موضوعها: 0
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
من سند با ترجمه برده بودم ولی به من گفت لازم نیست فقط تمکن
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5mar
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من باید 7 فروردین ایروان باشم
چون 8 فروردین مدیکالم هستش
دوستان حداقل فکر می کنم 6 یا 7 روز زمان ببره . درسته ؟(طبق فرمایش دوستان)
و اینکه هتل رو پیشنهاد میدید یا آپارتمانو ؟(با توجه به اینکه عید هزینه ها تغییر می کنه )
ممنون
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من 7 آپریل از دکتر کریستین وقت گرفتم
با توجه به اینکه دقیقا بعد از تعطیلات نوروزه اتوبوس خوبه یا هواپیما بگیرم؟
كيس نامبر: ***2014AS5/ كنسولگري: آنكارا ----» ایروان/ رؤيت قبولي: 10 july/ ارسال فرم ها(ايميل): 21 july/ دريافت ايميل تأييديه: 24 July/ کارنت: February/ نامه دوم: 12 Februray/ مصاحبه: April 2w/ برگه آبی/ آپديت: روز مصاحبه و روز بعد/ آپدیت با ایمیل 11 اگوست/بدون ایمیل 19 آگوست/ بدون ایمیل 2 سپتامبر
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-22 ساعت 15:34)nasim نوشته: (2014-02-22 ساعت 10:39)sorooosh نوشته: دوستان من 7 آپریل از دکتر کریستین وقت گرفتم
با توجه به اینکه دقیقا بعد از تعطیلات نوروزه اتوبوس خوبه یا هواپیما بگیرم؟
دوست عزیز شما مصاحبتون دقیقا کی هست که 7 آپریل وقت داد؟ مال ما 8 آپریل مصاحبه و 7 آپریل وقت مدیکاله .
والا درباره خوبی اتوبوس یا هواپیما اگه از نظر مالی مشکلی نداری خوب با هواپیما بری معلومه که خیلی بهتره ! این دیگه سوال پرسیدن نداره از الان هر دوشو می توونی رزرو کنی
مصاحبم 9 آپریل
برا این پرسیدم که انگار پرواز هر روز نداره و مجبورم شنبه برم و تا 2شنبه منتظر مدیکال باشم
علاوه بر اون خواستم بدونم تعطیلات نوروز تاثیری تو قیمت هواپیما داره یا نه؟
برگشت رو هم که نمیدونم کی بگیرم!
کلا نمیدونم چیکار کنم
كيس نامبر: ***2014AS5/ كنسولگري: آنكارا ----» ایروان/ رؤيت قبولي: 10 july/ ارسال فرم ها(ايميل): 21 july/ دريافت ايميل تأييديه: 24 July/ کارنت: February/ نامه دوم: 12 Februray/ مصاحبه: April 2w/ برگه آبی/ آپديت: روز مصاحبه و روز بعد/ آپدیت با ایمیل 11 اگوست/بدون ایمیل 19 آگوست/ بدون ایمیل 2 سپتامبر
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
لطفا یکی از دوستان که تونسته از سایت booking.com هتل رزرو کنه به ما هم یاد بده آخه اونهائی را هم که زده کنسلی رایگان و پرداخت کل مبلغ در هتل ، زمان رزرو کردن میگه جهت گارانتی رزرو ( بدون پرداشت پول) باید شماره کردیت کارت را وارد کنید ، ما که کردیت کارت بین المللی نداریم پس باید چه کار کرد؟
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
آيا دوستي فايل pdf فرم ويزاي ارمنستان رو داره به اشتراك بگذاره ؟ اون لينكي كه بود نتونستم دانلود كنم error ميداد.
ممنون