کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام ما هم کلیر خوردیم.
case no:2014As1xxx
تعداد:2نفر
رویت قبولی :2 may
فرستادن فرم ها :18 Jone
تاییدیه :21 Jone
نامه دوم :21 oct
مصاحبه :هفته اول Dec ایروان
ویزا :کلیرنس برگه آبیSad
سلامی 2باره امروز از سفارت به ما زنگ زدند و گفتند که ویزا آمادست و ساعت 4 بیاین بگیرین ما هم رفتیم و گرفتیم و الان در حال جم و جور هستیم چون فردا صبح حرکت میکنیم راستی ما دیروز 4 کیس لاتاری بودیم که هر 4 تا یکضرب گرفتیم
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
(2013-12-03 ساعت 21:48)vistac نوشته:  سلامی 2باره امروز از سفارت به ما زنگ زدند و گفتند که ویزا آمادست و ساعت 4 بیاین بگیرین ما هم رفتیم و گرفتیم و الان در حال جم و جور هستیم چون فردا صبح حرکت میکنیم راستی ما دیروز 4 کیس لاتاری بودیم که هر 4 تا یکضرب گرفتیم

گفتم خبرهای خوب از ارمنستان داره میاد....Big Grin
مبارکتون باشه....
انشاا.... بقیه دوستان همه یک ضرب...
برگشتید به سلامتی ..خستگیتون در رفت...سفرنامتونو فراموش نکنید ..ممنون Big Grin
تشکر کنندگان: poem ، Natasha9 ، ghafari88 ، pari pariaaa ، shadi79 ، khder ، H Pier ، kaiko ، reza_top60 ، noobnoobi
دوستان سلام،
من نميتونم يك سفرنامه ارمنستان پيدا كنم ميشه كمكم كنيد، ممنونم
تشکر کنندگان: noobnoobi
دوستان من هم کلیر خوردم، به نظر می رسه یه منطقی پشت نحوه عملشان وجود داره و کلیر خوردن یا نخوردن شانسی نیست، به هر حال غیر از من یه زوج به همراه فرزندشون و یک اقای دیگه هم بودند که فکر کنم هردو کلیر خوردن. راستی صبح دم در سفارت ما رو نزدیک یک ساعت و نیم توی سرما توی صف نگه داشت. دیگه آخراش انگشتای پاهامو حس نمی کردم، پس اگه می خواین بیاین برای مصاحبه لباس و جوراب گرم هم بیارین بد نیست.
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، khder ، nasim ، aghaghia ، mohamad92 ، H Pier ، amin arefi ، shayesteh ، HodHod Golestani ، noobnoobi
(2013-11-28 ساعت 21:08)alitab نوشته:  
(2013-11-24 ساعت 20:39)sali36 نوشته:  
(2013-11-23 ساعت 16:35)saeedshafiee نوشته:  [quote='sali36' pid='444334' dateline='1385145760']
سلام به همه دوستان عزیز
دیروز نامه دوم من اومد Big Grin تاریخ مصاحبه ۳ بهمن (23 january) کسی اون تاریخ مصاحبه داره؟؟
راستی من تبریزی هستم!کسی هست؟؟؟

مبارک السون کارداش

ساغول داداش Wink سیزین کی ده مبارک!! Big Grin مصاحبه کیه
سلام
من از تبریز 29 ژانری مصاحبه ام
سلام منم ٢٣ ژانويه هستم Smile
تشکر کنندگان: NEURON ، noobnoobi
(2013-12-05 ساعت 16:01)shmyalda نوشته:  دوستان سلام،
من نميتونم يك سفرنامه ارمنستان پيدا كنم ميشه كمكم كنيد، ممنونم

سلام .اينجا سفرنامه ها رو بخونيد :
http://www.mohajersara.com/forum-93.html
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: ffrfar ، H Pier ، amin arefi ، HodHod Golestani ، noobnoobi
(2013-12-05 ساعت 16:07)shmyalda نوشته:  
(2013-11-28 ساعت 21:08)alitab نوشته:  
(2013-11-24 ساعت 20:39)sali36 نوشته:  
(2013-11-23 ساعت 16:35)saeedshafiee نوشته:  [quote='sali36' pid='444334' dateline='1385145760']
سلام به همه دوستان عزیز
دیروز نامه دوم من اومد Big Grin تاریخ مصاحبه ۳ بهمن (23 january) کسی اون تاریخ مصاحبه داره؟؟
راستی من تبریزی هستم!کسی هست؟؟؟

مبارک السون کارداش

ساغول داداش Wink سیزین کی ده مبارک!! Big Grin مصاحبه کیه
سلام
من از تبریز 29 ژانری مصاحبه ام
سلام منم ٢٣ ژانويه هستم Smile

ایووووول چه خوب Big Grin
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، HodHod Golestani ، noobnoobi
(2013-12-03 ساعت 15:33)pari pariaaa نوشته:  
(2013-12-03 ساعت 15:30)immi-2014 نوشته:  دوستان آیا به همراه بردن هیچ یک از این داروها در سفر به ارمنستان مشکلی ایجاد می کند؟
آموکسی سیلین، نیترو گلیسیرین، پروپرانولول (ایندرال)، کلرودیازپام، ژلوفن، استامینوفن، سرماخوردگی بزرگسالان، قطره استریل بینی، پنتاپرازول یا اموپرازول

من يه سري دارو بردم با خودم و به مشكلي نخوردم اما آژانسي كه بليط ازش گرفتم گفت داروهاي كدئين دار و مسكن نبريد،منم رعايت كردم .كلا اگه بفهمن و گير بدن به مشكل ميخوريد.
سلام
دارو اگه کدئین دار و خواب آور نباشه ایرادی نداره ولی بهتره از یک دکتر بخواهید براتون تو نسخه بنویسه و نسخه را با خودتون ببرید من میگرن داشتم و میخواستم با خدوم برم ولی اگه بگیرن دچار مشکل میشید و به استرسش نمی ارزه
تشکر کنندگان: saman_slipknot ، pari pariaaa ، H Pier ، HodHod Golestani ، noobnoobi
(2013-11-29 ساعت 00:31)emy_viery نوشته:  سلام بچه ها
کسی میتونه حدس بزنه تقریبا روزی چند نفر مصاحبه میشن؟ میخوام یه آمار تقریبی برای خودم داشته باشم.

بعض وقتی 3 تا کیس ایرانی بضی وقتا 4 تا
تشکر کنندگان: saman_slipknot ، pari pariaaa ، H Pier ، HodHod Golestani ، noobnoobi
(2013-11-29 ساعت 03:19)Azi2014 نوشته:  سلام دوستان
من دیشب از سفر برگشتم. همه چیز خوب و عالی بود. ویزا هم به لطف خدا تک ضرب گرفتم.

خیلی مبارک باشه دست راست و چپتونو بی زحمت بزارید زیر سر ماTongue
تشکر کنندگان: sali36 ، saman_slipknot ، pari pariaaa ، melina132 ، godot ، ghasoo ، shadi79 ، HodHod Golestani ، sepehr.t ، noobnoobi
دوستاي عزيزي كه به اين زوديا تشريف ميارن ارمنستان لباس گرم همراه داشته باشند چون دماي هوا معمولا از صفر درجه بالاتر نمياد.
همچنين بين روز معاينات پزشكي و روز مصلحبه سعي كنيد حداقل يك روز كاري فاصله بنداريد
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، H Pier ، Natasha9 ، ali1220 ، ghafari88 ، ghasoo ، hamid_fs3 ، HodHod Golestani ، asalasali ، noobnoobi
بچه ها من ایروان که بودم رفتم دوتا از هاستل ها رو دیدم یکی center hostel و اون یکی theater hostel. دوست داشتم گرمی هاستل و یکی دیگه از هاستل ها رو هم ببینم که نشد. البته انشاالله توی سفرنامه هم می نویسم. اونا توی booking.com کلی عکسای قشنگ دارن و rate اشون هم بالاست. اما چیزی که من دیدم متفاوت بود. نمی دونم شاید به خاطر اینکه توقع من بالا بود. اینا ورداشتن یه آپارتمانو پارتیشن بندی کردن و هر پارتیشنو به اسم اتاق می فروشن. حتی بعضی از اتاق ها در مجزا ندارند و شما برای اینکه وارد یک اتاق شوید باید از اتاق یک نفر دیگر رد شوید!!! Sad یعنی نه privacy دارین نه سکوت و آرامش، چون بعضی از اتاقها با پارتیشن از هم جدا شده بود و دیوار به اون معنی نداشت. center hostel که خیلی باحال بود، طبقه چهارم یه ساختمون قدیمی بود که آسانسور هم نداشت. یعنی من با اون چمدون سنگینی که داشتم اگه می خواستم برم اونجا بیچاره می شدم. ولی خوب ارزونتر از آپارتمانه دیگه به هرحال. من به نظرم آدم باید توقعش پایین باشه که بره اونجا.
(2013-12-07 ساعت 12:48)M@hdi نوشته:  بچه ها من ایروان که بودم رفتم دوتا از هاستل ها رو دیدم یکی center hostel و اون یکی theater hostel. دوست داشتم گرمی هاستل و یکی دیگه از هاستل ها رو هم ببینم که نشد. البته انشاالله توی سفرنامه هم می نویسم. اونا توی booking.com کلی عکسای قشنگ دارن و rate اشون هم بالاست. اما چیزی که من دیدم متفاوت بود. نمی دونم شاید به خاطر اینکه توقع من بالا بود. اینا ورداشتن یه آپارتمانو پارتیشن بندی کردن و هر پارتیشنو به اسم اتاق می فروشن. حتی بعضی از اتاق ها در مجزا ندارند و شما برای اینکه وارد یک اتاق شوید باید از اتاق یک نفر دیگر رد شوید!!! Sad یعنی نه privacy دارین نه سکوت و آرامش، چون بعضی از اتاقها با پارتیشن از هم جدا شده بود و دیوار به اون معنی نداشت. center hostel که خیلی باحال بود، طبقه چهارم یه ساختمون قدیمی بود که آسانسور هم نداشت. یعنی من با اون چمدون سنگینی که داشتم اگه می خواستم برم اونجا بیچاره می شدم. ولی خوب ارزونتر از آپارتمانه دیگه به هرحال. من به نظرم آدم باید توقعش پایین باشه که بره اونجا.

شاید جایی رو که انتخاب کردید مناسب نبوده دوست خوبم. چون اکثر بچه ها که ایروان رفتن در کل راضی بودن از همه چی.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: H Pier ، ghasoo ، HodHod Golestani ، noobnoobi
(2013-12-07 ساعت 20:36)hamid_fs3 نوشته:  
(2013-12-07 ساعت 12:48)M@hdi نوشته:  بچه ها من ایروان که بودم رفتم دوتا از هاستل ها رو دیدم یکی center hostel و اون یکی theater hostel. دوست داشتم گرمی هاستل و یکی دیگه از هاستل ها رو هم ببینم که نشد. البته انشاالله توی سفرنامه هم می نویسم. اونا توی booking.com کلی عکسای قشنگ دارن و rate اشون هم بالاست. اما چیزی که من دیدم متفاوت بود. نمی دونم شاید به خاطر اینکه توقع من بالا بود. اینا ورداشتن یه آپارتمانو پارتیشن بندی کردن و هر پارتیشنو به اسم اتاق می فروشن. حتی بعضی از اتاق ها در مجزا ندارند و شما برای اینکه وارد یک اتاق شوید باید از اتاق یک نفر دیگر رد شوید!!! Sad یعنی نه privacy دارین نه سکوت و آرامش، چون بعضی از اتاقها با پارتیشن از هم جدا شده بود و دیوار به اون معنی نداشت. center hostel که خیلی باحال بود، طبقه چهارم یه ساختمون قدیمی بود که آسانسور هم نداشت. یعنی من با اون چمدون سنگینی که داشتم اگه می خواستم برم اونجا بیچاره می شدم. ولی خوب ارزونتر از آپارتمانه دیگه به هرحال. من به نظرم آدم باید توقعش پایین باشه که بره اونجا.

شاید جایی رو که انتخاب کردید مناسب نبوده دوست خوبم. چون اکثر بچه ها که ایروان رفتن در کل راضی بودن از همه چی.

الان و تو این فصل به نظر من میشه با قیمت های مناسب آپارتمانهای تمیزو عالی گرفت فقط بایت تا آنجا که میتونید چونه بزنیدمن یک آپارتمان تمیز و شیک در یک ساختمان نوساز و و خوب رو با شبی 45 دلار گرفتم البته دوستان با 40 دلار هم گرفته بودن
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
دریافت نامه دوم13EPTEMBER
تاریخ مصاحبه ایروان27NOVEMBER
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
تاریخ دریافت ویزا 12jun2014 Big Grin
تشکر کنندگان: H Pier ، pari pariaaa ، ghasoo ، HodHod Golestani ، noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان