موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها توی سفارت به ما گفتند که شماره پروندتون رو توی سایت چگ کنید یعنی جوابشون مثبت بود؟واینکه من سایت:armenia.usembassy.gov/admin processing niv.html vرو که چک میکنم میزنه not found. چطور میتونم شماره پرونده رو چک کنم؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من اين چند روزه بايد برم سفارت براى گرفتن ويزا ولى بليط هواپيما گيرم نمياد، بنظر شما از جايى ميشه تهيه كرد؟
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگه كسي آدرس يا شماره تلفن براي رزرو آپارتمان كه هم مطمئن و هم ارزون باشه داره ، ميشه لطفا بگه، اگه خودتون باهاشون كار كرده باشيد و راضي باشيد كه بهتر. ممنون
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))
2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزم من از هایور سرویس اپارتمان گرفتم بسیار شیک و تمیزو عالی بود.البته راهروها افتضاح بود اما داخل اپارتمان عالی.یک توصیه لطفا از تاکسی های دارای تاکسیمتر استفاده کنید.من برای رفت و امد چند بار از هایور ماشین گرفتم که بسیار گران هست هزینه هاشون. دم در سفارت برای برگشتتون به وفور ماشین پیدا میشه . و اینکه هزینه های رفت و امد و خورد و خوراک ازنظر من خیلی خوب بود.سعی کنید خونه هایی که میگیرید نزدیک میدان هراپراک باشه که دسترسی واستون خوب باشه.انشالله که همتون موفق باشید.راستی افسرها بسیار زیرکند.تمامی صحبت ها و رفتارهاتون رو روانشناسی میکنند.توکل به خدا کنید و ارامش داشته باشید.اون روز که مارفتیم نزدیک 30 نفر ایرانی بودند که فقط دو نفر ویزا گرفتند.راستی خانم ها زیاد ارایش نکنندو تیپ سنگین بزنید این نشاندهنده اینه که شما از شرایطتون راضی هستید.بدرود
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-15 ساعت 12:36)peymanpakd نوشته: دوستان اگه كسي آدرس يا شماره تلفن براي رزرو آپارتمان كه هم مطمئن و هم ارزون باشه داره ، ميشه لطفا بگه، اگه خودتون باهاشون كار كرده باشيد و راضي باشيد كه بهتر. ممنون
توی سفرنامه ها معمولا دوستان نوشتن که از کجا آپارتمان گرفتن و چطور بوده
شرکت الیت :
تلفنشون : +374 که بماند ، 099932102 و 077732102 و 055532102
تلفن بزنید با آقای کاوه توفیقی صحبت کنید ، بسیار ادم خوبی هست
بگید وحید معرفی کرد
اینم یکی دیگه :
0037493066180 خانوم لنا
و اینم یکی دیگه :
0037491714547
0037477335077
Gurgen Baghdasarian
گورگن باغداساریان
اینم یکی دیگه :
0037491354566 لی لی
از این آخری خودم خونه گرفتم مشکلی نبود ولی یکم اذیت کرد
شماره کیس: 2014AS000009xx
رویت قبولی: 15 اکتبر 2013/ ارسال ایمیلی فرمها: 20 اکتبر 2013/ سفارت: آنکارا --> ایروان / كارنت: قبلنا / نامه دوم: 21 ژانویه 2014 / مصاحبه: هفته اول مارچ- ایروان/دریافت ویزا: یکضرب 5 مارچ / مقصد: تگزاس !
رتبه:
8
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-15 ساعت 12:36)peymanpakd نوشته: دوستان اگه كسي آدرس يا شماره تلفن براي رزرو آپارتمان كه هم مطمئن و هم ارزون باشه داره ، ميشه لطفا بگه، اگه خودتون باهاشون كار كرده باشيد و راضي باشيد كه بهتر. ممنون
من 1 نفر رو میشناسم که کارش این هست ، دوست من هم که پارسال برنده شده بود با ایشون هماهنگ کرد ، پسر خوب و اهل دلی هست
من خودم هم باهاش هماهنگ کردم .
سایر دوستان هم تو سفرنامه به طور مفصل و کامل هم توضیح دادن هم معرفی کردن میتونید از اونها هم استفاده کنید.
F2A
ارسال مدارک Jan/30
دريافت فرم رسيد : Feb/02
انتقال مدارك به سرويس سنتر كاليفرنيا :Aug/28
تاريخ اپروو: Sep/24
...
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
کد پیاچپی:
[size=medium]
امیدوارم آمریکا مثل ارمنستان نباشه :(
ما روز دومه رسیدیم و حسابی احساس غریبی میکنیم،اینجا قشنگه،آرومه،تمیزه، ولی،،،
[/size]
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
امیدوارم همتون امسال ویزای زیبای امریکا رو تو پاسپورتتون ببینید
من از بچه های 2013 هستم
من و شوهرم چند بار برای رفت و امد از مترو ایروان استفاده کردیم.
تمامش به زبان ارمنی هست اما اگر یکم جغرافیتون خوب باشه میتونید مسیر رو پید کنید. ما دفعه اول برای رفتن به بیمارستان با تاکسی رفتیم که تاکسی متر داشت و 600 درام گرفت. راستی یادتون باشه همیشه طی کنید قیمت رو قبل از سوار شدن. یکدفعه نزدیک بود رانندهه پیاده شه و ما رو بزنه چون تاکسی متر نداشت و مسیر 600 درام رو داشت به زور 1000 تا میگرفت.
مترو ایستگاه نزدیک بیمارستان رو داره، اما بگم کنارش نیست باید راه برید اما میتونید استفاده کنید و از طریق مترو حومه شهر رو ببینید. البته صحنه زیبایی نیست اما به هر حال.
تعداد اعضا : ۲نفر ، شماره کیس : **۱۲، تاریخ رویت قبولی : ۹ می، ارسال فرمها : جولای، محل مصاحبه : ایروان، تاریخ مصاحبه : ۲۲ دسامبر، تاریخ دریافت ویزا : فوریه، تاریخ مهاجرت : ۲۹ می ۲۰۱۳ ، ایالت ورودی : سن دیگو، کالیفرنیا، زندگی در حال حاظر : استرلینگ، ویرجینیا
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
2014-03-17 ساعت 21:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-17 ساعت 21:50 توسط نام کاربری somi.)
امروز رفتیم مدیکال، مطب دکتر همه چی عالی بود،فقط رادیولوژی وحشتناک شلوغ بود،درست 2ساعت سرپا پشت در رادیولوژی واستادیم،اصلا نوبتی نبود،ارمنیا از راه که میرسیدن میرفتن به در میچسبیدن و هول میدادن و ما یک ساعتی واستادیم تا صدامون کنن،بعد کم کم فهمیدیم اینجا قانون جنگله ،رفتیم جلو ولی چندتا قلدر بودن که نزدیک بود مارو بزنن، زبونم که هیچکی حالیش نبود! ما بودیم و 2تا زوج مسن ایرانی،یه پسر جوون و یه آقا که برای ویزای ازدواجی اومده بود، اونجا قدر هموطنای بافرهنگمون رو فهمیدم،بماند که یه زن ایرانی هم بود که از ارمنیا بی نوبتتر رفت داخل.
ولی این چندتا ایرانی خیلی بامعرفت بودن،اگه بچه ی مریض میاوردن اجازه میدادن جلوتر برن،حتی یه خانوم ایرانی به یه مادر ارمنی کمک کرد بچه شو ساکت کنه.البته بیمارستان دولتی بود و بیماراش بیشتر روستایی ولی بین همونا هم آدمایی بودن که با زبون بی زبونی تشکر میکردن وقتی بهشون راه میدادی،ولی اکثرا بی اعصاب بودن!
درحاشیه:اون کیس ازدواجی اعصاب منو به هم ریخت،خانومه از بینی فیل سقوط آزاد فرموده بود و واضحا سر شوهره (که دندونپزشک بود) منت میذاشت که داری از صدقه سر من گرین کارد میگیری،با بقیه ماها هم اصلا حرف نزد!
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری