کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام .بچه من فرم رو خودم پرکردم و میخواستم ببینم واسه گرفتن وقت از سفارت کسی هست که واسه نقل و انتقال کردیت کارت داشته باشه من بهش پول دستی بدم یا اینکه ادم منصفی در این اژانسهای توریستی که مبلغ مناسبی بگیره؟
مرسی اگه جواب بدید
تشکر کنندگان: noobnoobi
سلام
تبریک بسیار ! امیدوارم همیشه موفق باشید.
من فقط یک سوال داشتم راجع به واکسن که آیا میشه تو تهران به استیتو پاستور مراجعه کرد و کارت واکسن بین المللی گرفت و ترجمه کرد یا کار بیهوده ایست و حتما باید در بیمارستان ارمنستان واکسینه بشیم ؟
انصراف داده !!!
تشکر کنندگان: ojee ، noobnoobi
(2014-02-02 ساعت 14:31)twins نوشته:  سلام
تبریک بسیار ! امیدوارم همیشه موفق باشید.
من فقط یک سوال داشتم راجع به واکسن که آیا میشه تو تهران به استیتو پاستور مراجعه کرد و کارت واکسن بین المللی گرفت و ترجمه کرد یا کار بیهوده ایست و حتما باید در بیمارستان ارمنستان واکسینه بشیم ؟

سلام دوست گرامی سعی کنید تمامی واکسن ها رو در ایران ( در شهر محل اقامت خودتون ) بزنید. اکثرا یک واکسن هم در ایروان تزریق نمیکنند و کارت واکسیناسیون خودشون رو در ایران تکمیل میکنند. چون به نسبت هزینه واکسن در ایران به مراتب پایین تر است.
شما به انستیتو پاستور مراجعه کنید و درخواست صدور کارت زرد که همون کارت واکسن بین المللی هست بدید و نیازی به ترجمه هم نداره.
اکیدا توصیه میشود به انستیتو پاستور تجریش بروید.
موفق باشین.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: twins ، sobi_spider ، nasim ، pari pariaaa ، baba manam sanaz ، maria2000 ، Natasha9 ، noobnoobi
بچه ها واکسن آبله مرغان واسه بچه کسی اونجا زده؟ قیمتش رو کسی میدونه یا نه؟
کیس نامبر***2014as3.محل مصاحبه ایروان.تاریخ مصاحبه فوریه 2014.تعداد نفرات کیس 4 نفر.وضیعت پرونده ap.
(2014-02-02 ساعت 18:32)Kamyar.A نوشته:  بچه ها واکسن آبله مرغان واسه بچه کسی اونجا زده؟ قیمتش رو کسی میدونه یا نه؟
در مدیکال ارمنستان واکسن ابله مرغان تزریق نمیشه چه واسه بزرگترا و چه بچه ها
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: ojee ، Kamyar.A ، nasim ، pari pariaaa ، H Pier ، Natasha9 ، noobnoobi
(2014-02-02 ساعت 10:36)kamranh نوشته:  
(2014-02-01 ساعت 23:01)امیرفرزان 55 نوشته:  
(2014-02-01 ساعت 19:58)kamranh نوشته:  سلام دوستان
کسی تا حالا از این سایت برای ارمنستان تاکسی رزرو کرده است ؟
http://www.aerotaxi.am
این down town hostel به من ایمیل داده می گه تاکسی تونو از این جا رزرو کنید منم از شون قیمت پرسیدم می گه 5000 amd می شه به نظر شما خوبه ؟؟
دوست عزیز اصلا از این آژانسها تاکسی کرایه نکن .در فرودگاه تاکسی 2000 نهایت 3000 درام تا مرکز شهر (همانجا که اکثر شما مقیم خواهید شد)دربست میتوانی کرایه کنی و اگر همسفر ایرانی پیدا کردی شریکی سوار یک تاکسی شوید. نگران نباشید شهرایروان امن تر از تهران است. اگر سوالی داشتی یا راهنمایی خاصی در خدمتم.موفق باشی و به امید خبر های خوب از شماRolleyes
حالا که دیگه دوستان من رزرو کردم نمی دونم رزرومو کنسل کنم یا ولش کنم 2000 درام که چیزی نمی شه ؟؟
نظر شما دوستان چیه ؟؟
هموطن عزیز من خودم 3 تا آپارتمان رزرو کردم حتی با من تماس تلفنی گرفتند وokگرفتند اما جای دیگری را برای سکونت انتخاب کردم.نگران نباش و رودرواسی هم با کسی نداشته باش.
تشکر کنندگان: H Pier ، ojee ، kamranh ، noobnoobi
(2014-02-03 ساعت 00:05)امیرفرزان 55 نوشته:  
(2014-02-02 ساعت 10:36)kamranh نوشته:  
(2014-02-01 ساعت 23:01)امیرفرزان 55 نوشته:  
(2014-02-01 ساعت 19:58)kamranh نوشته:  سلام دوستان
کسی تا حالا از این سایت برای ارمنستان تاکسی رزرو کرده است ؟
http://www.aerotaxi.am
این down town hostel به من ایمیل داده می گه تاکسی تونو از این جا رزرو کنید منم از شون قیمت پرسیدم می گه 5000 amd می شه به نظر شما خوبه ؟؟
دوست عزیز اصلا از این آژانسها تاکسی کرایه نکن .در فرودگاه تاکسی 2000 نهایت 3000 درام تا مرکز شهر (همانجا که اکثر شما مقیم خواهید شد)دربست میتوانی کرایه کنی و اگر همسفر ایرانی پیدا کردی شریکی سوار یک تاکسی شوید. نگران نباشید شهرایروان امن تر از تهران است. اگر سوالی داشتی یا راهنمایی خاصی در خدمتم.موفق باشی و به امید خبر های خوب از شماRolleyes
حالا که دیگه دوستان من رزرو کردم نمی دونم رزرومو کنسل کنم یا ولش کنم 2000 درام که چیزی نمی شه ؟؟
نظر شما دوستان چیه ؟؟
هموطن عزیز من خودم 3 تا آپارتمان رزرو کردم حتی با من تماس تلفنی گرفتند وokگرفتند اما جای دیگری را برای سکونت انتخاب کردم.نگران نباش و رودرواسی هم با کسی نداشته باش.
سلام
دوستانی که مسیرشون اطراف down town palac هستش یه پیام بدن هماهنگ کنیم با هم بریم .
مرسی
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، noobnoobi
(2014-01-31 ساعت 14:19)Natasha9 نوشته:  
(2014-01-31 ساعت 11:16)reza_top60 نوشته:  
(2014-01-30 ساعت 18:08)Natasha9 نوشته:  بچه ها امروز بهم زنگ زدن و رفتم پاسم رو گرفتم. در واقع کمتر از 24 ساعت طول کشید پروسه ویزا گرفتنم.
در اسرع وقت برسم ایران یه سفرنامه براتون میذارم که امیدوارم برای دوستانی که بعد از ما وارد ارمنستان می شن مفید فایده واقع بشه.
ایروان که برای من خاطره انگیز شد. امیدوارم برای شماهم همینطور باشه Smile
ناتاشا خانوم با تبریک فراوان بابت ویزای یک ضربتون یک سوال داشتم.
تاریخ 6 ماه اعتبار ویزاتون رو از تاریخ مدیکال زدن یا از تاریخ صدور ویزاتون؟

ممنونم رضا جان. راستش چون ویزا رو هم یه ضرب گرفتم تفاوتی با زمان مدیکالم از نظر تاریخی نداره. حالا باز فرمها رو چک می کنم بهتون خبر می دم

با سلام و تبريك و خسته نباشيد
تاريخ 6 ماه اعتبار رو از تاريخ مديكال مي زنن. موفق باشيد.
کیس نامبر: **15 2014AS / یک نفر/ ارسال مدارک: 16 می2013 /رسیدن مدارک و امضا: 21 می/ ارسال ایمیل: 28 می/دریافت تاییدیه: 5 ژوئن/ اعلام کارنت:13 آگوست/ نامه دوم: 21 آگوست/زمان مصاحبه: 29 اکتبر/ آپدیت فرم ها:21 آگوست/جواب:3 سپتامبر/ کنسولگری:آنکارا ->ایروان توسط kcc،ویزا: 31 اكتبر2013. حدود 11 ماه شد، اما دوست نازنینم ویزا نگرفتSad ایروان بی وجدان

تشکر کنندگان: reza_top60 ، pari pariaaa ، Natasha9 ، Shahabpk ، noobnoobi
سلام .بچه من فرم رو خودم پرکردم و میخواستم ببینم واسه گرفتن وقت از سفارت کسی هست که واسه نقل و انتقال کردیت کارت داشته باشه من بهش پول دستی بدم یا اینکه ادم منصفی در این اژانسهای توریستی که مبلغ مناسبی بگیره؟
مرسی اگه جواب بدید
(2014-02-03 ساعت 13:20)statueofgod نوشته:  سلام .بچه من فرم رو خودم پرکردم و میخواستم ببینم واسه گرفتن وقت از سفارت کسی هست که واسه نقل و انتقال کردیت کارت داشته باشه من بهش پول دستی بدم یا اینکه ادم منصفی در این اژانسهای توریستی که مبلغ مناسبی بگیره؟
مرسی اگه جواب بدید

بچه ها این سوال منم هست کسی اینجا مستر یا ویزا کارت شارژی خریده?

تشکر کنندگان: pari pariaaa ، noobnoobi
دوستان یه سوال . از اون فرم های اولیه که برای کاسی سی فرستادیم لازمه هنگام مصاحبه یه نسخه ازش داشته باشیم ؟ ( با ایمیل فرستاده بودیم فرم هارو ) و اینکه عکسی که به مدیکال داده می شه ایرادی نداره قدیمی باشه و اندازش 5*5 ؟؟ عکس هایی که روز مصاحبه می دیم باید کمتر از 6 ماه باشه ؟؟؟ Big Grin مرسی

(2014-02-03 ساعت 18:47)rainyboy نوشته:  
(2014-02-03 ساعت 13:20)statueofgod نوشته:  سلام .بچه من فرم رو خودم پرکردم و میخواستم ببینم واسه گرفتن وقت از سفارت کسی هست که واسه نقل و انتقال کردیت کارت داشته باشه من بهش پول دستی بدم یا اینکه ادم منصفی در این اژانسهای توریستی که مبلغ مناسبی بگیره؟
مرسی اگه جواب بدید

سلام آره من چند سال پیش خریدم ویزا کارت . البته فقط می توونستم اینترنی خرید کنم . از توی اینترنت هم پیداش کرده بودم . البته از صرافی ها هم می توونی تهیه کنی
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، rainyboy ، noobnoobi
(2014-02-03 ساعت 19:56)nasim نوشته:  دوستان یه سوال . از اون فرم های اولیه که برای کاسی سی فرستادیم لازمه هنگام مصاحبه یه نسخه ازش داشته باشیم ؟ ( با ایمیل فرستاده بودیم فرم هارو ) و اینکه عکسی که به مدیکال داده می شه ایرادی نداره قدیمی باشه و اندازش 5*5 ؟؟ عکس هایی که روز مصاحبه می دیم باید کمتر از 6 ماه باشه ؟؟؟ Big Grin مرسی

(2014-02-03 ساعت 18:47)rainyboy نوشته:  [quote='statueofgod' pid='461847' dateline='1391417429']
مرسی اگه جواب بدید

سلام آره من چند سال پیش خریدم ویزا کارت . البته فقط می توونستم اینترنی خرید کنم . از توی اینترنت هم پیداش کرده بودم . البته از صرافی ها هم می توونی تهیه کنی
فرمهای اولیه لازم نیست ولی من همراه برده بودم عکس مدیکال 3*4 باشه عکس جدید بگیرید چون عکسهای قبلی رو که مال 6 ماه پیش اونجا به شما پس می دن
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: nasim ، pari pariaaa ، noobnoobi
(2014-02-03 ساعت 20:23)shadi79 نوشته:  
(2014-02-03 ساعت 19:56)nasim نوشته:  دوستان یه سوال . از اون فرم های اولیه که برای کاسی سی فرستادیم لازمه هنگام مصاحبه یه نسخه ازش داشته باشیم ؟ ( با ایمیل فرستاده بودیم فرم هارو ) و اینکه عکسی که به مدیکال داده می شه ایرادی نداره قدیمی باشه و اندازش 5*5 ؟؟ عکس هایی که روز مصاحبه می دیم باید کمتر از 6 ماه باشه ؟؟؟ Big Grin مرسی

(2014-02-03 ساعت 18:47)rainyboy نوشته:  [quote='statueofgod' pid='461847' dateline='1391417429']
مرسی اگه جواب بدید

فرمهای اولیه لازم نیست ولی من همراه برده بودم عکس مدیکال 3*4 باشه عکس جدید بگیرید چون عکسهای قبلی رو که مال 6 ماه پیش اونجا به شما پس می دن
دوستان جریان فرم چیه؟ ممنون میشم بهم بگید
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
همون فرمهایی که هممون بعد از قبولی برای kccفرستادیم
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: mohsenmb ، pari pariaaa ، noobnoobi
(2014-02-03 ساعت 21:30)shadi79 نوشته:  همون فرمهایی که هممون بعد از قبولی برای kccفرستادیم

وای خدای من وقت سفارت هم باید بگیریم مگه؟ کردیت کارت واسه چی لازمه؟
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان