کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-11-29 ساعت 12:51)siakhatar666 نوشته:  سلام دوستان کسی میدونه امسال برای مصاحبه باید چقدر پرداخت کرد؟ همه جا یکسانه این مبلغ؟ یعنی مبلغی که سفارت ترکیه میگیره با ابوظبی و ارمنستان برابره؟
سلام
مبلغ مصاحبه تو تمام سفارتهای آمریکا ثابته و به ازای هر نفر 330$ است.
موفق باشید
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، khder ، noobnoobi
جدیدا میام مهاجرسرا تو تاپیکا گم می شم! اصلا موارد مرتبط با اون تاپیک بحث نمی شه. اگر یه تازه وارد بیاد تو سایت جز سردرگمی هیچی عایدش نمی شه.
به خدا این سایت برای دادن اطلاعات و هموار کردن راه سفر برای همه عزیزانه. امکان پیام خصوصی هم که هست. حداقل چاق سلامتی ها رو بذارین واسه اونجا!
عجب بابا Sad
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
سلام دوستان
ما سومين روز ورودمون به ايروان هست و ديروز مديکال داشتيم و يک مشکل برامون پيش اومده اينکه پسر کوچولوى من به شدت بيماره وتب شديد ومشکل تنفس پيدا کرده مى خواستم بدونم تو اين مدت کم باقيمانده تامصاحبه امکان تغيير تاريخ هست چون ميخوام پسرمو بيارم ايران حتما بايد ويزيت بشه اينجا حتى پزشک و داروخانه انگليسي حرف نميزنند و با کلى ايما واشاره سعى کردم بيمارى شو توضيح بدم و بعد دار و که داد روش فقط به زبان روسيه وحتى نميدونم داروى چيه,لطفا اگر کسى زبان ارمنى بلده با من تماس بگيره .
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، aghaghia ، KIMIA2005 ، nedaba ، noobnoobi
(2013-11-30 ساعت 10:31)armina-2014 نوشته:  سلام دوستان
ما سومين روز ورودمون به ايروان هست و ديروز مديکال داشتيم و يک مشکل برامون پيش اومده اينکه پسر کوچولوى من به شدت بيماره وتب شديد ومشکل تنفس پيدا کرده مى خواستم بدونم تو اين مدت کم باقيمانده تامصاحبه امکان تغيير تاريخ هست چون ميخوام پسرمو بيارم ايران حتما بايد ويزيت بشه اينجا حتى پزشک و داروخانه انگليسي حرف نميزنند و با کلى ايما واشاره سعى کردم بيمارى شو توضيح بدم و بعد دار و که داد روش فقط به زبان روسيه وحتى نميدونم داروى چيه,لطفا اگر کسى زبان ارمنى بلده با من تماس بگيره .

دوست عزيزم سلام.من براتون تو پيام خصوصي يه شماره ميذارم تا مشكلتون حل بشه.
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: ffrfar ، ghafari88 ، melina132 ، abloom_ma ، amin arefi ، aghaghia ، armina-2014 ، KIMIA2005 ، shadi79 ، Shahabpk ، alitab ، H Pier ، nedaba ، reza_top60 ، noobnoobi
دوست عزیز من هم در ارمنستان دوستی دارم که کاملا مسلط به زبان ارمنی و روسی هست ...اگر لازم میدونید پیام خصوصی بدهید تا شماره دوستم را در ایروان به شما بدهم
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز

سلام دوست عزیز من هم الان ایروان هستم کاری از دستم برمیاد انجام بدم ولی زبان ارمنی بلد نیستم به این شمارهها زنگ بزن ارمنی -ایرانی بلدند
094304023(شماره خودم)

077694948 آقای سالار (لیدر ایرانی هست)
093066180 خانم لنا ارمنیه ولی فارسی بلده
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
تشکر کنندگان: سیمین راد ، pari pariaaa ، amin arefi ، aghaghia ، KIMIA2005 ، Rasoul_j ، alitab ، H Pier ، gema ، nedaba ، noobnoobi
چند سوال فوری و طلب راهنمایی از دوستانی که امسال یا سالهای گذشته تجربه اقامت در هاستل، مخصوصا گرمی Grammy Hostel را داشته اند:
(البته قبلش تمام پستهای امسال و سال قبل را خوانده ام)

1. دوستانی که به دلیل خلوت بودن اتاق اختصاصی گرفته بودند، آیا تضمینی برای این موضوع گرفته بودند یا این امکان بود که یک مرتبه گروه زیادی سر برسند و اتاق مشترک شود؟
2. آیا کلید درب اتاقی که تنها به شما اختصاص پیدا کرده بود رو بهتون داده بودند؟
3. چمدان خود را کجا نگه می داشتید؟ مدارک، پول و اشیای قیمتی رو چی؟ (لاکر یا صندوق قفل دار دارند؟)
4. آیا در گرمی هاستل دستگاه ماکروویو دارند؟
5. سرویس بهداشتی گرمی شلنگ دارد؟

سپاس مضاعف اگر پاسخ هر سوالاتی رو که می دونید با ذکر شماره مرحمت کنید. پیشاپیش ممنون.
تشکر کنندگان: storagemeter ، pari pariaaa ، H Pier ، noobnoobi
سلام
باتشکر از همه دوستان که شماره تماس وراهنمايى دادند مشکل ما حل شد و با کمک يک نفر تور ليدر ارمنى پسرم و به بيمارستان اطفال بردم,اميدوارم براى هىچکدام از شما همچين مشکلى پيش نياد و به سلامتى از سفرتون لزت ببريد.
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، Aardalan ، ali1220 ، vistac ، pari pariaaa ، aghaghia ، poem ، گل نهال ، mohamad92 ، ghasoo ، sali36 ، H Pier ، nedaba ، reza_top60 ، noobnoobi ، nimaaa
سلام
من case f2a هستم. oct2011 اقدام کردم و واسه dec بهم وقت سفارت ارمنستان دادن. از بچه هایی که رفتن و ویزا گرفتن یه چند تا سوال دارم ممنون میشم که جواب بدید.
اگه براتون امکان داره می تونید بهم بگی که مصاحبه چه جوری بود؟ راجع به کار و اینا چقدر پرسیدن؟ بیشتر چی براشون مهم بود؟
و اینکه چند درصد آدم هایی که واسه case f2a اومده بودن همون جا ویزا گرفتن و fbi check نخوردن؟
می دونم شاید سوالاتم تکراری باشه ولی خوشحال میشم اگر که بتونید منو راهنمایی کنید.
راستی مشکلی در خصوص وقت مدیکال اینا نداشتید؟ چون من تلفنی وقت گرفتم. بعد ویزا رو اگه همون موقع بدهند می دن به پست مثل آنکارا یا چه جوریه؟
مرسی
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2013-11-29 ساعت 03:19)Azi2014 نوشته:  سلام دوستان
من دیشب از سفر برگشتم. همه چیز خوب و عالی بود. ویزا هم به لطف خدا تک ضرب گرفتم.

مبارکت باشه دوست خوبم. خدا رو شکر. لطفا امضاتونو کامل کنید تا بقیه دوستان هم از روند کار اطلاع داشته باشن. موفق باشید.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: ghafari88 ، poem ، pari pariaaa ، ghasoo ، mahdibashoma ، azadeh2014 ، H Pier ، kaiko ، reza_top60 ، noobnoobi
(2013-12-01 ساعت 10:27)parisa.t نوشته:  سلام
من case f2a هستم. oct2011 اقدام کردم و واسه dec بهم وقت سفارت ارمنستان دادن. از بچه هایی که رفتن و ویزا گرفتن یه چند تا سوال دارم ممنون میشم که جواب بدید.
اگه براتون امکان داره می تونید بهم بگی که مصاحبه چه جوری بود؟ راجع به کار و اینا چقدر پرسیدن؟ بیشتر چی براشون مهم بود؟
و اینکه چند درصد آدم هایی که واسه case f2a اومده بودن همون جا ویزا گرفتن و fbi check نخوردن؟
می دونم شاید سوالاتم تکراری باشه ولی خوشحال میشم اگر که بتونید منو راهنمایی کنید.
راستی مشکلی در خصوص وقت مدیکال اینا نداشتید؟ چون من تلفنی وقت گرفتم. بعد ویزا رو اگه همون موقع بدهند می دن به پست مثل آنکارا یا چه جوریه؟
مرسی

سلام پریسا خانم
وقت شما بخیر
من تصور می کنم در وهله اول بهتر هست که شما سفرنامه های ایروان رو؛ چه برای امسال و چه برای پارسال، بخونید. خیلی خیلی کمکتون خواهد کرد. ضمناً اگر درست متوجه شده باشم کیس شما ازدواجی هست و بهتره که در تاپیک های مربوط به خودش دنبال اطلاعات کامل تر بگردید. البته متوجه سوالتون شدم که می خواستید ببینید چند نفر کیس با شرایط شما بودند. اما کلی عرض کردم. موفق باشید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: M@hdi ، pari pariaaa ، aghaghia ، Shahabpk ، آلیس-1980 ، nasim ، H Pier ، nedaba ، noobnoobi

سفرنامه و تجربه مصاحبه ویزای نامزدی و ازدواج در ارمنستان
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: گل نهال ، pari pariaaa ، آلیس-1980 ، nasim ، nedaba ، noobnoobi
(2013-12-01 ساعت 11:10)ghafari88 نوشته:  
مرسی

سلام پریسا خانم
وقت شما بخیر
من تصور می کنم در وهله اول بهتر هست که شما سفرنامه های ایروان رو؛ چه برای امسال و چه برای پارسال، بخونید. خیلی خیلی کمکتون خواهد کرد. ضمناً اگر درست متوجه شده باشم کیس شما ازدواجی هست و بهتره که در تاپیک های مربوط به خودش دنبال اطلاعات کامل تر بگردید. البته متوجه سوالتون شدم که می خواستید ببینید چند نفر کیس با شرایط شما بودند. اما کلی عرض کردم. موفق باشید.

سلام مرسی از راهنماییتون
من گشتم ولی تاپیکی که سفرنامه کیس های ازدواجی ارمنستان باشه رو پیدا نکردم اگه می شه لینکش رو بهم بدید.
باز هم ممنون
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2013-12-01 ساعت 12:58)parisa.t نوشته:  سلام مرسی از راهنماییتون
من گشتم ولی تاپیکی که سفرنامه کیس های ازدواجی ارمنستان باشه رو پیدا نکردم اگه می شه لینکش رو بهم بدید.
باز هم ممنون

http://mohajersara.com/thread-5066.html
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: ffrfar ، pari pariaaa ، آلیس-1980 ، nasim ، noobnoobi
(2013-12-01 ساعت 11:03)hamid_fs3 نوشته:  
(2013-11-29 ساعت 03:19)Azi2014 نوشته:  سلام دوستان
من دیشب از سفر برگشتم. همه چیز خوب و عالی بود. ویزا هم به لطف خدا تک ضرب گرفتم.

مبارکت باشه دوست خوبم. خدا رو شکر. لطفا امضاتونو کامل کنید تا بقیه دوستان هم از روند کار اطلاع داشته باشن. موفق باشید.
اطلاعاتم در جدول خانم وحدتی هست . با وجود این حتما دوست عزیز.
**2014AS24/یک نفر/ایروان/مصاحبه اواخر نوامبر/ ویزا یکضرب
تشکر کنندگان: mahdibashoma ، ffrfar ، sali36 ، آلیس-1980 ، H Pier ، kaiko ، noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان