کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-02-10 ساعت 18:57)asalasali نوشته:  
(2014-02-10 ساعت 18:48)mahssa نوشته:  دوستان سوالی ک میخوام بپرسم شاید یکم مسخره باشه ولی میپرسم Cool
کیس ما سه نفرست حالا سوالم اینه ک وقتی میریم داخل سفارت و میخوایم مدارکو تحویل بدیم باید سه تایی با هم بریم یا باید تک تک بریم؟ پیش آفیسر چطور؟

عزیزم ما هم 3 نفریم فکر میکنم اول خودمونو بچمون بریم بعد شوهرمون Big Grin

من وقتی تو سفارت بودم کیس چند نفری همه با هم می رن :دی
تشکر کنندگان: mahssa ، noobnoobi
(2014-02-10 ساعت 20:49)sali36 نوشته:  
(2014-02-10 ساعت 18:57)asalasali نوشته:  
(2014-02-10 ساعت 18:48)mahssa نوشته:  دوستان سوالی ک میخوام بپرسم شاید یکم مسخره باشه ولی میپرسم Cool
کیس ما سه نفرست حالا سوالم اینه ک وقتی میریم داخل سفارت و میخوایم مدارکو تحویل بدیم باید سه تایی با هم بریم یا باید تک تک بریم؟ پیش آفیسر چطور؟

عزیزم ما هم 3 نفریم فکر میکنم اول خودمونو بچمون بریم بعد شوهرمون Big Grin

من وقتی تو سفارت بودم کیس چند نفری همه با هم می رن :دی

دوستان اگر منظورتون داخل شدن هست که خب معمولا خانم باید زودتر وارد بشه و پشت سرش و یا همراهش بچه و بعد آقا وارد بشن، ولی اگر منظورتون اینه که جدا جدا مصاحبه میشین، خیر همه اعضای کیس با هم مصاحبه میشن ولی اگر قرار شد وارد مکانی بشید ترتیب اونطوری هست که گفتم، بهتره چند تا سفرنامه بخونید قبل از رفتن....
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، pari pariaaa ، mohsenmb ، mahssa ، H Pier ، rezahoorjandi ، noobnoobi
دوستان من امروز موفق شدم از طریق یکی از دوستانم بلیط تهیه کنم 9949000 عجب حالی داد صد تومن از بلیطی که قبلاً رزرو کرده بودم کمتر شد.البته بنده یه مبلغی هم به عنوان تشکر پرداخت کردم :-)
دوستانی که 24 فوریه میپرین دستا بالااااااااا همسفرها شناسایی جهت هرچه بهتر ترکوندن هواپیما خخخخخخخخ
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، H Pier ، statueofgod ، noobnoobi
منم بلاخره دیروزازسفریک هفته ایم دست پربرگشتم،امیدوارم همه سفرپرباری داشته باشن: )
CN: 2014AS000034$$[font=Tahoma]
"Stop Saying "I Wish" , Start Saying "I Will
[/font]
(2014-02-10 ساعت 15:23)HELIAA نوشته:  درود بر همه دوستان
یه سوال از دوستانی که بابچه رفتن مدیکال : مخاستم ببینم مدیکال برای بچه حدود سه ساله چطوریه؟ ازمایش خون هم ازش میگیرن ؟

( توی قسمت واکسیناسیون مطرح کردم متاسفانه کسی جواب نداد )
دوست عزیز بچه سه ساله فقط تست سل میده که بعد از سه
روز هم میرین جای تست رو دستشو به دکتر نشون می دین. همین
موفق باشین
تشکر کنندگان: HELIAA ، H Pier ، ghasoo ، mohsenmb ، noobnoobi
دوستان سلام
پريزهاى برق تو ارمنستان چه جورين به دوشاخه هاى ما ميخورن؟ ممنون
تشکر کنندگان: twins ، H Pier ، ghasoo ، noobnoobi
(2014-02-11 ساعت 18:00)Hadi2014 نوشته:  دوستان سلام

هادی جان تشریف ببرید الکتریکی و یه تبدیل دوشاخه پریز تهیه کنید خیلی کوچیکه و هرجا با هر پریزی دیگه مشکل ندارید یعنی یه سمتش سوکته(ورودی دستگاهتون) و پشتش انواع دوشاخه را داره و قیمتش هم زیر 10000 تومنهWink
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: Hadi2014 ، H Pier ، ghasoo ، mohamad92 ، noobnoobi
(2014-02-11 ساعت 12:52)pv-n نوشته:  منم بلاخره دیروزازسفریک هفته ایم دست پربرگشتم،امیدوارم همه سفرپرباری داشته باشن: )
به به . خوش خبر باشی. یه عالمه تبریک میگم. پس لطفا بدو سفرنامه بنویس تا استرسها کمتر بشه. راستی هوا چطور بود ؟
انصراف داده !!!
تشکر کنندگان: alitab ، H Pier ، ghasoo ، pv-n ، نسرین ظ ، noobnoobi
پریزهای ارمنستان هم مثل ایران، دو شاخه است
Case Number : 2014AS000022XX
تاریخ رویت قبولی : 7may2013
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21may2013
کارنت : 10sep2013
مصاحبه : هفته دوم نوامبر - ایروان
ویزا : یک ضرب Rolleyes

Hold fast to dreams
تشکر کنندگان: twins ، Shahabpk ، Hadi2014 ، H Pier ، ghasoo ، nasim ، mohsenmb ، mohamad92 ، noobnoobi
سلام به همه عزیزان ،، از دوستان اینجا کسی‌ اطلاعاتی‌ از سفر زمینی‌ به ارمنستان داره ،، مثلا اینکه با ماشین خودمون تا مرز بریم و از اونجا با ماشینهای اونجا تا ایروان بریم ، مثلا اینکه آیا جایی برای نگهداری ماشینمون تو مرز هست؟ با چه وسیله‌ای تا ایروان می‌شه رفت؟

هزینش حدوداً چقدر؟ چقدر راهه ؟ ساعت کاری مرز به چه صورته؟ و اطلاعات دیگه ...

خیلی‌ ممنون میشم راهنمائی کنید
کیس نامبر **2014AS00053 برندهٔ اصلی‌ خانمم, جمعا ۳ نفر
رویت قبولی ۵ نوامبر ، ارسال مدارک ۱۱ نوامبر ، دریافت ایمیل همان روز ،سفارت آنکارا ,دریافت نامهٔ دوم ۱۷ مارس ،،مصاحبه نیمهٔ اول می ،
آپدیتها
۹may ،۱۳may، ۱۵may، ۱۲june ، ۲۲july، ۲۳july، ۲۵july، ۳۱july ، ۱aug ، ۴aug
۵aug ,۱۳ aug,۱۴ aug,۲۲aug, ۲۹aug,۱۵ sep,۱۶sep
تشکر کنندگان: hamid_fs3 ، noobnoobi
(2014-02-12 ساعت 00:40)atial نوشته:  سلام به همه عزیزان ،، از دوستان اینجا کسی‌ اطلاعاتی‌ از سفر زمینی‌ به ارمنستان داره ،، مثلا اینکه با ماشین خودمون تا مرز بریم و از اونجا با ماشینهای اونجا تا ایروان بریم ، مثلا اینکه آیا جایی برای نگهداری ماشینمون تو مرز هست؟ با چه وسیله‌ای تا ایروان می‌شه رفت؟

دوست عزیز من یک بار چند سال پیش با ماشین خودمون رفتم ماشین و توی جلفا گذاشتیم قبل مرز . توی خود خیابون چون یک روز بیشتر توی ارمنستان نموندیم . از اوون ور هم ماشین های ارمنستان و سوار شدیم . فاصله تهران - جلفا حدود 730 کیلومتر هست . این تجربیاته منه . حالا دوستانی که به تازگی رفتن هم توی سفر نامه نوشتن ( البته با ماشین شخصی و نمی دونم کسی تا حالا رفته یا نه ) از لحاظ امنیت برای ماشین جلفا شهر امن و توریستی بود . و توی اون 24 ساعتی که ما ماشین و گذاشته بودیم توی مرز اتفاقی براش نیوفتاد
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: atial ، pari pariaaa ، kage.omid ، noobnoobi
(2014-02-11 ساعت 18:13)twins نوشته:  
(2014-02-11 ساعت 12:52)pv-n نوشته:  منم بلاخره دیروزازسفریک هفته ایم دست پربرگشتم،امیدوارم همه سفرپرباری داشته باشن: )
به به . خوش خبر باشی. یه عالمه تبریک میگم. پس لطفا بدو سفرنامه بنویس تا استرسها کمتر بشه. راستی هوا چطور بود ؟

مرسی دوست عزیزم،امیدوارم به زودی خبر خوش شما رو هم بشنوییم: )
من که کلی شال و کلاه اضافه برده بودم که اصن بازشون نکردم چترمم استفاده نشد،سرد هست اما نه خیلی،حداقل این هفته که من بودم اینجوری بود : )
CN: 2014AS000034$$[font=Tahoma]
"Stop Saying "I Wish" , Start Saying "I Will
[/font]
تشکر کنندگان: H Pier ، ffrfar ، pari pariaaa ، mohsenmb ، kage.omid ، rezahoorjandi ، hamid_fs3 ، twins ، reza_top60 ، noobnoobi
ما چندروز پیش اونجا بودیم. پریزهاش دقیقا مثل ایرانه و برقشون هم با برق ما هیچ تفاوتی نداره. ما خودمون وسیله ی برقی برده بردیم و راحت استفاده کردیم
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
تشکر کنندگان: Prometheus ، mohsenmb ، soheil_zk ، hamid_fs3 ، nasim ، noobnoobi
سلام دوستان عزیز، من و همسرم و پسر کوچیکمون اول آوریل (APR.1,2014) در ایروان مصاحبه داریم و در جستجوی یک خانواده همسفر هستیم (کیس نامبر های 52xx). جهت کارهای پزشکی دو سه روز زودتر حرکت خواهیم کرد. اگر خانواده ای هست و تمایل دارد که همسفر هم باشیم به من اطلاع دهد. ضمنا هنوز تصمیم نگرفته ایم که با ماشین شخصی برویم یا هواپیما و همچنین تصمیمی در خصوص اقامت در هتل یا سوئیت های اجاری نگرفته ایم. سایر دوستان هم که تجربه دارند اگر نکته ای به نظرشان می رسد راهنمایی بفرمایند. ممنون
PD: Oct, 27, 2014
Documents arrived on Feb, 2nd, 2016 to NVC
Wait for NVC complete letter
(F2a category)
تشکر کنندگان: alitab ، noobnoobi
(2014-02-12 ساعت 09:38)nasim نوشته:  
(2014-02-12 ساعت 00:40)atial نوشته:  سلام به همه عزیزان ،، از دوستان اینجا کسی‌ اطلاعاتی‌ از سفر زمینی‌ به ارمنستان داره ،، مثلا اینکه با ماشین خودمون تا مرز بریم و از اونجا با ماشینهای اونجا تا ایروان بریم ، مثلا اینکه آیا جایی برای نگهداری ماشینمون تو مرز هست؟ با چه وسیله‌ای تا ایروان می‌شه رفت؟

دوست عزیز من یک بار چند سال پیش با ماشین خودمون رفتم ماشین و توی جلفا گذاشتیم قبل مرز . توی خود خیابون چون یک روز بیشتر توی ارمنستان نموندیم . از اوون ور هم ماشین های ارمنستان و سوار شدیم . فاصله تهران - جلفا حدود 730 کیلومتر هست . این تجربیاته منه . حالا دوستانی که به تازگی رفتن هم توی سفر نامه نوشتن ( البته با ماشین شخصی و نمی دونم کسی تا حالا رفته یا نه ) از لحاظ امنیت برای ماشین جلفا شهر امن و توریستی بود . و توی اون 24 ساعتی که ما ماشین و گذاشته بودیم توی مرز اتفاقی براش نیوفتاد

سلام دوست عزیز من با ماشین شخصی رفتم
مرز نوردوز یه پارگینک بود ولی من ماشین کابتاژ کرده بودم و موقعی که مرز رو رد شدید اونجا تاکسی هست که اکثرا تا حدودی فارسی و ترکی رو مدونند
کرایه تاکسی از مرز تا ایروان میگفتند 40000 درام یا 100 دلار است ( دربستی چه چهار نفر چه یک نفر ) جادها زیاد خوب نیستن من با ماشین خودم رفتم موقع برگشتن برف میوامد تو جاده ها پلیس من که ندیدم ولی داخل شهر پلیس زیاد هست جاده چالوس اگه رفته باشین مثل اون هست حدود 250 کیلومتر و معروف ترین پیچهاش به چهل پیچ معروف است من 29 ژانویه مصاحبم بود 3 فوریه برگشتم اگه باز هم سوالی بود در خدمتم
2014AS29xySmile
1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11
تشکر کنندگان: atial ، hamid_fs3 ، nasim ، noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان