کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-03-10 ساعت 13:19)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-03-10 ساعت 13:03)nasim نوشته:  دوستان من هر چی به این شماره های این سایت زنگ می زنم واسه رزورو انگار شماره هاش مشکل داره
http://www.yerevanapartment.net/en/3-roo...revan-d387
کسی بوده از اینجا رزورو کرده باشه ؟؟

واسه شبی 30 د لار می شه جایی و پیدا کرد توی مرکز شهر؟
اولش 00374 میگیری؟ والا یه بار دیگه هم گفتم اصلا به اونا فایده نداره زنگ زدن،من چندتا زنگ زدم،اولا انگلیسیاشون داغونه، ثانیا دو ساعت طول میکشه حالیشون کنی،بعد میگن آپارتمانشون پره،یا قیمت بالاتر از اون که تو سایت زده میگن یا اصلا معلوم نیس برات نگه دارن یا نه.
به نظر من اگه 30 که نه ولی 38 دلار پیدا میکنی،apartrent.am یا آپارتمانهای کلاس B
هیور رو چک کن. Visitarm چندتا داره.
Big Grin نه 0037 می گرفتم اولش !!!! مرسی
با هایر و ویزیت ارم صحبت کردم روی شبی 50 تا قیمت دادن اونای دیگه و می گن پر هستش واسه ی اوون تایم .
شایدم رفتیم اونجا و از همونجا رزرور کردیم
Smile البته ریسکیه دیگه ممکنه اصلا گیرمون نیاد Big Grin واسه ی همین یه چادر مسافرتی داریم می بریم با خوودمون
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: noobnoobi ، mehdi2014
(2014-03-10 ساعت 12:06)نام کاربری somi نوشته:  چه خوب،آخه ما داریم وسیله جمع میکنیم،یه سوال خانه داری دیگه Wink :پدیده ای به نام نون اونجا یافت میشه؟! از همین نونای اروپایی حجیم هست دیگه؟
و یه چیز دیگه،هوا الان چطوره؟ والا تو accuweather یه روز یه چیز مینویسه فرداش نظرش عوض میشه! مثلا باروناش حسابیه یا مث اینجا کار به چتر باز کردنم نمیکشه؟هواش سوز نداره؟مثلا شبا میشه راحت با یه کاپشن پیاده روی کرد؟شال و کلاه نمیخواد؟
بازم ببخشید اگه سوال زیاد پرسیدم،من همه ی سفرنامه هارو خوندم ولی بازم خیالم راحت نیست آخه مدت اقامتمون قراره زیاد باشه. امیدوارم به درد بقیه دوستانی که دارن میرن هم بخوره.

نون همه جور هست بسيار هم ارزونه
هوا مثل ايرانه. صبح هاي زود کمي سردتر ظهر گرمتر. ولي اصلا سرد نيست
من يا با تي شرت و کاپشن يا يک پولوور خالي ميرم بيرون و سردم نميشه
بارون شديدي هم نديديم يه بار فقط اومد که اون هم جوري نبود که بدون چتر اذيت کنه
شماره كيس :2014AS00004XXX
كنسولگري : ايروان
تاريخ رؤيت قبولي : 7 May
ارسال فرم هاي اوليه :May 26 با ايميل (دريافت پاسخ 4 روز بعد 30 may)
تعداد اعضاء كيس :2 نفر
دريافت نامه دوم: 21 ژانويه
زمان مصاحبه: هفته دوم مارچ 2014 - برگه آبي
(2014-03-05 ساعت 00:40)vahidhm نوشته:  منم یک ضرب گرفتم Big Grin

یکی دو روز دیگه ایروانم ، هرکسی کاری داشت یا کمکی خواست در خدمتم
از همه دوستان عزیزم هم توی این فروم بسیار ممنون و متشکرم
چه بابت کمک های بی دریغشون و چه دلگرمی و پشتوانه همیشگی شون
ایشالا یه روز جمع بشیم تو آمریکا دور هم آش بپزیم بخوریم با هم :دیTongue

دوست عزيز ضمن عرض تبريك ممكنه خواهش كنم بفرماييد چه سوالاتي از شما پرسيدن و اينكه شرايط كلي شما چي بود كه تونستيد ويزاي يك ضرب بگيريد؟
ممنون از پاسختون
تشکر کنندگان: vahidhm ، noobnoobi
ببخشيد يه سوال ديگه...
سفرنامه دوستاني كه تازه ايروان بودند را كجا ميتونم ببينم و مطالعه كنم
ممنونننننننننننن
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2014-03-10 ساعت 16:58)amor92 نوشته:  ببخشيد يه سوال ديگه...
سفرنامه دوستاني كه تازه ايروان بودند را كجا ميتونم ببينم و مطالعه كنم
ممنونننننننننننن

انجمن خصوصی 2014
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، 5ina ، noobnoobi ، mehdi2014
(2014-03-10 ساعت 16:28)soheil_zk نوشته:  
(2014-03-10 ساعت 12:06)نام کاربری somi نوشته:  چه خوب،آخه ما داریم وسیله جمع میکنیم،یه سوال خانه داری دیگه Wink :پدیده ای به نام نون اونجا یافت میشه؟! از همین نونای اروپایی حجیم هست دیگه؟
و یه چیز دیگه،هوا الان چطوره؟ والا تو accuweather یه روز یه چیز مینویسه فرداش نظرش عوض میشه! مثلا باروناش حسابیه یا مث اینجا کار به چتر باز کردنم نمیکشه؟هواش سوز نداره؟مثلا شبا میشه راحت با یه کاپشن پیاده روی کرد؟شال و کلاه نمیخواد؟
بازم ببخشید اگه سوال زیاد پرسیدم،من همه ی سفرنامه هارو خوندم ولی بازم خیالم راحت نیست آخه مدت اقامتمون قراره زیاد باشه. امیدوارم به درد بقیه دوستانی که دارن میرن هم بخوره.

نون همه جور هست بسيار هم ارزونه
هوا مثل ايرانه. صبح هاي زود کمي سردتر ظهر گرمتر. ولي اصلا سرد نيست
من يا با تي شرت و کاپشن يا يک پولوور خالي ميرم بيرون و سردم نميشه
بارون شديدي هم نديديم يه بار فقط اومد که اون هم جوري نبود که بدون چتر اذيت کنه

بله ، من هم این پاسخ را تایید میکنم.
البته بردن شال و کلاه بستگی به این داره که خودتون سرمایی باشید یا نه. من خودم بردم همراهم. ولی کلا هواش خیلی سرد نیست. اونم تازه الان که دیگه داریم وارد فصل گرم میشیم.
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
(2014-03-08 ساعت 17:23)demented نوشته:  
(2014-03-08 ساعت 09:25)taleghani نوشته:  سلام به دوستای گلم و تبریک به کارنتیهای جدید
خواستم اطلاع بدم اولین پرواز ماهان 29 اسفند به ایروان ساعت 17:00 از تهران و ساعت 19:00 به وقت ایروان می رسد.پرواز بعدی 25 مارچ ، 30 مارچ و 4 آپریل می باشد .اطلاعات بعدی را به محض دریافت در اختیارتان قرار می دهم Wink

حیف من با آسمان گرفتم و الا ماهان خیلی بهتر هستش
قیمت پروازهای ماهان رو نداری دوست عزیز؟
ببخشید که دیر جواب دادم،این روزا سرم خیلی شلوغه.قیمت یک طرفشو امروز دیدم 420000 تومان بود
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
(2014-03-05 ساعت 10:30)nasim نوشته:  
(2014-03-05 ساعت 09:54)hs6467 نوشته:  آقا یه سوالی برام پیش اومده...
این آقایی که میگه من هم تونستم ویزای یک ضرب بگیرم... مگه تازه رفته مصاحبه؟
مگه واسه 2014 اردیبهشت پارسال نتایج اعلام نشد؟یعنی از اون موقع تا الان تازه رفته مصاحبه؟
یعنی تقریبا بعداز 10 ماه از تاریخ اعلام قبولی تازه رفته مصاحبه؟
خواهش میکنم راهنماییم کنید چون من خودم به خاطر ترس از همین مورد که واسه 2015 ثبت نام کنم و قبول بشم و اونوقت هنوز خدمتم تموم نشده باشه امسال ثبت نام نکردم.... یعنی الکی الکی از دستم پرید 2015...؟؟؟
من فکر میکردم بعد از قبول حداکثر تا شش ماه مصاحبه وقتش تموم میشه... خواهش میکنم راهنماییم کنید دوستان گیج شدم...

دوست عزیز این پروسه حتی نزدیک به یک سال هم از وقتی که برنده بشین تا وقتی که برین مصاحبه به طول کشیده

نه فقط نزدیک به یکسال که در واقع حتی بیشتر از یکسال هم ممکنه طول بکشه چون هر سال اول ماه می نتایج اعلام میشه اما پروسه مصاحبه و گرفتن ویزا تا آخر سپتامبر سال بعد ادامه داره یعنی تا 17 ماه بعد از اعلام نتیجه. پس برای دوستانی که کیس نامبر خیلی بالایی دارند یا گروهی که مدارکشون رو خیلی دیر فرستادند و مصاحبه شون تو سپتامبر هست در واقع نزدیک به 1 سال و 3 یا 4 ماه بین اعلام نتیجه و مصاحبه و گرفتن ویزاشون فاصله میافته و البته نه فقط دوستان دقیقه نودی که اونایی که برای ماههای می و جون و جولای و آگست به مصاحبه دعوت میشند هم در واقع بیشتر از 1 سال منتظر می مونند که عده شون هم اصلا کم نیست.
تشکر کنندگان: lighter ، vahidhm ، kage.omid ، pari pariaaa ، mohsenmb ، noobnoobi ، mehdi2014
(2014-03-10 ساعت 13:03)nasim نوشته:  دوستان من هر چی به این شماره های این سایت زنگ می زنم واسه رزورو انگار شماره هاش مشکل داره
http://www.yerevanapartment.net/en/3-roo...revan-d387
کسی بوده از اینجا رزورو کرده باشه ؟؟

واسه شبی 30 د لار می شه جایی و پیدا کرد توی مرکز شهر؟

من به یکی شون زنگ زدم ، رزرو هم کردم ولی یک روز قبل از اینکه برم دوباره زنگ زدم بهش که دارم میام ، گفت اون خونه رو دادم به یکی دیگه
منم گفتم .... بیب بیب بیب ...
یک زنگ بزنید به این شماره ( شرکت الیت ) فارسی هم صحبت کنید
تلفنشون : +374 که بماند ، 099932102 و 077732102 و 055532102
با آقای کاوه توفیقی صحبت کنید
بگین با چه قیمتی میخواین ، کجای شهر و با چه امکاناتی

بگین وحید معرفی کرد هم شاید بهتر بشه یکم
شماره کیس: 2014AS000009xx
رویت قبولی: 15 اکتبر 2013/ ارسال ایمیلی فرمها: 20 اکتبر 2013/ سفارت: آنکارا --> ایروان / كارنت: قبلنا / نامه دوم: 21 ژانویه 2014 / مصاحبه: هفته اول مارچ- ایروان/دریافت ویزا: یکضرب 5 مارچ / مقصد: تگزاس !
تشکر کنندگان: nasim ، pari pariaaa ، noobnoobi ، mehdi2014
(2014-03-10 ساعت 16:42)amor92 نوشته:  
(2014-03-05 ساعت 00:40)vahidhm نوشته:  منم یک ضرب گرفتم Big Grin

یکی دو روز دیگه ایروانم ، هرکسی کاری داشت یا کمکی خواست در خدمتم
از همه دوستان عزیزم هم توی این فروم بسیار ممنون و متشکرم
چه بابت کمک های بی دریغشون و چه دلگرمی و پشتوانه همیشگی شون
ایشالا یه روز جمع بشیم تو آمریکا دور هم آش بپزیم بخوریم با هم :دیTongue

دوست عزيز ضمن عرض تبريك ممكنه خواهش كنم بفرماييد چه سوالاتي از شما پرسيدن و اينكه شرايط كلي شما چي بود كه تونستيد ويزاي يك ضرب بگيريد؟
ممنون از پاسختون
ممنون از تبریکتون
سوال های خاصی از من نپرسید
سربازی معاف بودم و کار دولتی هم نداشتم
در مورد کارم سوال کرد ، در مورد اینکه امریکا کجا میخوام برم
در مورد سوابق تحصیلم پرسید ، در مورد اینکه عضو بس ی ج بودم یا س پ اه
خیلی چیز خاصی نبود
من تحصیلاتم خوب بود ، معاف بودم و کار دولتی هم نداشتم
و یک نفر مجرد بودم ، دیگه به من یه ضرب نمی داد به کی میخواست یه ضرب بده ؟ Tongue
ایشالا شما هم یکضرب بگیرید ، اصلا نگران نباشید ، همه چیزو راست بگید و استرس نداشته باشید
رویت قبولی: 15 اکتبر 2013/ ارسال ایمیلی فرمها: 20 اکتبر 2013/ سفارت: آنکارا --> ایروان / كارنت: قبلنا / نامه دوم: 21 ژانویه 2014 / مصاحبه: هفته اول مارچ- ایروان/دریافت ویزا: یکضرب 5 مارچ / مقصد: تگزاس !
تشکر کنندگان: taleghani ، pari pariaaa ، mohsenmb ، noobnoobi ، mehdi2014
وحيد جان ظاهر آفيسرت چطوري بود؟ ما هم سربازي معاف بوديم و کار دولتي نداشتيم و شغل خاصي هم نداشتيم ولي انقدر گير داد به ما افيسره و آخر هم کليرنس خورديم. حدس ميزنم باجه 10 با اون افيسر جوونه بودي (:
تشکر کنندگان: vahidhm ، pari pariaaa ، noobnoobi ، mehdi2014
(2014-03-11 ساعت 10:09)soheil_zk نوشته:  وحيد جان ظاهر آفيسرت چطوري بود؟ ما هم سربازي معاف بوديم و کار دولتي نداشتيم و شغل خاصي هم نداشتيم ولي انقدر گير داد به ما افيسره و آخر هم کليرنس خورديم. حدس ميزنم باجه 10 با اون افيسر جوونه بودي (:

اتفاقا الان سفرنامه شما رو خوندم
و خیلی همه چیز شبیه من بود
یعنی دقیقا همون روزای 5 شنبه و دو شنبه مدیکال و مصاحبه
همون باجه 11 افسره
حتی جاهایی که توی شهر رفته بودین هم مثه من بود
ولی خیلی تعجب کردم که چرا به شما برگه آبی داد
افسره میانسال رو به جوان بود (35-40 سال ) ریش نداشت ، خیلی فارسی بد صحبت میکرد ، بسیار مودب بود و یک پیرهن آبی با کروات قهوه ای قرمز رنگ داشت او روز

ولی نگران نباشید ، مطمئنا خیلی زود کلیر میشید
تشکر کنندگان: soheil_zk ، nasim ، pv-n ، pari pariaaa ، noobnoobi ، mehdi2014
اتفاقا من هم از خوندن سفرنامه شما بسيار لذت بردم و اون ايده پارک victory رو از شما گرفتم. راستش نگران نيستيم. يه خورده حرص ميخوريم از اين استاندارد نبودن. (چيزي که توي ايران باهاش طرفيم هر روز) اگر قرار به اينه که عدم کار دولتي و معافي معادل ويزا باشه پس اين چه صيغه اي بود ((: اين استاندارد دو گانه يه خورده روي نروه.
تشکر کنندگان: vahidhm ، nasim ، pari pariaaa ، noobnoobi ، mehdi2014
(2014-03-11 ساعت 10:29)soheil_zk نوشته:  اتفاقا من هم از خوندن سفرنامه شما بسيار لذت بردم و اون ايده پارک victory رو از شما گرفتم. راستش نگران نيستيم. يه خورده حرص ميخوريم از اين استاندارد نبودن. (چيزي که توي ايران باهاش طرفيم هر روز) اگر قرار به اينه که عدم کار دولتي و معافي معادل ويزا باشه پس اين چه صيغه اي بود ((: اين استاندارد دو گانه يه خورده روي نروه.

شاید به یه چیزی شک کرده واسه همین بوده ، نمیدونم والا
ولی بجاش فرصتتون بیشتره برای جمع و جور کردن زندگیتون تو ایران
من الان هزار تا کار نا تموم دارم که میدونم تا 6 ماه دیگه جمع نمیشن
واسه همین خیلی هم خوشحال نیستم
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، noobnoobi ، mehdi2014
(2014-03-09 ساعت 13:47)twins نوشته:  
(2014-03-05 ساعت 00:36)vahidhm نوشته:  
(2014-03-04 ساعت 17:09)kamranh نوشته:  یه چیزه مهمه دیگه بگم که حتما دلار کله درشت از اونایی که 100 دلاری برجسته داره بیارید چون اینجا دلار های قدیمی رو چنج ممکنن منم چه شانسی اوردم چند دلار از این جدیدا داشنم وگرنه هیچی دیگه

این چه صحبتیه عزیز من
همه رو چنح میکنن هیچ مشکلی هم نداره
به شرطی که تقلبی نباشه
من هم از قدیمی ها دارم هم از جدیدا
تو SAS چنج کردم ، تو VAS چنج کردم توی ARAY هم چنج کردم
منم هم قدیمی چنج کردم هم جدید!
من هم قدیمی هم جدید چنج کردم دقیقا" داخل کفش فروشی های بالدی
2014As36xx(همسرم)،4 نفر
ایروان
کلیرنس خوردیمBig Grin
همچنان منتظر کلیر شدن هستیمTongue
تشکر کنندگان: noobnoobi ، mehdi2014