موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها من تاریخ مصاحبم اسفند ماهه
یه سوال داشتم از بچه هایی که رفتن برا مصاحبه امسال
اونایی که با هواپیما رفتن
می تونین به من بگین کل هزینتون چقد شده تو این سفر ؟
هزینه مدیکال و مصاحبه و هتل و بلیط هواپیما و همه چی رو هم ؟
فقط می خوام یه حدود قیمت بیاد دستم
ممنون می شم جواب بدین
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-22 ساعت 00:33)rainyboy نوشته: (2014-01-22 ساعت 00:22)tb.sh66 نوشته: سلام بچه ها من تاریخ مصاحبم اسفند ماهه
یه سوال داشتم از بچه هایی که رفتن برا مصاحبه امسال
اونایی که با هواپیما رفتن
می تونین به من بگین کل هزینتون چقد شده تو این سفر ؟
هزینه مدیکال و مصاحبه و هتل و بلیط هواپیما و همه چی رو هم ؟
فقط می خوام یه حدود قیمت بیاد دستم
ممنون می شم جواب بدین
من نرفتم هنوز بزودی عازمم ولی این هزینه ها رو یا کردم یا هزینه ایه که حتما خواهم کرد :
حدود ۹۰۰ تومن بلیط + ۳۳۰ دلار سفارت + ۱۱۰ دلار پزشکی + ۱۵۰ دلار اقامت + ۱۰۰ دلار سایر هزینه ها + ۵۰ دلار احتیاط
دوست عزیز
ما هم اسفندیم،بلیط رو از کجا گرفتین؟چه روزایی پرواز داره؟از الان واسه مارچ میفروشن؟
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان یه سوالی داشتم ممنون میشم اگه جواب بدید
قبل از این که برای مصاحبه به ارمنستان بریم باید مدارک رو برای سفارت بفرستیم؟ و اگر باسخ مثبته تا کی میتونیم بفرستیم؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
چند نکته برای دوستان در مورد ارمنستان
1-اگر سفارت وقت و ساعت معینی را مثلا 9 صبح داشتید عجله نکنید من خودم ساعت 10 رسیدم و معطلی نداشتم و نفر آخر شدم و به نفعم شد
2- کسی به ظاهر کرواتی و یا بی حجاب شما امتیاز نمیده.من خودم با کت و شلوار و(بدلیل برفی و لغزنده بودن خیابانها)با پوتین سربازی رفتم سفارت(با اینکه کفش و کروات داشتم استفاده نکردم).و خانمم هم با حجاب کامل همراهم بود.
3-در مورد مدیکال نگران نباشید یک معاینات روتین هست.حتی اگر دندانهایتان خراب باشه بیماری پوستی و... داشته باشید مشکلی نیست....فقط به خانمهای محترم توصیه میکنم چون در عکس رادیولوژی بالا تنه را باید لخت کنید.و احتمال زیاد مسول رادیولوژی مرد هست و آنجا مثل ایران کاور ندارند از ایران یک کاور یکبار مصرف با خودتان ببرید تا در معذورات اخلاقی قرار نگیرید.در ضمن اگر عمل جراحی کرده اید برای رفع سو ء تفاهم مدارک پزشکی و سونوگرافی و عکسها و.... با خود ببرید (چیزی را پنهان نکنید).خانم لوسی منشی خانم کریستین فارسی بلده .
4-از مرکز شهر (که اکثرا در انجا ساکن خواهید بود )تا سفارت یا بیمارستان(و بالعکس) با تاکسی هایی که رویشان تاکسی نوشته دربستی بیشتر از 600 درام ندهیدوقبلش یا کرایه را توافق کنید یا اینکه بگویید تاکسی متر دارید؟(که در این صورت چه داشته باشد چه نداشته باشد میفهمد شما نرخ دستتان هست و همان مقدار را میگیرد)....سعی کنید سوار تاکسیهایی بشوید که رانندگان آن جوان هستند...مسن ها طماع هستند.و پول خرد هم داشته باشید بهتر است.در ضمن برگشت از سفارت یا بیمارستان را میتوانید با مینی بوسها با نفری100 درام برگردید.
5- از فرودگاه سعی کنید هم سفر پیدا کنید و یک ماشین دربست بگیری و با 3000 درام به مقصد برسید ولی در برگشت به فرود گاه 2000 درام تاکسی دربستی بیشتر ندهید(تونستید کمتر بدید که خوشا جیبتان)
6- برای خرید اول یک سری به خیابانtigran metz که در جنوب میدان جمهوری هست سر بزنید و بعد با مینی بوسهایی خط 75 که ایستگاه گذریش در شمال میدان خیابان امیریان سمت راست میباشد به بازار بنگلادشی ها بروید و با خط 67 برگردید(جنسهایش خوب و قیمت مناسب هست) و در نهایت اگر چیزی خواستید که آنجا نبود به فروشگاههای زنجیره ای پوشاک که دو شعبه آن یکی در خیابان امیریان سمت چپ و دیگری ابتدای خیابان abovyan سمت چپ که جنسها مناسب و خوبی دارند به درد کادو میخوردو در نهایت اگر به حراج پوشاک برندها برسید و چیز مناسبی پیدا کردید اطراف میدان جمهوری خرید کنید.
6-غذا با خودتان ببرید ضرر نمی کنید غذای اونجا مشکل دار است و گران هست مگر اینکه مقید نباشید. یک چیتوز که ایران حدود 1000 توما بود در فروشگاهی 4000 تومان قیمت زده بود . شکلات و کاکایو اگر بسته بندی بخرید از ایران گرانتر است ولی باز و فله آن را در اطراف بیمارستان و بازار بنگلادشی ها میشود مناسبتر از ایران خرید ..(سعی کنید کاکایو خالص بخرید از ایران ارزانتر است)
7-در فرودگاه کلاشهایی هستن که شما را خام میکنند و آپارتمان معرفی میکنند.اگر رایگان هم دادند با آنها نروید .چند آپارتمان مزخرف نشانتان میدهند و خستتان میکنندوچون شب رسیده اید مجبور به پذیرش یک آپارتمان میشیود که گران و مطلوبتان هم نیست.
8-در خیابان امیریان سمت چپ یک سری هم به مسجد قدیمی کبود بزنید برای استراحت جای خوبیه.
9-در نهایت یک جوان ایرانی بنام سام که ارمنی ایرانی هست شماره اش را میگذارم اگر خواستید تماس بگیرید برای گردشگری و جاهای دیدنی و آپارتمان:093947690جوان خوبی هست دانشجو میباشد.
اگر نکته ای یادم آمد بعدا مینویسم
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-20 ساعت 14:38)pari pariaaa نوشته: (2014-01-19 ساعت 11:43)parsab نوشته: هفته دوم ژانویه مصاحبه داشتیم و کلیرنس خوردیم. چند نکته درباره سفر به ارمنستان:
4- هواپیمایی آسمان (تنها ایرلاینی که به ایروان پرواز داره)علی رغم ادعایی که داره، برای تغییر تاریخ پرواز برگشت مارو نفری 100هزار تومن جریمه کرد(28 هزار درام). این ادعا که "یکبار تغییر تاریخ بلیط رایگانه"، دروغی بیش نیست!. پس از همین الان تو رزرو بلیط حواستونو جمع کنین و همه جوانب رو درنظر بگیرین که مجبور نشین بعدا تاریخ بلیطتون رو عوض کنین.
دوست عزيزم ،من نميدونم چرا آسمان شما رو جريمه كرده اما ما كه تو اكتبر اونجا بوديم و تايم برگشت رو تغيير داديم،هيچ هزينه اي نگرفتن ازمون!!!
من از یک دفتر هواپیمایی راجع به پنالتی ها پرسیدم. تا سه روز مونده به تاریخ پرواز اگر برای تغییر بلیط اقدام کنید 40.000 تومان و اگر یک روز به پرواز مونده باشه 100.000 تومان جریمه داره.
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan
“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی میتونه این سوال رو جواب بده، پرواز به ایروان ظاهرا فقط آسمان هست و چند تا آژانس که تماس گرفتیم ظاهرا فقط شنبه و دوشنبه و پنجشنبه پرواز به ایروان وجود داره. ولی من یادم میاد همینجا در مورد چهارشنبه هم صحبت شده بود. با توجه به اینکه ما زمان مدیکالمون پنجشنبه خواهد بود دلمون میخواست چهارشنبه پرواز کنیم. آیا شدنیه؟ یا اینکه چاره ای جز دوشنبه نیست؟
شماره كيس :2014AS00004XXX
كنسولگري : ايروان
تاريخ رؤيت قبولي : 7 May
ارسال فرم هاي اوليه :May 26 با ايميل (دريافت پاسخ 4 روز بعد 30 may)
تعداد اعضاء كيس :2 نفر
دريافت نامه دوم: 21 ژانويه
زمان مصاحبه: هفته دوم مارچ 2014 - برگه آبي
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
بچه ها کسی هست که ویزا گرفته باشد و برگشته زمینی یا هوایی؟آیا دم مرز یا چک پاسپورت گیر دادن وقتی ویزای امریکا رو دیدن؟لطفا زود جواب بدین
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='امیرفرزان 55' pid='459426' dateline='1390469966']
چند نکته برای دوستان در مورد ارمنستان
1-اگر سفارت وقت و ساعت معینی را مثلا 9 صبح داشتید عجله نکنید من خودم ساعت 10 رسیدم و معطلی نداشتم و نفر آخر شدم و به نفعم شد
2- کسی به ظاهر کرواتی و یا بی حجاب شما امتیاز نمیده.من خودم با کت و شلوار و(بدلیل برفی و لغزنده بودن خیابانها)با پوتین سربازی رفتم سفارت(با اینکه کفش و کروات داشتم استفاده نکردم).و خانمم هم با حجاب کامل همراهم بود.
3-در مورد مدیکال نگران نباشید یک معاینات روتین هست.حتی اگر دندانهایتان خراب باشه بیماری پوستی و... داشته باشید مشکلی نیست....فقط به خانمهای محترم توصیه میکنم چون در عکس رادیولوژی بالا تنه را باید لخت کنید.و احتمال زیاد مسول رادیولوژی مرد هست و آنجا مثل ایران کاور ندارند از ایران یک کاور یکبار مصرف با خودتان ببرید تا در معذورات اخلاقی قرار نگیرید.در ضمن اگر عمل جراحی کرده اید برای رفع سو ء تفاهم مدارک پزشکی و سونوگرافی و عکسها و.... با خود ببرید.
باتشکر
دوستای عزیز ،تو عکس رادیولوژی فقط فلزات و برخی سنگها سایه میندازن،پس اگه شما یه لباس ساده بدون دکمه و... بپوشید اصلا اشکالی نداره و کسی رو لخت نمیکنن!مگه قصد آزار وتوهین داشته باشن!که ندارن!
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری