کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
من از hyur اپارتمان executive گرفتم!
قيمتش ٦٨$ بود كه تا ٤٥$ تخفيف داد، نو ساز،گرم،امن،و مركز شهره كه به همه جا دسترسي داره!
سرويسشون خيلي خوبه ادرسش خيابان ارامي يه! همينو بگيريد!
(2014-02-05 ساعت 00:40)ريرا نوشته:  سلام
افيسر پاسمو نگه داشت، گفت منتظر تماس ما براي گرفتن ويزا!
ههههههوووووووووووووررررررررراااااااااااا

مبارکه دوست عزیز
تشکر کنندگان: alitab ، reza_top60 ، kaiko ، noobnoobi
مرسي از لطف و دعاتون، يه ضربي شدم!
اصلن نگران نباشيد دوستان، راحتتر از اونيه كه فكرشو بكنيد!
دوست من وقت از دكتر كريستين گرفتم! هر چه زودتر وقت بگيريد اول وقت بريد زودتر كارتون راه ميوفته!
من يه ماه و نيم قبلش وقتمو گرفتم! نفر دوم بودم! بعد از من شلوغ شد

اميدوارم همگي يه ضرب ويزا رو بگيريد!
تشکر کنندگان: lighter ، reza_top60 ، nouveau ، kaiko ، H Pier ، Shahabpk ، noobnoobi
(2014-02-05 ساعت 00:46)ريرا نوشته:  مرسي از لطف و دعاتون، يه ضربي شدم!
اصلن نگران نباشيد دوستان، راحتتر از اونيه كه فكرشو بكنيد!

مگه یک خانوم مجرد نبودین؟دلیلی نداشت یکضرب نگیری عزیزمBig Grin
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: alitab ، reza_top60 ، Shahabpk ، noobnoobi
بچه ها کسی هست که واسه 24 فوریه وقت داشته باشه؟راستی خدمات تلفنی سفارت چقدر خوبه میتونید با گرفتن عدد3 با اپراتورهای فارسی زبان که واقعا شیرین فارسی حرف میزنند صحبت کنید هر اشکال سوال یا موردی هم داشته باشی با حوصله جواب میدند من بعد از ایجاد حساب کاربری به مشکل برخوردم.برای پرداخت هزینه هم پول به این دلالها ندادم یک انسان خوب پیدا کردم که فقط برای نقل و انتقال وجه از کارتش استفاده کردم که هزینه خیلی کمی کلا از من و خانوادم گرفت اگه کسی خواست من اطلاعات تماسشو میگذارم . بعداز گرفتن رمز پرداخت هم تماس گرفتم از این اپراتور فارسی زبان وقت گرفتم. به این راحتی تازه 40دقیقه هم تماس رایگانه میبینید چه ارزشی واسه ادم میگذارند؟
خلاصه اینکه 24 فوریه ایها دستا بالا!
تشکر کنندگان: nouveau ، H Pier ، Shahabpk ، noobnoobi
(2014-02-03 ساعت 18:47)rainyboy نوشته:  
(2014-02-03 ساعت 13:20)statueofgod نوشته:  سلام .بچه من فرم رو خودم پرکردم و میخواستم ببینم واسه گرفتن وقت از سفارت کسی هست که واسه نقل و انتقال کردیت کارت داشته باشه من بهش پول دستی بدم یا اینکه ادم منصفی در این اژانسهای توریستی که مبلغ مناسبی بگیره؟
مرسی اگه جواب بدید

بچه ها این سوال منم هست کسی اینجا مستر یا ویزا کارت شارژی خریده?

دوستان من تونستم یک انسان خوب و منصف به نام دبیر که دفترش در میدان ونک برج اداری اسمان هست پیدا کنم واسه نقل و انتقال 6% مبلغی که میخوای بفرستید رو میگیره. شمارش اینه:88670596 و 88670170
تشکر کنندگان: reza_top60 ، nouveau ، H Pier ، Shahabpk ، noobnoobi
(2014-02-04 ساعت 00:01)ريرا نوشته:  رضا جان خيلي ممنون ازت اين اپارتماني كه گفتي و الان توش هستم، از هر نظر خيلي خوبه
هزينه سفارت فقط يه ٣٣٠ دلاره ؟! همين؟!
هوراااااااااااااااااااا هورااااااااااااااااااا ریرا جان واقعا از صمیم قلبم تبریک میگم بهت .واقعا شما شایسته ویزای یک ضرب بودی و امیدوارم که حال پدرتون هم خوب بشه.
در ضمن بابت آپارتمان من کاری نکردم فقط وظیفه ام رو انجام دادم.خودم هم همین جایی که بهت معرفی کردم رو شبی 45 دلار گرفتم.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: nouveau ، H Pier ، Shahabpk ، noobnoobi ، nimaaa
(2014-02-05 ساعت 10:27)statueofgod نوشته:  
(2014-02-03 ساعت 18:47)rainyboy نوشته:  
(2014-02-03 ساعت 13:20)statueofgod نوشته:  سلام .بچه من فرم رو خودم پرکردم و میخواستم ببینم واسه گرفتن وقت از سفارت کسی هست که واسه نقل و انتقال کردیت کارت داشته باشه من بهش پول دستی بدم یا اینکه ادم منصفی در این اژانسهای توریستی که مبلغ مناسبی بگیره؟
مرسی اگه جواب بدید

بچه ها این سوال منم هست کسی اینجا مستر یا ویزا کارت شارژی خریده?

دوستان من تونستم یک انسان خوب و منصف به نام دبیر که دفترش در میدان ونک برج اداری اسمان هست پیدا کنم واسه نقل و انتقال 6% مبلغی که میخوای بفرستید رو میگیره. شمارش اینه:88670596 و 88670170

بهترین روش رفتن به سایت تهران پرداخت هست:
http://www.tehranpayment.com/
تهران پرداخت توسط تعدادی از دانشجویان دکتری و فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه تهران تاسیس شده است. این گروه از سال ۱۳۸۳ به صورت غیر متمرکز برای دانشجویان دانشگاه تهران، پرداخت های الکترونیکی مرتبط با فرآیند درخواست پذیرش از دانشگاه های خارج از کشور و سایر پرداختهای دانشگاهی مثل سابمیت مقالات را انجام می داده است. در طول این سال ها این گروه وارد فعالیت های مختلفی همچون واردات کتاب خارجی به صورت سفارشی، تامین اشتراک مجلات خارجی، تهیه گزارش ها و مستندات استاندارد خارجی و خدمات پستی و اداری برای ایرانیان خارج از کشور در شهر تهران نیز شده است.

با توجه به وجود تجربه دریافت پذیرش از دانشگاه های آمریکا در این گروه، همواره موضوع ارائه مشاوره رایگان اپلای جزئی از خدمات ارائه شده در وب سایت TehranPayment.com بوده و خواهد بود. تهران پرداخت تاکنون به بیش از ۱۵,۰۰۰ دانشجو، استاد دانشگاه و پژوهشگر خدمات پرداخت آنلاین ارائه نموده است و روزانه مرجع تعداد زیادی از فعالان در زمینه های علمی و دانشگاهی می باشد.
(2014-02-05 ساعت 10:16)statueofgod نوشته:  بچه ها کسی هست که واسه 24 فوریه وقت داشته باشه؟راستی خدمات تلفنی سفارت چقدر خوبه میتونید با گرفتن عدد3 با اپراتورهای فارسی زبان که واقعا شیرین فارسی حرف میزنند صحبت کنید هر اشکال سوال یا موردی هم داشته باشی با حوصله جواب میدند من بعد از ایجاد حساب کاربری به مشکل برخوردم.برای پرداخت هزینه هم پول به این دلالها ندادم یک انسان خوب پیدا کردم که فقط برای نقل و انتقال وجه از کارتش استفاده کردم که هزینه خیلی کمی کلا از من و خانوادم گرفت اگه کسی خواست من اطلاعات تماسشو میگذارم . بعداز گرفتن رمز پرداخت هم تماس گرفتم از این اپراتور فارسی زبان وقت گرفتم. به این راحتی تازه 40دقیقه هم تماس رایگانه میبینید چه ارزشی واسه ادم میگذارند؟
دوست عزیز شماره تلفن سفارت که اپراتور فارسی زبان هم داره رو میشه بذارید.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: H Pier ، Shahabpk ، noobnoobi
(2014-02-05 ساعت 10:16)statueofgod نوشته:  بچه ها کسی هست که واسه 24 فوریه وقت داشته باشه؟راستی خدمات تلفنی سفارت چقدر خوبه میتونید با گرفتن عدد3 با اپراتورهای فارسی زبان که واقعا شیرین فارسی حرف میزنند صحبت کنید هر اشکال سوال یا موردی هم داشته باشی با حوصله جواب میدند من بعد از ایجاد حساب کاربری به مشکل برخوردم.برای پرداخت هزینه هم پول به این دلالها ندادم یک انسان خوب پیدا کردم که فقط برای نقل و انتقال وجه از کارتش استفاده کردم که هزینه خیلی کمی کلا از من و خانوادم گرفت اگه کسی خواست من اطلاعات تماسشو میگذارم . بعداز گرفتن رمز پرداخت هم تماس گرفتم از این اپراتور فارسی زبان وقت گرفتم. به این راحتی تازه 40دقیقه هم تماس رایگانه میبینید چه ارزشی واسه ادم میگذارند؟

عذر میخوام میتونم بپرسم که برای پرداخت چه هزینه ای نیاز به کارت داشتید ؟
شماره کیس: 2014AS000009xx
رویت قبولی: 15 اکتبر 2013/ ارسال ایمیلی فرمها: 20 اکتبر 2013/ سفارت: آنکارا --> ایروان / كارنت: قبلنا / نامه دوم: 21 ژانویه 2014 / مصاحبه: هفته اول مارچ- ایروان/دریافت ویزا: یکضرب 5 مارچ / مقصد: تگزاس !
تشکر کنندگان: نام کاربری somi ، reza_top60 ، noobnoobi
هوراااااااااااااااااااااااااااا
داداش منم یک ضرب گرفت.
ظاهرا امروز 2 یا 3 نفر مجرد دیگه هم بودن که یک ضرب گرفتن.
برادرم مجرد و بدون سابقه کار یعنی تازه لیسانسشو گرفته.
انشالا نصیب همه دوستان بشه این ویزای خوشگل.
برا منم دعا کنین سال دیگه لاتاری قبول بشم Wink Big Grin
تشکر کنندگان: reza_top60 ، alitab ، ffrfar ، rtt ، H Pier ، mahdibashoma ، taleghani ، andishe ، noobnoobi
مصطفی هم یه ضرب گرفت هورااااا

تشکر کنندگان: reza_top60 ، alitab ، ffrfar ، H Pier ، mahdibashoma ، andishe ، KIMIA2005 ، pv-n ، noobnoobi
سلام
دوستان تبریک می گم بهتون ایشالا نصیب همه بشه این ویزای خوشگل یکضررررررررررررررررررررررررررررررب .....
هوا توی ارمنستان چطوریه اونجا هم برفی هست یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: andishe ، KIMIA2005 ، H Pier ، noobnoobi
خدارو شکر .....، ممنون از همه دوستان که تبریک گفتن ...، امیدوارم نصیب همه بشه .../.. SmileSmile

(2014-02-05 ساعت 14:45)kamranh نوشته:  سلام
دوستان تبریک می گم بهتون ایشالا نصیب همه بشه این ویزای خوشگل یکضررررررررررررررررررررررررررررررب .....
هوا توی ارمنستان چطوریه اونجا هم برفی هست یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز امروز که هوا آفتابیه و نسبت به چند روز گذشته فوق العاده بهتر...،Shy
کیس نامبر: 2014AS000031XX
سفارت:آنکارا ----> ایروان
مصاحبه: 5 فوریه
دریافت ویزا: 7 فوریه
هزینه ها تا الان: 209 ترجمه - 26 عکس- 135 واکسن

ما آزموده‌ایم در این شهر بخت خویش / بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش

اولین ورود 18 جولای - دالاس
تشکر کنندگان: kaiko ، KIMIA2005 ، H Pier ، noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان