می ره خصوصی پیام بده درخواستم بگم.
ممنونم
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: alitab ، shadi79 ، twins ، noobnoobi
(2014-03-08 ساعت 09:25)taleghani نوشته:  سلام به دوستای گلم و تبریک به کارنتیهای جدید
خواستم اطلاع بدم اولین پرواز ماهان 29 اسفند به ایروان ساعت 17:00 از تهران و ساعت 19:00 به وقت ایروان می رسد.پرواز بعدی 25 مارچ ، 30 مارچ و 4 آپریل می باشد .اطلاعات بعدی را به محض دریافت در اختیارتان قرار می دهم Wink

حیف من با آسمان گرفتم و الا ماهان خیلی بهتر هستش
قیمت پروازهای ماهان رو نداری دوست عزیز؟
F2A

ارسال مدارک Jan/30
دريافت فرم رسيد : Feb/02
انتقال مدارك به سرويس سنتر كاليفرنيا :Aug/28
تاريخ اپروو: Sep/24
...
تشکر کنندگان: H Pier ، pari pariaaa ، noobnoobi
(2014-03-08 ساعت 11:11)sadeghi897 نوشته:  دوستان کسی توی یک ماه ، بیست روز آینده و حتی زودتر می ره برای مصاحبه
ممنونم
دی
من اگه کلیر بشم حتما میروم
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: alitab ، H Pier ، sadeghi897 ، ojee ، noobnoobi ، mehdi2014
(2014-03-08 ساعت 11:11)sadeghi897 نوشته:  دوستان کسی توی یک ماه ، بیست روز آینده و حتی زودتر می ره برای مصاحبه
ممنونم
دی

من 1ماه دیگه میرم اگه به دردت میخوره در خدمت هستم
F2A

ارسال مدارک Jan/30
دريافت فرم رسيد : Feb/02
انتقال مدارك به سرويس سنتر كاليفرنيا :Aug/28
تاريخ اپروو: Sep/24
...
تشکر کنندگان: aghaghia ، ffrfar ، alitab ، H Pier ، sadeghi897 ، azadeh2014 ، ojee ، noobnoobi ، mehdi2014
(2014-03-05 ساعت 00:36)vahidhm نوشته:  
(2014-03-04 ساعت 17:09)kamranh نوشته:  یه چیزه مهمه دیگه بگم که حتما دلار کله درشت از اونایی که 100 دلاری برجسته داره بیارید چون اینجا دلار های قدیمی رو چنج ممکنن منم چه شانسی اوردم چند دلار از این جدیدا داشنم وگرنه هیچی دیگه

این چه صحبتیه عزیز من
همه رو چنح میکنن هیچ مشکلی هم نداره
به شرطی که تقلبی نباشه
من هم از قدیمی ها دارم هم از جدیدا
تو SAS چنج کردم ، تو VAS چنج کردم توی ARAY هم چنج کردم
منم هم قدیمی چنج کردم هم جدید!
انصراف داده !!!
تشکر کنندگان: vahidhm ، azadeh2014 ، نام کاربری somi ، alitab ، mohsenmb ، ojee ، noobnoobi ، mehdi2014
سلام
دوستایی که تازه ایروان بودن یا الان اونجان،قیمت میوه و سبزیجات چقده؟چون اگه خیلی گرونه یا کیفیتش خیلی پایینه میشه از اینجا یخورده سیب و پرتقال برد،گو این که الان فصل خوبی واسه میوه نیست کلا.
ببخشید آخه قبلا مطرح شده بود یکی گفته بود خیلی گرونه،باز یکی گفته بود نه شما اشتباه میکنی،خلاصه به تفاهم نرسیده بودن.
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2014-03-10 ساعت 10:18)نام کاربری somi نوشته:  سلام
دوستایی که تازه ایروان بودن یا الان اونجان،قیمت میوه و سبزیجات چقده؟چون اگه خیلی گرونه یا کیفیتش خیلی پایینه میشه از اینجا یخورده سیب و پرتقال برد،گو این که الان فصل خوبی واسه میوه نیست کلا.
ببخشید آخه قبلا مطرح شده بود یکی گفته بود خیلی گرونه،باز یکی گفته بود نه شما اشتباه میکنی،خلاصه به تفاهم نرسیده بودن.

قیمت میوه و سبزی در ارمنستان خوبه. نیازی نیست از اینجا ببرید. ما خودمون اونجا میوه خریدیم. کیفیتشم بد نبود. اینکه میگم قیمتش خوبه یعنی اینکه گرونتر از ایران نیست و گاهی کمتر هم هست. به نظر من این چیزا را اونجا بخرید یا اگه میخواین از ایران ببرید مقدار زیادی نبرید. کم ببرید هر وقت تموم شد دوباره برید بخرید.
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
(2014-03-10 ساعت 10:18)نام کاربری somi نوشته:  سلام

قیمت ها تقریبا مناسب هست
نیازی نیست از ایران ببرید
تا اونجایی که یادمه پرتقال کیلویی حدودا 600 درام
موز 700 درام
سیب زمینی و پیاز و هویج و این چیزا هم حدود 300 درام
شماره کیس: 2014AS000009xx
رویت قبولی: 15 اکتبر 2013/ ارسال ایمیلی فرمها: 20 اکتبر 2013/ سفارت: آنکارا --> ایروان / كارنت: قبلنا / نامه دوم: 21 ژانویه 2014 / مصاحبه: هفته اول مارچ- ایروان/دریافت ویزا: یکضرب 5 مارچ / مقصد: تگزاس !
چه خوب،آخه ما داریم وسیله جمع میکنیم،یه سوال خانه داری دیگه Wink :پدیده ای به نام نون اونجا یافت میشه؟! از همین نونای اروپایی حجیم هست دیگه؟
و یه چیز دیگه،هوا الان چطوره؟ والا تو accuweather یه روز یه چیز مینویسه فرداش نظرش عوض میشه! مثلا باروناش حسابیه یا مث اینجا کار به چتر باز کردنم نمیکشه؟هواش سوز نداره؟مثلا شبا میشه راحت با یه کاپشن پیاده روی کرد؟شال و کلاه نمیخواد؟
بازم ببخشید اگه سوال زیاد پرسیدم،من همه ی سفرنامه هارو خوندم ولی بازم خیالم راحت نیست آخه مدت اقامتمون قراره زیاد باشه. امیدوارم به درد بقیه دوستانی که دارن میرن هم بخوره.
تشکر کنندگان: noobnoobi
قيمتها تقريبا مشابه ايرانه. به نظر من هم خودتون رو زياد درگير آوردن نکنيد.
شماره كيس :2014AS00004XXX
كنسولگري : ايروان
تاريخ رؤيت قبولي : 7 May
ارسال فرم هاي اوليه :May 26 با ايميل (دريافت پاسخ 4 روز بعد 30 may)
تعداد اعضاء كيس :2 نفر
دريافت نامه دوم: 21 ژانويه
زمان مصاحبه: هفته دوم مارچ 2014 - برگه آبي
تشکر کنندگان: نام کاربری somi ، hamid_fs3 ، pari pariaaa ، H Pier ، noobnoobi ، mehdi2014
دوستان من هر چی به این شماره های این سایت زنگ می زنم واسه رزورو انگار شماره هاش مشکل داره
http://www.yerevanapartment.net/en/3-roo...revan-d387
کسی بوده از اینجا رزورو کرده باشه ؟؟

واسه شبی 30 د لار می شه جایی و پیدا کرد توی مرکز شهر؟
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: noobnoobi ، mehdi2014
(2014-03-10 ساعت 13:03)nasim نوشته:  دوستان من هر چی به این شماره های این سایت زنگ می زنم واسه رزورو انگار شماره هاش مشکل داره
http://www.yerevanapartment.net/en/3-roo...revan-d387
کسی بوده از اینجا رزورو کرده باشه ؟؟

واسه شبی 30 د لار می شه جایی و پیدا کرد توی مرکز شهر؟
اولش 00374 میگیری؟ والا یه بار دیگه هم گفتم اصلا به اونا فایده نداره زنگ زدن،من چندتا زنگ زدم،اولا انگلیسیاشون داغونه، ثانیا دو ساعت طول میکشه حالیشون کنی،بعد میگن آپارتمانشون پره،یا قیمت بالاتر از اون که تو سایت زده میگن یا اصلا معلوم نیس برات نگه دارن یا نه.
به نظر من اگه 30 که نه ولی 38 دلار پیدا میکنی،apartrent.am یا آپارتمانهای کلاس B
هیور رو چک کن. Visitarm چندتا داره.
تشکر کنندگان: nasim ، vahidhm ، noobnoobi ، mehdi2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان