کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-04-11 ساعت 15:39)min@ نوشته:  
(2013-11-03 ساعت 22:54)KIMIA2005 نوشته:  دوستان عزیز امروز رو با توجه به تعطیلی اخر هفته چند جایی رو سر زدیم و گشت و گذاری رو در ایروان داشتیم بازار ورنیساژ و چند جای دیگه و اقا سعید شفیعی گل رو هم با خانمشون ملاقات کردیم ایشون هم فردا مصاحبه دارند ما هم انشالله فردا مدیکال داریم با خانم کریستین و پنج شنبه هم به امید خدا مصاحبه برامون دعا کنید یکضرب بگیریم و بسلامتی برگردیم ...
راستی دوستان اگر تمایل داشتید تا وقتی ایروان هستم با شرکت hyre صحبت کنم برا رزرو اپارتمان در ماههای اینده برا اپارتمان یک و دو خوابه Executive خودم اپارتمان 68 دلار رو 40 دلار گرفتم و کاملا راضی هستم چه از نظر موقعیت اپارتمان و دیگر موارد یک نکته و توصیه مهم که قبلا هم گفتم با توجه به سردی هوا در ایروان پیشنهاد میکنم حتما اپارتمانی را بگیرید که سیستم گرمایشی مرکزی داشته باشه که به مشکل نخوریدلباس گرم فراموش نشه ...
سلام دوست عزیز. منم میخوام یک اپارتمان 1 خوابه Executive از hyre رزرو کنم برای هفته دوم می، چکارکنم؟ البته تو سایتش زده 68$ ولی خب من 40$ میخوام Big Grin

دوست عزیز اون موقعی که این اپارتمان رو با 40 دلار تونستیم بگیریم low season بود و با کلی چانه زنی تونستیم با این مبلغ رزرو کنیم البته شما سعی خودتون رو بکنید و تا می تونید چانه بزنید امیدوارم بتونید موفق شید و با 40 دلار راضیشون کنید
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: noobnoobi ، aghaghia ، Shahabpk ، pari pariaaa ، min@ ، reza_top60 ، محبت ، mehdi2014
(2014-04-14 ساعت 17:28)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-04-11 ساعت 15:39)min@ نوشته:  
(2013-11-03 ساعت 22:54)KIMIA2005 نوشته:  دوستان عزیز امروز رو با توجه به تعطیلی اخر هفته چند جایی رو سر زدیم و گشت و گذاری رو در ایروان داشتیم بازار ورنیساژ و چند جای دیگه و اقا سعید شفیعی گل رو هم با خانمشون ملاقات کردیم ایشون هم فردا مصاحبه دارند ما هم انشالله فردا مدیکال داریم با خانم کریستین و پنج شنبه هم به امید خدا مصاحبه برامون دعا کنید یکضرب بگیریم و بسلامتی برگردیم ...
راستی دوستان اگر تمایل داشتید تا وقتی ایروان هستم با شرکت hyre صحبت کنم برا رزرو اپارتمان در ماههای اینده برا اپارتمان یک و دو خوابه Executive خودم اپارتمان 68 دلار رو 40 دلار گرفتم و کاملا راضی هستم چه از نظر موقعیت اپارتمان و دیگر موارد یک نکته و توصیه مهم که قبلا هم گفتم با توجه به سردی هوا در ایروان پیشنهاد میکنم حتما اپارتمانی را بگیرید که سیستم گرمایشی مرکزی داشته باشه که به مشکل نخوریدلباس گرم فراموش نشه ...
سلام دوست عزیز. منم میخوام یک اپارتمان 1 خوابه Executive از hyre رزرو کنم برای هفته دوم می، چکارکنم؟ البته تو سایتش زده 68$ ولی خب من 40$ میخوام Big Grin

دوست عزیز اون موقعی که این اپارتمان رو با 40 دلار تونستیم بگیریم low season بود و با کلی چانه زنی تونستیم با این مبلغ رزرو کنیم البته شما سعی خودتون رو بکنید و تا می تونید چانه بزنید امیدوارم بتونید موفق شید و با 40 دلار راضیشون کنید
من ایمیل زدم گفتن کلا Executive ها رزرو شده.
there are no vacant Executive
class units for your rental period
از کلاس A پیشنهاد داده خودش
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، Shahabpk ، pari pariaaa ، min@ ، reza_top60 ، mehdi2014
سلام به همه دوستان
عزیزی هست که به ترتیب(کل هزینه های مصاحبه رو مثل پزشکی،سفارت،بلیط هوایی و...) به ازای هر نفر (مثلا من و خانومم و بچه یکماهمون)بنویسه تاما تازه واردها که گیج نشیم؟ یک دنیا منون میشم عزیزان...
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، noobnoobi
(2014-04-15 ساعت 11:36)hs6467 نوشته:  سلام به همه دوستان
عزیزی هست که به ترتیب(کل هزینه های مصاحبه رو مثل پزشکی،سفارت،بلیط هوایی و...) به ازای هر نفر (مثلا من و خانومم و بچه یکماهمون)بنویسه تاما تازه واردها که گیج نشیم؟ یک دنیا منون میشم عزیزان...

دوست عزیز اگر سفرنامه های دوستان رو مطالعه کنی مطمئنا به جواب میرسیدی ولی برا اینکه سوالت بی جواب نمونه و حدود هزینه ها واسه 3 نفر دستت بیاد برات می نویسم باز هم میگم حدود قیمت اونوقت کسی شاکی نشه که کم یا زیاده Big Grin
مدیکال حدود 300 دلار
سفارت 990 دلار
بلیط هواپیما رفت و برگشت حدود 2.5 میلیون
اجاره اپارتمان یک هفته تقریبا 300 دلار
عوارض خروج و هزینه ویزا و هزینه ایاب و ذهاب و خورد و خوراک و متفرقه تقریبا یک میلیون تومان
البته اگر بتونی مواد غذایی رو از اینجا ببری در هزینه ها صرفه جویی خواهد شد
دوست عزیز در ضمن امضاتو کامل کن تا بهتر بتونیم راهنمایی کنیم
اگه چیزی رو از قلم انداختم دوستان یاداوری کنند تا به این عزیز کمک شده باشه
در مورد پیک آپ ویزای ارمنستان چون دیر یا زود کلیرنس ها به امید خدا میاد و باید برنامه ریزی کرد برای دریاف ویزا(یا همون پیک آپ): بنظرم بهترین موقع اینکه روز دوشنبه صبح پاسپورت(ها) داخل صندوق سفارت انداخته بشه و چهارشنبه عصر هم با ویزا تحویل میشه. اگه سه شنبه صب پاسپورت رو تحویل سفارت بدیم جمعه عصر حاضر میشه. پنج شنبه و جمعه هم اگه پاسپورت تحویل سفارت داده باشه احتمال داره تا روز دوشنبه حاضر بشه (اگر نه میوفته برای چهارشنبه).
پروازهای هواپیما هم روزهای شنبه دوشنبه و پنجشنبه بعد از ظهر هست از ارمنستان به تهران حول وحوش ساعت ۵-۶. بهرحال بنظر میرسه باید ۵ روز رو برای پیک آپ کنار بذاریم. متاسفانه ارمنستان خدمات پیک آپ نداره مثل ابوظبی
تشکر کنندگان: H Pier ، ali1220 ، noobnoobi ، محبت ، taleghani ، mehdi2014
(2014-04-15 ساعت 13:45)parsab نوشته:  در مورد پیک آپ ویزای ارمنستان چون دیر یا زود کلیرنس ها به امید خدا میاد و باید برنامه ریزی کرد برای دریاف ویزا(یا همون پیک آپ): بنظرم بهترین موقع اینکه روز دوشنبه صبح پاسپورت(ها) داخل صندوق سفارت انداخته بشه و چهارشنبه عصر هم با ویزا تحویل میشه. اگه سه شنبه صب پاسپورت رو تحویل سفارت بدیم جمعه عصر حاضر میشه. پنج شنبه و جمعه هم اگه پاسپورت تحویل سفارت داده باشه احتمال داره تا روز دوشنبه حاضر بشه (اگر نه میوفته برای چهارشنبه).
پروازهای هواپیما هم روزهای شنبه دوشنبه و جمعه بعد از ظهر هست از ارمنستان به تهران حول وحوش ساعت ۵-۶. بهرحال بنظر میرسه باید ۵ روز رو برای پیک آپ کنار بذاریم. متاسفانه ارمنستان خدمات پیک آپ نداره مثل ابوظبی

دوست من توی برگه ابی که نوشته دوشنبه یا سه شنبه پاسپورت بدین جمعه ساعت 3 اماده می شه اگر چهارشنبه یا پنچشنبه یا جمعه تحویل بدینب چهارشنبه اینده ساعت 4:30 اماده میشه
بعد پرواز مگه روز جمعه هم هست من فکر می کردم شنبه دوشنبه و پنچشنبه برای ایروان پرواز هستش
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، noobnoobi ، محبت ، mehdi2014
دوستانی که رفتین مصاحبه 2 سوال داشتم 1- اگر مدرک دانشگاهی دارید احتیاجی به ترجمه دیپلم و پیش دانشگاهی هست سوال دوم : کسانی که تمکن مالی از بانک بردن برای هر نفر امسال چند شده من 80 میلیون برای دو نفر گذاشتم آیا کافی هست من همش رو هم توی حساب خودم که شخص برنده است گذاشتم آیا باید تو حساب همراه هم باشه یا نه آیا به برگه تمکن مالی تون خیلی گیردادن یا نه خواهش میکنم کمک کنید ، چون مامور هر سال با سال دیگه فرق داره
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2014-04-15 ساعت 15:08)kamranh نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 13:45)parsab نوشته:  در مورد پیک آپ ویزای ارمنستان چون دیر یا زود کلیرنس ها به امید خدا میاد و باید برنامه ریزی کرد برای دریاف ویزا(یا همون پیک آپ): بنظرم بهترین موقع اینکه روز دوشنبه صبح پاسپورت(ها) داخل صندوق سفارت انداخته بشه و چهارشنبه عصر هم با ویزا تحویل میشه. اگه سه شنبه صب پاسپورت رو تحویل سفارت بدیم جمعه عصر حاضر میشه. پنج شنبه و جمعه هم اگه پاسپورت تحویل سفارت داده باشه احتمال داره تا روز دوشنبه حاضر بشه (اگر نه میوفته برای چهارشنبه).
پروازهای هواپیما هم روزهای شنبه دوشنبه و جمعه بعد از ظهر هست از ارمنستان به تهران حول وحوش ساعت ۵-۶. بهرحال بنظر میرسه باید ۵ روز رو برای پیک آپ کنار بذاریم. متاسفانه ارمنستان خدمات پیک آپ نداره مثل ابوظبی

دوست من توی برگه ابی که نوشته دوشنبه یا سه شنبه پاسپورت بدین جمعه ساعت 3 اماده می شه اگر چهارشنبه یا پنچشنبه یا جمعه تحویل بدینب چهارشنبه اینده ساعت 4:30 اماده میشه
بعد پرواز مگه روز جمعه هم هست من فکر می کردم شنبه دوشنبه و پنچشنبه برای ایروان پرواز هستش
والا بچه های دانشجویی که دوشنبه صبح پاس رو دادن روز چهارشنبه عصر گرفتن. اونایی که سه شنبه صب پاس رو دادن بهشون گفتن جمعه عصر بیاین برای گرفتنش(من اینو تو فروم ویزاهای دانشجویی سایت اپلای ابراد applyabroad.org دیدم واس همینم یه کم شک کردم). جالبه اونایی که پاس رو پنج شنبه ویا جمعه دادن روز دوشنبه هفته بعد گرفتن ویزارو. در مورد پرواز هم اشتباه شد. حرف شما درسته. روزهای شنبه دوشنبه و پنج شنبه است و نه جمعه. (کامنت قبلیم هم اصلاح شد)
تشکر کنندگان: kamranh ، pari pariaaa ، noobnoobi ، kage.omid ، محبت ، mehdi2014
بنظرم دوستانی که میخوان با هواپیما برن ارمنستان، بهترین آپشن اینکه روز دوشنبه عصر با هواپیما برن ایروان، سه شنبه صب پاس(ها) رو تحویل سفارت بدن، جمعه عصر ویزاها رو تحویل بگیرن و با پرواز شنبه عصر برگردن تهران.

کسایی که با اتوبوس میرن(چون اتوبوس هر روز به مقصد ایروان میره از تهران) میتونن یه جوری برنامه ریزی کنن که دوشنبه صبح اونجا باشن و پاس(ها) رو بدن سفارت، ویزا رو روز چهارشنبه عصر تحویل بگیرن و پنج شنبه با اتوبوس یا هواپیما میتونن برگردن ایران
(2014-04-15 ساعت 16:09)parsab نوشته:  بنظرم دوستانی که میخوان با هواپیما برن ارمنستان، بهترین آپشن اینکه روز دوشنبه عصر با هواپیما برن ایروان، سه شنبه صب پاس(ها) رو تحویل سفارت بدن، جمعه عصر ویزاها رو تحویل بگیرن و با پرواز شنبه عصر برگردن تهران.

کسایی که با اتوبوس میرن(چون اتوبوس هر روز به مقصد ایروان میره از تهران) میتونن یه جوری برنامه ریزی کنن که دوشنبه صبح اونجا باشن و پاس(ها) رو بدن سفارت، ویزا رو روز چهارشنبه عصر تحویل بگیرن و پنج شنبه با اتوبوس یا هواپیما میتونن برگردن ایران

البته این در صورتی هستش که تمدید مدیکال نیاز نباشه
تشکر کنندگان: noobnoobi ، kage.omid ، reza_top60 ، محبت ، mehdi2014
سلام
دوستان می گن برای اجاره ی سوئیت و یا هتل پاسپورتو ازمون می گیرن. اگه اینطوره واسه رفتن به سفارت باید چی کار کرد؟
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2014-04-15 ساعت 22:04)alirangh نوشته:  سلام
دوستان می گن برای اجاره ی سوئیت و یا هتل پاسپورتو ازمون می گیرن. اگه اینطوره واسه رفتن به سفارت باید چی کار کرد؟
خیر کپی از صفحه اول پاسپورت چند عدد داشته باشین هر جا لازم شد کپی رو بدین کافیه.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: aghaghia ، storagemeter ، محبت ، mehdi2014
سلام دوستان پروازآسمان برای روز 4شنبه هم پرواز دارد من خودم بلیطش را خریدم چون مصاحبه من روز 2شنبه است و وقت مدیکالم پنجشنبه چهارشنبه بلیط گرفتم که وقت دکتر دیر و زود نشه قابل توجه کسانی که دوشنبه وقت مصاحبه دارند
تشکر کنندگان: خسته از وطن ، noobnoobi ، ماتیتی ، pari pariaaa ، mehdi2014
(2014-04-15 ساعت 22:29)noobnoobi نوشته:  
خیر کپی از صفحه اول پاسپورت چند عدد داشته باشین هر جا لازم شد کپی رو بدین کافیه.

معمولا هتل یه مدرک شناسایی می خواد. کپی رو قبول می کنه؟؟؟؟؟
کیس نامبر:**2014AS61 / اعضای کیس:1 نفر / تاریخ مصاحبه: May14
تشکر کنندگان: ffrfar ، noobnoobi
(2014-04-16 ساعت 08:40)alirangh نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 22:29)noobnoobi نوشته:  

معمولا هتل یه مدرک شناسایی می خواد. کپی رو قبول می کنه؟؟؟؟؟

اطمينان دارم يك ضرب ميگيري؟ به كساني كه يك نفر هستند راحت ويزا ميدهند .
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: alitab ، noobnoobi ، mehdi2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان