کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام به دوستان عزیز ما الان رسیدیم خونه ما و 2 کیس دیگه یکضرب گرفتیم هورررااااااااااااااااااا
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
سلام و تبریک به همه دوستانی که ویزای یک ضرب گرفتن، مبارک باشه. من هم ایروان هستم. الان اینجا بارندگی نیست ولی از تهران سردتره. دوستانی که مثل من سرمایی هستن حسابی لباس گرم با خودشون بیارن که یه وقت اذیت نشن.
سلام دوستان کسی هست پروازش 9 دسامبر باشه؟
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2013-12-02 ساعت 11:49)vistac نوشته:  سلام به دوستان عزیز ما الان رسیدیم خونه ما و 2 کیس دیگه یکضرب گرفتیم هورررااااااااااااااااااا

مبارک باشه...
خدارا سپاس.. ایروان این مرحله خیلی پر انرژی داره پیش میره....
دوستان رو از سفرنامه مفیدتون مطلع کنید... Smile
تشکر کنندگان: M@hdi ، pari pariaaa ، raihaneh.az90 ، vistac ، nasim ، H Pier ، kaiko ، noobnoobi
سلام ما از 27 نوامبر تا امروز3 دسامبر ایروان هستیم. امروز ساعت 14 مصاحبه داریم.سفرنامه دوستان همه گویا هست.ما اینجا خیلی گردش کردیم و اکثر مکان ها را با مینی بوس رفتیم. هر سوالی دارین بپرسین در خدمتم. التماس دعا
case no:2014As1xxx
تعداد:2نفر
رویت قبولی :2 may
فرستادن فرم ها :18 Jone
تاییدیه :21 Jone
نامه دوم :21 oct
مصاحبه :هفته اول Dec ایروان
ویزا :کلیرنس برگه آبیSad
تشکر کنندگان: melina132 ، Natasha9 ، ghafari88 ، pari pariaaa ، armina-2014 ، H Pier ، amin arefi ، noobnoobi
(2013-12-03 ساعت 11:21)mohamad92 نوشته:  سلام ما از 27 نوامبر تا امروز3 دسامبر ایروان هستیم. امروز ساعت 14 مصاحبه داریم.سفرنامه دوستان همه گویا هست.ما اینجا خیلی گردش کردیم و اکثر مکان ها را با مینی بوس رفتیم. هر سوالی دارین بپرسین در خدمتم. التماس دعا
سلام
واستون بهترينها رو آرزو ميكنم.
موفق باشيد
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
تشکر کنندگان: M@hdi ، poem ، pari pariaaa ، H Pier ، kaiko ، noobnoobi
(2013-12-03 ساعت 11:21)mohamad92 نوشته:  سلام ما از 27 نوامبر تا امروز3 دسامبر ایروان هستیم. امروز ساعت 14 مصاحبه داریم.سفرنامه دوستان همه گویا هست.ما اینجا خیلی گردش کردیم و اکثر مکان ها را با مینی بوس رفتیم. هر سوالی دارین بپرسین در خدمتم. التماس دعا

واسی شما بزرگوار آرزوی موفقیت می کنم امیدوارم که بایک ویزای یکضرب برگردید و یک سفرنامه خوب برایمان بنویسید ماهم هفته سوم مصاحبه داریم Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
برنده همسرم -شماره کیس:2014AS26XX تاریخ رویت قبولی: 1/May تاریخ ارسال: 10/May (با ایمیل) کنسولگری : ایروان تاریخ مصاحبه هفته سوم December برگه آبی کلیر 30می
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، H Pier ، noobnoobi
سلام بر دوستان
کسی قیمت ون از مرز تا تبریز رو میدونه؟
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
تشکر کنندگان: noobnoobi
دوستان آیا به همراه بردن هیچ یک از این داروها در سفر به ارمنستان مشکلی ایجاد می کند؟
آموکسی سیلین، نیترو گلیسیرین، پروپرانولول (ایندرال)، کلرودیازپام، ژلوفن، استامینوفن، سرماخوردگی بزرگسالان، قطره استریل بینی، پنتاپرازول یا اموپرازول
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، noobnoobi
(2013-12-03 ساعت 15:30)immi-2014 نوشته:  دوستان آیا به همراه بردن هیچ یک از این داروها در سفر به ارمنستان مشکلی ایجاد می کند؟
آموکسی سیلین، نیترو گلیسیرین، پروپرانولول (ایندرال)، کلرودیازپام، ژلوفن، استامینوفن، سرماخوردگی بزرگسالان، قطره استریل بینی، پنتاپرازول یا اموپرازول

من يه سري دارو بردم با خودم و به مشكلي نخوردم اما آژانسي كه بليط ازش گرفتم گفت داروهاي كدئين دار و مسكن نبريد،منم رعايت كردم .كلا اگه بفهمن و گير بدن به مشكل ميخوريد.
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: immi-2014 ، khder ، nasim ، H Pier ، amin arefi ، rainyboy ، noobnoobi
آیا همه دوستان دلیل سفر را در فرم درخواست ویزای ارمنستان "توریسم" اعلام کرده اند؟ یا فردی هم بوده که دلیل را مصاحبه در سفارت ذکر کرده باشد؟ اصولا آیا دلیلی برای عدم اشاره به این موضوع وجود دارد؟
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، noobnoobi
(2013-12-03 ساعت 15:33)immi-2014 نوشته:  آیا همه دوستان دلیل سفر را در فرم درخواست ویزای ارمنستان "توریسم" اعلام کرده اند؟ یا فردی هم بوده که دلیل را مصاحبه در سفارت ذکر کرده باشد؟ اصولا آیا دلیلی برای عدم اشاره به این موضوع وجود دارد؟

راستش من نميدونم چرا اما تا جايي كه در جريانم و بهم توصيه شده بايد توريستي بزنيد .
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: immi-2014 ، nasim ، H Pier ، noobnoobi
(2013-12-03 ساعت 15:33)pari pariaaa نوشته:  
(2013-12-03 ساعت 15:30)immi-2014 نوشته:  دوستان آیا به همراه بردن هیچ یک از این داروها در سفر به ارمنستان مشکلی ایجاد می کند؟
من يه سري دارو بردم با خودم و به مشكلي نخوردم اما آژانسي كه بليط ازش گرفتم گفت داروهاي كدئين دار و مسكن نبريد،منم رعايت كردم .كلا اگه بفهمن و گير بدن به مشكل ميخوريد.

متشکرم، همانطور که فرمودید اصولا بردن داروهای مخدر دار به همه جا ممنوع است و مشکل ایجاد می کند. برای من سایر داروهای مسکن مورد سوال بود، که الان با سفارت ارمنستان در ایران تماس گرفتم و گفتند مشکلی نیست.
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، H Pier ، HodHod Golestani ، noobnoobi
(2013-12-03 ساعت 15:33)immi-2014 نوشته:  آیا همه دوستان دلیل سفر را در فرم درخواست ویزای ارمنستان "توریسم" اعلام کرده اند؟ یا فردی هم بوده که دلیل را مصاحبه در سفارت ذکر کرده باشد؟ اصولا آیا دلیلی برای عدم اشاره به این موضوع وجود دارد؟

بلی بودند دوستانی که دلیل سفر را مصاحبه در سفارت عنوان کردند در هر صورت شما در فرم می توانید یا توریسم اعلام کنید و یا مصاحبه در سفارت
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: storagemeter ، pari pariaaa ، nasim ، H Pier ، HodHod Golestani ، noobnoobi
(2013-12-03 ساعت 16:30)KIMIA2005 نوشته:  

بلی بودند دوستانی که دلیل سفر را مصاحبه در سفارت عنوان کردند در هر صورت شما در فرم می توانید یا توریسم اعلام کنید و یا مصاحبه در سفارت

دوست خوبم سری که درد نمیکنه بهش دستمال نمی بندن. همون توریستی اعلام کنید و خودتونو تو درد سر نندازین. موفق باشید.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، pari pariaaa ، H Pier ، HodHod Golestani ، noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان