کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-03-17 ساعت 21:49)نام کاربری somi نوشته:  امروز رفتیم مدیکال، مطب دکتر همه چی عالی بود،فقط رادیولوژی وحشتناک شلوغ بود،درست 2ساعت سرپا پشت در رادیولوژی واستادیم،اصلا نوبتی نبود،ارمنیا از راه که میرسیدن میرفتن به در میچسبیدن و هول میدادن و ما یک ساعتی واستادیم تا صدامون کنن،بعد کم کم فهمیدیم اینجا قانون جنگله ،رفتیم جلو ولی چندتا قلدر بودن که نزدیک بود مارو بزنن، زبونم که هیچکی حالیش نبود! ما بودیم و 2تا زوج مسن ایرانی،یه پسر جوون و یه آقا که برای ویزای ازدواجی اومده بود، اونجا قدر هموطنای بافرهنگمون رو فهمیدم،بماند که یه زن ایرانی هم بود که از ارمنیا بی نوبتتر رفت داخل.
ولی این چندتا ایرانی خیلی بامعرفت بودن،اگه بچه ی مریض میاوردن اجازه میدادن جلوتر برن،حتی یه خانوم ایرانی به یه مادر ارمنی کمک کرد بچه شو ساکت کنه.البته بیمارستان دولتی بود و بیماراش بیشتر روستایی ولی بین همونا هم آدمایی بودن که با زبون بی زبونی تشکر میکردن وقتی بهشون راه میدادی،ولی اکثرا بی اعصاب بودن!
درحاشیه:اون کیس ازدواجی اعصاب منو به هم ریخت،خانومه از بینی فیل سقوط آزاد فرموده بود و واضحا سر شوهره (که دندونپزشک بود) منت میذاشت که داری از صدقه سر من گرین کارد میگیری،با بقیه ماها هم اصلا حرف نزد!
CoolCoolCool
بیمارستان ایروان منو یاد بیمارستانهایی که تو فیلمهای مربوط به جنگ جهانی دوم نشون میدن میدازهBig Grin
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

(2014-03-15 ساعت 13:58)statueofgod نوشته:  دوستان عزیزم من از هایور سرویس اپارتمان گرفتم بسیار شیک و تمیزو عالی بود.البته راهروها افتضاح بود اما داخل اپارتمان عالی.یک توصیه لطفا از تاکسی های دارای تاکسیمتر استفاده کنید.من برای رفت و امد چند بار از هایور ماشین گرفتم که بسیار گران هست هزینه هاشون. دم در سفارت برای برگشتتون به وفور ماشین پیدا میشه . و اینکه هزینه های رفت و امد و خورد و خوراک ازنظر من خیلی خوب بود.سعی کنید خونه هایی که میگیرید نزدیک میدان هراپراک باشه که دسترسی واستون خوب باشه.انشالله که همتون موفق باشید.راستی افسرها بسیار زیرکند.تمامی صحبت ها و رفتارهاتون رو روانشناسی میکنند.توکل به خدا کنید و ارامش داشته باشید.اون روز که مارفتیم نزدیک 30 نفر ایرانی بودند که فقط دو نفر ویزا گرفتند.راستی خانم ها زیاد ارایش نکنندو تیپ سنگین بزنید این نشاندهنده اینه که شما از شرایطتون راضی هستید.بدرود
از دمه در سفارت ایستگاه اتوبوس معروف که همه توش نشستن ون های شماره 31 میادش تا خیابان ابوویان میره فقط 100 درام کسی نبود داریم میریم ...
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: Shahabpk ، mohsenmb ، alitab ، pari pariaaa ، H Pier ، noobnoobi ، mehdi2014
سلام دوستاي عزيز من ديروز برگشتم إز ارمنستان با برگه ابي با نقص مدرك قرار شد هر موقع إيميل كردم مدارك بين ٥تا ٦ هفته ديگه سايت چك كنم كه پاسمو ببرم وأسه ويزا به همين زوديام واستون سفرنامه مينويسم،ولي چيزي كه ميخام بگم اينه كه أصلا واسه مصاحبه ترس به دلتون رأ ندين من مصاحبم ٤٠ديقه طول كشيد ولي افيسر با اولين لبخندي كه بم زد همه استرس و خستگي چن روز جاش به كلي اميد داد و صدالبته شب قبلش تو هاستل يه خانوم بسيار مهربون و محترم شيرازي كه بهم كلي ارامش و اميد دادن،اميدوارم همتون ويزا بگيرين و بعد ٩ماه به ارامش برسين واسه تك. تك بچه هاي مهاجر سرا ارزوي بهترينهارو دارم
تشکر کنندگان: alitab ، 5ina ، mohsenmb ، H Pier ، vahidhm ، ماتیتی ، shimoda ، azadeh2014 ، pari pariaaa ، kage.omid ، noobnoobi ، spider007 ، taleghani ، mehdi2014
(2014-03-18 ساعت 16:11)amir58 نوشته:  سلام دوستاي عزيز من ديروز برگشتم إز ارمنستان با برگه ابي با نقص مدرك قرار شد هر موقع إيميل كردم مدارك بين ٥تا ٦ هفته ديگه سايت چك كنم كه پاسمو ببرم وأسه ويزا

دوست عزیز میتونی در مورد این کسری مدرک 1 کم توضیح بدی که مشکل چی بود و اینا؟
ممنون میشم
F2A

ارسال مدارک Jan/30
دريافت فرم رسيد : Feb/02
انتقال مدارك به سرويس سنتر كاليفرنيا :Aug/28
تاريخ اپروو: Sep/24
...
تشکر کنندگان: alitab ، H Pier ، ojee ، noobnoobi
دوست عزيز من ٦ سال باكو زندگي كردم سر قضيه جنگ قره باغ از اين كه برم باكو و بم ويزاي ارمنستان ندن إز طريق سفارت أذربيجان واسه عدم سو پيشينه أقدام كردم به موقع نرسيد مداركم ،يكي واسه أين نقص مدرك خوردم وديگه اينكه اسپانسرم مداركش ناقص بود ازم پرينت حساب بانكي خواستن قرار شد اينارو إيميل كنم واسشون همين،اگه سؤال ديگه اي داشتين در اندازه اطلاعاتي كه دارم در خدمت هستم
تشکر کنندگان: H Pier ، alitab ، demented ، kage.omid ، mohsenmb ، noobnoobi ، mehdi2014
بچه به نظبرتون برای سفر به ایروان اردیبهشت با تور برم بهتره یا شخصی؟
2014AS60XX/کیس 1نفر/ مصاحبه ایروان 13 May/برگه آبیCool
تشکر کنندگان: ojee ، noobnoobi
(2014-03-19 ساعت 00:34)min@ نوشته:  بچه به نظبرتون برای سفر به ایروان اردیبهشت با تور برم بهتره یا شخصی؟
دوست عزیز شهر انقدر کوچیک هست که نیازبه تور نیست خودتون راحت میتونید همه جا برید بگردید و لذت ببرید
CN : 2014AS29xx
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 30 Jan
دریافت ویزا: 31 Jan

[font=Arial]صدای خنده ی خدا را میشنوی ؟؟؟
به انچه محال می پنداری میخندد...
پس آرزو کن ...
[/font]

تشکر کنندگان: alitab ، mahdibashoma ، pari pariaaa ، vahidhm ، Sara_lphmkf ، mohsenmb ، ماتیتی ، noobnoobi ، mehdi2014
(2014-03-19 ساعت 00:48)ojee نوشته:  
(2014-03-19 ساعت 00:34)min@ نوشته:  بچه به نظبرتون برای سفر به ایروان اردیبهشت با تور برم بهتره یا شخصی؟
دوست عزیز شهر انقدر کوچیک هست که نیازبه تور نیست خودتون راحت میتونید همه جا برید بگردید و لذت ببرید

با تور انگار هزینش کمتره..؟
تشکر کنندگان: ojee ، alitab ، noobnoobi
بر قراری پرواز برنامه ای تهران-ایروان-تهران توسط هواپیمایی ماهان. از فرودین ماه سال 1393- W5-727
روزهای پروازی دوشنبه و جمعه
ساعت رفت :17:00
ساعت برگشت:19:30
مدت زمان پرواز:1:30
قیمت اکونومی از 600تومان تا 900تومان
قیمت بیزینس از 1.250 ت تا 1.600ت

کپی همین پستم داخل پیچ "بهترين ايرلاين برای سفرهای خارجی" گذاشتم
عیدتونم مبارک
بچه ها یه سوال تکراری

وفت سفارت روز پنج شنبه است . به نظرتون روز دوشنبه برم ارمنستان خوبه؟ مدیکال و ... کلا چند روز طول میکشه؟

برای ایروان نیز باید از دکتر وقت بگیریم ؟ اگه اره چطوری؟
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

تشکر کنندگان: alitab ، vahidhm ، hosseinmm ، noobnoobi
(2014-03-19 ساعت 12:37)saeid1988 نوشته:  سلام.من میخواستم بدونم چطور میشه تاریخ مصاحبمو عقب بندازم چون توی امتحانات عملی دانشگاهم می افته؟ الان زمان مصاحبمو 24 اردیبهشت دادن. یه مشکل دیگه دارم اینه که موقع ثبت نام تاریخ تولدمو اشتباه زدم. امکان عقب انداختن مصاحبه هست با این شرایط ؟ مرسی Smile

سلام دوست عزيز.سوالتون رو جاي اشتباهي پرسيدين،اگه تو تاپيك هاي "تغيير زمان و مكان مصاحبه" و "اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهكارها" بپرسيد يا يه مقدار صفحات تاپيك هايي كه گفتم رو زير و رو كنيد زودِ زود به جوابتون ميرسيد.موفق باشيد.
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: kage.omid ، mahdibashoma ، noobnoobi ، mehdi2014
(2014-03-19 ساعت 12:37)saeid1988 نوشته:  سلام.من میخواستم بدونم چطور میشه تاریخ مصاحبمو عقب بندازم چون توی امتحانات عملی دانشگاهم می افته؟ الان زمان مصاحبمو 24 اردیبهشت دادن. یه مشکل دیگه دارم اینه که موقع ثبت نام تاریخ تولدمو اشتباه زدم. امکان عقب انداختن مصاحبه هست با این شرایط ؟ مرسی Smile
لطفآ اینجا را مطالعه فرمائید.
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان: 5ina ، saeid1988 ، noobnoobi ، mehdi2014
(2014-03-15 ساعت 14:02)statueofgod نوشته:  
(2014-03-14 ساعت 16:59)Rambod نوشته:  سلام دوستان
من اين چند روزه بايد برم سفارت براى گرفتن ويزا ولى بليط هواپيما گيرم نمياد، بنظر شما از جايى ميشه تهيه كرد؟
دوست عزیزم اگه هواپیما گیرتون نمیاد به خاطر حجم زیادایرانیهاییست که واسه عید میرند و کنسرت و...چرا گزینه اتوبوس رو امتحان نمیکنید. دیدار سیرگیتی در ترمینال غرب 25 ساعته ایروان هستید.صندلیهاش راحته و برای استراحت زیاد نگه میداره.

سلام
ممنون عزيزم، دوشنبه تونستم بليط هواپيما گير بيارم و اومدم، الان ايروانم و پاسمو دادم سفارت و منتظرم زنگ بزنن.
تشکر کنندگان: 5ina ، pari pariaaa ، mohsenmb ، noobnoobi ، mehdi2014
دوستان من چند روز آينده رو تو ايروان هستم، اگه كسى كارى داشت كه از دستم بر بياد درخدمتم
تشکر کنندگان: 5ina ، pari pariaaa ، aghaghia ، sorooosh ، noobnoobi ، mehdi2014
(2014-03-19 ساعت 13:20)Rambod نوشته:  
(2014-03-15 ساعت 14:02)statueofgod نوشته:  
(2014-03-14 ساعت 16:59)Rambod نوشته:  سلام دوستان
من اين چند روزه بايد برم سفارت براى گرفتن ويزا ولى بليط هواپيما گيرم نمياد، بنظر شما از جايى ميشه تهيه كرد؟
دوست عزیزم اگه هواپیما گیرتون نمیاد به خاطر حجم زیادایرانیهاییست که واسه عید میرند و کنسرت و...چرا گزینه اتوبوس رو امتحان نمیکنید. دیدار سیرگیتی در ترمینال غرب 25 ساعته ایروان هستید.صندلیهاش راحته و برای استراحت زیاد نگه میداره.

سلام
ممنون عزيزم، دوشنبه تونستم بليط هواپيما گير بيارم و اومدم، الان ايروانم و پاسمو دادم سفارت و منتظرم زنگ بزنن.

دوست عزیز اگه خودتون نمیرفتید وا پاس و میدادید کس دیگه میبرد هم قبول میکردند؟
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، Rambod ، noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان