کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-12-05 ساعت 20:54)sali36 نوشته:  
(2013-12-05 ساعت 16:07)shmyalda نوشته:  
(2013-11-28 ساعت 21:08)alitab نوشته:  
(2013-11-24 ساعت 20:39)sali36 نوشته:  
(2013-11-23 ساعت 16:35)saeedshafiee نوشته:  [quote='sali36' pid='444334' dateline='1385145760']
سلام به همه دوستان عزیز
دیروز نامه دوم من اومد Big Grin تاریخ مصاحبه ۳ بهمن (23 january) کسی اون تاریخ مصاحبه داره؟؟
راستی من تبریزی هستم!کسی هست؟؟؟

مبارک السون کارداش

ساغول داداش Wink سیزین کی ده مبارک!! Big Grin مصاحبه کیه
سلام
من از تبریز 29 ژانری مصاحبه ام
سلام منم ٢٣ ژانويه هستم Smile

ایووووول چه خوب Big Grin
سلام منم ٢١ ژانويه دارم
تشکر کنندگان: H Pier ، pari pariaaa ، sobi_spider ، alitab ، sali36 ، noobnoobi
(2013-12-14 ساعت 23:14)ستاره.ستاره نوشته:  سلام من امروز رسیدم ایروان هتل رژینه از بچه ها کسی هست که بتونیم با هم ارتباط داشته باشیم؟ 2 شنبه وقت مدیکال دارم و 4 شنبه زقت سفارت از استرس هم دارم میمیرم :d

با سلام
اصلا استرس نداشته باشید انشاله چند روز دیگه خبر ویزا یکضربتون رو میدید
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
دریافت نامه دوم13EPTEMBER
تاریخ مصاحبه ایروان27NOVEMBER
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
تاریخ دریافت ویزا 12jun2014 Big Grin
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، mohamad92 ، taleghani ، noobnoobi
(2013-12-14 ساعت 23:14)ستاره.ستاره نوشته:  سلام من امروز رسیدم ایروان هتل رژینه از بچه ها کسی هست که بتونیم با هم ارتباط داشته باشیم؟ 2 شنبه وقت مدیکال دارم و 4 شنبه زقت سفارت از استرس هم دارم میمیرم :d

من در ارمنستان زندگی می کنم اگه کاری بود خوشحال میشم انجام بدم واستون Smile
تشکر کنندگان: ghafari88 ، pv-n ، taleghani ، noobnoobi
با سلام به دوستان
ما امروز رفتیم بیمارستان و جواب مدیکال همان پاکتهای معروف را گرفتیم خوشبختانه آزمایش سل دخترم نیز منفی بود و مشکل خاصی نداشتیم در آنجا با چهار خانواده ایرانی هم صحبت شدیم که من اطلاعات بدرد بخوری را که خودم از این سایت بدست آورده بودم در اختیار آنها گذاشتم و بسیار خوشحال شدند به راستی این سایت با همکاری بسیارصمیمانه دوستان یک منبع بسیار مهم و خوب برای مهاجرین است انشاالله فردا با یک ویزای یکضرب روبررو بشویم برایمان دعا کنید Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
راستی دوستان هوای ایروان خیلی سرد شده است الان ساعت 13:50 دمای هوا 5- در جه است دوستان حتما لباس گرم و کلاه همراه داشته باشند
برنده همسرم -شماره کیس:2014AS26XX تاریخ رویت قبولی: 1/May تاریخ ارسال: 10/May (با ایمیل) کنسولگری : ایروان تاریخ مصاحبه هفته سوم December برگه آبی کلیر 30می
تشکر کنندگان: ghafari88 ، ffrfar ، lighter ، poem ، amin arefi ، sobi_spider ، storagemeter ، H Pier ، mohamad92 ، pv-n ، noobnoobi ، taleghani
(2013-12-12 ساعت 18:26)sobi_spider نوشته:  دوستان که دارند تشریف میارند اینجا آپارتمان بسیار ارزان هستش که متعلق به یکی از دوستامه شبی 20 دلار میده.اگه مایل بودید در خدمتم.البته امیدوارم تبلیغ نکرده باشم Smile
واقعا 20 دلار؟!!!!! کجاست؟ وسط شهر؟ تمیزه؟ کوچیکه یا نه خوبه؟
Smile من مییییرممممممممم

کیس نامبر**2014AS000035
-تعداد افراد کیس 3 نفر-- ارسال فرم ایمیل - سفارت ایروان -ویزا یک ضرب Big Grin- مقصد : El Dorado Hills, California
تشکر کنندگان: H Pier ، Natasha9 ، mahdii ، noobnoobi
(2013-12-16 ساعت 16:13)asalasali نوشته:  
(2013-12-12 ساعت 18:26)sobi_spider نوشته:  دوستان که دارند تشریف میارند اینجا آپارتمان بسیار ارزان هستش که متعلق به یکی از دوستامه شبی 20 دلار میده.اگه مایل بودید در خدمتم.البته امیدوارم تبلیغ نکرده باشم Smile

بله دوست عزیز توی این مدتی که ایشون نیستند شبی 20 دلار اجاره میدن آپارتمان رو.آپارتمان 15 دقیقه پیاده روی داره تا میدون جمهوری و 5 دقیقه با تاکسی.تقریبا بزرگ هم هست 2 خوابه و اینترنت وایرلس و نگهبانی و واسه گرما هم پکیج و کاندیشنر هم داره.تمییز و خوب هم هست.
تشکر کنندگان: pv-n ، noobnoobi
(2013-12-16 ساعت 16:44)sobi_spider نوشته:  

بله دوست عزیز توی این مدتی که ایشون نیستند شبی 20 دلار اجاره میدن آپارتمان رو.آپارتمان 15 دقیقه پیاده روی داره تا میدون جمهوری و 5 دقیقه با تاکسی.تقریبا بزرگ هم هست 2 خوابه و اینترنت وایرلس و نگهبانی و واسه گرما هم پکیج و کاندیشنر هم داره.تمییز و خوب هم هست.
من منتظر نامه دومم تازه کارنت شدیم اگه خدا بخواد باهاتون هماهنگ میکنم تمیزه دیگه؟
Smile من مییییرممممممممم

کیس نامبر**2014AS000035
-تعداد افراد کیس 3 نفر-- ارسال فرم ایمیل - سفارت ایروان -ویزا یک ضرب Big Grin- مقصد : El Dorado Hills, California
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2013-12-16 ساعت 16:51)asalasali نوشته:  
(2013-12-16 ساعت 16:44)sobi_spider نوشته:  

من منتظر نامه دومم تازه کارنت شدیم اگه خدا بخواد باهاتون هماهنگ میکنم تمیزه دیگه؟

بله دوست عزیز آپارتمان تمییز و نوساز هست Smile
تشکر کنندگان: H Pier ، ghasoo ، pv-n ، noobnoobi
با سلام من دو تا سوال داشتم اول اینکه برای گرفتن وقت سفارت مبلغ 160 دلار را باید چطور پرداخت کرد ؟و اینکه ایا ویزای درمانی هم در ارمنستان پذیرش دارد؟
ممنون میشم جواب بدید.
دوستانی که تو این فصل تشریف میارن اینجا حسابی لباس گرم بیارن چون دمای هوا گاهی اوقات به 10-هم می رسه و ممککنه سرما بخورید مثل ما،قرص سرما خوردگی فراموش نشه چون من هر چه از قرص های اینجا می خوردم فایده نداشت،
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
تشکر کنندگان: ghafari88 ، pv-n ، ali1220 ، ghasoo ، H Pier ، pari pariaaa ، sobi_spider ، amin arefi ، shadi79 ، mohamad92 ، hamid_fs3 ، Prometheus ، noobnoobi
سلام دوستان
یکجاهم برای ما بگذارید ما امروز مصاحبه داشتیم و به همون گفتن همچی مرتبه فقط یکمی مراحل اداری باید انجام بشه و یک برکه آبی خوش رنگ به همون دادند همسر من خانه دار کار من خصوصی و سربازی در نیروی دریایی ارتشBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
راستی بچه ها خانم دکتر اسباب کشی کردند و در همان طبقه دوم به اتاق 219 رفته اند از دیروز دوشنبه موفق باشید
برنده همسرم -شماره کیس:2014AS26XX تاریخ رویت قبولی: 1/May تاریخ ارسال: 10/May (با ایمیل) کنسولگری : ایروان تاریخ مصاحبه هفته سوم December برگه آبی کلیر 30می
دوستان کسی نیست جواب سوالات منو بده خیلی واسم مهمه فکر میکردم اینجا میشه به جوابم برسم.Sadبرای گرفتن وقت سفارت مبلغ 160 دلار را باید چطور پرداخت کرد ؟و اینکه ایا ویزای درمانی هم در ارمنستان پذیرش دارد؟
ممنون میشم جواب بدید.
(2013-12-17 ساعت 00:29)statueofgod نوشته:  با سلام من دو تا سوال داشتم اول اینکه برای گرفتن وقت سفارت مبلغ 160 دلار را باید چطور پرداخت کرد ؟و اینکه ایا ویزای درمانی هم در ارمنستان پذیرش دارد؟
ممنون میشم جواب بدید.

(2013-12-18 ساعت 00:31)statueofgod نوشته:  دوستان کسی نیست جواب سوالات منو بده خیلی واسم مهمه فکر میکردم اینجا میشه به جوابم برسم.Sadبرای گرفتن وقت سفارت مبلغ 160 دلار را باید چطور پرداخت کرد ؟و اینکه ایا ویزای درمانی هم در ارمنستان پذیرش دارد؟
ممنون میشم جواب بدید.

سلام دوست عزیزم خیلی دوست داشتم که بتونم جوابتون رو بدم . و احتمالا دوستان هم در این مورد اطلاعات کافی نداشته باشن چون 99 درصد افرادی که اینجا میان کیس لاتاری هستند.
اما شاید بشه توی لینک زیر تا حدی به جوابتون برسین. و یا اینکه مستقیما با خود سفارت ارتباط برقرار کنین. ایمیل سفارت ارمنستان IranIVYerevan@state.gov
ارمنستان
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
(2013-12-18 ساعت 01:49)H Pier نوشته:  
(2013-12-17 ساعت 00:29)statueofgod نوشته:  با سلام من دو تا سوال داشتم اول اینکه برای گرفتن وقت سفارت مبلغ 160 دلار را باید چطور پرداخت کرد ؟و اینکه ایا ویزای درمانی هم در ارمنستان پذیرش دارد؟
ممنون میشم جواب بدید.

(2013-12-18 ساعت 00:31)statueofgod نوشته:  دوستان کسی نیست جواب سوالات منو بده خیلی واسم مهمه فکر میکردم اینجا میشه به جوابم برسم.Sadبرای گرفتن وقت سفارت مبلغ 160 دلار را باید چطور پرداخت کرد ؟و اینکه ایا ویزای درمانی هم در ارمنستان پذیرش دارد؟
ممنون میشم جواب بدید.

سلام دوست عزیزم خیلی دوست داشتم که بتونم جوابتون رو بدم . و احتمالا دوستان هم در این مورد اطلاعات کافی نداشته باشن چون 99 درصد افرادی که اینجا میان کیس لاتاری هستند.
اما شاید بشه توی لینک زیر تا حدی به جوابتون برسین. و یا اینکه مستقیما با خود سفارت ارتباط برقرار کنین. ایمیل سفارت ارمنستان IranIVYerevan@state.gov
ارمنستان
دوست عزیز یعنی حتی نمیدونید چطور و کجا باید هزینه سفارت رو بدیم ازطریق بانک یا در خود سفارت؟
(2013-12-18 ساعت 21:43)statueofgod نوشته:  
(2013-12-18 ساعت 01:49)H Pier نوشته:  
ممنون میشم جواب بدید.

ممنون میشم جواب بدید.

ارمنستان
دوست عزیز یعنی حتی نمیدونید چطور و کجا باید هزینه سفارت رو بدیم ازطریق بانک یا در خود سفارت؟
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان