کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-01-31 ساعت 11:16)reza_top60 نوشته:  
(2014-01-30 ساعت 18:08)Natasha9 نوشته:  بچه ها امروز بهم زنگ زدن و رفتم پاسم رو گرفتم. در واقع کمتر از 24 ساعت طول کشید پروسه ویزا گرفتنم.
در اسرع وقت برسم ایران یه سفرنامه براتون میذارم که امیدوارم برای دوستانی که بعد از ما وارد ارمنستان می شن مفید فایده واقع بشه.
ایروان که برای من خاطره انگیز شد. امیدوارم برای شماهم همینطور باشه Smile
ناتاشا خانوم با تبریک فراوان بابت ویزای یک ضربتون یک سوال داشتم.
تاریخ 6 ماه اعتبار ویزاتون رو از تاریخ مدیکال زدن یا از تاریخ صدور ویزاتون؟

مگه ارمنستان دوازده ماهه نبود ویزاش؟ ما یه دلیلش این بود که سفارتو عوض کردیم. از طرف ما هم تبریک
***2014as3، دو نفر، ایروان برگه آبی
...The cheapest sort of pride is national pride
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، Natasha9 ، noobnoobi
(2014-01-31 ساعت 11:16)reza_top60 نوشته:  
(2014-01-30 ساعت 18:08)Natasha9 نوشته:  بچه ها امروز بهم زنگ زدن و رفتم پاسم رو گرفتم. در واقع کمتر از 24 ساعت طول کشید پروسه ویزا گرفتنم.
در اسرع وقت برسم ایران یه سفرنامه براتون میذارم که امیدوارم برای دوستانی که بعد از ما وارد ارمنستان می شن مفید فایده واقع بشه.
ایروان که برای من خاطره انگیز شد. امیدوارم برای شماهم همینطور باشه Smile
ناتاشا خانوم با تبریک فراوان بابت ویزای یک ضربتون یک سوال داشتم.
تاریخ 6 ماه اعتبار ویزاتون رو از تاریخ مدیکال زدن یا از تاریخ صدور ویزاتون؟

ممنونم رضا جان. راستش چون ویزا رو هم یه ضرب گرفتم تفاوتی با زمان مدیکالم از نظر تاریخی نداره. حالا باز فرمها رو چک می کنم بهتون خبر می دم
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
تشکر کنندگان: ojee ، pari pariaaa ، reza_top60 ، H Pier ، mehdi2014 ، noobnoobi
(2014-01-30 ساعت 15:50)rainyboy نوشته:  وایییییییییی حمیده هم یه ضرب گرفت . اینقدر خوشحال بود که منم به وجد اورد. مبارکش باشه . من الان نقش خوش خبرو بازی می کنم دعا کنید خودمم بگیرم Big Grin
سلااااااااااام به همه گی .اول از رضا(rainyboy )تشکر میکنم که خبر داد Big Grin مرسی دوست عزیز.
بله منم هورا شدم با ی دختر دیگه که عضو مهاجر سرا نبود به اسم نازنین و اقای edarbandi که تو مهاجر سرا عضون .اما هنوز زنگ نزدن که برم بگیرم اون ویزای نازنینو Smile
امیدوارم این خوشحالی نصیب هممون بشه CoolSmile
CN : 2014AS29xx
مصاحبه: 30 Jan
دریافت ویزا: 31 Jan

[font=Arial]صدای خنده ی خدا را میشنوی ؟؟؟
به انچه محال می پنداری میخندد...
پس آرزو کن ...
[/font]

(2014-01-31 ساعت 13:24)batigoal_189 نوشته:  مگه ارمنستان دوازده ماهه نبود ویزاش؟ ما یه دلیلش این بود که سفارتو عوض کردیم. از طرف ما هم تبریک

دوست عزیز اعتبار مدیکال ارمنستان یکسال بود که متاسفانه امسال به 6 ماه کاهش پیدا کرده
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: mohsenmb ، pari pariaaa ، Natasha9 ، reza_top60 ، H Pier ، ojee ، ghasoo ، 5ina ، nasim ، noobnoobi
(2014-01-31 ساعت 14:24)ojee نوشته:  
(2014-01-30 ساعت 15:50)rainyboy نوشته:  وایییییییییی حمیده هم یه ضرب گرفت . اینقدر خوشحال بود که منم به وجد اورد. مبارکش باشه . من الان نقش خوش خبرو بازی می کنم دعا کنید خودمم بگیرم Big Grin
سلااااااااااام به همه گی .اول از رضا(rainyboy )تشکر میکنم که خبر داد Big Grin مرسی دوست عزیز.
بله منم هورا شدم با ی دختر دیگه که عضو مهاجر سرا نبود به اسم نازنین و اقای edarbandi که تو مهاجر سرا عضون .اما هنوز زنگ نزدن که برم بگیرم اون ویزای نازنینو Smile

تبریک میگم خدمت شما خانم اوجی و همچنین ناتاشا خانم ویزای یکضرب مبارکتون باشه امیدوارم بزودی زود شاهد کلیر شدن دیگر دوستان نیز باشیم ..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: Natasha9 ، reza_top60 ، ffrfar ، H Pier ، alitab ، ojee ، ghasoo ، twins ، 5ina ، nasim ، kaiko ، pari pariaaa ، noobnoobi
Big Grin
(2014-01-31 ساعت 14:24)ojee نوشته:  
بچه ها تبریک میگم. خداروشکر یه ضربی ها افتاده رو غلطک.Wink امیدوارم تا اونجایی که میشه همه یه ضرب بگیرن تا تلافی بچه های پارسالی رو در بیاریم. واسه منم دعا کنیدBig Grin
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: Natasha9 ، mahdibashoma ، reza_top60 ، poem ، ffrfar ، H Pier ، alitab ، ojee ، sobi_spider ، ghasoo ، nasim ، noobnoobi
سلام دوستای گلم...
من رفتم ارمنستان با دست پر برگشتم
ایشالا قسمت همه بشه
هر سوالی داشتین من در ختمتم Smile
تا چند روز دیگه اگه شد یه سفرنامه کوتاهم می زارم :دی
سلام، دوستان عزيز، من چند ساعت ديگه ميرم فرودگاه
مصاحبه ام ٤ ام و مديكالم سوم هست!
برام دعا كنيد ، خيلي استرس دارم!
[/php]
(2014-02-01 ساعت 04:03)ريرا نوشته:  سلام، دوستان عزيز، من چند ساعت ديگه ميرم فرودگاه
[/php]

ایشالا به سلامتی دوست عزیز
امیدوارم با دست پر برگردین
خیلی اسون تر از اون چیزی هست که فکر می کنین Big Grin
موفق باشید
تشکر کنندگان: H Pier ، ghasoo ، خسته از وطن ، alitab ، ojee ، 5ina ، nasim ، pari pariaaa ، noobnoobi
(2014-02-01 ساعت 04:03)ريرا نوشته:  سلام، دوستان عزيز، من چند ساعت ديگه ميرم فرودگاه
[/php]

سلام دوست عزيز بيخودي فكرتون مشغول نكنيد موقعي داخل منتظري تا اسمتون صدا كنن واسه مصاحبه با بچه هاي لاتاري انقدر گپ مزني يادت ميره كه واسه مصاحبه امدي اما من ديرشب بدجوري هواي خانواده و تبريز به سرم زده بود و تا صبح
2014AS29xySmile
1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11
تشکر کنندگان: ffrfar ، H Pier ، ojee ، 5ina ، Natasha9 ، pari pariaaa ، noobnoobi
[/php]

دوست عزیز نگران نباش این شتری که دم خونه هممون میخوابه Big Grin برو به امید یه ضرب گرفتن. ما رو هم بی خبر نساز . یادت باشه میخوایم تو ماه فوریه بترکونیمااااااا Wink
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: ojee ، H Pier ، alitab ، 5ina ، nasim ، noobnoobi
(2014-02-01 ساعت 19:58)kamranh نوشته:  سلام دوستان
کسی تا حالا از این سایت برای ارمنستان تاکسی رزرو کرده است ؟
http://www.aerotaxi.am
این down town hostel به من ایمیل داده می گه تاکسی تونو از این جا رزرو کنید منم از شون قیمت پرسیدم می گه 5000 amd می شه به نظر شما خوبه ؟؟
کامرانه جان من هم از فرودگاه تا منزل همین قیمت رو دادم فکر میکنم برای همه از فرودگاه تا منزل همین قیمت باشه 5000 درام
CN : 2014AS29xx
مصاحبه: 30 Jan
دریافت ویزا: 31 Jan

[font=Arial]صدای خنده ی خدا را میشنوی ؟؟؟
به انچه محال می پنداری میخندد...
پس آرزو کن ...
[/font]

تشکر کنندگان: نام کاربری somi ، kamranh ، mahdibashoma ، H Pier ، 5ina ، noobnoobi
(2014-02-01 ساعت 21:56)ojee نوشته:  
این down town hostel به من ایمیل داده می گه تاکسی تونو از این جا رزرو کنید منم از شون قیمت پرسیدم می گه 5000 amd می شه به نظر شما خوبه ؟؟
کامرانه جان من هم از فرودگاه تا منزل همین قیمت رو دادم فکر میکنم برای همه از فرودگاه تا منزل همین قیمت باشه 5000 درام
تاکسی از هرجای شهر تا فرودگاه 2000 تا 3000 درام...در فرودگاه تاکسی فراوان هست...توی شهر هم چیزی که زیاده تاکسی.
تشکر کنندگان: H Pier ، 5ina ، pari pariaaa ، noobnoobi
دوست عزیز اصلا از این آژانسها تاکسی کرایه نکن .در فرودگاه تاکسی 2000 نهایت 3000 درام تا مرکز شهر (همانجا که اکثر شما مقیم خواهید شد)دربست میتوانی کرایه کنی و اگر همسفر ایرانی پیدا کردی شریکی سوار یک تاکسی شوید. نگران نباشید شهرایروان امن تر از تهران است. اگر سوالی داشتی یا راهنمایی خاصی در خدمتم.موفق باشی و به امید خبر های خوب از شماRolleyes
تشکر کنندگان: ojee ، reza_top60 ، H Pier ، pari pariaaa ، noobnoobi
(2014-02-01 ساعت 23:01)امیرفرزان 55 نوشته:  
دوست عزیز اصلا از این آژانسها تاکسی کرایه نکن .در فرودگاه تاکسی 2000 نهایت 3000 درام تا مرکز شهر (همانجا که اکثر شما مقیم خواهید شد)دربست میتوانی کرایه کنی و اگر همسفر ایرانی پیدا کردی شریکی سوار یک تاکسی شوید. نگران نباشید شهرایروان امن تر از تهران است. اگر سوالی داشتی یا راهنمایی خاصی در خدمتم.موفق باشی و به امید خبر های خوب از شماRolleyes
حالا که دیگه دوستان من رزرو کردم نمی دونم رزرومو کنسل کنم یا ولش کنم 2000 درام که چیزی نمی شه ؟؟
نظر شما دوستان چیه ؟؟
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان