کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-02-08 ساعت 23:53)mahssa نوشته:  
(2014-02-08 ساعت 20:49)mehdi2014 نوشته:  
(2014-02-08 ساعت 19:03)mahssa نوشته:  سلام
دوستان کسی ک مدرک دیپلمشو گم کرده اگه فقط مدرک لیسانس رو به آفیسر بده کافیه یا ممکنه دیپلم رو هم بخواد ببینه؟
ی سوال دیگه هم داشتم این ک مدارک تحصیلی رو فقط دادگستری مهر کنه کافیه یا حتما باید وزارت خارجه هم تایید کنه؟

برای ما از شخص برنده دیپلم، پیش دانشگاهی، لیسانس و فوق رو خواست (همه مدارک) ولی از همراه هیچ مدرکی نخواست.
در مورد ترجمه هم فقط مهر مترجم کافیه. تایید دادگستری و امور خارجه مورد نیاز نمی باشد.

مرسی...ممنون...پیشنهاد میکنین بجای 12 سال تحصیل از طریق سابقه کار دو سال از پنج سال را اقدام کنیم؟.اگه آره مدرک کارگزینی که نشون بده متقاضی شاغل هست برای این کار کافیه؟
برید آموزش و پرورش هر طور شده یک گواهی مبنی بر اینکه دیپلم دارید تهیه کنید و ببرید برای ترجمه. و یا اگر باز میسر نشد سعی کنید آفیسر را با آخرین مدرک تحصیلی قانع کنید و ماجرا رو صادقانه شرح بدید.
و پیشنهاد من به شما اینه که شما سوابق کاری که ذکر کردید رو با ترجمه همراه داشته باشید . اما در صورتی که ناچار شدید اون رو ارائه بدید.
به شخصه پیشنهاد میکنم تا جایی که میشه از طریق سابقه کاری اقدام نکنید که سابقه کاری خودش مشروط است به اینه که آیا شغل شما در جاب زون رتبه بالایی داره یا نه. دیپلم شاید اهمیت داشته باشه اما از اون مهمتر آخرین مدرک تحصیلیه.
بدرود.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: mahssa ، noobnoobi
(2014-02-09 ساعت 00:05)H Pier نوشته:  
(2014-02-08 ساعت 23:53)mahssa نوشته:  
(2014-02-08 ساعت 20:49)mehdi2014 نوشته:  
(2014-02-08 ساعت 19:03)mahssa نوشته:  سلام
دوستان کسی ک مدرک دیپلمشو گم کرده اگه فقط مدرک لیسانس رو به آفیسر بده کافیه یا ممکنه دیپلم رو هم بخواد ببینه؟
ی سوال دیگه هم داشتم این ک مدارک تحصیلی رو فقط دادگستری مهر کنه کافیه یا حتما باید وزارت خارجه هم تایید کنه؟

برای ما از شخص برنده دیپلم، پیش دانشگاهی، لیسانس و فوق رو خواست (همه مدارک) ولی از همراه هیچ مدرکی نخواست.
در مورد ترجمه هم فقط مهر مترجم کافیه. تایید دادگستری و امور خارجه مورد نیاز نمی باشد.

مرسی...ممنون...پیشنهاد میکنین بجای 12 سال تحصیل از طریق سابقه کار دو سال از پنج سال را اقدام کنیم؟.اگه آره مدرک کارگزینی که نشون بده متقاضی شاغل هست برای این کار کافیه؟
برید آموزش و پرورش هر طور شده یک گواهی مبنی بر اینکه دیپلم دارید تهیه کنید و ببرید برای ترجمه. و یا اگر باز میسر نشد سعی کنید آفیسر را با آخرین مدرک تحصیلی قانع کنید و ماجرا رو صادقانه شرح بدید.
و پیشنهاد من به شما اینه که شما سوابق کاری که ذکر کردید رو با ترجمه همراه داشته باشید . اما در صورتی که ناچار شدید اون رو ارائه بدید.
به شخصه پیشنهاد میکنم تا جایی که میشه از طریق سابقه کاری اقدام نکنید که سابقه کاری خودش مشروط است به اینکه آیا شغل شما در جاب زون رتبه بالایی داره یا نه. دیپلم شاید اهمیت داشته باشه اما از اون مهمتر آخرین مدرک تحصیلیه.
بدرود.
سلام. منم فکر میکنم تا جاییکه امکان داره درباره شغل توضیخ ندین چون اصولا کسانی که بهشون چک میخوره علاوه بر تشابه اسمی بخاطر شغل این افراد می باشه.
موفق باشین
انصراف داده !!!
تشکر کنندگان: alitab ، H Pier ، mahssa ، pari pariaaa ، maria2000 ، noobnoobi
(2014-02-08 ساعت 16:04)rezahoorjandi نوشته:  
(2014-02-08 ساعت 14:16)H Pier نوشته:  
(2014-02-08 ساعت 12:42)rezahoorjandi نوشته:  
(2014-02-07 ساعت 14:50)Kamyar.A نوشته:  
(2014-02-05 ساعت 10:16)statueofgod نوشته:  بچه ها کسی هست که واسه 24 فوریه وقت داشته باشه؟راستی خدمات تلفنی سفارت چقدر خوبه میتونید با گرفتن عدد3 با اپراتورهای فارسی زبان که واقعا شیرین فارسی حرف میزنند صحبت کنید هر اشکال سوال یا موردی هم داشته باشی با حوصله جواب میدند من بعد از ایجاد حساب کاربری به مشکل برخوردم.برای پرداخت هزینه هم پول به این دلالها ندادم یک انسان خوب پیدا کردم که فقط برای نقل و انتقال وجه از کارتش استفاده کردم که هزینه خیلی کمی کلا از من و خانوادم گرفت اگه کسی خواست من اطلاعات تماسشو میگذارم . بعداز گرفتن رمز پرداخت هم تماس گرفتم از این اپراتور فارسی زبان وقت گرفتم. به این راحتی تازه 40دقیقه هم تماس رایگانه میبینید چه ارزشی واسه ادم میگذارند؟
خلاصه اینکه 24 فوریه ایها دستا بالا!
20 فوریه!

سلام دست ما بالاستBig Grin
سلام دوست عزیز
امید به خدا ما 25 فوریه مصاحبه داریم Smile

سلام رضا جان اگر دوست داشتید بنده دوست دارم توفیق دیدار شما در ایروان رو داشته باشم. بنده 26 فوریه مصاحبه دارم.Smile
بدرود.
با سلام
باعث سعادت من هستش دیدار با شما. خوشحال خواهم شد.
به محض رسیدن ایروان توی مهاجرسرا شماره موبایل اونجارو واستون پیام خصوصی میکنم. ببه امید دیدار و خبرهای خوش Smile
انصراف داده !!!
تشکر کنندگان: maria2000 ، noobnoobi
(2014-02-08 ساعت 12:48)rezahoorjandi نوشته:  
(2014-02-07 ساعت 19:40)shah.ram نوشته:  یک نفر که درباره این اطلاع داره اطلاع رسانی کنه که قیمت بلیط سفر هوایی به ارمنستان ( شهر ایروان ) یکطرفه و دوطرفه از شرکت های مختلف چقدر است؟
سپاس

سلام دوست عزیز
پرواز فقط آسمان داره و رفت و برگشت حدود 900 هزار تومان هست به شرط اینکه نگذارید دقیقه 90 بلیط بخرید. Smile
من برای 3 فوریه بلیط 880 تومنی گرفته بودم اما مجبور شدم مصاحبه رو بندازم برای 20 فوریه و ظرف دو هفته بلیط رو 1090000 گرفتم علاوه بر 40 تومن پنالتی!
کلا شهر هرت که میگن همینجاست !
انصراف داده !!!
تشکر کنندگان: H Pier ، pari pariaaa ، nasim ، baba manam sanaz ، noobnoobi
(2014-02-09 ساعت 00:45)twins نوشته:  
(2014-02-08 ساعت 12:48)rezahoorjandi نوشته:  
(2014-02-07 ساعت 19:40)shah.ram نوشته:  یک نفر که درباره این اطلاع داره اطلاع رسانی کنه که قیمت بلیط سفر هوایی به ارمنستان ( شهر ایروان ) یکطرفه و دوطرفه از شرکت های مختلف چقدر است؟
سپاس

سلام دوست عزیز
پرواز فقط آسمان داره و رفت و برگشت حدود 900 هزار تومان هست به شرط اینکه نگذارید دقیقه 90 بلیط بخرید. Smile
من برای 3 فوریه بلیط 880 تومنی گرفته بودم اما مجبور شدم مصاحبه رو بندازم برای 20 فوریه و ظرف دو هفته بلیط رو 1090000 گرفتم علاوه بر 40 تومن پنالتی!
کلا شهر هرت که میگن همینجاست !
اصلا هیچ قاعده ای نداره من هم با 990 تا گرفتم که میگفتند کلاسهای پایینترش فروش رفته چی بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، twins ، maria2000 ، noobnoobi
(2014-02-08 ساعت 14:48)kage.omid نوشته:  عزيزاني كه مصاحبه دارن اينجارو حتما رزرو كنين ما رفتيم كه خيلي عالي بود فقط توي آبان ماه كه ما رفتيم شبي 35 $‌ بود الان شده 40 $‌ ولي همه چيزش توپه.
http://www.yerevanapartment.net/en/1-roo...van-d16926
دوست عزیز این اپارتمانها اسانسور هم دارند؟و اینکه ایا به سفارت نزدیکند؟
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2014-02-09 ساعت 01:31)statueofgod نوشته:  
(2014-02-08 ساعت 14:48)kage.omid نوشته:  عزيزاني كه مصاحبه دارن اينجارو حتما رزرو كنين ما رفتيم كه خيلي عالي بود فقط توي آبان ماه كه ما رفتيم شبي 35 $‌ بود الان شده 40 $‌ ولي همه چيزش توپه.
بله داره و تا سفارت اگه ترافیک نباشه یه بیست دقیقه ای فاصله داره.
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، noobnoobi

ببخشید چجوری میشه این خونه هارو رزرو کرد ادرس ایمیل نداره اخه
Smile من مییییرممممممممم

کیس نامبر**2014AS000035
-تعداد افراد کیس 3 نفر-- ارسال فرم ایمیل - سفارت ایروان -ویزا یک ضرب Big Grin- مقصد : El Dorado Hills, California
تشکر کنندگان: H Pier ، reza_top60 ، noobnoobi
سلام
از بچه هایی که مدیکال رفتن یه سوال داشتم. آیا تست سل برای بزرگسالان هم هست یا فقط برای اطفاله؟
چون توی سفرنامه یکی از دوستان خوندم دوشنبه ها بیمارستان تست سل نمیگیره و با توجه یه اینکه من دوشنبه دیگه ساعت 2 میرسم یروان و 3/5 هم مدیکال دارم باید عقب بندازم یا نه. البته این خانم دکتر کریستین رو بیچاره کردم انقد ایمیل زدم بهش. حالا هم منتظرم ببینم اون چی میگه!
انصراف داده !!!
(2014-02-10 ساعت 11:46)twins نوشته:  سلام
از بچه هایی که مدیکال رفتن یه سوال داشتم. آیا تست سل برای بزرگسالان هم هست یا فقط برای اطفاله؟
چون توی سفرنامه یکی از دوستان خوندم دوشنبه ها بیمارستان تست سل نمیگیره و با توجه یه اینکه من دوشنبه دیگه ساعت 2 میرسم یروان و 3/5 هم مدیکال دارم باید عقب بندازم یا نه. البته این خانم دکتر کریستین رو بیچاره کردم انقد ایمیل زدم بهش. حالا هم منتظرم ببینم اون چی میگه!

دوست عزیز فقط برای بچه هاست تست سل
Smile من مییییرممممممممم

کیس نامبر**2014AS000035
-تعداد افراد کیس 3 نفر-- ارسال فرم ایمیل - سفارت ایروان -ویزا یک ضرب Big Grin- مقصد : El Dorado Hills, California
تشکر کنندگان: reza_top60 ، baba manam sanaz ، rezahoorjandi ، noobnoobi
درود بر همه دوستان
یه سوال از دوستانی که بابچه رفتن مدیکال : مخاستم ببینم مدیکال برای بچه حدود سه ساله چطوریه؟ ازمایش خون هم ازش میگیرن ؟

( توی قسمت واکسیناسیون مطرح کردم متاسفانه کسی جواب نداد )
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
(2014-02-10 ساعت 02:14)asalasali نوشته:  

یه گزینه به نام book برای رزرو کردن داشت الان برداشتن به احتمال زیاد همه واحداش پر شده باشه شما یه تماس باهاشون بگیر ببین چی میگن.
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
(2014-02-10 ساعت 16:46)kage.omid نوشته:  
(2014-02-10 ساعت 02:14)asalasali نوشته:  

یه گزینه به نام book برای رزرو کردن داشت الان برداشتن به احتمال زیاد همه واحداش پر شده باشه شما یه تماس باهاشون بگیر ببین چی میگن.
وا مگه میشه این همه خونه پر شده باشه Sad
Smile من مییییرممممممممم

کیس نامبر**2014AS000035
دوستان سوالی ک میخوام بپرسم شاید یکم مسخره باشه ولی میپرسم Cool
کیس ما سه نفرست حالا سوالم اینه ک وقتی میریم داخل سفارت و میخوایم مدارکو تحویل بدیم باید سه تایی با هم بریم یا باید تک تک بریم؟ پیش آفیسر چطور؟
تشکر کنندگان: alitab ، noobnoobi
(2014-02-10 ساعت 18:48)mahssa نوشته:  دوستان سوالی ک میخوام بپرسم شاید یکم مسخره باشه ولی میپرسم Cool
کیس ما سه نفرست حالا سوالم اینه ک وقتی میریم داخل سفارت و میخوایم مدارکو تحویل بدیم باید سه تایی با هم بریم یا باید تک تک بریم؟ پیش آفیسر چطور؟

عزیزم ما هم 3 نفریم فکر میکنم اول خودمونو بچمون بریم بعد شوهرمون Big Grin
Smile من مییییرممممممممم

کیس نامبر**2014AS000035
تشکر کنندگان: mahssa ، noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان