کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
با سلام دوستان
من پارسال با اتوبوس های ویژه ازادی رفتم و خیلی راحت بودم اما ماشین دردسرای زیاد خودشو داره تازه فکرتم پیش ماشینت میمونه که خدایی نکره اتفاقی براش نیوفته غیر از اینه؟
با انوبوس برین خیال خودتونو راحت کنین
راستی من یکی از دوستای شیرازیم اونجاست اگر کمکی خواستین کوتاهیی نمیکنه.
تشکر کنندگان: alitab ، atial ، noobnoobi
کسی میدونه قیمت اتوبوس ارمنستان چنده ؟ اگر کسی هم رفته اونجا که یک خونه با قیمت منصف پیدا کرده لطفا شمارش رو به ما هم بده
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2014-02-13 ساعت 21:00)bobo_ir نوشته:  سلام دوستان عزیز، من و همسرم و پسر کوچیکمون اول آوریل (APR.1,2014) در ایروان مصاحبه داریم و در جستجوی یک خانواده همسفر هستیم (کیس نامبر های 52xx). جهت کارهای پزشکی دو سه روز زودتر حرکت خواهیم کرد. اگر خانواده ای هست و تمایل دارد که همسفر هم باشیم به من اطلاع دهد. ضمنا هنوز تصمیم نگرفته ایم که با ماشین شخصی برویم یا هواپیما و همچنین تصمیمی در خصوص اقامت در هتل یا سوئیت های اجاری نگرفته ایم. سایر دوستان هم که تجربه دارند اگر نکته ای به نظرشان می رسد راهنمایی بفرمایند. ممنون

رفت به گرجستان برگشت از ارمنستان ٢ سال پيش عيد
برگشت شب بود جاده خيلي پيچ شديد داشت مرز ارمنستان به ايران خيلي ماشين را گشتند از رفتارشان خوشم نيومد مثل ارمني هاي خودمون نيستند اميدوارم بيشتر تحقيق كنيد
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
احتمال زیاد 5 آپریل سفر به ارمنستان ... با قدرت و قوت و اعتماد به نفس :دی
همسفر نبود؟ :دی
F2A

ارسال مدارک Jan/30
دريافت فرم رسيد : Feb/02
انتقال مدارك به سرويس سنتر كاليفرنيا :Aug/28
تاريخ اپروو: Sep/24
...
تشکر کنندگان: mohsenmb ، ffrfar ، pv-n ، azadeh2014 ، nasim ، noobnoobi
سلام دوستان
من براي دوم آپريل مصاحبه دارم و احتمالا 9 يا 10 فروردين عازم هستم خانمي در اين تاريخ هست كه همراه شيم؟
تشکر کنندگان: nasim ، noobnoobi
سلام
بچه ها يه سوال دارم
به نظرتون چقد اهميت داره شغل پدر و مادر تويه ويزا دادن؟
من شرايطم اوكيه
يه نفر مجرد تحصيلات فوق ليسانس
فقط شغل پدرم نظاميه
به نظرتون چقد اهميت داره ؟
يعني از قبل بررسي كردن اين قضيه رو ؟
با توجه به اينكه مصاحبم ايروانه اينجا سوالو مطرح كردم
(2014-02-15 ساعت 16:13)zzarin نوشته:  کسی میدونه قیمت اتوبوس ارمنستان چنده ؟ اگر کسی هم رفته اونجا که یک خونه با قیمت منصف پیدا کرده لطفا شمارش رو به ما هم بده

اون موقع که من رفتم قیمتش ۹۰هزارتومان بود امابرگشت رو به درام گرفتن که شد ۱۶۰ هزار تومان اگر هم میخوایین از قیمت حالش با خبر شید از این لینک میتونین ارتباط برقرار کنین
/www.didarseir.ir/
(2014-02-17 ساعت 17:11)tb.sh66 نوشته:  سلام
بچه ها يه سوال دارم
به نظرتون چقد اهميت داره شغل پدر و مادر تويه ويزا دادن؟
من شرايطم اوكيه
يه نفر مجرد تحصيلات فوق ليسانس
فقط شغل پدرم نظاميه
به نظرتون چقد اهميت داره ؟
يعني از قبل بررسي كردن اين قضيه رو ؟
با توجه به اينكه مصاحبم ايروانه اينجا سوالو مطرح كردم

دوست عزیز نگران نباش
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: ffrfar ، noobnoobi
ما هم اول آپریل . البته برای خواهرم.
فقط نمی دونم زمینی بریم یا هوایی Smile

تشکر کنندگان: nasim ، noobnoobi
(2014-02-21 ساعت 06:01)احمد حبیبی نوشته:  1.سلام دوستان من تازه از ارمنستان برگشتم و دقیقا بیست روز ارمنستان بودم, بیچاره شدم خلاصه, اما در نهایت ویزا رو گرفتم و از این بابت سفر خوبی بود , با اطلاعاتی که از باقی ی سفارت ها گرفتم و شنیدم ,باید بگم ارمنستان بهترین گزینست , حتما سفر نامه ها واطلاعات زیادی در مورد ارمنستان موجودِ اما اونچه برای من اتفاق افتاد کمی متفاوت بود و از این جهت که من و همسرم نامزد بودیم که بعد از لاتاری ازدواج کردیم مشکلی که شرایط ما رو متفاوت کرد این بود که همسر من در گذشته سرطان داشتن که 2 سال قبل درمان شدن اما اثبات سلامت ایشون سخت بود که در نهایت با پافشاری ی من و بردن مستندات و اسناد مالی ی قوی تر بعد از 20 روز ماندن در ارمنستان آفیسر ویزا رو زد و ما هم روش رو بوسیدیم و برگشتیم. میخوام بگم دوستانی اگر در گذشته بیماری ی جدی داشتن حتما اسناد پزشکی ی محکم و نامه پزشک معالج رو با خودشون ببرن که دردسر نشه.
2.بحث در مورد خانه و یا هتل گرفتن زیاد پیش میاد به نظر من که هر دو رو امتحان کردم باید بگم خونه راحت تر و به صرفه ترِ اما هتل از نظر بهداشت قابل اغتماد ترِ , ما خودمون دادیم رو تختی و این جور چیزها که تو خونه بود شستن معمولا صاحب خونه ها خیلی اهمیت نمیدن. اینم پیامِ بهداشتی Smile
3.در طول سفر اگر به پول بیشتر نیاز داشتید منتظر فرستادن از ایران نباشید, کنار میدان هراپاراک( که میدان اصلی ی ایروانِ) ابتدای خیابان تیگران متس یه صرافی هست به اسمِ ایرانیان که میتونید اونجا کارتِ عابر بانک های ایران رو بکشید و دلار یا درام دریافت کنید و یا بگید در ایران به کارتشون پول واریز کنن و شما در جا معادلش رو دریافت کنید از نظر من منصفن,خیلی بهتر از ایران فیمت داد . شمارش 096550541 , 094550420 . اینم پیام اقتصادی.
4. قیدِ فست فود رو بزنید چون واقعا افتضاه بود ولی یه فست فود زنجیره ای و خوب یونانی اونجا شعبه هایی داره به اسمMr.gyros که به نظر من همۀ غذاها و پیش و پس و سلاد و نوشیدنی و اخلاقش همش خوب بود ولی 8 بهش میدم چون دیر در رو وا کرد Smile)) نه خوب بود خدائیش , و اگر هوس غذای ایرانی کردید آریا بهترین گزینست , قیمت و کیفیتش هم به نسبت خوبِ پرسنل باحالی داره که اگر کمکی بخواید دریغ نمیکنن. آدرسش هم خیابان ایساهاکیان قبل از باغرامیان روبروی کارواش. از پارکِ اپرا 5 دقیقه پیاده راهِ.
5.با آقایی ارمنی آشنا شدم به اسم بارو که آدم با حالی بود و به فارسی هم کاملا مسلطِ برای خونه و هتل و گردش و خلاصه هر کار دیگه همراه شما هست اصلا کارش همینه , منصفه و یه جاهایی خیلی کمک میکنه میتونید قبل یا بعد از رفتن به ایروان بهش زنگ بزنید. 094594424.
6. جلو آفیسر نقش بازی نکنید و فقط خیلی ساده و راحت خودتون باشید مثل یه گپ دوستانه, اونا خیلی خوب تشخیص میدن بازیگری رو , در کل نیازی هم نیست.
7. برای همه دوستان عزیز مهاجر سرا آرزوی موفقیت دارم.
خیلیم عالی،تبریک میگم!
راستش ما هم یه دو هفته ای ایروان مهمونیم انگار!آخه هر دومون میخوایم اونجا امتحان بدیم اونم توی دوتا تاریخ مختلف!
چندتا سوال داشتم ازتون،
-چطور شد که بعدا آفیسر راضی شد؟یعنی میخواس کلیرنس بزنه یا اصن ریجکت کنه؟خدمت سربازی و شرایط کلیرانس خوردنم داشتین یا فقط مشکل اثبات سلامتی همسرتون بود؟
-آفیسرش آدم منطقییه؟چون من میخوام براش یه چیزی رو توضیح بدم ،گوش میکنه؟
-هزینه زندگی غیر کرایه آپارتمان تقریبا روزی چقد در نظربگیریم،زیاد ولخرج نباشیم.
-امنیت شهرش چطوریه؟مثلا یه خانم تنها میتونه روز بره خرید؟
در پایان بازم بهتون تبریک میگم هم برای ازدواجتون هم گرفتن ویزا،امیدوارم همیشه سالم و خوشبخت باشید.
(ضمنا خانومتون واقعا شجاع بودن که بیماریشون رو شکست دادن،من بنا به حرفه م میدونم آدمای زیادی از سرطان بهبود پیدا میکنن،فقط روش زندگی سالم و چک آپ مرتب بعدش لازمه،در آمریکا حتما بیمه درمانی رو در اولویت برنامه هاتون بذارین.)
ممنون
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: nasim ، alitab ، احمد حبیبی ، kage.omid ، reza_top60 ، taleghani ، نسرین ظ ، noobnoobi
(2014-02-11 ساعت 18:10)mohsenmb نوشته:  
(2014-02-11 ساعت 18:00)Hadi2014 نوشته:  دوستان سلام
پريزهاى برق تو ارمنستان چه جورين به دوشاخه هاى ما ميخورن؟ ممنون
هادی جان تشریف ببرید الکتریکی و یه تبدیل دوشاخه پریز تهیه کنید خیلی کوچیکه و هرجا با هر پریزی دیگه مشکل ندارید یعنی یه سمتش سوکته(ورودی دستگاهتون) و پشتش انواع دوشاخه را داره و قیمتش هم زیر 10000 تومنهWink
سلام
می خواستم ببینم ریش تراش برقی من اونجا کار می کنه یا نه ؟
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
(2014-02-21 ساعت 11:00)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-02-21 ساعت 06:01)احمد حبیبی نوشته:  1.سلام دوستان من تازه از ارمنستان برگشتم و دقیقا بیست روز ارمنستان بودم, بیچاره شدم خلاصه, اما در نهایت ویزا رو گرفتم و از این بابت سفر خوبی بود , با اطلاعاتی که از باقی ی سفارت ها گرفتم و شنیدم ,باید بگم ارمنستان بهترین گزینست , حتما سفر نامه ها واطلاعات زیادی در مورد ارمنستان موجودِ اما اونچه برای من اتفاق افتاد کمی متفاوت بود و از این جهت که من و همسرم نامزد بودیم که بعد از لاتاری ازدواج کردیم مشکلی که شرایط ما رو متفاوت کرد این بود که همسر من در گذشته سرطان داشتن که 2 سال قبل درمان شدن اما اثبات سلامت ایشون سخت بود که در نهایت با پافشاری ی من و بردن مستندات و اسناد مالی ی قوی تر بعد از 20 روز ماندن در ارمنستان آفیسر ویزا رو زد و ما هم روش رو بوسیدیم و برگشتیم. میخوام بگم دوستانی اگر در گذشته بیماری ی جدی داشتن حتما اسناد پزشکی ی محکم و نامه پزشک معالج رو با خودشون ببرن که دردسر نشه.
2.بحث در مورد خانه و یا هتل گرفتن زیاد پیش میاد به نظر من که هر دو رو امتحان کردم باید بگم خونه راحت تر و به صرفه ترِ اما هتل از نظر بهداشت قابل اغتماد ترِ , ما خودمون دادیم رو تختی و این جور چیزها که تو خونه بود شستن معمولا صاحب خونه ها خیلی اهمیت نمیدن. اینم پیامِ بهداشتی Smile
3.در طول سفر اگر به پول بیشتر نیاز داشتید منتظر فرستادن از ایران نباشید, کنار میدان هراپاراک( که میدان اصلی ی ایروانِ) ابتدای خیابان تیگران متس یه صرافی هست به اسمِ ایرانیان که میتونید اونجا کارتِ عابر بانک های ایران رو بکشید و دلار یا درام دریافت کنید و یا بگید در ایران به کارتشون پول واریز کنن و شما در جا معادلش رو دریافت کنید از نظر من منصفن,خیلی بهتر از ایران فیمت داد . شمارش 096550541 , 094550420 . اینم پیام اقتصادی.
4. قیدِ فست فود رو بزنید چون واقعا افتضاه بود ولی یه فست فود زنجیره ای و خوب یونانی اونجا شعبه هایی داره به اسمMr.gyros که به نظر من همۀ غذاها و پیش و پس و سلاد و نوشیدنی و اخلاقش همش خوب بود ولی 8 بهش میدم چون دیر در رو وا کرد Smile)) نه خوب بود خدائیش , و اگر هوس غذای ایرانی کردید آریا بهترین گزینست , قیمت و کیفیتش هم به نسبت خوبِ پرسنل باحالی داره که اگر کمکی بخواید دریغ نمیکنن. آدرسش هم خیابان ایساهاکیان قبل از باغرامیان روبروی کارواش. از پارکِ اپرا 5 دقیقه پیاده راهِ.
5.با آقایی ارمنی آشنا شدم به اسم بارو که آدم با حالی بود و به فارسی هم کاملا مسلطِ برای خونه و هتل و گردش و خلاصه هر کار دیگه همراه شما هست اصلا کارش همینه , منصفه و یه جاهایی خیلی کمک میکنه میتونید قبل یا بعد از رفتن به ایروان بهش زنگ بزنید. 094594424.
6. جلو آفیسر نقش بازی نکنید و فقط خیلی ساده و راحت خودتون باشید مثل یه گپ دوستانه, اونا خیلی خوب تشخیص میدن بازیگری رو , در کل نیازی هم نیست.
7. برای همه دوستان عزیز مهاجر سرا آرزوی موفقیت دارم.
خیلیم عالی،تبریک میگم!
راستش ما هم یه دو هفته ای ایروان مهمونیم انگار!آخه هر دومون میخوایم اونجا امتحان بدیم اونم توی دوتا تاریخ مختلف!
چندتا سوال داشتم ازتون،
-چطور شد که بعدا آفیسر راضی شد؟یعنی میخواس کلیرنس بزنه یا اصن ریجکت کنه؟خدمت سربازی و شرایط کلیرانس خوردنم داشتین یا فقط مشکل اثبات سلامتی همسرتون بود؟
در پایان بازم بهتون تبریک میگم هم برای ازدواجتون هم گرفتن ویزا،امیدوارم همیشه سالم و خوشبخت باشید.
(ضمنا خانومتون واقعا شجاع بودن که بیماریشون رو شکست دادن،من بنا به حرفه م میدونم آدمای زیادی از سرطان بهبود پیدا میکنن،فقط روش زندگی سالم و چک آپ مرتب بعدش لازمه،در آمریکا حتما بیمه درمانی رو در اولویت برنامه هاتون بذارین.)
ممنون

خیلی ممنون دوست عزیز هم برای تبریک هم گوشزد دربارۀ بیمه و همسرم.
من متوجه منظورِ شما از امتحان نشدم , اما اگر منظورتون مصاحبه باشه باید بگم خیلی خیلی ساده تر از یه امتحانِ.بعد اینکه بله من مشکل خدمت و شغل دولتی نداشتم. من نمیدونم آفیسر چه قصدی داشت ولی به نظرم فقط میخواست از رابطۀ ما و توان مالیمون مطمئن بشه ما براشون دو تا سند ترجمه شده و گزارش های پزشکی رو که از ایران برامون فرستادن بودن بردیم و پذیرفت.
آفیسر ها معمولا حرفه ای عمل میکنن و با کسی خصومت شخصی ندارن و به همۀ حرفهای شما هم گوش میکنن من در مورد بیماری ی همسرم خیلی محکم حرف زدم و ایشون هم گوش میکرد , به نظرم اگر واقعاً نیاز هست اون چیز رو توضیح بدید. مثال اینکه من تاریخ تولدم اشتباه شده بود که قبلا به kcc نامه زده بودم و در این مورد به آفیسر کلامی توضیح ندادم چون فکر کردم نیازی نیست اون هم چیزی نپرسید.
برای دو نفر شما حداقل روزی 40 دلار برای خانه و روزی حداقل60 دلار برای هتل قابل سکونت نیاز دارید , و در حدود 35 دلار دست کم برای خرج خودتون , یادتون باشه سمت هتل شیراک نرید که فاجعست , من کپیتال هتل بودم که به نسبت قیمت خوب و تر تمیز بود توی خیابان آی گِدزور . در ضمن امنیت ایروان خوبه مثل اروپایی ها یخن ولی مزاحم نیستن , هم روز هم شب امنیتش خوبه.
پیشنهاد : حتی اگر تاریخ مصاحبتون جداست همراه هم برید سفارت و بگید که همسرتون بیرونه احتمالا اجازه میدن بیاد داخل و در کل یک بار مصاحبه بشید, من این رو قبلا دیدم .
با آرزوی خوشبختی و موفقیت سفر خوبی داشته باشید.
20148xx فرستادن DS آگوست,نامه دوم دسامبر , مصاحبه فوریه دریافت ویزا فوریه , ورود به آ م ر ی ک ا می.
باشد که رستگار شویم ؛)
تشکر کنندگان: نام کاربری somi ، kage.omid ، nasim ، rezahoorjandi ، noobnoobi ، taleghani
(2014-02-21 ساعت 12:21)kamranh نوشته:  
(2014-02-11 ساعت 18:10)mohsenmb نوشته:  [quote='Hadi2014' pid='463943' dateline='1392125412']
دوستان سلام
هادی جان تشریف ببرید الکتریکی و یه تبدیل دوشاخه پریز تهیه کنید خیلی کوچیکه و هرجا با هر پریزی دیگه مشکل ندارید یعنی یه سمتش سوکته(ورودی دستگاهتون) و پشتش انواع دوشاخه را داره و قیمتش هم زیر 10000 تومنهWink
سلام
برق اونجا مثل ایرانه مشکلی پیش نمی یاد
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: alitab ، noobnoobi
(2014-02-21 ساعت 12:21)kamranh نوشته:  
(2014-02-11 ساعت 18:10)mohsenmb نوشته:  
(2014-02-11 ساعت 18:00)Hadi2014 نوشته:  دوستان سلام
سلام

نیاز به تبدیل برای پریز نیست برق ارمنستان هم مانند ایران 220 ولت هستش و پریزهاش هم مانند همینجاست دوست عزیز
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: reza_top60 ، nasim ، Shahabpk ، noobnoobi
احمد حبیبی
خیلیم عالی،تبریک میگم!
چندتا سوال داشتم ازتون،
ممنون
[/quote' نوشته:  
خیلی ممنون دوست عزیز هم برای تبریک هم گوشزد دربارۀ بیمه و همسرم.
من متوجه منظورِ شما از امتحان نشدم , اما اگر منظورتون مصاحبه باشه باید بگم خیلی خیلی ساده تر از یه امتحانِ.بعد اینکه بله من مشکل خدمت و شغل دولتی نداشتم. من نمیدونم آفیسر چه قصدی داشت ولی به نظرم فقط میخواست از رابطۀ ما و توان مالیمون مطمئن بشه ما براشون دو تا سند ترجمه شده و گزارش های پزشکی رو که از ایران برامون فرستادن بودن بردیم و پذیرفت.
آفیسر ها معمولا حرفه ای عمل میکنن و با کسی خصومت شخصی ندارن و به همۀ حرفهای شما هم گوش میکنن من در مورد بیماری ی همسرم خیلی محکم حرف زدم و ایشون هم گوش میکرد , به نظرم اگر واقعاً نیاز هست اون چیز رو توضیح بدید. مثال اینکه من تاریخ تولدم اشتباه شده بود که قبلا به kcc نامه زده بودم و در این مورد به آفیسر کلامی توضیح ندادم چون فکر کردم نیازی نیست اون هم چیزی نپرسید.
برای دو نفر شما حداقل روزی 40 دلار برای خانه و روزی حداقل60 دلار برای هتل قابل سکونت نیاز دارید , و در حدود 35 دلار دست کم برای خرج خودتون , یادتون باشه سمت هتل شیراک نرید که فاجعست , من کپیتال هتل بودم که به نسبت قیمت خوب و تر تمیز بود توی خیابان آی گِدزور . در ضمن امنیت ایروان خوبه مثل اروپایی ها یخن ولی مزاحم نیستن , هم روز هم شب امنیتش خوبه.
پیشنهاد : حتی اگر تاریخ مصاحبتون جداست همراه هم برید سفارت و بگید که همسرتون بیرونه احتمالا اجازه میدن بیاد داخل و در کل یک بار مصاحبه بشید, من این رو قبلا دیدم .
با آرزوی خوشبختی و موفقیت سفر خوبی داشته باشید.
ممنون دوست عزیز
امتحان ما مربوط به قبول کردن مدرکمون در آمریکا میشه،وادامه تحصیل و خلاصه تخصصیه...
1.5ساله که بسط نشستیم خونه و داریم درس میخونیم،خیلی قبل از برنده شدن لاتاری.یک مرحله هم قبلا امتحان دادیم، خلاصه مثل اکثر امتحانای بین المللی تو ایران برگزار نمیشه ما انداختیمش ارمنستان که با یه تیر دوتا نشون بزنیم.برامون دعا کنینShy
آپارتمان قبلا از طریق اینترنت رزرو کردم،همون 40دلار.
از نظر امنیت هم خیلی ممنون،خیالم تاحدی راحت شد،چون من اول امتحان دارم و بعدش همسرم همچنان باید بشینه درس بخونه و من باید تنها برم بیرون.
بازم اگه نکته ای به نظرتون میرسه بفرمایید.
تبریک مجددSmile
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: taleghani ، nasim ، rezahoorjandi ، احمد حبیبی ، noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان