موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
عزیزی هست که به ترتیب(کل هزینه های مصاحبه رو مثل پزشکی،سفارت،بلیط هوایی و...) به ازای هر نفر (مثلا من و خانومم و بچه یکماهمون)بنویسه تاما تازه واردها که گیج نشیم؟ یک دنیا منون میشم عزیزان...
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-15 ساعت 13:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-15 ساعت 15:53 توسط parsab.)
در مورد پیک آپ ویزای ارمنستان چون دیر یا زود کلیرنس ها به امید خدا میاد و باید برنامه ریزی کرد برای دریاف ویزا(یا همون پیک آپ): بنظرم بهترین موقع اینکه روز دوشنبه صبح پاسپورت(ها) داخل صندوق سفارت انداخته بشه و چهارشنبه عصر هم با ویزا تحویل میشه. اگه سه شنبه صب پاسپورت رو تحویل سفارت بدیم جمعه عصر حاضر میشه. پنج شنبه و جمعه هم اگه پاسپورت تحویل سفارت داده باشه احتمال داره تا روز دوشنبه حاضر بشه (اگر نه میوفته برای چهارشنبه).
پروازهای هواپیما هم روزهای شنبه دوشنبه و پنجشنبه بعد از ظهر هست از ارمنستان به تهران حول وحوش ساعت ۵-۶. بهرحال بنظر میرسه باید ۵ روز رو برای پیک آپ کنار بذاریم. متاسفانه ارمنستان خدمات پیک آپ نداره مثل ابوظبی
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-15 ساعت 13:45)parsab نوشته: در مورد پیک آپ ویزای ارمنستان چون دیر یا زود کلیرنس ها به امید خدا میاد و باید برنامه ریزی کرد برای دریاف ویزا(یا همون پیک آپ): بنظرم بهترین موقع اینکه روز دوشنبه صبح پاسپورت(ها) داخل صندوق سفارت انداخته بشه و چهارشنبه عصر هم با ویزا تحویل میشه. اگه سه شنبه صب پاسپورت رو تحویل سفارت بدیم جمعه عصر حاضر میشه. پنج شنبه و جمعه هم اگه پاسپورت تحویل سفارت داده باشه احتمال داره تا روز دوشنبه حاضر بشه (اگر نه میوفته برای چهارشنبه).
پروازهای هواپیما هم روزهای شنبه دوشنبه و جمعه بعد از ظهر هست از ارمنستان به تهران حول وحوش ساعت ۵-۶. بهرحال بنظر میرسه باید ۵ روز رو برای پیک آپ کنار بذاریم. متاسفانه ارمنستان خدمات پیک آپ نداره مثل ابوظبی
دوست من توی برگه ابی که نوشته دوشنبه یا سه شنبه پاسپورت بدین جمعه ساعت 3 اماده می شه اگر چهارشنبه یا پنچشنبه یا جمعه تحویل بدینب چهارشنبه اینده ساعت 4:30 اماده میشه
بعد پرواز مگه روز جمعه هم هست من فکر می کردم شنبه دوشنبه و پنچشنبه برای ایروان پرواز هستش
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که رفتین مصاحبه 2 سوال داشتم 1- اگر مدرک دانشگاهی دارید احتیاجی به ترجمه دیپلم و پیش دانشگاهی هست سوال دوم : کسانی که تمکن مالی از بانک بردن برای هر نفر امسال چند شده من 80 میلیون برای دو نفر گذاشتم آیا کافی هست من همش رو هم توی حساب خودم که شخص برنده است گذاشتم آیا باید تو حساب همراه هم باشه یا نه آیا به برگه تمکن مالی تون خیلی گیردادن یا نه خواهش میکنم کمک کنید ، چون مامور هر سال با سال دیگه فرق داره
:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-15 ساعت 16:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-15 ساعت 16:11 توسط parsab.)
بنظرم دوستانی که میخوان با هواپیما برن ارمنستان، بهترین آپشن اینکه روز دوشنبه عصر با هواپیما برن ایروان، سه شنبه صب پاس(ها) رو تحویل سفارت بدن، جمعه عصر ویزاها رو تحویل بگیرن و با پرواز شنبه عصر برگردن تهران.
کسایی که با اتوبوس میرن(چون اتوبوس هر روز به مقصد ایروان میره از تهران) میتونن یه جوری برنامه ریزی کنن که دوشنبه صبح اونجا باشن و پاس(ها) رو بدن سفارت، ویزا رو روز چهارشنبه عصر تحویل بگیرن و پنج شنبه با اتوبوس یا هواپیما میتونن برگردن ایران
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان می گن برای اجاره ی سوئیت و یا هتل پاسپورتو ازمون می گیرن. اگه اینطوره واسه رفتن به سفارت باید چی کار کرد؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان پروازآسمان برای روز 4شنبه هم پرواز دارد من خودم بلیطش را خریدم چون مصاحبه من روز 2شنبه است و وقت مدیکالم پنجشنبه چهارشنبه بلیط گرفتم که وقت دکتر دیر و زود نشه قابل توجه کسانی که دوشنبه وقت مصاحبه دارند
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-15 ساعت 22:29)noobnoobi نوشته: (2014-04-15 ساعت 22:04)alirangh نوشته: سلام
دوستان می گن برای اجاره ی سوئیت و یا هتل پاسپورتو ازمون می گیرن. اگه اینطوره واسه رفتن به سفارت باید چی کار کرد؟
خیر کپی از صفحه اول پاسپورت چند عدد داشته باشین هر جا لازم شد کپی رو بدین کافیه.
معمولا هتل یه مدرک شناسایی می خواد. کپی رو قبول می کنه؟؟؟؟؟
کیس نامبر:**2014AS61 / اعضای کیس:1 نفر / تاریخ مصاحبه: May14
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-16 ساعت 08:40)alirangh نوشته: (2014-04-15 ساعت 22:29)noobnoobi نوشته: (2014-04-15 ساعت 22:04)alirangh نوشته: سلام
خیر کپی از صفحه اول پاسپورت چند عدد داشته باشین هر جا لازم شد کپی رو بدین کافیه.
معمولا هتل یه مدرک شناسایی می خواد. کپی رو قبول می کنه؟؟؟؟؟
اطمينان دارم يك ضرب ميگيري؟ به كساني كه يك نفر هستند راحت ويزا ميدهند .
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر