کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام دوستان
اگه کسی از دوستان مدیکال رفته اینجا هست لطفا پاسخ بده. واسه انجام آزمایشات مدیکال باید ناشتا بود یا نیازی نیست؟
ممنون
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
تشکر کنندگان: ghasoo ، noobnoobi
(2013-11-25 ساعت 08:20)melina132 نوشته:  سلام دوستان
اگه کسی از دوستان مدیکال رفته اینجا هست لطفا پاسخ بده. واسه انجام آزمایشات مدیکال باید ناشتا بود یا نیازی نیست؟
ممنون

نه دوست عزیز نیازی نیست ناشتا باشین
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: سیمین راد ، peymanmohajer ، ghasoo ، pv-n ، noobnoobi
دوستانی که زمینی رفتند مطمئن هستید که لب مرز ریال رو به درام تبدیل میکنند؟
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، noobnoobi
دوست عزیز به این مطلب که قبلا نوشتم مراجعه کنید همه توضیحات کامل درج شده و نگران نباشید

(2013-11-25 ساعت 13:05)vistac نوشته:  دوستانی که زمینی رفتند مطمئن هستید که لب مرز ریال رو به درام تبدیل میکنند؟
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: aghaghia ، KIMIA2005 ، vistac ، H Pier ، nasim ، noobnoobi
(2013-11-25 ساعت 13:05)vistac نوشته:  دوستانی که زمینی رفتند مطمئن هستید که لب مرز ریال رو به درام تبدیل میکنند؟

بله دوست عزیز توی مرز ایران صرافی 24 ساعته هستش که میتونید درام بگیرید.ولی توصیه من اینه که توی ایران دلار بگیرید و اینجا دلار چنج کنید.
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، H Pier ، nasim ، ghasoo ، noobnoobi
سلام به همه دوستان
ما میخوایم هوایی بریم ارمنستان. برای ویزا توی فرودگاه باید اقدام کنیم؟ لازمه فرم ویزا رو پر کینمو همراه داشته باشیم؟
در ضمن هزینه اش چقدر هست؟
ممنون.
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2013-11-25 ساعت 19:00)reza_norouzi نوشته:  سلام به همه دوستان
ما میخوایم هوایی بریم ارمنستان. برای ویزا توی فرودگاه باید اقدام کنیم؟ لازمه فرم ویزا رو پر کینمو همراه داشته باشیم؟
در ضمن هزینه اش چقدر هست؟
ممنون.
سلام.
هم میتونی از سفارت ارمنستان تو ایران بگیری که هزینش 6 یورو و هم میتونی از تو فرودگاه بگیری که هزینش 3000 درام.
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، H Pier ، nasim ، ghasoo ، noobnoobi
با سلام به همگی
فردا ما راه می افتیم به سمت ایروان .برامون دعا کنید که انشاله با دست پر برگردیم
همینطور برای خانواده vistac که در این سفر . همسفر هستیم .دعا کنید همه با هم دست پر و با ویزا برگردیم
هر چی خدا بخواد مطمئن باشید خیره .
دوستان کسی اگه اینجا آپارتمان یا هتل خواست بگیره من میتونم واسش با قیمت خوب بگیرم.موفق باشید.
تشکر کنندگان: H Pier ، godot ، pari pariaaa ، ghasoo ، saeedshafiee ، poem ، mahdibashoma ، lottery_23 ، alitab ، noobnoobi
دوستان سلام من ارمنستان خونه دارم کسی میتونه کمک کنه من کجا باید پول اب و برق رو بدم چون خیلی وقت هست نرفتم اونجا ؟؟؟ ممنون میشم
تشکر کنندگان: alitab ، ghasoo ، noobnoobi
(2013-11-26 ساعت 14:52)reza.sa نوشته:  دوستان سلام من ارمنستان خونه دارم کسی میتونه کمک کنه من کجا باید پول اب و برق رو بدم چون خیلی وقت هست نرفتم اونجا ؟؟؟ ممنون میشم

توی بانک ها یا دفاتر پست میتونید پرداخت کنید.با این دستگاهای شارژ هم میتونید بدید.اگه یک نمونه از قبض ماه های قبل رو داشته باشید همونو به پست بدید راحت میتونید پرداخت کنید.
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، reza.sa ، noobnoobi
سلام برای ما دعا کنید ما هم فردا راهی ایروان هستیم.
case no:2014As1xxx
تعداد:2نفر
رویت قبولی :2 may
فرستادن فرم ها :18 Jone
تاییدیه :21 Jone
نامه دوم :21 oct
مصاحبه :هفته اول Dec ایروان
ویزا :کلیرنس برگه آبیSad
سلام به همه دوستان
ما فردا مصاحبه داریم. واسمون دعا کنید همه چیز به خوبی و خوشی تموم بشه.

برای همه آرزوی موفقیت داریم.
(2013-11-25 ساعت 20:19)hotbasic نوشته:  با سلام به همگی
فردا ما راه می افتیم به سمت ایروان .برامون دعا کنید که انشاله با دست پر برگردیم
همینطور برای خانواده vistac که در این سفر . همسفر هستیم .دعا کنید همه با هم دست پر و با ویزا برگردیم
هر چی خدا بخواد مطمئن باشید خیره .

شیرینیه ویزای یه ضربتو یادت نره بجای ماهم بخوریWink
مطمئن باش یه ضرب رو شاخشهBig Grin
** interview:W4June / current:May / Yerevan / 1person / 2014AS74
clearance
updates: 24,25 jun - 03 jul - 13 Aug - 02 Sep
سلام
از دوستانی که کار مدیکال رو توی ارمنستان انجام دادن میخوام بپرسم که نتیجه واکسیناسیونی که دکتر کریستین داده رو واسه شماها هم جمله زیر رو تیک زده
vaccine history incomplete
این مشکلی ایجاد نمیکنه؟
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، pari pariaaa ، H Pier ، noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان