کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
امروز چند تا آژانس تماس گرفتم واسه بلیط هواپیما به ایروان واسه 11 ژانویه. کمترین قیمت 1046000 تومان!!!! همشونم میگن سایت آسمان قیمت ها رو اعلام می کنه. دوستان روشی برای تهیه بلیط ارزانتر سراغ دارن؟؟؟
[color=#006400]کیس نامبر: AS2014...17XX / مصاحبه: 15ژانویه/2 نفر/، ایروان/کلیر:6 جون/ ویزا: 20 جون
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، ghasoo ، H Pier ، noobnoobi
(2013-12-07 ساعت 22:11)mehdi2014 نوشته:  امروز چند تا آژانس تماس گرفتم واسه بلیط هواپیما به ایروان واسه 11 ژانویه. کمترین قیمت 1046000 تومان!!!! همشونم میگن سایت آسمان قیمت ها رو اعلام می کنه. دوستان روشی برای تهیه بلیط ارزانتر سراغ دارن؟؟؟

سلام من واسه نیمه دوم ژانویه گرفتم 895 تومان از آژانس رهاد گشت
تشکر کنندگان: M@hdi ، mehdi2014 ، pari pariaaa ، ghasoo ، H Pier ، HodHod Golestani ، noobnoobi
(2013-12-07 ساعت 20:36)hamid_fs3 نوشته:  
(2013-12-07 ساعت 12:48)M@hdi نوشته:  بچه ها من ایروان که بودم رفتم دوتا از هاستل ها رو دیدم یکی center hostel و اون یکی theater hostel. دوست داشتم گرمی هاستل و یکی دیگه از هاستل ها رو هم ببینم که نشد. البته انشاالله توی سفرنامه هم می نویسم. اونا توی booking.com کلی عکسای قشنگ دارن و rate اشون هم بالاست. اما چیزی که من دیدم متفاوت بود. نمی دونم شاید به خاطر اینکه توقع من بالا بود. اینا ورداشتن یه آپارتمانو پارتیشن بندی کردن و هر پارتیشنو به اسم اتاق می فروشن. حتی بعضی از اتاق ها در مجزا ندارند و شما برای اینکه وارد یک اتاق شوید باید از اتاق یک نفر دیگر رد شوید!!! Sad یعنی نه privacy دارین نه سکوت و آرامش، چون بعضی از اتاقها با پارتیشن از هم جدا شده بود و دیوار به اون معنی نداشت. center hostel که خیلی باحال بود، طبقه چهارم یه ساختمون قدیمی بود که آسانسور هم نداشت. یعنی من با اون چمدون سنگینی که داشتم اگه می خواستم برم اونجا بیچاره می شدم. ولی خوب ارزونتر از آپارتمانه دیگه به هرحال. من به نظرم آدم باید توقعش پایین باشه که بره اونجا.

شاید جایی رو که انتخاب کردید مناسب نبوده دوست خوبم. چون اکثر بچه ها که ایروان رفتن در کل راضی بودن از همه چی.

دوست عزیز شما ظاهرا متوجه منظور من نشدید. من یک آپارتمان executive خوب از hyurservice گرفتم و ازش راضی هم بودم. اما چون کلیر خوردم و یک بار دیگه انشاالله به ایروان باید بیام، گفتم یه سری به هاستل هایی که قبلا در سایت معتبر booking.com انتخاب کرده بودم بزنم تا ببینم چجوریه و اگه مناسبه دفعه بعد هاستل بگیرم تا هزینه هام رو کاهش بدم که دیدم شرایط بگونه دیگریه که توضیح دادم. هدف من این بود تا دوستان اگر هاستل می گیرند آگاهانه انتخاب کنند.
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، ghasoo ، reza_top60 ، H Pier ، taleghani ، noobnoobi
دوستان این قضیه مدیکال برای ویزای مهاجرتی هست دیگه؟بنده که میخوام ویزای درمانی بگیرم چه مدارکی نیاز هست؟
تشکر کنندگان: ghasoo ، HodHod Golestani ، noobnoobi
(2013-12-07 ساعت 22:18)windexpert نوشته:  
(2013-12-07 ساعت 22:11)mehdi2014 نوشته:  امروز چند تا آژانس تماس گرفتم واسه بلیط هواپیما به ایروان واسه 11 ژانویه. کمترین قیمت 1046000 تومان!!!! همشونم میگن سایت آسمان قیمت ها رو اعلام می کنه. دوستان روشی برای تهیه بلیط ارزانتر سراغ دارن؟؟؟

سلام من واسه نیمه دوم ژانویه گرفتم 895 تومان از آژانس رهاد گشت

خیلی خوب خریدید. کی خریدید؟ آژانستون هم "رها گشت آریا" هستش تو قیطریه؟
[color=#006400]کیس نامبر: AS2014...17XX / مصاحبه: 15ژانویه/2 نفر/، ایروان/کلیر:6 جون/ ویزا: 20 جون
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، ghasoo ، H Pier ، noobnoobi
سلام
کسی از بچه ها الان ارمنستان هست که ارمنی هم بلد باشه اخه من سرما خوردم مدیکال هم دارم نمی دونم چی کار کنم یا کجا برم دکتر?
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، noobnoobi
(2013-12-08 ساعت 09:59)naftoonbazoft1 نوشته:  سلام
کسی از بچه ها الان ارمنستان هست که ارمنی هم بلد باشه اخه من سرما خوردم مدیکال هم دارم نمی دونم چی کار کنم یا کجا برم دکتر?

منشی دکتر کریستی کاملا به زبان فارسی مسلط هستش با ایشون تماس بگیر
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: ghasoo ، H Pier ، pari pariaaa ، HodHod Golestani ، noobnoobi
سلام به همه بچه ها
بالاخره بعد از 10 روز سفر. برگشتیم
خدارو شکر با دست پر و ویزای یکضرب .انشااله این تجربه شیرین و همه بچه ها داشته باشن .
به امید موفقیت همه.
(2013-12-02 ساعت 23:57)mahdibashoma نوشته:  
(2013-12-02 ساعت 11:49)vistac نوشته:  سلام به دوستان عزیز ما الان رسیدیم خونه ما و 2 کیس دیگه یکضرب گرفتیم هورررااااااااااااااااااا

مبارک باشه...
خدارا سپاس.. ایروان این مرحله خیلی پر انرژی داره پیش میره....
دوستان رو از سفرنامه مفیدتون مطلع کنید... Smile

به به
به سلامتی
دست راستتون زیر سر ما
موفق و پاینده باشید
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، nasim ، ghasoo ، pari pariaaa ، alitab ، Morteza1350 ، HodHod Golestani ، noobnoobi
(2013-12-08 ساعت 11:42)saeedshafiee نوشته:  

با توجه به سرما خوردگی واسه مدیکال مشکل پیش نمی یاد?
تشکر کنندگان: ghasoo ، Morteza1350 ، HodHod Golestani ، noobnoobi
(2013-12-08 ساعت 12:02)hotbasic نوشته:  سلام به همه بچه ها
بالاخره بعد از 10 روز سفر. برگشتیم
خدارو شکر با دست پر و ویزای یکضرب .انشااله این تجربه شیرین و همه بچه ها داشته باشن .
به امید موفقیت همه.

به به. خیلی مبارکه دوست خوبم. خیلی خوشحال شدیم براتون. انشااله باقی راه به سلامتی و خوشی. لطفا سفرنامه و امضاتون رو برامون بزارید. ممنون میشم از لطفتون.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: poem ، H Pier ، pari pariaaa ، ghasoo ، HodHod Golestani ، noobnoobi
(2013-12-08 ساعت 13:23)naftoonbazoft1 نوشته:  
(2013-12-08 ساعت 11:42)saeedshafiee نوشته:  

با توجه به سرما خوردگی واسه مدیکال مشکل پیش نمی یاد?
سلام
نه بیشتر گیرشون رو بیماریهای واگیر دار مثل سل و بعضی از بیماریهای پوستی و سلامت کلی بدن در کل هم خیلی گیر نیستن اصلا استرس نداشته باشید
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
دریافت نامه دوم13EPTEMBER
تاریخ مصاحبه ایروان27NOVEMBER
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
تاریخ دریافت ویزا 12jun2014 Big Grin
تشکر کنندگان: H Pier ، pari pariaaa ، Natasha9 ، naftoonbazoft1 ، ghasoo ، HodHod Golestani ، noobnoobi
دوستان در مورد روز مصاحبه چند نكته رو توجه كنيد:
اگر به تاكسي زنگ مي زنيد روي تاخيرشون حدود نيم ساعت هم حساب كنيد، خيلي بد قولند، مگر اينكه از تو خيابون تاكسي بگيريد تا سفارت
مسير ها حدود ساعت ٨ تا ٩ صبح ترافيك سنگين تري دارند.
خيلي زودتر از ساعت مصاحبه اونجا نباشيد چون بايد قاطي صف ارمني ها كه عده زيادي هستند تو صف وايسيد و يخ مي زنيد.
مصاحبه روند خيلي ساده و شفافي داره بيخود به خودتون استرس نديد.
اگر مي تونيد با كنسول انگليسي صحبت كنيد استقبال مي كنه.
کسی بوده تا بحال توی مدیکال رد شده باشه و چرا?
تشکر کنندگان: ghasoo ، HodHod Golestani ، noobnoobi
(2013-12-09 ساعت 17:15)naftoonbazoft1 نوشته:  کسی بوده تا بحال توی مدیکال رد شده باشه و چرا?

کسی توی مدیکال رد نمیشه و اونها کار روتینشونو انجام میدندو نتیجه رو به سفارت اعلام میکنند و هیچ دخالتی توی رد یا قبول ندارند
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان