کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
ميشه راهنمايي كنيد چه طور امضا را تغيير بدهم تا اطلاعات كيسم را بنويسم خيلي وقته عضو هستم ولي بلد نيستم
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: noobnoobi ، alitab ، rainbow21
(2014-04-11 ساعت 00:54)Aroma نوشته:  ميشه راهنمايي كنيد چه طور امضا را تغيير بدهم تا اطلاعات كيسم را بنويسم خيلي وقته عضو هستم ولي بلد نيستم

کنترل پنل---> منوی سمت راست---> تغییر امضا.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: H Pier ، khder ، noobnoobi ، alitab ، rainbow21 ، mehdi2014
سلام من مصاحبه داشتم و به خاطر ناقص بودن مدارکم برگه آبی بهم دادن ، حالا سوال من این که تو برگه آبی نوشته شما باید مدارکتون را داخل صندوق (drop box) بندازین ، منظور از صندوق چیه؟ یعنی خودم شخصا نمی تونم ببرم تحویل سفارت بدم ؟ می شه راهنمایی کنید؟ ، متشکرم
تشکر کنندگان: noobnoobi ، alitab ، rainbow21
(2014-04-10 ساعت 20:05)shadi79 نوشته:  
(2014-04-10 ساعت 20:03)demented نوشته:  سلاااااااااام
ساعت ۲ مصاحبه داشتم و چی بگم دیگه ، فقط اینکه اینقدر خوشحال بودم از سفارت تا اپرا ( خونه کنار اپرا هست ) پیاده اومدم .
یک ضررررررررررب گرفتتتتتتتتتتم :دی
شام همه مهمون من :دی

مبارک باشه کدوم رستوران مهمونی گرفتینBig Grin

با کمی تاخیر مرسی
رستوران که نبود دیگه رفتیم تا دم سحر رقصیدیم :دی
F2A

ارسال مدارک Jan/30
دريافت فرم رسيد : Feb/02
انتقال مدارك به سرويس سنتر كاليفرنيا :Aug/28
تاريخ اپروو: Sep/24
...
تشکر کنندگان: noobnoobi ، alitab ، rainbow21 ، kamearb ، sorooosh ، Sara_lphmkf ، mehdi2014
(2014-04-11 ساعت 00:52)Aroma نوشته:  
(2014-04-10 ساعت 23:52)demented نوشته:  [quote='zzarin' pid='477201' dateline='1397145858']
[quote='demented' pid='477167' dateline='1397144001']
تبريك ميگم دوست عزيز فكر كنم مجرد بودي كه يك ضرب گرفتي موفق باشي

ممنونم
بله من مجرد بدون شغل دولتی و معاف از سربازی اکازیون شیک ، قبلا دست یک خانم دکتر بودم که صبح میرفته مطب ظهر برمیگشته :دی
البته این نکته رو هم داشته باشین که دوست و همراه عزیز من که ۴شنبه وقت مصاحبش بود و عینا همین شرایط من رو داشت با برگه آبی مواجه شد.
F2A

ارسال مدارک Jan/30
...
(2014-04-11 ساعت 12:35)alialialialiali نوشته:  سلام من مصاحبه داشتم و به خاطر ناقص بودن مدارکم برگه آبی بهم دادن ، حالا سوال من این که تو برگه آبی نوشته شما باید مدارکتون را داخل صندوق (drop box) بندازین ، منظور از صندوق چیه؟ یعنی خودم شخصا نمی تونم ببرم تحویل سفارت بدم ؟ می شه راهنمایی کنید؟ ، متشکرم

سلام دوست عزیز، دم در سفارت این صندوق موجوده، از نگهبان دم در میتونید سوال کنید و وقتی بهتون گفتن بندازین تو صندوق یعنی نیازی به ورود به سفارت نیست....
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: alitab ، alialialialiali ، noobnoobi ، kage.omid ، H Pier ، pari pariaaa ، mehdi2014
دوستان عزیز کسی این هفته ایروان نیست همخونه بخواد؟
سروش فردا بر میگرده من تنها شدم Sad
F2A

ارسال مدارک Jan/30
...
تشکر کنندگان: noobnoobi ، alitab ، Rock ، sorooosh ، mehdi2014
(2013-11-03 ساعت 22:54)KIMIA2005 نوشته:  دوستان عزیز امروز رو با توجه به تعطیلی اخر هفته چند جایی رو سر زدیم و گشت و گذاری رو در ایروان داشتیم بازار ورنیساژ و چند جای دیگه و اقا سعید شفیعی گل رو هم با خانمشون ملاقات کردیم ایشون هم فردا مصاحبه دارند ما هم انشالله فردا مدیکال داریم با خانم کریستین و پنج شنبه هم به امید خدا مصاحبه برامون دعا کنید یکضرب بگیریم و بسلامتی برگردیم ...
راستی دوستان اگر تمایل داشتید تا وقتی ایروان هستم با شرکت hyre صحبت کنم برا رزرو اپارتمان در ماههای اینده برا اپارتمان یک و دو خوابه Executive خودم اپارتمان 68 دلار رو 40 دلار گرفتم و کاملا راضی هستم چه از نظر موقعیت اپارتمان و دیگر موارد یک نکته و توصیه مهم که قبلا هم گفتم با توجه به سردی هوا در ایروان پیشنهاد میکنم حتما اپارتمانی را بگیرید که سیستم گرمایشی مرکزی داشته باشه که به مشکل نخوریدلباس گرم فراموش نشه ...
سلام دوست عزیز. منم میخوام یک اپارتمان 1 خوابه Executive از hyre رزرو کنم برای هفته دوم می، چکارکنم؟ البته تو سایتش زده 68$ ولی خب من 40$ میخوام Big Grin
2014AS60XX/کیس 1نفر/ مصاحبه ایروان 13 May/برگه آبیCool
تشکر کنندگان: rainbow21 ، noobnoobi ، alitab ، sorooosh ، mehdi2014
(2014-04-10 ساعت 20:34)zzarin نوشته:  
ساعت ۲ مصاحبه داشتم و چی بگم دیگه ، فقط اینکه اینقدر خوشحال بودم از سفارت تا اپرا ( خونه کنار اپرا هست ) پیاده اومدم .

تبریک میگم ، یک سوال در مورد مسکن داشتم ، شما توی هتل اقامت دارید یا آپارتمان یا هاستل اگر لطف کنید مبلغی رو که برای هر شب پرداخت میکنید رو به ما هم بگید ممنون میشم ، در ضمن شما از سرویس دهی اونجا راضی بودید اشماره تلفن و یا آدرس سایت و نام هتل تون رو هم بگید چون ما 3 هفته دیگه مصاحبه داریم کمکی بزرگی میکیند توی چند تا سایت مکان هایی رو دیدم اما دوستان میگن زیاد اعتماد نکنم
من از apartrent.am گرفتم . کاملا هم راضی بودم . شبی 30 دلار اونم تو عید Smile)

تشکر کنندگان: pari pariaaa ، alitab ، noobnoobi ، Rock ، sorooosh ، mehdi2014
(2014-04-11 ساعت 16:11)rainbow21 نوشته:  
(2014-04-10 ساعت 20:34)zzarin نوشته:  

تبریک میگم ، یک سوال در مورد مسکن داشتم ، شما توی هتل اقامت دارید یا آپارتمان یا هاستل اگر لطف کنید مبلغی رو که برای هر شب پرداخت میکنید رو به ما هم بگید ممنون میشم ، در ضمن شما از سرویس دهی اونجا راضی بودید اشماره تلفن و یا آدرس سایت و نام هتل تون رو هم بگید چون ما 3 هفته دیگه مصاحبه داریم کمکی بزرگی میکیند توی چند تا سایت مکان هایی رو دیدم اما دوستان میگن زیاد اعتماد نکنم
من از apartrent.am گرفتم . کاملا هم راضی بودم . شبی 30 دلار اونم تو عید Smile)
مشخصات آپارتمان رو میفرمایید؟
جایی که ما گرفتیم دوخابه با امکانات کامل بود از لحاظ مکانی هم بسیار ایده آل Wink
F2A

ارسال مدارک Jan/30
...
تشکر کنندگان: alitab ، noobnoobi ، Rock ، pari pariaaa ، sorooosh ، mehdi2014
(2014-04-11 ساعت 14:40)demented نوشته:  دوستان عزیز کسی این هفته ایروان نیست همخونه بخواد؟
سروش فردا بر میگرده من تنها شدم Sad

من خودم جواب خودم و میدم چون پاسو با ویزا گرفتتتتتم :دی
و بلیط رو بلافاصله برگردوندم به حالت اولش و کلا فداااییییییییی داریییییییی
F2A

ارسال مدارک Jan/30
...
تشکر کنندگان: alitab ، noobnoobi ، Rock ، pari pariaaa ، m.sabet ، sorooosh ، mehdi2014
(2014-04-06 ساعت 16:59)statueofgod نوشته:  
(2014-04-05 ساعت 13:26)mahdibashoma نوشته:  
(2014-04-05 ساعت 11:28)behrang3001 نوشته:  دوستان کسی تازگی از سفارت ارمنستان ویزا گرفته؟ دقیقا چقدر میگیرن؟ جایی خوندم که ۶ یورو ولی الان پیداش نمیکنم.

بله...البته در فرودگاه راحت تر میتونید بگیرید.
برای افراد زیر هجده سال ده دلار میگیرند که گرفتن ویزا از سفارت وقت گیره بهتره در فرودگاه یا لب مرز بگیرید.دوستان خواهش میکنم سوالاتی که قبلا پاسخ داده شده نپرسید

ما هفته قبل از سفارت در تهران ويزا گرفتيم ، دخترم كه ١٢ ساله بود رايگان و افراد بزرگسال ٦ يورو ٢ روزه هم ويزا دادند
تشکر کنندگان: Rock ، sorooosh ، hamid_fs3 ، noobnoobi ، behrang3001 ، Shahabpk ، pari pariaaa ، mehdi2014
(2014-04-11 ساعت 12:35)alialialialiali نوشته:  سلام من مصاحبه داشتم و به خاطر ناقص بودن مدارکم برگه آبی بهم دادن ، حالا سوال من این که تو برگه آبی نوشته شما باید مدارکتون را داخل صندوق (drop box) بندازین ، منظور از صندوق چیه؟ یعنی خودم شخصا نمی تونم ببرم تحویل سفارت بدم ؟ می شه راهنمایی کنید؟ ، متشکرم

سلام لطف میکنید مدارکی رو که برید یکبار دیگه توضیح بدید
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2014-04-14 ساعت 10:59)zzarin نوشته:  

سلام لطف میکنید مدارکی رو که برید یکبار دیگه توضیح بدید

سلام
میشه لطف کنید بگید چه چیز مدارکاتون ناقص بود؟
تشکر کنندگان: noobnoobi

سلام دوست عزیز
شما به برگه آبی نگاه کن ببین چه چیزهایی ازتون خواستند. اونها را آماده کن و ببر سفارت از ورودی اول می ری داخل و سالن اول بهشون بگو که مدارک را آوردید که در صندوق بندازید. ازتون می گیرند و در پاکت می ذارند و شماره کیس و اسمتون و شماره تلفن ازتون می گیرند و اگر مشکل دیگه ای نباشه انشالله بهتون زنگ می زنند و ویزاتون آماده است.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان