کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
تعطیلات رسمی سفارت در ایروان (منبع:سفارت فخیمه در ایروان)

[عکس: 41647344040037658650.jpg]
(2013-10-03 ساعت 21:13)aghaghia نوشته:  [font=Times New Roman]دوستان هم اکنون به یاری سبز شما محتاجیمBig Grin
دوستانی که مهندس کامپیوتر هستند به ویژه نرم افزار که میتونند در ایجاد منتظرسرا به دوستان 2014 کمک کنند، لطفا اعلام آمادگی کنند، پارسال این کار رو (afs) افشین عزیز انجام دادن که از خود بچه های 2013 هستند، ما هم اگر بخواهیم که منتظرسرا داشته باشیم باید یکی از دوستان 2014 داوطلب این کار بشن وگرنه منتظرسرایی در کار نخواهد بود، پیشاپیش از همکاریتون ممنونم Smile[/font]
من هستم امر بفرمایید چیکار کنم
کیس:سه رقمی/سفارت:ایروان/افراد کیس:2/تاريخ رويت قبولي:1می/ مصاحبه:هفته اول نوامبر/کلیرنس بعد از 233روز/مقصد NY
به امید فردایی زیبا Smile
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$
تشکر کنندگان: محبت ، H Pier ، KIMIA2005 ، pari pariaaa
کسی از دوستان هست که هفته دوم نوامبر در ایروان مصاحبه داشته باشه؟ ما یه زوج هستیم و دنبال همسفر می گردیم؟
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، pari pariaaa ، noobnoobi
(2013-10-05 ساعت 12:04)ekhtera نوشته:  کسی از دوستان هست که هفته دوم نوامبر در ایروان مصاحبه داشته باشه؟ ما یه زوج هستیم و دنبال همسفر می گردیم؟

سلام ماهم زوجیم اما هفته اول نوامبر.
کیس:سه رقمی/سفارت:ایروان/افراد کیس:2/تاريخ رويت قبولي:1می/ مصاحبه:هفته اول نوامبر/کلیرنس بعد از 233روز/مقصد NY
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، pari pariaaa ، noobnoobi
دوستانی عزیزی که در ایروان مصاحبه دارند در صورت تمایل میتونند حدود تاریخ مصاحبه اشون رو بذارند و حتما امضاتون رو کامل کنید که از این طریق بتونند در صورت امکان با دیگر دوستان ایروانی همسفر شوند و هماهنگی های لازم رو با هم داشته باشند اینجوری فکر میکنم این سفر بیشتر بهشون خوش بگذره ...
خود بنده هم همونطور که در امضام هستش هفته اول نوامبر به امید خدا مصاحبه داریم دوستان ما رو از دعاهای خیرتون بی نصیب نذارید انشالله با ویزا خوشگله ازایروان بسلامتی برمیگردم و یک سفرنامه توپ واستون مینویسم امیدوارم همه عزیزان هم با دست پر از این سفر برگردند و ما رو هم در خوشحالیشون سهیم کنند ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
بچه ها يه آمار بدين ببينيم اولين نفر كي تو ارمنستان مصاحبه داره؟تو تاپيكاي ديگه بعضي ها رفتن و اومدن و مصاحبه هم شدن و ويزا گرفتن اما هنوز چراغ تاپيك ما روشن نشده با مصاحبه شونده هاشSmile
با خودم شروع ميكنم :ما هفته ي ٣ اكتبر هستيم .
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: mohammad19911991 ، ali1220 ، H Pier ، noobnoobi ، Azi2014
(2013-10-05 ساعت 22:26)pari pariaaa نوشته:  بچه ها يه آمار بدين ببينيم اولين نفر كي تو ارمنستان مصاحبه داره؟تو تاپيكاي ديگه بعضي ها رفتن و اومدن و مصاحبه هم شدن و ويزا گرفتن اما هنوز چراغ تاپيك ما روشن نشده با مصاحبه شونده هاشSmile

سلام

فکر کنم من اولی باشم.Cool
کیس نامبر 2014AS000004XX/تعداد افراد کیس:4نفر/تاریخ رویت 6 می / ارسال فرمها27می با ایمیل/سفارت ایروان/
کارنت: 5 آگوست | مصاحبه:15 اکتبر | ویزا : * | ورود به آمریکا: * |Smile
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، amin arefi ، H Pier ، noobnoobi
سلام
هفته اول نوامبر

تعریف کن بینیم واسه وسیله مسافرت و محل اقامت چیکارا کردی
Big Grin

(2013-10-05 ساعت 22:59)godot نوشته:  
(2013-10-05 ساعت 22:26)pari pariaaa نوشته:  بچه ها يه آمار بدين ببينيم اولين نفر كي تو ارمنستان مصاحبه داره؟.......

سلام

کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: pari pariaaa ، amin arefi ، noobnoobi
(2013-10-05 ساعت 22:26)pari pariaaa نوشته:  بچه ها يه آمار بدين ببينيم اولين نفر كي تو ارمنستان مصاحبه داره؟تو تاپيكاي ديگه بعضي ها رفتن و اومدن و مصاحبه هم شدن و ويزا گرفتن اما هنوز چراغ تاپيك ما روشن نشده با مصاحبه شونده هاشSmile

سلام

godot عزیز ببینم بعنوان پیش قراول مصاحبه شده ها توی ایروان چه خواهی کرد اولین ویزا رو نصیب خودت میکنی .. Wink
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، godot ، amin arefi ، H Pier ، noobnoobi
دوستان دارم با theatreHOSTEL مکاتبه میکنم. امکانات خوبی برای خانواده ها داره. و تقریبا در مکان مناسبی نسبت به میدان جمهوری ، سفارت و بیمارستان قرار داره.
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: aghaghia ، KIMIA2005 ، pari pariaaa ، amin arefi ، raihaneh.az90 ، H Pier ، noobnoobi ، asalasali
دوستان به اين سايت هم يه سر بزنيد ،ما قبل از اينكه با ملكوميان قرارداد ببنديم داشتيم رو اينجا تحقيق ميكرديم اما قسمت نشد.
هزينه اقامتتونو ميتونيد اينجا(ايران) به ريال هم پرداخت كنيد.موفق باشيد . www.tatev.com
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: ffrfar ، amin arefi ، H Pier ، noobnoobi
(2013-10-05 ساعت 21:30)KIMIA2005 نوشته:  دوستانی عزیزی که در ایروان مصاحبه دارند در صورت تمایل میتونند حدود تاریخ مصاحبه اشون رو بذارند و حتما امضاتون رو کامل کنید که از این طریق بتونند در صورت امکان با دیگر دوستان ایروانی همسفر شوند و هماهنگی های لازم رو با هم داشته باشند اینجوری فکر میکنم این سفر بیشتر بهشون خوش بگذره ...
خود بنده هم همونطور که در امضام هستش هفته اول نوامبر به امید خدا مصاحبه داریم دوستان ما رو از دعاهای خیرتون بی نصیب نذارید انشالله با ویزا خوشگله ازایروان بسلامتی برمیگردم و یک سفرنامه توپ واستون مینویسم امیدوارم همه عزیزان هم با دست پر از این سفر برگردند و ما رو هم در خوشحالیشون سهیم کنند ...

سلام پیشنهاد خوبیه من و همسرم هم هفته اول نوامبر هستیم
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، KIMIA2005 ، H Pier ، khalije fars ، noobnoobi
دوستان این سایت اپارتمانهای خوبی با قیمت های مناسب داره یکسر بزنید .. http://apartrent.am/HomeTypes/5
تشکر کنندگان: aghaghia ، amin arefi ، ali1220 ، pari pariaaa ، H Pier ، noobnoobi
(2013-10-05 ساعت 23:31)KIMIA2005 نوشته:  

سلام

godot عزیز ببینم بعنوان پیش قراول مصاحبه شده ها توی ایروان چه خواهی کرد اولین ویزا رو نصیب خودت میکنی .. Wink

ممنونم دوست عزیز ولی زیاد خوشبین نیستم.

آخه همسرم هم سپاه خدمت کرده، هم کارش دولتی و تازه دانشجو دکترا هم هست بنظرتون یه ضرب میگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
کیس نامبر 2014AS000004XX/تعداد افراد کیس:4نفر/تاریخ رویت 6 می / ارسال فرمها27می با ایمیل/سفارت ایروان/
کارنت: 5 آگوست | مصاحبه:15 اکتبر | ویزا : * | ورود به آمریکا: * |Smile
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، H Pier
(2013-10-06 ساعت 01:32)godot نوشته:  
(2013-10-05 ساعت 23:31)KIMIA2005 نوشته:  

سلام

ممنونم دوست عزیز ولی زیاد خوشبین نیستم.

آخه همسرم هم سپاه خدمت کرده، هم کارش دولتی و تازه دانشجو دکترا هم هست بنظرتون یه ضرب میگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!

اگه نظر ما مهم بود همه یه ضرب میگرفتنBig Grin نظر اصل کاری مهمه که حتما ه یاری خودش همه رو به مصلحت خودش راهنمایی میکنه...Big Grin
تشکر کنندگان: ali1220 ، pari pariaaa ، H Pier ، noobnoobi ، ghafari88 ، godot ، محبت ، tenese

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان