کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-12-12 ساعت 12:49)Aardalan نوشته:  
(2013-12-12 ساعت 12:40)hamid_fs3 نوشته:  
(2013-12-11 ساعت 12:05)Aardalan نوشته:  سلام بچه ها ما امروز مصاحبه داشتيم يك ضرب گرفتيم ؛)

ضمن عرض تبریک و آرزوی بهترینها براتون. میخواستم خواهش کنم که بعضی از اطلاعات مهم و هزینه هارو برامون بنویسید تا ما هم بتونیم از تجربه هاتون استفاده کنیم. موفق باشید.

من هنوز ارمنستان هستم دوست عزيز ،لطفا در هر موردي اطلاعات ميخواي بپرسيد تا بهتون بگم چون خودمم نمي دونم دقيقا چه اطلاعاتي به دردتون ميخوره كه بنويسم

اطلاعاتی از قبیل هتل، مدیکال، نحوه مصاحبه ( نحوه سوال و جواب)، هزینه ها. انشاله به سلامتی برگردی دوست خوبم.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: mohamad92 ، pari pariaaa ، shadi79 ، H Pier ، noobnoobi
دوستان که دارند تشریف میارند اینجا آپارتمان بسیار ارزان هستش که متعلق به یکی از دوستامه شبی 20 دلار میده.اگه مایل بودید در خدمتم.البته امیدوارم تبلیغ نکرده باشم Smile
تشکر کنندگان: H Pier ، mahdibashoma ، reza_top60 ، Natasha9 ، mohamad92 ، pari pariaaa ، asalasali ، hamid_fs3 ، kage.omid ، jnouri ، ghasoo ، noobnoobi
سلام به همگی
دوستان من به همراه خانواده امروز ار طریق هوایی به ارمنستان وارد شدیم هوا بسیار سرد و برفی می باشد برف سنگینی باریده و دمای های 9- درجه می باشد فردا وقت مدیکال داریم پس تا بعد Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
برنده همسرم -شماره کیس:2014AS26XX تاریخ رویت قبولی: 1/May تاریخ ارسال: 10/May (با ایمیل) کنسولگری : ایروان تاریخ مصاحبه هفته سوم December برگه آبی کلیر 30می
(2013-12-12 ساعت 23:03)ali1220 نوشته:  سلام به همگی
دوستان من به همراه خانواده امروز ار طریق هوایی به ارمنستان وارد شدیم هوا بسیار سرد و برفی می باشد برف سنگینی باریده و دمای های 9- درجه می باشد فردا وقت مدیکال داریم پس تا بعد Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

امروز قراره هوا گرم شه اگه اينترنت درست بگه اين هفته هواي بهتري داريد شما Wink
کیس نامبر :2014AS26xx
کنسولگری : ایروان
نفرات کیس : 2
مصاحبه : 11 دسامبر
دریافت ویزا: 13 دسامبر
California DMV - Driver License
California DMV - Rules of the Road
California DMV - Top 10 Reasons for Failing the Driving Test
تشکر کنندگان: mohamad92 ، H Pier ، pari pariaaa ، noobnoobi
(2013-12-13 ساعت 08:38)Aardalan نوشته:  
(2013-12-12 ساعت 23:03)ali1220 نوشته:  سلام به همگی

امروز قراره هوا گرم شه اگه اينترنت درست بگه اين هفته هواي بهتري داريد شما Wink

خیلی خوشحال شدیم . انشاءا... که باقی ماجرا هم به راحتی طی کنید.

انشاءا... یه روزی هم قسمت ما بشه. آمین
تشکر کنندگان: Aardalan ، mohamad92 ، KIMIA2005 ، H Pier ، pari pariaaa ، noobnoobi
بچه ها امروز زنگ زدن گفتن ويزاتون حاضره ، ما هم رفتيم گرفتيم :p:p Wink
کنسولگری : ایروان
نفرات کیس : 2
مصاحبه : 11 دسامبر
دریافت ویزا: 13 دسامبر
California DMV - Driver License
California DMV - Rules of the Road
California DMV - Top 10 Reasons for Failing the Driving Test
سلام
ما امروز رفتیم مدیکال همه چیزها به خوبی پیش رفت لوسی منشی فارسی زبان دکتر هم بود در مدت زمانی که ما اونجا بودیم تعداد چهار خانواده ایرانی نیز جهت مدیکال امده بودند یکی از ایرانیهای که دیروز مدیکال برای خانومش داشت و خودش سیتیزن آ م ر یک ا بود می گفت که افیسر بسیار مهربان خوش برخورد می باشد و اصلا سخت گیر نیست به امید ویزای یکضرب
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
برنده همسرم -شماره کیس:2014AS26XX تاریخ رویت قبولی: 1/May تاریخ ارسال: 10/May (با ایمیل) کنسولگری : ایروان تاریخ مصاحبه هفته سوم December برگه آبی کلیر 30می
(2013-12-13 ساعت 21:53)ali1220 نوشته:  سلام
ما امروز رفتیم مدیکال همه چیزها به خوبی پیش رفت لوسی منشی فارسی زبان دکتر هم بود در مدت زمانی که ما اونجا بودیم تعداد چهار خانواده ایرانی نیز جهت مدیکال امده بودند یکی از ایرانیهای که دیروز مدیکال برای خانومش داشت و خودش سیتیزن آ م ر یک ا بود می گفت که افیسر بسیار مهربان خوش برخورد می باشد و اصلا سخت گیر نیست به امید ویزای یکضرب
با سلام
علی آقا ما که بچه داریم باید 4 روز زودتر نوبت دکتر انوش رو بگیریم یا 2 روز کافیه؟
مرسی
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015
تشکر کنندگان: HodHod Golestani ، ghasoo ، noobnoobi
(2013-12-14 ساعت 16:08)rezahoorjandi نوشته:  
با سلام
علی آقا ما که بچه داریم باید 4 روز زودتر نوبت دکتر انوش رو بگیریم یا 2 روز کافیه؟
مرسی
سلام آقا رضای عزیز ما که بچه زیر 15 سال داریم می بایست 4 روز زودتر از مصاحبه وقت دکتر بگیریم بدلیل تست سل که از بچه ها می گیرند و تست آن 72 ساعت طول می کشد ما 17 مصاحبه داریم خانم دکتر به ما 13 وقت مدیکال داد موفق باشید Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: ffrfar ، HodHod Golestani ، rezahoorjandi ، H Pier ، amin arefi ، asalasali ، noobnoobi
(2013-12-14 ساعت 18:15)ali1220 نوشته:  
با سلام
مرسی
سلام آقا رضای عزیز ما که بچه زیر 15 سال داریم می بایست 4 روز زودتر از مصاحبه وقت دکتر بگیریم بدلیل تست سل که از بچه ها می گیرند و تست آن 72 ساعت طول می کشد ما 17 مصاحبه داریم خانم دکتر به ما 13 وقت مدیکال داد موفق باشید

هر دم از این باغ بری میرسد ... Sad پس با این حساب 10 روزی سفر طول میکشه دیگه !!!!!Sad
تنها یک چیز می تواند تحقق یک رویا را غیر ممکن سازد " ترس از شکست "

زمان هميشه چاره است ... فقط ... اگر ... بگذرد!

شماره کیس:2014AS00002###
تشکر کنندگان: noobnoobi
سلام من امروز رسیدم ایروان هتل رژینه از بچه ها کسی هست که بتونیم با هم ارتباط داشته باشیم؟ 2 شنبه وقت مدیکال دارم و 4 شنبه زقت سفارت از استرس هم دارم میمیرم :d
رویت قبولی: ..... 1 May
ارسال فرمها: ..... 09/09/2013
کنسولگری :..... آنکارا به ایروان
نفرات کیس :..... 1 داریم میشیم 2
مصاحبه : ..... 18 دسامبر
دریافت ویزا:..... 20 دسامبر
مقصد: ..... کالیفرنیا

تشکر کنندگان: H Pier ، shadi79 ، sobi_spider ، alitab ، rainyboy ، noobnoobi
آدرس دکتر کریستین رو کسی میتونه ارمنی بهم بده لطفآ مرسی دوشنبه وقت دارم
رویت قبولی: ..... 1 May
ارسال فرمها: ..... 09/09/2013
کنسولگری :..... آنکارا به ایروان
نفرات کیس :..... 1 داریم میشیم 2
مصاحبه : ..... 18 دسامبر
دریافت ویزا:..... 20 دسامبر
مقصد: ..... کالیفرنیا

تشکر کنندگان: alitab ، mohamad92 ، noobnoobi
(2013-12-14 ساعت 23:17)ستاره.ستاره نوشته:  آدرس دکتر کریستین رو کسی میتونه ارمنی بهم بده لطفآ مرسی دوشنبه وقت دارم

آدرس بيمارستان
Բժ. Քրիստինե Խաչատրյան
Մուրացան փող. 114
Մուրացան” համալսարանական հիվանդանոց“
(րդ հարկ (մուտքը պոլիկլինիկայի կողմից-2
Հետազոտման սենյակ 222
,Երկուշաբթիից-շաբաթ
-----------------------------------------------------------------
Muratsan University Hospital
2nd floor (entrance from policlinic side)
Examination Room 222
114 Muratsan St
Dr. Kristine R. Khachatryan
9am – 4pm Monday-Saturday
Tel. (37410) 56-72-65 (work)
(37491) 20-51-43 (mobile)
E-mail: kristinekhachatryan@ymail.com
00374-096047333 loosi
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: ستاره.ستاره ، pari pariaaa ، H Pier ، mohamad92 ، amin arefi ، noobnoobi
(2013-12-14 ساعت 23:14)ستاره.ستاره نوشته:  سلام من امروز رسیدم ایروان هتل رژینه از بچه ها کسی هست که بتونیم با هم ارتباط داشته باشیم؟ 2 شنبه وقت مدیکال دارم و 4 شنبه زقت سفارت از استرس هم دارم میمیرم :d

سلام به شما دوست عزیز
من به همراه خانواده در ایروان هستیم سه شنبه وقت مصاحبه داریم ما نزدیک میدان جمهوری در آپارتمانهای شرکت hyur هستیم شماره تلفنم را برای شما پیمام خصوصی می کنم
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: pv-n ، pari pariaaa ، sobi_spider ، H Pier ، noobnoobi
(2013-12-14 ساعت 18:15)ali1220 نوشته:  
با سلام
مرسی
سلام آقا رضای عزیز ما که بچه زیر 15 سال داریم می بایست 4 روز زودتر از مصاحبه وقت دکتر بگیریم بدلیل تست سل که از بچه ها می گیرند و تست آن 72 ساعت طول می کشد ما 17 مصاحبه داریم خانم دکتر به ما 13 وقت مدیکال داد موفق باشید Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

سلام
مرسی علی آقای گل, امید به خدا مدیکال و مصاحبه خوبی داشته باشید و خبر های خوش از شما بشنویم. در ضمن منتظر سفرنامه شما عزیز هستیم تا راهنمای سفر ما باشه. موفق و پاینده باشید.Smile
تشکر کنندگان: ali1220 ، noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان