کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-03-19 ساعت 13:43)min@ نوشته:  دوست عزیز اگه خودتون نمیرفتید وا پاس و میدادید کس دیگه میبرد هم قبول میکردند؟
ببخشيد كه من بجاي دوستمون جوابتون رو ميدم.خير براي ايروان فقط بايد شخص متقاضي بره يا اگه خانواده باشن كه يكي از اعضاي كيس.
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: min@ ، aghaghia ، Rambod ، alitab ، mohsenmb ، lighter ، noobnoobi ، mehdi2014
(2014-03-19 ساعت 18:17)saeid1988 نوشته:  سلام.چرا کسی جواب منو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من میخواستم بدونم چطور میشه تاریخ مصاحبمو عقب بندازم چون توی امتحانات عملی دانشگاهم می افته؟ الان زمان مصاحبمو 24 اردیبهشت دادن. یه مشکل دیگه دارم اینه که موقع ثبت نام تاریخ تولدمو اشتباه زدم. امکان عقب انداختن مصاحبه هست با این شرایط ؟ مرسی . تورو خدا سریع جوابمو بدین بچه ها

سلام عزیز دل اول آرامش خودت رو حفظ کن.
این که تاریخ تولد رو اشتباه درج کردین جای نگرانی نداره. فرم آپدیت شده رو همراه خودتون به مصاحبه ببرید و اونجا به آفیسر هم توضیح بدین این مورد رو و اصلا جای نگرانی نیست.
در مورد عقب انداختن مصاحبه هم به این تاپیک رجوع کنید.
http://www.mohajersara.com/thread-6491.html
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: alitab ، vahidhm ، Sara_lphmkf ، mohsenmb ، mahdibashoma ، aghaghia ، saeid1988 ، noobnoobi ، lighter ، mehdi2014
(2014-03-19 ساعت 10:29)sysmaster نوشته:  بچه ها یه سوال تکراری

وفت سفارت روز پنج شنبه است . به نظرتون روز دوشنبه برم ارمنستان خوبه؟ مدیکال و ... کلا چند روز طول میکشه؟

برای ایروان نیز باید از دکتر وقت بگیریم ؟ اگه اره چطوری؟

دوست عزیز شما اول یک ایمیل با جزئیات کیس شما ( اینکه چند نفرین ، چه سن هایی و ...) به دکتر کریستین بزنید و تاریخ مصاحبه سفارت رو به صورت دقیق بهش بگین. ایشون با توجه به کیس شما بهتون وقت مدیکال میدن. بعد بر اساس اون برناه بلیط و پرواز و خونه رو تنظیم کنید.
( نمونه ایمیل ها برای ارسال به دکتر توی تاپیک گرفتن وقت برای معاینات پزشکی موجوده )
شماره کیس: 2014AS000009xx
رویت قبولی: 15 اکتبر 2013/ ارسال ایمیلی فرمها: 20 اکتبر 2013/ سفارت: آنکارا --> ایروان / كارنت: قبلنا / نامه دوم: 21 ژانویه 2014 / مصاحبه: هفته اول مارچ- ایروان/دریافت ویزا: یکضرب 5 مارچ / مقصد: تگزاس !
تشکر کنندگان: alitab ، mohsenmb ، sysmaster ، ماتیتی ، noobnoobi ، mehdi2014
(2014-03-19 ساعت 15:40)pari pariaaa نوشته:  
(2014-03-19 ساعت 13:43)min@ نوشته:  دوست عزیز اگه خودتون نمیرفتید وا پاس و میدادید کس دیگه میبرد هم قبول میکردند؟
ببخشيد كه من بجاي دوستمون جوابتون رو ميدم.خير براي ايروان فقط بايد شخص متقاضي بره يا اگه خانواده باشن كه يكي از اعضاي كيس.

دوست عزیز، پری جان درست می فرمایند و به نظر من اگه این امکان هم وجود داشت، انجام دادن این کار ریسک بزرگیه.
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: alitab ، min@ ، sysmaster ، noobnoobi ، mehdi2014
دوستان ایروان اگه کلیرنس بزنه بعد ویزارو به شخص برنده میده یا هرکی از کیس بره وبزا همرو بش تحویل میده؟؟؟؟؟؟
انکارا به اعضای کیس هم تحویل میده امما ایروان رو 1سالار که میدونه بگه

(2014-03-19 ساعت 22:53)mahdibashoma نوشته:  

وفت سفارت روز پنج شنبه است . به نظرتون روز دوشنبه برم ارمنستان خوبه؟ مدیکال و ... کلا چند روز طول میکشه؟

شما دو شنبه پرواز داشته باشید..اگر مصاحبتون عصر 5 شنبه باشه مدیکال برای 4 شنبه بگیرید و نهایتا تا 5 شنبه صبح جوابتون آماده است..اما اگر 5 شنبه اول وقت هست سعی کنید سه شنبه وقت مدیکال بگیرید..در ضمن دکتر کریستین فقط روزهای زوج وقت میده.
باید با میل وقت بگیری تا وقتت معلوم شه همه سوالات معلوم میشهWink
کیس نامبر: AS ***22
کنسولگری:انکارا--> ابوظبی

تشکر کنندگان: ماتیتی ، noobnoobi ، mehdi2014
(2014-03-20 ساعت 11:35)araaaash نوشته:  دوستان ایروان اگه کلیرنس بزنه بعد ویزارو به شخص برنده میده یا هرکی از کیس بره وبزا همرو بش تحویل میده؟؟؟؟؟؟

شما دو شنبه پرواز داشته باشید..اگر مصاحبتون عصر 5 شنبه باشه مدیکال برای 4 شنبه بگیرید و نهایتا تا 5 شنبه صبح جوابتون آماده است..اما اگر 5 شنبه اول وقت هست سعی کنید سه شنبه وقت مدیکال بگیرید..در ضمن دکتر کریستین فقط روزهای زوج وقت میده.
همین دیروز از جناب آفیسر پرسیدم،گفت یکیتون بیاین کافیه.
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: alitab ، ماتیتی ، sysmaster ، reza_top60 ، Shahabpk ، noobnoobi ، mehdi2014

منم وقت مصاحبم پنجشنبه عصر بود دکتر کریستین سه شنبه بهم وقت داد وچهارشنبه هم جوابشو داد
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: H Pier ، ماتیتی ، sysmaster ، alitab ، reza_top60 ، noobnoobi ، mehdi2014
ضمن عرض تبریک خدمت تمامی دوستان کل. بامید خدا ما هم نیمه اول می ایروان خواهیم بود.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: H Pier ، Rambod ، ماتیتی ، sysmaster ، alitab ، reza_top60 ، taleghani ، noobnoobi ، mehdi2014
دوستان عزیز:
من روز سه شنبه وقت سفارت ایروان دارم به نظرتون چه روزی وقت مدیکال بگیرم؟
case number 6###، 14 ، یک نفر، تاریخ مصاحبه 20 می،مکان درخواستی مصاحبه انکارا، مکان مصاحبه: ایروان، برگه آبی،اولین اپدیت : 22 may،دومین اپدیت: 24 may، سومین آپدیت 7 July با ایمیل. 14 آگوست بدون ایمیل.
تشکر کنندگان: sysmaster ، alitab ، noobnoobi
(2014-03-20 ساعت 11:35)araaaash نوشته:  دوستان ایروان اگه کلیرنس بزنه بعد ویزارو به شخص برنده میده یا هرکی از کیس بره وبزا همرو بش تحویل میده؟؟؟؟؟؟

برای دکتر میل زدم و بهم یه روز قبل از مصاحبه وقت داد و گفت فردا صبح روز مصاحبه ساعت 11 جوابش آماده است.

بچه ها پرواز برای ارمنستان روز سه شنبه داریم؟
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

تشکر کنندگان: noobnoobi ، mehdi2014
عيد همه مبارك و بهار زندگيتان سبز، خدا بخواد فردا ويزاى منم حاضره،
اول از همه تبریک میگم سال جدید رو و آرزو میکنم که سال جدید سرشار از موفقیت و خبرهای خوش باشه همچین مجلسی سوار بر اسب بتازونین
دوم هم اینکه 15 روز دیگه تا سفر به ارمنستان :دی
F2A

ارسال مدارک Jan/30
دريافت فرم رسيد : Feb/02
انتقال مدارك به سرويس سنتر كاليفرنيا :Aug/28
تاريخ اپروو: Sep/24
...
تشکر کنندگان: Rambod ، sorooosh ، KIMIA2005 ، alitab ، 5ina ، mohsenmb ، ماتیتی ، noobnoobi ، mehdi2014
(2014-03-21 ساعت 02:24)demented نوشته:  اول از همه تبریک میگم سال جدید رو و آرزو میکنم که سال جدید سرشار از موفقیت و خبرهای خوش باشه همچین مجلسی سوار بر اسب بتازونین
دوم هم اینکه 15 روز دیگه تا سفر به ارمنستان :دی

سال نو شما هم مبارک باشه با پیروزی و بهروزی همسفر
كيس نامبر: ***2014AS5/ كنسولگري: آنكارا ----» ایروان/ رؤيت قبولي: 10 july/ ارسال فرم ها(ايميل): 21 july/ دريافت ايميل تأييديه: 24 July/ کارنت: February/ نامه دوم: 12 Februray/ مصاحبه: April 2w/ برگه آبی/ آپديت: روز مصاحبه و روز بعد/ آپدیت با ایمیل 11 اگوست/بدون ایمیل 19 آگوست/ بدون ایمیل 2 سپتامبر
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، alitab ، demented ، ماتیتی ، noobnoobi ، mehdi2014
سلام
ضمن تبریک سال جدید به همه دوستان ،من یه سوالی دارم...برای روز مصاحبه باید هزینه ای داد؟ و اگه باید هزینه ای داد چقدره ؟
کلا به غیر از مدیکال چه هزینه ای باید پرداخت کرد؟؟ ممنون میشم اگه جوابمو بدیدن ..
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، noobnoobi
(2014-03-21 ساعت 21:58)alialialialiali نوشته:  سلام
ضمن تبریک سال جدید به همه دوستان ،من یه سوالی دارم...برای روز مصاحبه باید هزینه ای داد؟ و اگه باید هزینه ای داد چقدره ؟
کلا به غیر از مدیکال چه هزینه ای باید پرداخت کرد؟؟ ممنون میشم اگه جوابمو بدیدن ..

330دلار به ازا هر نفر واسه مصاحبه
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان