کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-02-03 ساعت 21:38)mohsenmb نوشته:  
(2014-02-03 ساعت 21:30)shadi79 نوشته:  همون فرمهایی که هممون بعد از قبولی برای kccفرستادیم

وای خدای من وقت سفارت هم باید بگیریم مگه؟ کردیت کارت واسه چی لازمه؟

خیر دوست عزیز توی همون نامه دوم ساعت و تاریخ مصاحبه مشخص شده و نیاز به گرفتن وقت از سفارت نیست ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: mohsenmb ، reza_top60 ، pari pariaaa ، H Pier ، Shahabpk ، noobnoobi
سلام دوستان عزيز
امروز رفتم كاراي مديكالم رو انجام دادم، فردا مصاحبه دارم برام دعا كنيد!
پدرم هم تو بيمارستان تو اي سي يو بستري شده!
شرايط خيلي بدي دارم!
تشکر کنندگان: alitab ، pari pariaaa ، ojee ، H Pier ، Hadi2014 ، nasim ، Ramin geologist ، mahdibashoma ، shadi79 ، mohsenmb ، kage.omid ، noobnoobi
رضا جان خيلي ممنون ازت اين اپارتماني كه گفتي و الان توش هستم، از هر نظر خيلي خوبه
هزينه سفارت فقط يه ٣٣٠ دلاره ؟! همين؟!
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، ojee ، reza_top60 ، noobnoobi
(2014-02-03 ساعت 23:59)ريرا نوشته:  سلام دوستان عزيز
شرايط خيلي بدي دارم!

ايشالا كه فردا يه ضرب رو ميگيريد و هممونو خوشحال ميكنيد.اميدوارم حال پدر محترمتون هم خوب بشه زودتر.توكلتون به خدا باشه.

(2014-02-04 ساعت 00:01)ريرا نوشته:  هزينه سفارت فقط يه ٣٣٠ دلاره ؟! همين؟!
بله.
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: H Pier ، KIMIA2005 ، aghaghia ، nasim ، mohsenmb ، Shahabpk ، noobnoobi ، nimaaa
(2014-02-04 ساعت 00:01)ريرا نوشته:  رضا جان خيلي ممنون ازت اين اپارتماني كه گفتي و الان توش هستم، از هر نظر خيلي خوبه
هزينه سفارت فقط يه ٣٣٠ دلاره ؟! همين؟!

سلام،
ایشالا که هم ویزا بگیری هم پدرت بهبود کامل پیدا کنه.
آدرس این آپارتمان یا شرکتی که ازش گرفتی چیه؟هزینه ش چقدر شد؟
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، mahdibashoma ، reza_top60 ، noobnoobi
شرايط خيلي بدي دارم!
از صمیم قلب براتون دعا می کنم قبول شید و حال پدرتون هم خوب شه و با هم این شادی رو جشن بگیرید
انصراف داده !!!
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، nasim ، mahdibashoma ، reza_top60 ، noobnoobi
شرايط خيلي بدي دارم!
v
راستی یک سوال مهم : شما یک روز قبل از مصاحبه رفتید مدیکال؟؟؟
پیش کدوم دکتر رفتید دکتر کریستین یا انوشه؟
انصراف داده !!!
تشکر کنندگان: reza_top60 ، noobnoobi
بچه ها کسی هست که 20 فوریه ساعت 2 مصاحبه داشته باشه؟
انصراف داده !!!
تشکر کنندگان: noobnoobi
دوستان
ما بلیط ایروان رو واسه 10مارچ امروز خریدیم،2نفر 1،840. ما بعلت امتحانی که میخوایم در ایروان بدیم عجله داشتیم ،یعنی یک هفته قبل مصاحبه داریم میریم.و 10 روزم داریم وایمیستیم(!)
نکته ای که میخواستم بهتون بگم اینه که اگه مارچ مصاحبه دارین فک نکنین زوده و هر چه سریعتر بلیط رو بگیرین، چون ماشالا این هواپیمایی آسمان حسابی از تک بازاری خودش تو این مسیر داره استفاده میکنه و بلیطای ارزون قیمتش (!) رو فوری تموم میکنه وتازه واسه ایام عید قوانین عجیب غریبی گذاشته، وحالت چارتر کرده،یعنی تغییر تاریخ نمیده و اصن یه وضی..
خلاصه که از خواب غفلت برخیزید !
ضمنا کسی اگه پیشنهادی واسه آپارتمان راحت وتمیز داره لطفا بده.بودجه برای 10 شب 400 تا500 دلار.
توضیح این که،ما دو نفریم ،فوق العاده حساس به سروصدا وبدخواب،باتوجه به استرس امتحان خیلی بی اصاب مصابWink
تشکر کنندگان: shadi79 ، mohsenmb ، reza_top60 ، noobnoobi
(2014-02-04 ساعت 18:58)نام کاربری somi نوشته:  دوستان
ما بلیط ایروان رو واسه 10مارچ امروز خریدیم،2نفر 1،840. ما بعلت امتحانی که میخوایم در ایروان بدیم عجله داشتیم ،یعنی یک هفته قبل مصاحبه داریم میریم.و 10 روزم داریم وایمیستیم(!)
نکته ای که میخواستم بهتون بگم اینه که اگه مارچ مصاحبه دارین فک نکنین زوده و هر چه سریعتر بلیط رو بگیرین، چون ماشالا این هواپیمایی آسمان حسابی از تک بازاری خودش تو این مسیر داره استفاده میکنه و بلیطای ارزون قیمتش (!) رو فوری تموم میکنه وتازه واسه ایام عید قوانین عجیب غریبی گذاشته، وحالت چارتر کرده،یعنی تغییر تاریخ نمیده و اصن یه وضی..
ضمنا کسی اگه پیشنهادی واسه آپارتمان راحت وتمیز داره لطفا بده.بودجه برای 10 شب 400 تا500 دلار.
توضیح این که،ما دو نفریم ،فوق العاده حساس به سروصدا وبدخواب،باتوجه به استرس امتحان خیلی بی اصاب مصابWink
من از hyureserviceگرفتم خیلی هم راضی بودم می تونید از سایتش ببینید اتاقهارو البته exclusive
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: نام کاربری somi ، Natasha9 ، reza_top60 ، noobnoobi
(2014-02-04 ساعت 19:36)shadi79 نوشته:  
من از hyureserviceگرفتم خیلی هم راضی بودم می تونید از سایتش ببینید اتاقهارو البته exclusive

بله دیدم،همون آپارتمانهای اولی خوبه ولی نمیدونم تا شبی 45_50دلار راه بیاد یانه.
ممنون
تشکر کنندگان: mohsenmb ، reza_top60 ، noobnoobi
شرايط خيلي بدي دارم!

ریرا جان امیدوارم حال پدرتون خیلی زود خوب بشه . لطفاً از استرس دور شو و واسه یه روز فقط به قبولی توی مصاحبه تمرکز کن ،شک نکن که پیروز میشین ما هم دعا میکنیم.
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: reza_top60 ، Shahabpk ، noobnoobi
(2014-02-04 ساعت 20:06)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-02-04 ساعت 19:36)shadi79 نوشته:  

بله دیدم،همون آپارتمانهای اولی خوبه ولی نمیدونم تا شبی 45_50دلار راه بیاد یانه.
ممنون
somi جان بله دقیقاً درست میگید.منم واسه آخر فوریه گرفتم 1/95 متاسفانه فقط آسمان پرواز داره و حسابی هم داره گربه میرقصونه. دوستان هرچی زودتر رزرو کنن بهتره هااااا.
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: نام کاربری somi ، H Pier ، Shahabpk ، noobnoobi
سلام دوستان خوبم
می خواستم به اطلاع برسونم که پروازهای ماهان از فروردین به ایروان راه اندازی خواهد شد اطلاعات دقیق تر را بعدا به اطلاع خواهم رساند.Big Grin
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
سلام
افيسر پاسمو نگه داشت، گفت منتظر تماس ما براي گرفتن ويزا!
ههههههوووووووووووووررررررررراااااااااااا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان