کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-01-18 ساعت 00:23)Baharehpark نوشته:  
(2014-01-16 ساعت 20:11)mahdibashoma نوشته:  ممنون از همه..
البته هنوز پاسم رو نگرفتم ..پس ویزا ندارم Smile
سربازی معاف بودم.کار دولتی نداشتم..مجرد .
الان دوستمونم از فرودگاه اومد پیش ماست..افیسر به من گفت تا چهارشنبه صبر کن.پس یک هفته اینجام. Smile
تاریخ تعویض سفارت رو یادم نیست.
منزل دوستان خواستن پیام بگذارید.

آقا سلام تبریک میگم
به شما گفت کی بیا واسه پاسپورت؟
از همون سفارت تحویل میگیری؟
مدرکی باید ببری؟
گفت تا 4 شنبه هفته دیگه زنگ میزنم ..اما امروز صبح گویا زنگ زده بود و من هم دیشب گوشیمو گم کردم ..و امروز با سختی مجدد سیم کارت تازه گرفتم و گوشی نو خریدم. و البته الان دیدم ایمیل زدن از سفارت که شمارت در دسترس نیست.. الان ایمیل زدم و تصحیح کردم ..
تشکر کنندگان: Baharehpark ، ghasoo ، ffrfar ، shadi79 ، pari pariaaa ، NEURON ، noobnoobi
(2014-01-18 ساعت 00:46)mahdibashoma نوشته:  
(2014-01-18 ساعت 00:23)Baharehpark نوشته:  
(2014-01-16 ساعت 20:11)mahdibashoma نوشته:  ممنون از همه..
البته هنوز پاسم رو نگرفتم ..پس ویزا ندارم Smile
سربازی معاف بودم.کار دولتی نداشتم..مجرد .
الان دوستمونم از فرودگاه اومد پیش ماست..افیسر به من گفت تا چهارشنبه صبر کن.پس یک هفته اینجام. Smile
تاریخ تعویض سفارت رو یادم نیست.
منزل دوستان خواستن پیام بگذارید.

آقا سلام تبریک میگم
به شما گفت کی بیا واسه پاسپورت؟
از همون سفارت تحویل میگیری؟
مدرکی باید ببری؟
گفت تا 4 شنبه هفته دیگه زنگ میزنم ..اما امروز صبح گویا زنگ زده بود و من هم دیشب گوشیمو گم کردم ..و امروز با سختی مجدد سیم کارت تازه گرفتم و گوشی نو خریدم. و البته الان دیدم ایمیل زدن از سفارت که شمارت در دسترس نیست.. الان ایمیل زدم و تصحیح کردم ..
آقا بازم مبارکه
پس فکر کنم هرکی قبول شده چهارشنبه میدن بهش.
تشکر کنندگان: ghasoo ، mahdibashoma ، ffrfar ، alitab ، pari pariaaa ، noobnoobi
سلام دوستان من 27 fvr
8اسفند مصاحبه دارم ایروان ارمنستان اگه کسی همزمان با من هست لطفا پیغام بده خصوصی متشکرم بچه ها
92/11/8
تشکر کنندگان: ojee ، noobnoobi
(2014-01-16 ساعت 23:26)mehdi2014 نوشته:  ما امروز از ارمنستان برگشتیم. کلیرنس خوردیم. چند نکته هست برای دوستانی که برنامه رفتن دارن بگم:
1- هوا خیلی سرده. دنبال آپارتمان گرم باشید حتما. من از هیور سرویس یا همون هایر آپارتمان شماره 461 رو اجاره کردم. بسیار عالی، امن و گرم، با اینترنت پرسرعت با دانلود 700 کیلو بایت در ثانیه و ماهواره و یخچال و هیتر برقی و میکروویو و ظرف و ظروف آشپزی کامل هستش. گرمایش از کف و اسپلیت گرمایشی داشت. آب گرم برای حمام و شیر آب برای دستشویی. طبقه 15 مشرف به تمام شهر. شبی 45 دلار شد. با ایمیل و بدون پیش پرداخت رزرو کردم.برید تو سایتش راحت میتونید رزرو کنید. کلا خونه ای بگیرید که گرمایش مرکزی داشته باشه، شوفاژ کارآمد نیست اونجا.
2- برای چنج کردن دلار میتونید برید فروشگاه ساس و نیازی به کپی پاسپورت نیست. در ضمن برای خرید یه فروشگاه بزرگ آخر خیابان ماشتوت (روبروی مسجد ایرانی) هست که قیمتاش و حتی قیمت چنج دلار بع درامش هم از ساس بهتره و همه چی داره.
3- ما سیم کارت ویواسل از فرودگاه خریدیم که راضی بودیم.
4- کل شهر رو میشه پیاده گشت حتی تو برف و سرما. فقط لباس گرم ببرید.
5- سعی کنید قبل از سفر همسفر پیدا کنید که با هم باشید و بگردید که هم خوش بگذره و هم استرستون کم باشه.

سلام تبریک میگم من 8اسفند میخوام برم با تور برم بهتر نیس ...بعد این هتل هیوری سرویس ادرسشو برام میزارس بدونم ...ممنونم احتمالا یک هفته باید اونجا بمونیم یا بیشتر مرسی
تشکر کنندگان: ojee ، noobnoobi
(2014-01-18 ساعت 23:06)reza.rd نوشته:  
(2014-01-16 ساعت 23:26)mehdi2014 نوشته:  ما امروز از ارمنستان برگشتیم. کلیرنس خوردیم. چند نکته هست برای دوستانی که برنامه رفتن دارن بگم:
1- هوا خیلی سرده. دنبال آپارتمان گرم باشید حتما. من از هیور سرویس یا همون هایر آپارتمان شماره 461 رو اجاره کردم. بسیار عالی، امن و گرم، با اینترنت پرسرعت با دانلود 700 کیلو بایت در ثانیه و ماهواره و یخچال و هیتر برقی و میکروویو و ظرف و ظروف آشپزی کامل هستش. گرمایش از کف و اسپلیت گرمایشی داشت. آب گرم برای حمام و شیر آب برای دستشویی. طبقه 15 مشرف به تمام شهر. شبی 45 دلار شد. با ایمیل و بدون پیش پرداخت رزرو کردم.برید تو سایتش راحت میتونید رزرو کنید. کلا خونه ای بگیرید که گرمایش مرکزی داشته باشه، شوفاژ کارآمد نیست اونجا.
2- برای چنج کردن دلار میتونید برید فروشگاه ساس و نیازی به کپی پاسپورت نیست. در ضمن برای خرید یه فروشگاه بزرگ آخر خیابان ماشتوت (روبروی مسجد ایرانی) هست که قیمتاش و حتی قیمت چنج دلار بع درامش هم از ساس بهتره و همه چی داره.
5- سعی کنید قبل از سفر همسفر پیدا کنید که با هم باشید و بگردید که هم خوش بگذره و هم استرستون کم باشه.

سلام تبریک میگم من 8اسفند میخوام برم با تور برم بهتر نیس ...بعد این هتل هیوری سرویس ادرسشو برام میزارس بدونم ...ممنونم احتمالا یک هفته باید اونجا بمونیم یا بیشتر مرسی

دوست عزیز در مورد اینکه تور بهتر هست یا نه خودتون باید تصمیم بگیرید و بر اساس قیمتا و خدمات تورها تحقیق کنید. من خودم به شخصه تور رو مناسب ندیدم و خوب هم بود چون کل ایروان رو میشه به راحتی پیاده بگردید و نیازی به گشت شهری و این حرفها نداره.
سایت شرکت هیور هم اینه:
http://www.hyurservice.com
هم میتونه براتون هتل رزرو کنه هم آپارتمان. تخفیف هم میده و باید باهاشون مکاتبه کنید.
در مدت مدت زمان اقامتتون هم باید ببینید اگه احتمال یه ضرب گرفتن براتون هست 2 روز بعد از تاریخ مصاحبتون برای اقامت در نظر بگیرید. اگرم که فکر میکنید کلیرنس میخورید همون روز مصاحبه اگه پرواز هست میتونید برگردید.
[color=#006400]کیس نامبر: AS2014...17XX / مصاحبه: 15ژانویه/2 نفر/، ایروان/کلیر:6 جون/ ویزا: 20 جون
تشکر کنندگان: H Pier ، rezahoorjandi ، reza_top60 ، shadi79 ، ojee ، pari pariaaa ، noobnoobi
(2014-01-18 ساعت 23:23)mehdi2014 نوشته:  
(2014-01-18 ساعت 23:06)reza.rd نوشته:  

دوست عزیز در مورد اینکه تور بهتر هست یا نه خودتون باید تصمیم بگیرید و بر اساس قیمتا و خدمات تورها تحقیق کنید. من خودم به شخصه تور رو مناسب ندیدم و خوب هم بود چون کل ایروان رو میشه به راحتی پیاده بگردید و نیازی به گشت شهری و این حرفها نداره.
سایت شرکت هیور هم اینه:
http://www.hyurservice.com
هم میتونه براتون هتل رزرو کنه هم آپارتمان. تخفیف هم میده و باید باهاشون مکاتبه کنید.
در مدت مدت زمان اقامتتون هم باید ببینید اگه احتمال یه ضرب گرفتن براتون هست 2 روز بعد از تاریخ مصاحبتون برای اقامت در نظر بگیرید. اگرم که فکر میکنید کلیرنس میخورید همون روز مصاحبه اگه پرواز هست میتونید برگردید.

lمرسی از راهنمایی ااره من واسه همین میگم تو اگه تو همون روز کلیرنس نخورم از تور جا میمونم دستت درد نکنه
تشکر کنندگان: noobnoobi
هفته دوم ژانویه مصاحبه داشتیم و کلیرنس خوردیم. چند نکته درباره سفر به ارمنستان:
از سایت apartrent.am یک سوئیت (شماره 12) با تمام امکانات در نزدیکی میدون جمهوری اجاره کردیم(با ایمیل رزرو کردیم) شبی فقط 31 دلار که از تمام امکاناتش راضی بودیم منتها بخاطر برودت بی سابقه سرما در ارمنستان خونه کمی سرد بود و شوفاژها خیلی خوب جواب نمیداد. ولی حدس میزنم تو باقی فصول ایده آل باشه نسبت به قیمتش.
2- مراقب کرایه تاکسی باشید. راننده تاکسی های بسیار بدبرخورد و متقلبی داره. حتما کرایه رو از قبل طی کنید. آدرس هارو به زبان ارمنی رو کاغذ پرینت بگیرید و پول خورد همراه داشته باشید وگرنه راننده تاکسی ها از حقه ی کثیف "پول خورد ندارم" استفاده میکنن و برای مثال کرایه 2500 درامی رو 3000 ازتون میگیرن.
3- کسانی که در فوریه و مارچ مصاحبه دارن لباس گرم و کفش مناسب همراه ببرن
4- هواپیمایی آسمان (تنها ایرلاینی که به ایروان پرواز داره)علی رغم ادعایی که داره، برای تغییر تاریخ پرواز برگشت مارو نفری 100هزار تومن جریمه کرد(28 هزار درام). این ادعا که "یکبار تغییر تاریخ بلیط رایگانه"، دروغی بیش نیست!. پس از همین الان تو رزرو بلیط حواستونو جمع کنین و همه جوانب رو درنظر بگیرین که مجبور نشین بعدا تاریخ بلیطتون رو عوض کنین.
5- از میدون جمهوری تا سفارت با تاکسی کلا 10 دقیقه راهه. زود راه نیوفتین. بیخود معطل میشین.
6- کلا نگران مدیکال نباشین که دکتر کریستین اصلا گیر نیست و همه چی براش اوکی هست.
با آرزوی ویزای یک ضرب برای همه. اگه کسی سوال بیشتری درباره ارمنستان داره مسج بده
(2014-01-19 ساعت 11:43)parsab نوشته:  هفته دوم ژانویه مصاحبه داشتیم و کلیرنس خوردیم. چند نکته درباره سفر به ارمنستان:
از سایت apartrent.am یک سوئیت (شماره 12) با تمام امکانات در نزدیکی میدون جمهوری اجاره کردیم(با ایمیل رزرو کردیم) شبی فقط 31 دلار که از تمام امکاناتش راضی بودیم منتها بخاطر برودت بی سابقه سرما در ارمنستان خونه کمی سرد بود و شوفاژها خیلی خوب جواب نمیداد. ولی حدس میزنم تو باقی فصول ایده آل باشه نسبت به قیمتش.
2- مراقب کرایه تاکسی باشید. راننده تاکسی های بسیار بدبرخورد و متقلبی داره. حتما کرایه رو از قبل طی کنید. آدرس هارو به زبان ارمنی رو کاغذ پرینت بگیرید و پول خورد همراه داشته باشید وگرنه راننده تاکسی ها از حقه ی کثیف "پول خورد ندارم" استفاده میکنن و برای مثال کرایه 2500 درامی رو 3000 ازتون میگیرن.
3- کسانی که در فوریه و مارچ مصاحبه دارن لباس گرم و کفش مناسب همراه ببرن
4- هواپیمایی آسمان (تنها ایرلاینی که به ایروان پرواز داره)علی رغم ادعایی که داره، برای تغییر تاریخ پرواز برگشت مارو نفری 100هزار تومن جریمه کرد(28 هزار درام). این ادعا که "یکبار تغییر تاریخ بلیط رایگانه"، دروغی بیش نیست!. پس از همین الان تو رزرو بلیط حواستونو جمع کنین و همه جوانب رو درنظر بگیرین که مجبور نشین بعدا تاریخ بلیطتون رو عوض کنین.
5- از میدون جمهوری تا سفارت با تاکسی کلا 10 دقیقه راهه. زود راه نیوفتین. بیخود معطل میشین.
6- کلا نگران مدیکال نباشین که دکتر کریستین اصلا گیر نیست و همه چی براش اوکی هست.
با آرزوی ویزای یک ضرب برای همه. اگه کسی سوال بیشتری درباره ارمنستان داره مسج بده

ممنون،لطفا سفرنامه هم بنویسین که راجع به مصاحبه بیشتر توضیح بدین،
به امید کلیرانس فوری
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: H Pier ، ojee ، pv-n ، reza_top60 ، taleghani ، pari pariaaa ، shadi79 ، noobnoobi
(2014-01-19 ساعت 11:43)parsab نوشته:  هفته دوم ژانویه مصاحبه داشتیم و کلیرنس خوردیم. چند نکته درباره سفر به ارمنستان:

دوست عزيزم ،من نميدونم چرا آسمان شما رو جريمه كرده اما ما كه تو اكتبر اونجا بوديم و تايم برگشت رو تغيير داديم،هيچ هزينه اي نگرفتن ازمون!!!
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: ojee ، reza_top60 ، mahdibashoma ، pv-n ، noobnoobi
دوستانی که رفتن دارو هم با خودشون بردن ؟ مشکلی نداشتن ؟

تشکر کنندگان: ojee ، pari pariaaa ، mahdibashoma ، noobnoobi
(2014-01-20 ساعت 15:49)rainyboy نوشته:  دوستانی که رفتن دارو هم با خودشون بردن ؟ مشکلی نداشتن ؟

ظاهرا نباید داروهای مسکن از قبیل کدئین همراه داشته باشین مگر با مجوز از دکتر و ترجمه مجوز و ... کلا همراه نباشه چون به دردسر و استرسش نمی ارزه. سعی کنین اونجا تهیه کنین.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: ojee ، pari pariaaa ، mahdibashoma ، mohamad92 ، rainyboy ، Natasha9 ، noobnoobi
آسمان بلیط من رو هم کنسل کرد و جریمه کرد..تازه مدعی شدن واسه پرواز بعدی چون بهتره بیشتر باید بدم غیر از جریمه..که قراره فردا برم ببینم حرف حسابشون چیه..الان هشت روزه اینجا هستیم..هنوز پاسپورتمو ندادن..امروز هم سفارت تعطیل بود ..بزرگداشت لوتر کینگ Smile
دارو اینجا همه چیز هست ..و اکثرا آمریکایی و آلمانی..
هرچقدر میتونید خوراکی بیارید ..مخصوصا تخمه .. Smile که حوصلتون سر نره..
یه رستوران ایرانی اینجا هست به اسم آریا غذاش عالیه.. نزدیک اپرا هست.
سعی کنید با کسی که آشنا هست برید واسه کارای مدیکال و سفارت خیلی زودتر کارتون انجام میشه..
(2014-01-20 ساعت 20:46)ahmad120 نوشته:  با سلام و احترام
درباره نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان چند سوال داشتم، لطفا یکی از دوستان من را راهنمایی نماید. با تشکر
1- در قسمت شماره 21 که ویزای 21 روزه درخواست می دهیم باید به انگلیسی چه چیزی بنویسیم؟
2- در قسمت شماره 23 درباره تاریخ خروج از ارمنستان، معلوم نیست کی به ایران بر می گردیم را باید به انگلیسی چه چیزی بنویسیم؟
3-در قسمت شماره 15 آدرس محل اقامت در ارمنستان را حتما باید بنویسیم؟
3- در قسمت شماره 18 نام، آدرس و شماره تلفن سازمان یا شخصی که ما را دعوت کرده است را باید چه بنویسیم؟ باید N/A بزنیم؟
دوست عزیزم نحوه تکمیل فرم تو امضای من هست.
1) زیر 21 روز بنویسین.
2) تاریخی که احتمال برگشت میدید بنویسید.
3) بله حتما باید آدرس رو بنویسید حتی اگه شده آدرس صوری بنویسید.
4) دو بار شماره 3 نوشتید پس من شماره 3 دوم رو در شماره 5 جواب میدم. Big Grin
5) قسمت 18 رو N/A بنویسید.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: ojee ، Ramin geologist ، NEURON ، noobnoobi
(2014-01-20 ساعت 18:08)H Pier نوشته:  
(2014-01-20 ساعت 15:49)rainyboy نوشته:  دوستانی که رفتن دارو هم با خودشون بردن ؟ مشکلی نداشتن ؟

ظاهرا نباید داروهای مسکن از قبیل کدئین همراه داشته باشین مگر با مجوز از دکتر و ترجمه مجوز و ... کلا همراه نباشه چون به دردسر و استرسش نمی ارزه. سعی کنین اونجا تهیه کنین.

پس غیر از مسکن اشکال نداره ؟

تشکر کنندگان: noobnoobi
(2014-01-21 ساعت 00:03)rainyboy نوشته:  
(2014-01-20 ساعت 18:08)H Pier نوشته:  

پس غیر از مسکن اشکال نداره ؟

ما چندتا قرص مثل قرصای حساسیت و ژلوفن و سرماخوردگی با خودمون بردیم و تو چمدون گذاشتیم و تحویل بار دادیم ولی اصلن نگاه هم نکردن و گیر ندادن.
[color=#006400]کیس نامبر: AS2014...17XX / مصاحبه: 15ژانویه/2 نفر/، ایروان/کلیر:6 جون/ ویزا: 20 جون
تشکر کنندگان: reza_top60 ، rainyboy ، H Pier ، ojee ، pari pariaaa ، noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان