کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
با سلام به همگی
یه سوالی داشتم
شنیدم .ویزای ارمنستان و باید بیشتر از یکماه بگیریم .چون در سال یکبار ویزای ارمنستان و می دن.
اگر کمتر گرفتیم و یه وقت کلیرنس خوردیم. برای سری بعد که خواستیم بریم ارمنستان ویزا نمی دن .چون یکبار گرفتیم
آیا این موضوع حقیقت داره؟درسته؟
تشکر کنندگان: raihaneh.az90 ، ghasoo ، noobnoobi
(2013-11-23 ساعت 23:03)hotbasic نوشته:  با سلام به همگی
یه سوالی داشتم
شنیدم .ویزای ارمنستان و باید بیشتر از یکماه بگیریم .چون در سال یکبار ویزای ارمنستان و می دن.
اگر کمتر گرفتیم و یه وقت کلیرنس خوردیم. برای سری بعد که خواستیم بریم ارمنستان ویزا نمی دن .چون یکبار گرفتیم
دوست من به شما ویزای 21 روزه توریستی میدن و مشکلی از نظر چندین بار گرفتن ویزا فکر نمی کنم باشه چون ویزای توریستیه!
Case Number : 2014AS000022XX
تاریخ رویت قبولی : 7may2013
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21may2013
کارنت : 10sep2013
مصاحبه : هفته دوم نوامبر - ایروان
ویزا : یک ضرب Rolleyes

Hold fast to dreams
تشکر کنندگان: H Pier ، ghasoo ، noobnoobi
(2013-11-23 ساعت 23:48)raihaneh.az90 نوشته:  
یه سوالی داشتم
دوست من به شما ویزای 21 روزه توریستی میدن و مشکلی از نظر چندین بار گرفتن ویزا فکر نمی کنم باشه چون ویزای توریستیه!

ممنون بابت جوابتون
2 تا سوال دیگه داشتم
1- اینکه شماره کیس نمبرمو نو باید بالای صفحه سمت راست برگه ترجمه شده بنویسیم یا باید روی صفحه کپی شده
2- آیا حتما بایدفرم سفارت پشت و رو باشه؟چون من از خود سفارت که فرمها رو گرفتم در 2 برگ بود؟
چند تا سوالم از سوالهای فرم داشتم می شه لطفا راهنماییم کنید که چطور باید پر شود؟
ممنون
تشکر کنندگان: ghasoo ، KIMIA2005 ، noobnoobi
(2013-11-24 ساعت 00:53)hotbasic نوشته:  
(2013-11-23 ساعت 23:48)raihaneh.az90 نوشته:  
یه سوالی داشتم

ممنون بابت جوابتون
2 تا سوال دیگه داشتم
1- اینکه شماره کیس نمبرمو نو باید بالای صفحه سمت راست برگه ترجمه شده بنویسیم یا باید روی صفحه کپی شده
2- آیا حتما بایدفرم سفارت پشت و رو باشه؟چون من از خود سفارت که فرمها رو گرفتم در 2 برگ بود؟
چند تا سوالم از سوالهای فرم داشتم می شه لطفا راهنماییم کنید که چطور باید پر شود؟
ممنون
من خودم کیس نامبر رو ، روی هیچ کدوم از مدارک ننوشته بودم و هیچ مشکلی هم پیش نیومد!
نیازی نیست فرم سفارت پشت و رو باشه!
به نظر من روی حواشی، خودتون رو درگیر نکنید! چون مهم نیست براشون واقعا!

Hold fast to dreams
تشکر کنندگان: H Pier ، Natasha9 ، nasim ، KIMIA2005 ، taleghani ، noobnoobi
(2013-11-24 ساعت 00:53)hotbasic نوشته:  ممنون بابت جوابتون
2 تا سوال دیگه داشتم
ممنون

1- بهتره با برچسب کاغذی شماره کیس نامبر رو روی ترجمه ها قید کنید
2-اگر منظور فرم ویزا هست پشت و رو پرینت بگیرید چون ممکنه در فرودگاه از شما قبول نکنند
سوالات فرم رو بپرس در خدمتیم
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: nasim ، aghaghia ، H Pier ، taleghani ، noobnoobi
با سلام و تشکر
ممنون از راهنماییتون.قسمت 13 .که آدرس دائم خواسته .آدرسه الانی که در ایرانیم و دقیق بنویسیم؟
قسمت 18 که پرسیده توسط چه کسی دعوت شده اید . آدرس سفارت امریکا رو بنویسیم؟
و قسمت 20 مظورش از single ,multiple .برای تعداد ورودی چیه؟
ببخشید وممنون
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، ghasoo ، noobnoobi
(2013-11-24 ساعت 11:58)hotbasic نوشته:  با سلام و تشکر
ممنون از راهنماییتون.قسمت 13 .که آدرس دائم خواسته .آدرسه الانی که در ایرانیم و دقیق بنویسیم؟
قسمت 18 که پرسیده توسط چه کسی دعوت شده اید . آدرس سفارت آمریکا رو بنویسیم؟
ببخشید وممنون

13 : آدرس ایران رو بنویسید
18 : پیشنهاد میکنم چیزی ننویسید و در جای دیگه که ازتون سوال کردن بنویسید جهت تفریح و توریسم مسافرت میکنید. اما اگر ازتون پرسیدن شفاهی بگین.
20 : آیا به تنهایی وارد ارمنستان میشوید یا به همراه ؟
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: hotbasic ، ghasoo ، H Pier ، mohamad92 ، nasim ، noobnoobi
(2013-11-24 ساعت 11:58)hotbasic نوشته:  با سلام و تشکر
قسمت 18 که پرسیده توسط چه کسی دعوت شده اید . آدرس سفارت آمریکا رو بنویسیم؟
ببخشید وممنون

قسمت 13 ادرس دایم در ایران رو بنویسید
قسمت 18 می تونید n/a بزنید
قسمت 20 می بایست single بزنید
و منظور تعداد دفعات ورود شمابه ارمنستان هستش نه تعداد همراهان شما
تشکر کنندگان: ghasoo ، aghaghia ، H Pier ، mohamad92 ، Natasha9 ، sobi_spider ، amin arefi ، taleghani ، noobnoobi
قسمت 20 در واقع دفعات ورود شما به کشور ارمنستان هست..که آیا یک بار وارد میشید یا قصد خروج و ورود دوباره دارید! که برای ویزای توریستی فقط به شما Single میدن!من خودم multiple زده بودم ولی مامور صدور ویزا به من گفت فقط single میدیم!
و در رابطه با اینکه گفتید ارمنستان فقط یک بار ویزا میده هم باید بگم پدر و مادرم از ایروان به تفلیس رفتند و دوباره ویزا گرفتند..برای ویزای توریستی هیچ مشکلی نیست.

Hold fast to dreams
تشکر کنندگان: ghasoo ، aghaghia ، H Pier ، mohamad92 ، Natasha9 ، saeedshafiee ، shadi79 ، noobnoobi ، pari pariaaa
دوستان توی سفرنامه نوشتید کپی پاسپورت از همه صفحات بجز صفحه اول که مشخصات خودمون هست صفحات دیگه که هیچی نداره پس برای چی هست کپی از اونا؟

توی سفرنامه ها خوندم wc ها آب ندارند؟همه اینطوریند؟
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
تشکر کنندگان: nasim ، ghasoo ، noobnoobi
(2013-11-23 ساعت 16:35)saeedshafiee نوشته:  
(2013-11-22 ساعت 23:12)sali36 نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز
دیروز نامه دوم من اومد Big Grin تاریخ مصاحبه ۳ بهمن (23 january) کسی اون تاریخ مصاحبه داره؟؟
راستی من تبریزی هستم!کسی هست؟؟؟

مبارک السون کارداش

ساغول داداش Wink سیزین کی ده مبارک!! Big Grin مصاحبه کیه؟
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، ghasoo ، alitab ، noobnoobi
(2013-11-24 ساعت 18:06)vistac نوشته:  دوستان توی سفرنامه نوشتید کپی پاسپورت از همه صفحات بجز صفحه اول که مشخصات خودمون هست صفحات دیگه که هیچی نداره پس برای چی هست کپی از اونا؟

توی سفرنامه ها خوندم wc ها آب ندارند؟همه اینطوریند؟

کپی پاسپورت برای کجا منظورتونه؟
کپی کامل پاسپورت معمولا اینجوریه : صفحه مشخصات شما، صفحاتی که ویزای کشورهایی که در اونها به مسافرت رفتید هست و صفحه آخر که مهر ورود و خروج به کشور خودمون در اون صفحه زده شده.

متاسفانه دستشویی ها آب ندارند! همه هم این مدلی هستند!

Hold fast to dreams
تشکر کنندگان: aghaghia ، H Pier ، vistac ، pari pariaaa ، Natasha9 ، nasim ، ghasoo ، noobnoobi
(2013-11-24 ساعت 23:00)H Pier نوشته:  اگه کسی از دوستان مدیکال رفته اینجا هست لطفا پاسخ بده اگر لیبل روی واکسن آنفولانزا روی کارت زرد نخورده باشه تو بیمارستان موراتسان ایراد میگیرند یا نه... ممنونم.
دوستان مدیکال نرفته هم پاسخ بدن لطفا اگه نظری دارن.. انستیتو پاستور تهران گنده اونجا نرین که اصلا در مورد کارت واکسن دقت ندارند.

حسن اقا اصلا نگران لیبل و اینجور چیزا نباش مدیکال ایروان اصلا گیر بازار نیست خیالت راحت ..
تشکر کنندگان: گل نهال ، H Pier ، M@hdi ، aghaghia ، Natasha9 ، pari pariaaa ، nasim ، ghasoo ، shadi79 ، pv-n ، alitab ، noobnoobi
(2013-11-24 ساعت 23:13)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-11-24 ساعت 23:00)H Pier نوشته:  اگه کسی از دوستان مدیکال رفته اینجا هست لطفا پاسخ بده اگر لیبل روی واکسن آنفولانزا روی کارت زرد نخورده باشه تو بیمارستان موراتسان ایراد میگیرند یا نه... ممنونم.
دوستان مدیکال نرفته هم پاسخ بدن لطفا اگه نظری دارن.. انستیتو پاستور تهران گنده اونجا نرین که اصلا در مورد کارت واکسن دقت ندارند.

حسن اقا اصلا نگران لیبل و اینجور چیزا نباش مدیکال ایروان اصلا گیر بازار نیست خیالت راحت ..
خود پاستور ، توی کارت واکسن من، لیبل آنفولانزا رو نزد و گفت لازم نیست!
روز مدیکال هم دکتر هیچ ایرادی نگرفت! ( تجربه های عینی Big Grin )

Hold fast to dreams
تشکر کنندگان: ghafari88 ، H Pier ، Natasha9 ، pari pariaaa ، nasim ، ghasoo ، shadi79 ، amin arefi ، gema ، noobnoobi
دوستان ایروان هوا خیلی سرد شده حتما لباس گرم همراتون باشه Wink
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، nasim ، KIMIA2005 ، ghasoo ، H Pier ، Natasha9 ، pv-n ، alitab ، noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان