کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-02-21 ساعت 12:21)kamranh نوشته:  
(2014-02-11 ساعت 18:10)mohsenmb نوشته:  
(2014-02-11 ساعت 18:00)Hadi2014 نوشته:  دوستان سلام
پريزهاى برق تو ارمنستان چه جورين به دوشاخه هاى ما ميخورن؟ ممنون
هادی جان تشریف ببرید الکتریکی و یه تبدیل دوشاخه پریز تهیه کنید خیلی کوچیکه و هرجا با هر پریزی دیگه مشکل ندارید یعنی یه سمتش سوکته(ورودی دستگاهتون) و پشتش انواع دوشاخه را داره و قیمتش هم زیر 10000 تومنهWink
سلام
می خواستم ببینم ریش تراش برقی من اونجا کار می کنه یا نه ؟

دوست عزیز شما میتوانید به راحتی از وسایل الکتریکی خود در ارمنستان استفاده کنید چون سیستم برق کشور ارمنستان 220 ولت 50 هرتز است درست همانند ایران و جالبه که بدونید ايران در ازای صادرات يك متر مكعب گاز به ارمنستان 3 كيلووات ساعت برق از آن کشور وارد میکند یعنی همین الان که شما پای کامپیوترتان هستید شاید دارید از برق ارمنستان استفاده میکنید !!! ؟ و در مورد پریز هم سیستم الکتریکی ارمنستان هم بر پایه استاندارد اوروپایی هستش و پریزها شون تایپ E , F , C هست یعنی مثل کشور خودمون البته تو اکثر هتلها از پریزهای نوع مولتی استفاده شده که تقریباً همه نوع اتصالی رو پوشش میده .
تشکر کنندگان: H Pier ، Hadi2014 ، reza_top60 ، mohsenmb ، Shahabpk ، noobnoobi
(2014-02-21 ساعت 06:01)احمد حبیبی نوشته:  1.سلام دوستان من تازه از ارمنستان برگشتم و دقیقا بیست روز ارمنستان بودم, بیچاره شدم خلاصه, اما در نهایت ویزا رو گرفتم و از این بابت سفر خوبی بود , با اطلاعاتی که از باقی ی سفارت ها گرفتم و شنیدم ,باید بگم ارمنستان بهترین گزینست , حتما سفر نامه ها واطلاعات زیادی در مورد ارمنستان موجودِ اما اونچه برای من اتفاق افتاد کمی متفاوت بود و از این جهت که من و همسرم نامزد بودیم که بعد از لاتاری ازدواج کردیم مشکلی که شرایط ما رو متفاوت کرد این بود که همسر من در گذشته سرطان داشتن که 2 سال قبل درمان شدن اما اثبات سلامت ایشون سخت بود که در نهایت با پافشاری ی من و بردن مستندات و اسناد مالی ی قوی تر بعد از 20 روز ماندن در ارمنستان آفیسر ویزا رو زد و ما هم روش رو بوسیدیم و برگشتیم. میخوام بگم دوستانی اگر در گذشته بیماری ی جدی داشتن حتما اسناد پزشکی ی محکم و نامه پزشک معالج رو با خودشون ببرن که دردسر نشه.
2.بحث در مورد خانه و یا هتل گرفتن زیاد پیش میاد به نظر من که هر دو رو امتحان کردم باید بگم خونه راحت تر و به صرفه ترِ اما هتل از نظر بهداشت قابل اغتماد ترِ , ما خودمون دادیم رو تختی و این جور چیزها که تو خونه بود شستن معمولا صاحب خونه ها خیلی اهمیت نمیدن. اینم پیامِ بهداشتی Smile
3.در طول سفر اگر به پول بیشتر نیاز داشتید منتظر فرستادن از ایران نباشید, کنار میدان هراپاراک( که میدان اصلی ی ایروانِ) ابتدای خیابان تیگران متس یه صرافی هست به اسمِ ایرانیان که میتونید اونجا کارتِ عابر بانک های ایران رو بکشید و دلار یا درام دریافت کنید و یا بگید در ایران به کارتشون پول واریز کنن و شما در جا معادلش رو دریافت کنید از نظر من منصفن,خیلی بهتر از ایران فیمت داد . شمارش 096550541 , 094550420 . اینم پیام اقتصادی.
4. قیدِ فست فود رو بزنید چون واقعا افتضاه بود ولی یه فست فود زنجیره ای و خوب یونانی اونجا شعبه هایی داره به اسمMr.gyros که به نظر من همۀ غذاها و پیش و پس و سلاد و نوشیدنی و اخلاقش همش خوب بود ولی 8 بهش میدم چون دیر در رو وا کرد Smile)) نه خوب بود خدائیش , و اگر هوس غذای ایرانی کردید آریا بهترین گزینست , قیمت و کیفیتش هم به نسبت خوبِ پرسنل باحالی داره که اگر کمکی بخواید دریغ نمیکنن. آدرسش هم خیابان ایساهاکیان قبل از باغرامیان روبروی کارواش. از پارکِ اپرا 5 دقیقه پیاده راهِ.
5.با آقایی ارمنی آشنا شدم به اسم بارو که آدم با حالی بود و به فارسی هم کاملا مسلطِ برای خونه و هتل و گردش و خلاصه هر کار دیگه همراه شما هست اصلا کارش همینه , منصفه و یه جاهایی خیلی کمک میکنه میتونید قبل یا بعد از رفتن به ایروان بهش زنگ بزنید. 094594424.
6. جلو آفیسر نقش بازی نکنید و فقط خیلی ساده و راحت خودتون باشید مثل یه گپ دوستانه, اونا خیلی خوب تشخیص میدن بازیگری رو , در کل نیازی هم نیست.
7. برای همه دوستان عزیز مهاجر سرا آرزوی موفقیت دارم.

با سلام و عرض تبريک فراوان
مي خواستم بپرسم مشکل در تمکن مالي چي بود؟ مگه واسه 2 نفر 60 ميليون تومن نبرده بوديد. و اينکه سند رو قبل از ترجمه ارزش گذاري هم کرده بوديد. ممنون
تشکر کنندگان: noobnoobi
من سند با ترجمه برده بودم ولی به من گفت لازم نیست فقط تمکن
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

دوستان من باید 7 فروردین ایروان باشم
چون 8 فروردین مدیکالم هستش

دوستان حداقل فکر می کنم 6 یا 7 روز زمان ببره . درسته ؟(طبق فرمایش دوستان)
و اینکه هتل رو پیشنهاد میدید یا آپارتمانو ؟(با توجه به اینکه عید هزینه ها تغییر می کنه )

ممنون

دوستان من 7 آپریل از دکتر کریستین وقت گرفتم
با توجه به اینکه دقیقا بعد از تعطیلات نوروزه اتوبوس خوبه یا هواپیما بگیرم؟
كيس نامبر: ***2014AS5/ كنسولگري: آنكارا ----» ایروان/ رؤيت قبولي: 10 july/ ارسال فرم ها(ايميل): 21 july/ دريافت ايميل تأييديه: 24 July/ کارنت: February/ نامه دوم: 12 Februray/ مصاحبه: April 2w/ برگه آبی/ آپديت: روز مصاحبه و روز بعد/ آپدیت با ایمیل 11 اگوست/بدون ایمیل 19 آگوست/ بدون ایمیل 2 سپتامبر
(2014-02-22 ساعت 10:39)sorooosh نوشته:  دوستان من 7 آپریل از دکتر کریستین وقت گرفتم

دوست عزیز شما مصاحبتون دقیقا کی هست که 7 آپریل وقت داد؟ مال ما 8 آپریل مصاحبه و 7 آپریل وقت مدیکاله .

والا درباره خوبی اتوبوس یا هواپیما اگه از نظر مالی مشکلی نداری خوب با هواپیما بری معلومه که خیلی بهتره ! این دیگه سوال پرسیدن نداره Big Grin از الان هر دوشو می توونی رزرو کنی
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
(2014-02-22 ساعت 02:02)rainbow21 نوشته:  دوستان من باید 7 فروردین ایروان باشم
چون 8 فروردین مدیکالم هستش

دوستان حداقل فکر می کنم 6 یا 7 روز زمان ببره . درسته ؟(طبق فرمایش دوستان)
و اینکه هتل رو پیشنهاد میدید یا آپارتمانو ؟(با توجه به اینکه عید هزینه ها تغییر می کنه )

ممنون

اصولا هتل ها گرونتر از آپارتمان ها هستند من خودم اگه از لحاظ هزینه مشکلی نداشته باشم هتل و ترجیح می دم .
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
(2014-02-22 ساعت 15:34)nasim نوشته:  
(2014-02-22 ساعت 10:39)sorooosh نوشته:  دوستان من 7 آپریل از دکتر کریستین وقت گرفتم

دوست عزیز شما مصاحبتون دقیقا کی هست که 7 آپریل وقت داد؟ مال ما 8 آپریل مصاحبه و 7 آپریل وقت مدیکاله .

والا درباره خوبی اتوبوس یا هواپیما اگه از نظر مالی مشکلی نداری خوب با هواپیما بری معلومه که خیلی بهتره ! این دیگه سوال پرسیدن نداره Big Grin از الان هر دوشو می توونی رزرو کنی
مصاحبم 9 آپریل
برا این پرسیدم که انگار پرواز هر روز نداره و مجبورم شنبه برم و تا 2شنبه منتظر مدیکال باشم
علاوه بر اون خواستم بدونم تعطیلات نوروز تاثیری تو قیمت هواپیما داره یا نه؟
برگشت رو هم که نمیدونم کی بگیرم!
کلا نمیدونم چیکار کنم Big Grin
كيس نامبر: ***2014AS5/ كنسولگري: آنكارا ----» ایروان/ رؤيت قبولي: 10 july/ ارسال فرم ها(ايميل): 21 july/ دريافت ايميل تأييديه: 24 July/ کارنت: February/ نامه دوم: 12 Februray/ مصاحبه: April 2w/ برگه آبی/ آپديت: روز مصاحبه و روز بعد/ آپدیت با ایمیل 11 اگوست/بدون ایمیل 19 آگوست/ بدون ایمیل 2 سپتامبر
تشکر کنندگان: nasim ، noobnoobi
لطفا یکی از دوستان که تونسته از سایت booking.com هتل رزرو کنه به ما هم یاد بده آخه اونهائی را هم که زده کنسلی رایگان و پرداخت کل مبلغ در هتل ، زمان رزرو کردن میگه جهت گارانتی رزرو ( بدون پرداشت پول) باید شماره کردیت کارت را وارد کنید ، ما که کردیت کارت بین المللی نداریم پس باید چه کار کرد؟
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
دوستان سایت http://apartrent.am قیمتاش مناسب تره ولی یک مشکلی که داره اینه که آپارتمان رو روی نقشه مشخص نمی کنه ! درست می گم دوستان ؟

و سایت http://www.yerevanapartment.net هم گزینه ای برای booking نداره که !

(2014-02-22 ساعت 18:47)rainbow21 نوشته:  دوستان سایت http://apartrent.am قیمتاش مناسب تره ولی یک مشکلی که داره اینه که آپارتمان رو روی نقشه مشخص نمی کنه ! درست می گم دوستان ؟

و سایت http://www.yerevanapartment.net هم گزینه ای برای booking نداره که !
سایت دومی که گفتید، برای خیلی وقت پیشه..من خودم 2 مورد از آپارتمان هاشو انتخاب کردم و به شماره هاشون زنگ زدم، یکیشون فروخته بود و یکی هم اجاره سالیانه میداد!
برای سایت apartrent هم، اگر آدرس رو توی گوگل مپ سرچ کنید، راحت پیدا میشه
Case Number : 2014AS000022XX
تاریخ رویت قبولی : 7may2013
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21may2013
کارنت : 10sep2013
مصاحبه : هفته دوم نوامبر - ایروان
ویزا : یک ضرب Rolleyes

Hold fast to dreams
(2014-02-22 ساعت 17:33)عراقی نوشته:  لطفا یکی از دوستان که تونسته از سایت booking.com هتل رزرو کنه به ما هم یاد بده آخه اونهائی را هم که زده کنسلی رایگان و پرداخت کل مبلغ در هتل ، زمان رزرو کردن میگه جهت گارانتی رزرو ( بدون پرداشت پول) باید شماره کردیت کارت را وارد کنید ، ما که کردیت کارت بین المللی نداریم پس باید چه کار کرد؟

می تونید از طریق شرکت های مسافرتی هتل رزرو کنید. اما مطمئناً از قیمت هتل گرونتر میشه. من از طریق یکی از آشنایان که کردیت داشت رزرو کردم.
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
(2014-02-22 ساعت 17:33)عراقی نوشته:  لطفا یکی از دوستان که تونسته از سایت booking.com هتل رزرو کنه به ما هم یاد بده آخه اونهائی را هم که زده کنسلی رایگان و پرداخت کل مبلغ در هتل ، زمان رزرو کردن میگه جهت گارانتی رزرو ( بدون پرداشت پول) باید شماره کردیت کارت را وارد کنید ، ما که کردیت کارت بین المللی نداریم پس باید چه کار کرد؟
از این سایت هم می تونی استفاده کنی
http://www.tehranpayment.com/

سلام دوستان
آيا دوستي فايل pdf فرم ويزاي ارمنستان رو داره به اشتراك بگذاره ؟ اون لينكي كه بود نتونستم دانلود كنم error ميداد.
ممنون
(2014-02-23 ساعت 15:16)amor92 نوشته:  سلام دوستان
آيا دوستي فايل pdf فرم ويزاي ارمنستان رو داره به اشتراك بگذاره ؟ اون لينكي كه بود نتونستم دانلود كنم error ميداد.
ممنون

سلام دوست عزیز، فرم ویزای ارمنستان
پ.ن: دوستان این فرم رو در پست اول هم میذارم، امیدوارم دیگه دوستان مشکلی در این زمینه نداشته باشند....
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، ojee ، Shahabpk ، pari pariaaa ، noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان