موضوعها: 0
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-01 ساعت 17:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-02 ساعت 10:26 توسط abloom_ma.)
سلام بر دوستان عزیزم
یک اطلاعات کلی در مورد ایروان بهتون میدهم شاید بتواند کمکی به شما باشد:
1 وقتی وارد فرودگاه ایروان میشوید دستگاههای شبیه همین عابر بانک های خودمون هست با ابعادی بزرگتر که میتوانید دلار خود را در آن قرار دهید و درام بگیرید....البته بهتر هست مقدار کمتری در فرودگاه تبدیل کنید زیرا بیرون بیشتر تبدیل میکنند....فراموش نکنید در اکثر جاها فقط از شما درام قبول میکنند نه دلار
2 شما میتوانید برای اینکه در فرودگاه ایروان مجبور نباشید که منتظر گرفتن فرم و پر کردن آن باشید یا فرم مربوطه را از اینترنت پرینت کرده و در منزل خود پر کنید و یا بهتر اینکه اگر وقت دارید به سفارت ارمنستان در تهران جنب پارک دانشجو (چهار راه ولیعصر)خیابان رازی مراجعه و ضمن پر کردن فرم مربوطه آنرا با پاسپورت تحویل داده و سه روز بعد با ویزا تحویل بگیرید دیگه در فرودگاه اصلا معطلی ندارید..هزینه برای هر نفر 6 یورو(حتما به یورو میگیرند ) و برای افراد زیر 18 سال هم پول نمیگیرند
3 برای حمل و نقل در ایروان اگر نزدیک ایستگاه مترو هستید میتوانید از مترو استفاده کرده نفری 100 درام......تا میتوانید از ون استفاده نکنید زیرا به شکل فشرده و ساندویج میشوید...خیلی شلوغ میشه
4 با تاکسی هم حتما قبل از سوار شدن ببینید تاکسیمتر دارد یا نه اگر تاکسیمتر ندارد مطمئن باشید از شما پول اضافه میگیرد زیرا ورودی شما در تاکسی 600 درام میباشد که با همین ورودی شما یک مسیر طولانی را میتوانید بروید و بیشتر پرداخت نکنید به طور مثال مسیر خیابان اپرا یا مشتوس یا میدان جمهوری تا سفارت یا ترمینال مسافر بری ایروان همین 600 درام میشود...مخصوصا اگر خانواده هستید تاکسی خیلی بهتر و مقرون به صرفه هست البته تاکسی با تاکسیمتر و حتما موقع سوار شدن باید تاکید کنید تاکسیمتر خود را فعال کند
5 سعی کنید در فصل بارندگی و زمستان از مسیر زمینی استفاده نکنید زیرا بسیار جاده خرابی دارد و در زمستان خطرناک ...مطلع باشید اگر تا مرز میتوانید با ماشین شخصی بروید و آنجا ماشینهائی هستند که 100 دلار گرفته و شما را تا ایروان میبرند
6 برای گرفتن محل سکونت هاستل ها ارزانتر از همه جا هستند البته بیشتر افراد نمیپسندند زیرا بسیاری از آنها سرویس بهداشتی و حمام به صورت مشترک با کل مجموعه میباشد اگر اشتباه نکنم از اواسط آبان که دیگر ایروان سرد میشود همه هتل ها و افرادی که منزل اجاره میدهند تخفیف زیادی قائل میشوند و در ایروان همیشه شما باید چانه بزنید و تخفیف بگیرید...آپارتمان جهت اجاره از شبی 25 دلار هست تا 55 دلار بستگی به خیابان و امکانات آن دارد..دقت کنید در فصل سرما حتما وسائل گرمایشی را از موجر خود سالم تحویل بگیرید و مطمئن باشید خوب گرم میکند
7 هرگز به کسانی که در فرودگاه ایروان به شما پیشنهاد آپارتمان جهت اجاره میکنند اعتماد نکنید البته آدمهای خوب هم هستند اما به تعداد اندک...سعی کنید از ایران رزرو کنید(سعی میکنم در پست های بعدی چند محل خوب را به شما معرفی کنم)
8 اگر احیانا فراموش کردید و یا وقت نبود دلار خود را تبدیل کنید و به تست پزشکی رفتید دقیقا روبروی بیمارستان یه سوپر بزرگ هست که بسیار خوب دلار شما را به درام تبدیل میکند
9 کرایه ماشین از فرودگاه تا میدان جمهوری و مرکز شهر ماکزیمم 2000 درام میباشد اما در فرودگاه همه به شما 3000 الی 4000 اعلام میکنند..بهتر است اگر وقت داشتید و خسته نبودید منتظر تاکسی شوید
10 آب آشامیدنی منازل و کلا آپارتمانها قابل شرب میباشد و در سطح شهر هم به فاصله کم آبخوریهای زیبا و قدیمی وجود دارد که همه از آن استفاده میکنند و بسیار آب خنکی هم دارد
11 مواد خوراکی خود را از فروشگاهای بزرگ به نام SAS(امیدورام اسمش را درست گفته باشم) خرید کنید در این فروشگاه زنجیره ای دلار هم به قیمت بالا تبدیل میکنند و بسیار خوب است
سوالی بود در خدمتم....امیدورام سفر خوبی داشته باشید و ویزا یکضرب بگیرید
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-02 ساعت 13:14)amiekin نوشته: با توجه به اینکه شاید یه ذره موضوعات تکراری شده باشه خدمت دوستان عزیز عرض کنم یه کارخانه ک ن یاک سازی هست تو ارمنستان که سال 1883 تاسیس شده و فوق العاده بزرگ و جالبه، تورش هم نفری 25 دلاره که واقعا ارزش داره چون بیشترش زیر زمین هستش و برای هر رئیس جمهور از اون موقع تا حالا یه بشکه مخصوص امضا شده دارن خلاصه که گفتم یه ذره از حال و هوای مصاحبه دربیاین و یه ذره هم به چشمه مسافرت توریستی بهش نگاه کنین تا به امید خدا هم فال بشه و هم تماشا
ممنون ... اون قدر درگیر شدم که وقت نکردم به جاهای توریستی فکر کنم ...
شماره کیس: حدود 2000/سفارت:ایروان/افراد کیس:1/تاريخ رويت قبولي:MAY.1th/تاريخ فرستادن فرم ها:JUN.4th/تاريخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر
رتبه:
84
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-02 ساعت 13:14)amiekin نوشته: با توجه به اینکه شاید یه ذره موضوعات تکراری شده باشه خدمت دوستان عزیز عرض کنم یه کارخانه ک ن یاک سازی هست تو ارمنستان که سال 1883 تاسیس شده و فوق العاده بزرگ و جالبه، تورش هم نفری 25 دلاره که واقعا ارزش داره چون بیشترش زیر زمین هستش و برای هر رئیس جمهور از اون موقع تا حالا یه بشکه مخصوص امضا شده دارن خلاصه که گفتم یه ذره از حال و هوای مصاحبه دربیاین و یه ذره هم به چشمه مسافرت توریستی بهش نگاه کنین تا به امید خدا هم فال بشه و هم تماشا
چه جالب .چه جوری میشه تورش رو گرفت ؟
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014 | ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
میتونین تو گوگل سرچ کنین و چند تا آژانس گیر بیارین من هم از همین طریق متوجه شدم این هم آدرس سایتشون هست حتما خوش می گذره
http://rest-armenia.info/index.php?optio...52&lang=fa
توصیه می کنم بعد از مصاحبتون تشریف ببرید
شماره کیس:2014AS000017XX/سفارت:ایروان/افراد کیس:2/تاريخ رويت قبولي:MAY.13th/تاريخ فرستادن فرم ها:MAY.21th-ايميل/كارنت:AUG.13th/دريافت نامه دوم:AUG.18st/تاريخ مصاحبه:هفته چهارم اكتبر
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
راستی دوستان این که میگن فرم ویزا رو باید حتما به صورت یک صفحه پشت و رو پرینت گرفته و پر کنیم درسته یا در دو صفحه مجزا هم قابل تحویل هستش ؟
شماره کیس:2014AS000017XX/سفارت:ایروان/افراد کیس:2/تاريخ رويت قبولي:MAY.13th/تاريخ فرستادن فرم ها:MAY.21th-ايميل/كارنت:AUG.13th/دريافت نامه دوم:AUG.18st/تاريخ مصاحبه:هفته چهارم اكتبر
رتبه:
12
2 تشکر در 1 ارسال
(2013-10-02 ساعت 22:47)H Pier نوشته: (2013-09-30 ساعت 12:45)vistac نوشته: بانک ملت شعبه ایروان :
آدرس : خیابان امیریان شماره ۶ نرسیده به میدان جمهوری ورودی از طرف انتهای خیابان آبویان کوچه پاوسدوس
شماره تلفن : ۵۸۱۷۹۱ ۵۶۵۶۷۱ ۵۶۵۶۷۱ ( ۱۰ - ۰۰۳۷۴)
ساعات کار : ۰۹:۳۰ الی ۱۶:۳۰
روزهای کار : دوشنبه الی جمعه
روزهای تعطیل : شنبه و یکشنبه
بانک ملت ایروان از قبول ریال و یا تعویض آن به ارز خارجی معذور است
این موردی که معرفی کردین چه کاربردی داره دوست عزیز؟
شما میتونی یه حساب ارزی در بانک ملت باز کنی و وقتی رفتی اونجا از اون شعبه دلار یا درام ارمنستان بگیری نه اینکه با خودت ارز برداری ببری این یک راه بی خطر برای انتقال ارزه البته هر کسی سیستم خودشو داره
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
موضوعها: 2
رتبه:
170
2 تشکر در 1 ارسال
2013-10-03 ساعت 19:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-03 ساعت 19:54 توسط KIMIA2005.)
برای رفتن به سفارت کافیه به تاکسیها بگید:
oozoomem genam Amerikyan despanatuny
یعنی: میخواهم به سفارت آ-م-ر-ی-ک-ا بروم.
"تاکسیمتر فراموش نشه"
برگرفته از سفرنامه دوستان 2013
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند