موضوعها: 0
رتبه:
12
2 تشکر در 1 ارسال
تلفنهای ضروری
مرکز اطلاعا ت ..................................... 109
آتشنشانی ......................................... 101
پلیس ................................................ 102
اورژانس .............................................. 103
فرودگاه ...............................................187
راه آهن .............................................. 184
ساعت ............................................... 110
امداد اداره برق ..................................... 180
خرابی گاز ........................................... 104
گروه نجات ........................................... 118
پلیس راهنما .........................................
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
رتبه:
12
2 تشکر در 1 ارسال
بانک ملت شعبه ایروان :
آدرس : خیابان امیریان شماره ۶ نرسیده به میدان جمهوری ورودی از طرف انتهای خیابان آبویان کوچه پاوسدوس
شماره تلفن : ۵۸۱۷۹۱ ۵۶۵۶۷۱ ۵۶۵۶۷۱ ( ۱۰ - ۰۰۳۷۴)
ساعات کار : ۰۹:۳۰ الی ۱۶:۳۰
روزهای کار : دوشنبه الی جمعه
روزهای تعطیل : شنبه و یکشنبه
بانک ملت ایروان از قبول ریال و یا تعویض آن به ارز خارجی معذور است
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-01 ساعت 00:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-01 ساعت 00:09 توسط محبت.)
راستی Armenia Hostel هم جای خوبیه با قیمت مناسب من یه سرچ کردم از 20$ داره برای اتاق استاندارد با همه چی که ایرانیا خیلی اونجا میرن ! من با هتلش صحبت کردم 15 تا سفارت راهه با ماشین و بنظرم برای کسایی که مجردی میرن و خانواده همراشون نیست میتونه بصرفه باشه ArmeniaHostel.com که 10% باید برای رزرو از طریق کارت شتاب که تو بانک ملت حساب دارن باید پرداخت کنید
حالا میخواستم ببینم دوستان اونجا ماشین تا کی هست یعنی اگه هتلت از میدون جمهوری دور باشه با توجه به اینکه بچه ها میگن شبا قشنگ تا کی میشه رفت وامد کرد شبا و هزینش تو چه رنجه درامی حدودی؟
[/quote]
سلام
هاستلها فقط بدرد مجردها میخورن خصوصا اقایون که برای خانمها و خانواده ها اصلا مناسب نیست و اما در تمام ساعات روز البته نه در فصل سرما تاکسی هست و با قیمت متوسط 1500درام ولی شهر کوچیکیه من تمامشو پیاده قدم زدم
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-30 ساعت 16:23)rezahoorjandi نوشته: سلام دوست عزیز,
رضا هستم, کیس ما 2014000035XX که احتمالاً حدود دی ماه کارنت میشیم. اگه زحمت نیست آدرس و تلفن مورد اطمینان تو ایروان واسه اسکان میخواهیم و اینکه تو زمستون با ماشین شخصی میشه رفت ایروان یا اتوبوس انتخاب کنیم یا اینکه حتما هوایی بریم؟ راحت و بی دردسر, فقط پر هزینه تر
مرسی
سلام
دوست خوبم به هیچ عنوان در فصول سرد سال از ماشین شخصی و اتوبوس استفاده نکنید چون جاده برفگیر و یه چیزی مشابه جاده چالوسه با عرض کمتر و بدون گارد ریل و تابلو و پارسال حتی خط کشی هم نداشت بماند کنده کاریهای وسط جاده.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
84
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-30 ساعت 17:14)rezahoorjandi نوشته: (2013-09-29 ساعت 01:00)pari pariaaa نوشته: خب ما بعد از كلي تحقيق و زنگ زدن به اين آژانس و اون آژانس،در اقدامي ناباورانه بليط اتوبوس گرفتيم امروز!!!(آخه من زميني دوست نداشتم و هيچ جوره راضي نميشدم اما قسمت اين بود انگار....)
تور زميني رو با آژانس ملكوميان فيكس كرديم با اتوبوسي كه ميگفتن CIP و ٢٥ نفره است و قابليت تخت خواب شويي داره و قيمتش ١٥٥ هزار تومانه.VIP رو هم گفتن ٣٢ نفره است و قيمتش ١٣٥ هزار تومان اگه اشتباه نكنم .مدتي كه تو راه هستيم ٢٢ ساعته .براي برگشت هم اتوبوس CIP قيمتش ٦٥$ و VIP برابر ٥٥$ هست كه از ايروان برامون رزرو ميكنن.
اين آقاي ملكوميان خودش ارمنيه و مجري مستقيم تور ارمنستان و گرجستانه .چندين ساله كه كارش اينه و تو ايروان خودش يه هتل آپارتمان تر و تميز داره و سوئيت هاش رو به قيمت هاي بسيار مناسب اجاره ميده و كلي هم تخفيف ميده خودش.يكي از دوستام ٢-١ سال پيش رفته اونجا و تعريف ميكرد ميگفت راضي بوده .
سوئيت هاش يخچال داره و تلويزيون و تخت و مبل و كف سنگ و حموم و دستشويي سراميك شده. آشپزخونه مشتركه و ٢-١ سوئيت داره كه آشپزخونه كوچيك دارن و ما از همين آشپزخونه دارا گرفتيم .ظاهر هتل آپارتمانشم خيلي ساده و قديمي بود اونطور كه تو عكسا ديدم.مكانش هم ٦ كيلومتري شهره و گفتن ١٥ دقيقه تا مركز شهر با ماشينه .خودشون اونجا ٤تا تاكسي دارن كه كار انتقال توريست هارو تسهيل كنن و با قيمت مناسب ميتونن ببرن و بيارنتون.اونجا تور ليدر فارسي زبون هست و ميتونه هر وقت اراده كردين كمكتون كنه.همچنين يه كارگزار براي امور سفارت دارن كه ميتونه كمكتون كنه اگه يه وقتي خواستين !٢-١تا گشت رايگان دارن رو تورشون.صبحانه هم ميدن كه براي ما با همين امكانات در اومد شبي ٣٠$ كه چونه زديم و شبي ٢٥$ داد براي هر دونفرمون.سوئيت هايي كه آشپزخانه نداشت رو هم شبي ٢٠-١٥$ /نفري ميداد .
ما درخواست ترانسفر كرديم كه ٥٠ هزار تومان اومد رو هزينه ها و همچنين بيمه سامان گرفتيم براي سفرمون كه نفري ٢٥ هزار تومان شد..
كلي هم آقاي ملكوميان دلمونو قرص كرد كه اتوبوس خوبه و خيالتون راحت باشه .لب مرز هم بايد خودمون ويزا بگيريم .
با هتل هاي مركز شهر هم قرارداد دارن كه اونم با پائين ترين نرخ ميتونن رزرو كنن براتون به گفته خودشون .
ما همه ي هزينه ها رو به نرخ دلار امروز ٢٩٦٠ حساب كرديم و اينجا پرداخت كرديم و فردا هم قراره بليط رفتمون رو تحويل بگيرم .
اين بود گزارش امروز من سوالي بود در خدمتم .
با سلام
امیدوارم به سلامتی و خبر خوش تشریف ببرید و برگردید و سفرنامه کاملی تعریف کنید واسه همه.
کیس ما 35XX هستش و احتمالا تو زمستون باید بریم ایروان. میخوام بدونم اون موقع هم میشه با اتوبوس رفت؟ البته باید بگم ما 2تا پسر 9 و 13 ساله داریم. سخت نیت با بچه؟
مرسی
سلام دوست عزیزم .ممنونم از لطفتون .ایشالا شما هم به خوبی و خوشی برید و برگردید .با اتوبوس میگن تو فصل سرما خطرناکه همونطور که بچه ها گفتن .
یکم با بچه،اونم 2 تا پسر فکر میکنم سخت باشه .
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014 | ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
رتبه:
84
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان 2 تا نکته :
1- هر چی تحقیق کردم اتوبوسی به اسم CIP وجود نداره و فقط VIP داریم اونم 24 و 32 صندلی .قیمت هاشون 20 تومان حدودا فرق داره با هم .
2- امروز بلیط اتوبوسمو کنسل کردم و هوایی میرم .آژانس ملکومیان تونست برام بلیط 895000 تومانی بگیره .
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014 | ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
رتبه:
80
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-01 ساعت 16:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-01 ساعت 16:30 توسط pooya.n.)
به همه دوستان توصیه میکنم حتمن سفر هوایی رو انتخاب کنن
مگر اینکه واقعا هزینه سفر هوایی بهتون فشار بیاره
شما طی این دوره برای مصاحبه و انجام مدیکال نیاز به انرژی دارین
بهتره این انرژی رو صرف یک سفر 20 ساعته زمینی با اتوبوس نکنین