کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام به همه دوستان
الان من رسیدم از سفارت ..خبر داغ داغ.
4 تا خانواده ایرانی بودن و یه خانم ...که نمیدونم کجا رفتن...من نفر اول رفتم واسه مصاحبه یک ساعت طول کشید Smile اومدم دیدم هیچ کس نیست .. Sad
از بس آفیسر خوش اخلاق حرف زد شد یک ساعت..
بعدشم گفت پاسپورتت میمونه و شمارمو گرفت گفت برو نهایتا تا چند روز دیگه بیا ببر.
سرشو خوردم Smile
کاش همشون مثل من یه ضرب گرفته باشن.. به یاری حق.

جواب:
نامه دوم من دو ماه دیرتر رسید و توصیه میکنم اگر کیستون بالاست که الان همه کیسها بالاست عوض نکنید سفارتو
من اینجا منزل یکی از دوستان هستم الان هم دارم میرم فرودگاه واسه یه نفر دیگه که بیاد پیشم.

درباره هتل شما بدون رزرو هم بیایین اینجا هتل و خونه زیاد هست..این جوری نیست که تو خیابون بمونید ..جایی که من هستم زیاد گرم نیست ولی اصلا واسم مهم نیست...فعلا برم فرودگاه و شب هم قول شیرینی شام دادم به دوستای ارمنی ... خنجاق(خرچنگ)
یا حق.. Smile
(2014-01-16 ساعت 16:43)mahdibashoma نوشته:  سلام به همه دوستان
4 تا خانواده ایرانی بودن و یه خانم ...که نمیدونم کجا رفتن...من نفر اول رفتم واسه مصاحبه یک ساعت طول کشید Smile اومدم دیدم هیچ کس نیست .. Sad
سرشو خوردم Smile

جواب:
نامه دوم من دو ماه دیرتر رسید و توصیه میکنم اگر کیستون بالاست که الان همه کیسها بالاست عوض نکنید سفارتو
من اینجا منزل یکی از دوستان هستم الان هم دارم میرم فرودگاه واسه یه نفر دیگه که بیاد پیشم.

درباره هتل شما بدون رزرو هم بیایین اینجا هتل و خونه زیاد هست..این جوری نیست که تو خیابون بمونید ..جایی که من هستم زیاد گرم نیست ولی اصلا واسم مهم نیست...فعلا برم فرودگاه و شب هم قول شیرینی شام دادم به دوستای ارمنی ... خنجاق(خرچنگ)
یا حق.. Smile

هورااااااااااااااااااااااااااا مباااااااااااااااارکهههههههههههههه شما کار دولتی نداشتین؟ سربازی هم نرفتین دیگه؟
Smile من مییییرممممممممم

کیس نامبر**2014AS000035
-تعداد افراد کیس 3 نفر-- ارسال فرم ایمیل - سفارت ایروان -ویزا یک ضرب Big Grin- مقصد : El Dorado Hills, California
تشکر کنندگان: mahdibashoma ، pari pariaaa ، mohamad92 ، reza_top60 ، ojee ، noobnoobi
(2014-01-16 ساعت 16:43)mahdibashoma نوشته:  سلام به همه دوستان
سرشو خوردم Smile

جواب:

یا حق.. Smile

خیلی مبارک باشه،واقعا کسی که انقدجوابای دقیق به دیگران میده وکمک میکنه خداهم باهاشه.
من الان از یه طرف خوشحال شدم که سفارتو به ایروان تغییر دادیم از طرف دیگه نگران نامه دوم، ما این ماه واسه مارچ کارنت شدیم(بعدمدتهاانتظار) ،ایمیل درخواست تغییر سفارتو یک ماه پیش فرستاده بودیم که فوریم جواب دادن که بررسی میکنیم،بازم فک میکنین نامه دوممون دیر بیاد،شما کی درخواستو فرستاده بودین؟
تشکر کنندگان: mahdibashoma ، pari pariaaa ، mohamad92 ، ojee ، noobnoobi
بچه ها من هنوز هنوز خونه یل اپارتمان نگرفتم و خیلی هم گیجم 7 نفریم پس باید 3 خواب یا 4 خواب بگیریم درسته؟ نزدیکه جمهوری هم باشه و گرم باشه نظری ندارین دوستان؟
Smile من مییییرممممممممم

کیس نامبر**2014AS000035
-تعداد افراد کیس 3 نفر-- ارسال فرم ایمیل - سفارت ایروان -ویزا یک ضرب Big Grin- مقصد : El Dorado Hills, California
تشکر کنندگان: reza_top60 ، ojee ، noobnoobi
ممنون از همه..
البته هنوز پاسم رو نگرفتم ..پس ویزا ندارم Smile
سربازی معاف بودم.کار دولتی نداشتم..مجرد .
الان دوستمونم از فرودگاه اومد پیش ماست..افیسر به من گفت تا چهارشنبه صبر کن.پس یک هفته اینجام. Smile
تاریخ تعویض سفارت رو یادم نیست.
منزل دوستان خواستن پیام بگذارید.
(2014-01-16 ساعت 17:21)asalasali نوشته:  بچه ها من هنوز هنوز خونه یل اپارتمان نگرفتم و خیلی هم گیجم 7 نفریم پس باید 3 خواب یا 4 خواب بگیریم درسته؟ نزدیکه جمهوری هم باشه و گرم باشه نظری ندارین دوستان؟

همین سایت hyurservice رو گشتین؟ظاهرا راهنمای توریسم ارمنستان همینه.
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، mohamad92 ، H Pier ، ojee ، noobnoobi
ما امروز از ارمنستان برگشتیم. کلیرنس خوردیم. چند نکته هست برای دوستانی که برنامه رفتن دارن بگم:
1- هوا خیلی سرده. دنبال آپارتمان گرم باشید حتما. من از هیور سرویس یا همون هایر آپارتمان شماره 461 رو اجاره کردم. بسیار عالی، امن و گرم، با اینترنت پرسرعت با دانلود 700 کیلو بایت در ثانیه و ماهواره و یخچال و هیتر برقی و میکروویو و ظرف و ظروف آشپزی کامل هستش. گرمایش از کف و اسپلیت گرمایشی داشت. آب گرم برای حمام و شیر آب برای دستشویی. طبقه 15 مشرف به تمام شهر. شبی 45 دلار شد. با ایمیل و بدون پیش پرداخت رزرو کردم.برید تو سایتش راحت میتونید رزرو کنید. کلا خونه ای بگیرید که گرمایش مرکزی داشته باشه، شوفاژ کارآمد نیست اونجا.
2- برای چنج کردن دلار میتونید برید فروشگاه ساس و نیازی به کپی پاسپورت نیست. در ضمن برای خرید یه فروشگاه بزرگ آخر خیابان ماشتوت (روبروی مسجد ایرانی) هست که قیمتاش و حتی قیمت چنج دلار بع درامش هم از ساس بهتره و همه چی داره.
3- ما سیم کارت ویواسل از فرودگاه خریدیم که راضی بودیم.
4- کل شهر رو میشه پیاده گشت حتی تو برف و سرما. فقط لباس گرم ببرید.
5- سعی کنید قبل از سفر همسفر پیدا کنید که با هم باشید و بگردید که هم خوش بگذره و هم استرستون کم باشه.
[color=#006400]کیس نامبر: AS2014...17XX / مصاحبه: 15ژانویه/2 نفر/، ایروان/کلیر:6 جون/ ویزا: 20 جون
(2014-01-16 ساعت 23:26)mehdi2014 نوشته:  ما امروز از ارمنستان برگشتیم. کلیرنس خوردیم. چند نکته هست برای دوستانی که برنامه رفتن دارن بگم:
1- هوا خیلی سرده. دنبال آپارتمان گرم باشید حتما. من از هیور سرویس یا همون هایر آپارتمان شماره 461 رو اجاره کردم. بسیار عالی، امن و گرم، با اینترنت پرسرعت با دانلود 700 کیلو بایت در ثانیه و ماهواره و یخچال و هیتر برقی و میکروویو و ظرف و ظروف آشپزی کامل هستش. گرمایش از کف و اسپلیت گرمایشی داشت. آب گرم برای حمام و شیر آب برای دستشویی. طبقه 15 مشرف به تمام شهر. شبی 45 دلار شد. با ایمیل و بدون پیش پرداخت رزرو کردم.برید تو سایتش راحت میتونید رزرو کنید. کلا خونه ای بگیرید که گرمایش مرکزی داشته باشه، شوفاژ کارآمد نیست اونجا.
2- برای چنج کردن دلار میتونید برید فروشگاه ساس و نیازی به کپی پاسپورت نیست. در ضمن برای خرید یه فروشگاه بزرگ آخر خیابان ماشتوت (روبروی مسجد ایرانی) هست که قیمتاش و حتی قیمت چنج دلار بع درامش هم از ساس بهتره و همه چی داره.
5- سعی کنید قبل از سفر همسفر پیدا کنید که با هم باشید و بگردید که هم خوش بگذره و هم استرستون کم باشه.
مرسیییی موفق باشین ایشالله زودتر کلیر میشین
تو همون اپارتمان 3 خوابه هم هست؟
Smile من مییییرممممممممم

کیس نامبر**2014AS000035
تشکر کنندگان: ghasoo ، ojee
(2014-01-17 ساعت 00:32)asalasali نوشته:  
(2014-01-16 ساعت 23:26)mehdi2014 نوشته:  ما امروز از ارمنستان برگشتیم. کلیرنس خوردیم. چند نکته هست برای دوستانی که برنامه رفتن دارن بگم:
مرسیییی موفق باشین ایشالله زودتر کلیر میشین
تو همون اپارتمان 3 خوابه هم هست؟

3 خوابه رو نپرسیدم. من یک خوابه رزرو کرده بودم ولی چون پر بود به ما دوخوابه دادن که حدود 100 متری بود. دو خواب هر کدوم با تخت دو نفره و تو پذیرایی هم مبلش تخت خواب شو بود که دو نفر هم میتونست اونجا راحت بخوابه. مسئولش میگفت اینجا واسه 5 نفر اوکی هست ولی میشد برا 6 نفر هم ردیفش کردم.
[color=#006400]کیس نامبر: AS2014...17XX / مصاحبه: 15ژانویه/2 نفر/، ایروان/کلیر:6 جون/ ویزا: 20 جون
تشکر کنندگان: asalasali ، H Pier ، ghasoo ، pari pariaaa ، noobnoobi ، wasterarcartuff
Wink[quote='mahdibashoma' pid='457636' dateline='1389874416']
سلام به همه دوستان
سرشو خوردم Smile

جواب:

یا حق.. Smile
[/quote
آقا خیلی مبارکهههههههههههه به سلامتی خیلی خوشحال شدم.فقط اگه ممکنه بکو چه سوالایی پرسید؟مصاحبتون فارسی بود؟
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: mahdibashoma ، ghasoo ، ojee ، pari pariaaa ، Ramin geologist ، hamid_fs3 ، noobnoobi
(2014-01-16 ساعت 09:45)mahdibashoma نوشته:  درباره مصاحبه که خود من هنوز نرفتم و نمیدونم.اما طی نظر دوستان جوابها کوتاه و واضح و اصلا سخت نگیرید .
درباره غذا ها هم غیر از غذای ایرانی من نتونستم چیزی بخورم.رستوران ایرانی هست.. خوب
پیتزای ارمنی:در حقیقت یک املت هست با کالباس روی نون پیتزا که شکل نونش هم مثل نون شیرمال هست. بدون گوجه..یا فلفل ..
کباب ارمنی: کباب جوجه ارمنی .که در حقیقت یک جور کباب چرخ کرده از جوجه هست.به صورت ساندویچ لای نون..دوست نداشتم Sad
کبابا ارمنی :مثل کباب ترکی وسط نون معمولی ..اینو یه جوری میشه تحمل کرد.
کنتاکی:زیاد تعریفی نداره
همبرگر:اصلا خوب نیست. بدون مخلفات. میوه خیلی گرون هست...موز 40 هازار درام ..حدودا 32 هزار تومن ..قیمت یک کیلوگوشت.. خیار 70 هازار حدودا 56 هزار تومن ..گوجه هم همین حدود.
قند کیفیت خوبی نداره..شکر هم همینطور...
در کل من اینقدر به شکم و گشت و گذار و سوغاتی فکر میکنم که اصلا مصاحبه رو فراموش مکنم و اینکه واسه چی اومدم. Smile
آقا فکر می‌کنم قیمت هارو اشتباه نوشتید دوست عزیز! خیار ۷۰،۰۰۰ درام ؟؟

۷۰،۰۰۰ درام می‌شه حدود ۱۷۰$ یعنی‌ ۵۰۰،۰۰۰ تومن!!! ارمنستان یکی‌ از ارزون‌ترین کشور‌های دنیاس تقریبا به نسبت کشورهای دیگه‌ی که تو قاره اروپا هستن مفته مخصوصاً میوه.

Potatoes: 100 drams
Apples: 200-600 drams (apple season starts in September)
Pears: 400-800 drams (pear season starts in September)
Grapes: 300-500 drams
Peaches: 150-200 drams
Watermelons: 100-150 drams
Melons: 100-150 drams
Oranges: 400-500 drams
Bananas: 500-600 drams

Bread: 230-250 drams
Macaroni products: 380-420 drams
Cereals (rice, buckwheat , etc.): 300-500 drams
Cheese: 800-1500 drams
Milk: 250 drams
Sour cream: 160 drams
Madzoon (a fermented milk product similar to yogurt), 0.5l: 120-140 drams
Butter: starting from 1300 drams
Chicken egg, per one: 40-60 drams
Sugar: 250 drams
Pork: 1800 drams
Beef: 1400-1600 drams
Chicken: 700-1200 drams
Sausage: 1500-2000 drams

http://bayazet.ru/en/tourism/armenia/pricelist.html

نرخ تبدیل درام به دلار هم لینک زیر

http://www.xe.com/currencyconverter/conv...AMD&To=USD
خوشحالم.
درسته من قیمت رو اشتباه زدم .
سوال زیاد پرسید افیسر یک ساعت مصاحبه بود ..بیشتر سوالها همانهایی بود که روتین هست.
اسمت همینه؟
شغلت چیه؟
سربازی رفتی؟
کار دولتی داشتی؟
چرا میخوای بری امریکا؟
این آدرس کی تو میشه؟
تشکر کنندگان: H Pier ، rezahoorjandi ، ojee ، pari pariaaa ، noobnoobi ، wasterarcartuff
سلام بچه ها من مي خوام سفارتمو از انكارا به ارمنستان تغيير بدم ايا به نظرتون تغيير بدم يا كارم١،٢ماه عقب ميوفته؟و اونجا به نظرتون زودت از انكارا وقت ميده خلوته.و قيمت يه شب چند هتل يا خونه؟ممنون اگه نظر بدين،من ازدواجي هستم و تقريبا اخراي كارم.
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!Shy
تشکر کنندگان: noobnoobi
دوستان خرج ومخارج به نسبت انکارا پایینتره یا بالاتره برای ارمنستان؟
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
تشکر کنندگان: ojee ، noobnoobi
(2014-01-16 ساعت 20:11)mahdibashoma نوشته:  ممنون از همه..
البته هنوز پاسم رو نگرفتم ..پس ویزا ندارم Smile
سربازی معاف بودم.کار دولتی نداشتم..مجرد .
الان دوستمونم از فرودگاه اومد پیش ماست..افیسر به من گفت تا چهارشنبه صبر کن.پس یک هفته اینجام. Smile
تاریخ تعویض سفارت رو یادم نیست.
منزل دوستان خواستن پیام بگذارید.

آقا سلام تبریک میگم
به شما گفت کی بیا واسه پاسپورت؟
از همون سفارت تحویل میگیری؟
مدرکی باید ببری؟
تشکر کنندگان: mahdibashoma ، ghasoo ، pari pariaaa ، noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان