کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام دوستان عزیز
کسی برای هفته دوم ژانویه، 12 ژانویه ، برنامه رفتن داره؟ اگه بشه هماهنگ کنیم با هم بریم.
[color=#006400]کیس نامبر: AS2014...17XX / مصاحبه: 15ژانویه/2 نفر/، ایروان/کلیر:6 جون/ ویزا: 20 جون
تشکر کنندگان: H Pier ، mahdibashoma ، noobnoobi
(2013-11-22 ساعت 01:17)jnouri نوشته:  سلام نامه دوم من امروز آمد . ولی یه مشکلی پیش آمده که از دوستان تقاضای راهنمایی دارم . من برای دخترم به تصور اینکه 21 سالش در سپتامبر 2012 تمام شده فرم شماره DSP: 230 را نفرستادم . ولی در نامه دوم اسم ایشان هم اومده . حال میخواهم بدونم ایشون زیر مجموعه کیسم محسوب می شود یا نه؟ وآیا فرم برایشون پر کنم و بفرستم یا نه ؟ پیشاپیش سپاس گزاری میکنم لطفا کمک کنید .

دوست عزیز این مورد برای یکی از دوستان 2013 هم پیش اومده و اسم 2 پسرشون در نام دوم بود ولی بعد از مصاحبه به پسر بزرگتر ویزا ندادن ولی این موضوعی که معمولا افیسر در موردش تصمصم می گیره و شما حداقل میتونید امتحان کنید که ایا بهشون ویزا تعلق میگیره یا نه، البته خب هزینه های مسافرت و مدیکال و مصاحبه رو هم براشون در نظر بگیرید بعد تصمیم بگیرید که میخواین این مورد رو امتحان کنید و ایشون رو برای مصاحبه ببرید یا نه... این پســـــت رو بخونید... البته فکر میکنم چون ایشون در نامه دوم هست باید حتما در مصاحبه شرکت داشته باشند، البته امیدوارم دوستانی که اطلاعات بیشتری در این زمینه دارن بتونند جواب مطمئن تری به شما بدن...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: گل نهال ، KIMIA2005 ، pari pariaaa ، jnouri ، Shahabpk ، H Pier ، noobnoobi
(2013-11-22 ساعت 02:31)aghaghia نوشته:  
(2013-11-22 ساعت 01:17)jnouri نوشته:  سلام نامه دوم من امروز آمد . ولی یه مشکلی پیش آمده که از دوستان تقاضای راهنمایی دارم . من برای دخترم به تصور اینکه 21 سالش در سپتامبر 2012 تمام شده فرم شماره DSP: 230 را نفرستادم . ولی در نامه دوم اسم ایشان هم اومده . حال میخواهم بدونم ایشون زیر مجموعه کیسم محسوب می شود یا نه؟ وآیا فرم برایشون پر کنم و بفرستم یا نه ؟ پیشاپیش سپاس گزاری میکنم لطفا کمک کنید .

دوست عزیز این مورد برای یکی از دوستان 2013 هم پیش اومده و اسم 2 پسرشون در نام دوم بود ولی بعد از مصاحبه به پسر بزرگتر ویزا ندادن ولی این موضوعی که معمولا افیسر در موردش تصمصم می گیره و شما حداقل میتونید امتحان کنید که ایا بهشون ویزا تعلق میگیره یا نه، البته خب هزینه های مسافرت و مدیکال و مصاحبه رو هم براشون در نظر بگیرید بعد تصمیم بگیرید که میخواین این مورد رو امتحان کنید و ایشون رو برای مصاحبه ببرید یا نه... این پســـــت رو بخونید... البته فکر میکنم چون ایشون در نامه دوم هست باید حتما در مصاحبه شرکت داشته باشند، البته امیدوارم دوستانی که اطلاعات بیشتری در این زمینه دارن بتونند جواب مطمئن تری به شما بدن...

متشکرم دوست گرامی . دوستان عزیز دیگر اگر اطلاعاتی دارند لطفا کمک کنند .
تشکر کنندگان: aghaghia ، H Pier ، noobnoobi
سلام دوستان خوبم لطفا در خصوص تغییر زمان مصاحبه ومتن نامه آن راهنمایی فرمایید . متشکرم
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2013-11-22 ساعت 13:37)jnouri نوشته:  سلام دوستان خوبم لطفا در خصوص تغییر زمان مصاحبه ومتن نامه آن راهنمایی فرمایید . متشکرم

سلام دوست عزیز، شما این سوال رو باید در تاپیک تغییر زمان و مکان مصاحبه مطرح کنید! به این پــــســــت مراجعه کنید...
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: nedaba ، گل نهال ، H Pier ، noobnoobi

دوست عزیز این مورد برای یکی از دوستان 2013 هم پیش اومده و اسم 2 پسرشون در نام دوم بود ولی بعد از مصاحبه به پسر بزرگتر ویزا ندادن ولی این موضوعی که معمولا افیسر در موردش تصمیصم می گیره و شما حداقل میتونید امتحان کنید که ایا بهشون ویزا تعلق میگیره یا نه، البته خب هزینه های مسافرت و مدیکال و مصاحبه رو هم براشون در نظر بگیرید بعد تصمیم بگیرید که میخواین این مورد رو امتحان کنید و ایشون رو برای مصاحبه ببرید یا نه... این پســـــت رو بخونید... البته فکر میکنم چون ایشون در نامه دوم هست باید حتما در مصاحبه شرکت داشته باشند، البته امیدوارم دوستانی که اطلاعات بیشتری در این زمینه دارن بتونند جواب مطمئن تری به شما بدن...

پست شما نشون میده که نامه دوم مصاحبه بر اساس اطلاعات زمان ثبت نام می باشد چرا که در زمان ثبت نام دختر شما زیر 21 داشتند و در فرم ثبت نام ذکر شده اند و در این رابطه بین دوستان اختلاف نظر وجود داشت که نامه دوم بر اساس اطلاعات زمان ثبت نام بوده و یا اطلاعاتی که پس از قبولی در فرمهای ارسالی به ک سی سی قید میگردد به هر حال همانطور که اقاقیای عزیز هم گفتند این موضوع بستگی به تصمیم افیسر دارد و میتونید براشون توضیح دهید و فرم 230 را برای ایشون تکمیل و زمان مصاحبه تحویل دهید بنظر بنده به امتحانش می ارزه که البته بایستی شرایط خودتون را در رابطه با هزینه ها در نظر بگیرید و اونوقت بهترین تصمیم را در این رابطه بگیرید البته بهترین تصمیم بنظر بنده این هستش که دخترتون را هم واسه مصاحبه ببرید و امیدوارم که ایشون هم ویزا رو بگیرند ... موفق باشید
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، nedaba ، aghaghia ، jnouri ، H Pier ، noobnoobi
(2013-11-22 ساعت 16:22)KIMIA2005 نوشته:  

دوست عزیز این مورد برای یکی از دوستان 2013 هم پیش اومده و اسم 2 پسرشون در نام دوم بود ولی بعد از مصاحبه به پسر بزرگتر ویزا ندادن ولی این موضوعی که معمولا افیسر در موردش تصمیصم می گیره و شما حداقل میتونید امتحان کنید که ایا بهشون ویزا تعلق میگیره یا نه، البته خب هزینه های مسافرت و مدیکال و مصاحبه رو هم براشون در نظر بگیرید بعد تصمیم بگیرید که میخواین این مورد رو امتحان کنید و ایشون رو برای مصاحبه ببرید یا نه... این پســـــت رو بخونید... البته فکر میکنم چون ایشون در نامه دوم هست باید حتما در مصاحبه شرکت داشته باشند، البته امیدوارم دوستانی که اطلاعات بیشتری در این زمینه دارن بتونند جواب مطمئن تری به شما بدن...

پست شما نشون میده که نامه دوم مصاحبه بر اساس اطلاعات زمان ثبت نام می باشد چرا که در زمان ثبت نام دختر شما زیر 21 داشتند و در فرم ثبت نام ذکر شده اند و در این رابطه بین دوستان اختلاف نظر وجود داشت که نامه دوم بر اساس اطلاعات زمان ثبت نام بوده و یا اطلاعاتی که پس از قبولی در فرمهای ارسالی به ک سی سی قید میگردد به هر حال همانطور که اقاقیای عزیز هم گفتند این موضوع بستگی به تصمیم افیسر دارد و میتونید براشون توضیح دهید و فرم 230 را برای ایشون تکمیل و زمان مصاحبه تحویل دهید بنظر بنده به امتحانش می ارزه که البته بایستی شرایط خودتون را در رابطه با هزینه ها در نظر بگیرید و اونوقت بهترین تصمیم را در این رابطه بگیرید البته بهترین تصمیم بنظر بنده این هستش که دخترتون را هم واسه مصاحبه ببرید و امیدوارم که ایشون هم ویزا رو بگیرند ... موفق باشید
دوست گرامی جناب علی مهاجر عزیز ، من هنگام ثبت نام اولیه، اسم دخترمو وارد فرم کرده بودم . در حالی که ایشان متولد 21 سپتامبر هستند ودر آن موقع حدود 10 روز از 21 سال تمام رد شده بود . به همین دلیل پس از قبولی برای ایشون فرم DS-230 رو پر و ارسال نکردم . حال با توجه به اینکه اسم ایشون در نامه دوم به عنوان یکی از افراد ذینفع آمده است احتمال دارد به ایشون ویزا بدهند ؟ سایر دوستان عزیز هم لطفا کمک کنند . متشکرم
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، H Pier ، noobnoobi
دوستانی که با هواپیما مسافرت کردند، می دونید چند کیلو بار با خودمون می تونیم ببریم؟ توی بلیط زده حداکثر بار 30kg ولی نگفته که تا چقدر بیشتر از آن با پرداخت جریمه قابل قبوله و چقدر هم با خودمون می تونیم داخل کابین ببریم. ظاهرا هر ایرلاینی قوانین خودشو داره. شما می دونید برای آسمان چطوریه؟
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، H Pier ، noobnoobi
(2013-11-22 ساعت 20:32)M@hdi نوشته:  دوستانی که با هواپیما مسافرت کردند، می دونید چند کیلو بار با خودمون می تونیم ببریم؟ توی بلیط زده حداکثر بار 30kg ولی نگفته که تا چقدر بیشتر از آن با پرداخت جریمه قابل قبوله و چقدر هم با خودمون می تونیم داخل کابین ببریم. ظاهرا هر ایرلاینی قوانین خودشو داره. شما می دونید برای آسمان چطوریه؟

همون ٣٠ كيلو براي هر نفر هست.ما ٢ تا چمدون داشتيم كه مجموعا ٢-١ كيلو بيشتر وزن مجاز شد (يعني بيشتر ٦٠ كيلو براي هر دو چمدون) و ازمون جريمه نگرفت.داخل كابين هم يه كوله يا كيف لپ تاپ با يك چمدون كوچيك .سايت آسمان رو چك كردين؟
اين لينك سايت آسمان-قسمت بار همراه مسافره :

http://iaa.ir/?page_id=799
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: ghafari88 ، M@hdi ، H Pier ، noobnoobi
سلام به همه دوستان عزیز
دیروز نامه دوم من اومد Big Grin تاریخ مصاحبه ۳ بهمن (23 january) کسی اون تاریخ مصاحبه داره؟؟
راستی من تبریزی هستم!کسی هست؟؟؟
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، saeedshafiee ، mahdibashoma ، H Pier ، nasim ، ghasoo ، amin arefi ، noobnoobi
(2013-11-22 ساعت 19:44)jnouri نوشته:  دوست گرامی جناب علی مهاجر عزیز ، من هنگام ثبت نام اولیه، اسم دخترمو وارد فرم کرده بودم . در حالی که ایشان متولد 21 سپتامبر هستند ودر آن موقع حدود 10 روز از 21 سال تمام رد شده بود . به همین دلیل پس از قبولی برای ایشون فرم DS-230 رو پر و ارسال نکردم . حال با توجه به اینکه اسم ایشون در نامه دوم به عنوان یکی از افراد ذینفع آمده است احتمال دارد به ایشون ویزا بدهند ؟ سایر دوستان عزیز هم لطفا کمک کنند . متشکرم

دوست عزیز تا اونجا که من میدونم تمام کسانی که در نامه دوم اسمشون اومده باید در مصاحبه حضور داشته باشند حالا تصمیم با آفیسره که ایشون واجد شرایط هستند یا خیر....
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، گل نهال ، sobi_spider ، ghasoo ، pari pariaaa ، H Pier ، Natasha9 ، nasim ، noobnoobi
با سلام
یکی از دوستان توصفحه 7 نوشته بود کپی صفحه اول پاسپورت که قبلا باید امضا بزنیم رو هم با خودمون ببریم
منظور از امضاء چیه ؟ کسی میدونه جریانش چیه ؟
تشکر کنندگان:
(2013-11-23 ساعت 00:46)niu2014 نوشته:  با سلام
یکی از دوستان توصفحه 7 نوشته بود کپی صفحه اول پاسپورت که قبلا باید امضا بزنیم رو هم با خودمون ببریم
منظور از امضاء چیه ؟ کسی میدونه جریانش چیه ؟

سلام دوست عزیز، اگر لازم باشه تو فرودگاه بهتون میگن امضا کنید...
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، گل نهال ، pari pariaaa ، H Pier ، nasim ، noobnoobi
(2013-11-22 ساعت 23:12)sali36 نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز
دیروز نامه دوم من اومد Big Grin تاریخ مصاحبه ۳ بهمن (23 january) کسی اون تاریخ مصاحبه داره؟؟
راستی من تبریزی هستم!کسی هست؟؟؟

مبارک السون کارداش
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: سیمین راد ، H Pier ، ghasoo ، noobnoobi
سلام دوستام
کسی برنامش واسه رفتن به ایروان تاریخ شنبه 11 ژانویه هست؟
[color=#006400]کیس نامبر: AS2014...17XX / مصاحبه: 15ژانویه/2 نفر/، ایروان/کلیر:6 جون/ ویزا: 20 جون
تشکر کنندگان: ghasoo ، noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان