کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام
دوستانی که الان ایروان هستین آیا هتل ها و یا هاستل ها از شما پاسپتون می گیرن و نگه می دارن اگه این جوری باشه برای مصاحبه و مدیکال چی کار می کنید و صبحانه هتل ها چی هستش لطفا اینو حتما بگید ممنون و هتل و یا هاستلی که گرفتین هم اطلاع بدین ممنون ...
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: ojee ، H Pier ، pari pariaaa ، noobnoobi
(2014-02-25 ساعت 14:59)kamranh نوشته:  سلام
دوستانی که الان ایروان هستین آیا هتل ها و یا هاستل ها از شما پاسپتون می گیرن و نگه می دارن اگه این جوری باشه برای مصاحبه و مدیکال چی کار می کنید و صبحانه هتل ها چی هستش لطفا اینو حتما بگید ممنون و هتل و یا هاستلی که گرفتین هم اطلاع بدین ممنون ...
سلام دوست عزیز
من هتل نبودم اما تا اونجایی ام که خبر دارم کپی ازپاستون میگیرن و روز اخر هم همون کپی رو تحویل میدن .من اپارتمان گرفتم و فقط گپی از پاس دادم
CN : 2014AS29xx
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 30 Jan
دریافت ویزا: 31 Jan

[font=Arial]صدای خنده ی خدا را میشنوی ؟؟؟
به انچه محال می پنداری میخندد...
پس آرزو کن ...
[/font]

تشکر کنندگان: shadi79 ، hamid_fs3 ، H Pier ، aghaghia ، Shahabpk ، pari pariaaa ، noobnoobi
(2014-02-25 ساعت 14:59)kamranh نوشته:  سلام

تمام هتل ها و محل های اجاره ای میدونن که شما برای مصاحبه نیاز به پاسپورت دارین. به هیچ وجه پاسپورت رو از خودتون دور نکنید و برای کاراتون از کپی پاسپورت استفاده کنید. حداقل 6 تا کپی از پاسپورت داشته باشید و برای محل اسکان و خرید سیم کارت کپی پاسپورت میخوان ازتون همچنین. مراحل مصاحبه و مدیکال. و البته همراه داشتن کپی هراهتون در سطح شهر خوبه. چون به نوعی شما رو با پاسپورت میشناسن. اگر پاسپورت خدامکرده گم بشه واویلاس.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: نام کاربری somi ، ffrfar ، aghaghia ، reza_top60 ، Shahabpk ، ojee ، pari pariaaa ، noobnoobi
(2014-02-25 ساعت 00:06)H Pier نوشته:  سلام من امروز مدیکال رو با یکی از دوستان مهاجرسرایی با هم انجام دادیم. والبته یکی دیگه از دوستان بزرگوار رو به همراه خانواده دیدیم. کلا ایروان جای آرومیه. و از اینکه ایروان رو انتخاب کردم بسیار خرسندم. بعضی وقتها اصلا مصاحبه رو از یاد میبرم به خاطر زندگی اروم اینجا.
مراحل مدیکال به شدت ساده است. فقط کافی است سر ساعت بیمارستان باشید باقی مراحل مثل تفریح میمونه.
اگر از دوستان مهاجرسرایی اینجا هست در خدمت هستم.
برای مصاحبه پیش رو ما رو از دعاتون بی بهره نزارید. بدرود.
ما خیلی منتظر خبرهای خوب شما هستیم، خیلیا براتون دعا کردن مطمن باشین Smile
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: ffrfar ، احمد حبیبی ، ojee ، H Pier ، hamid_fs3 ، noobnoobi
کسی هست که حوالی 14 آوریل وقت سفارت داشته باشه؟
تشکر کنندگان: noobnoobi
سلام من الان ارمنستانم، امروز مصاحبه داشتم بهم برگه آبی دادن گفتن که ضمانت مالی i864 اصلشو بیار کاربم ممکنه 3-4 ماه طول بکشه، میخواستم بدونم من اگر تو 2-3 روز آینده ببرم براشون کارم درست میشه که بهم ویزا بدن یا نه باید برگردم و بهم خبر بدن؟ میشه راهنماییم کنید، من زیاد تو جزئیات نیستم، ممنون میشم...
تشکر کنندگان: ojee ، shadi79 ، noobnoobi
(2014-02-25 ساعت 22:25)nima bozorgpour نوشته:  سلام من الان ارمنستانم، امروز مصاحبه داشتم بهم برگه آبی دادن گفتن که ضمانت مالی i864 اصلشو بیار کاربم ممکنه 3-4 ماه طول بکشه، میخواستم بدونم من اگر تو 2-3 روز آینده ببرم براشون کارم درست میشه که بهم ویزا بدن یا نه باید برگردم و بهم خبر بدن؟ میشه راهنماییم کنید، من زیاد تو جزئیات نیستم، ممنون میشم...
دوست عزیز او اول اشتباه کردی اسپانسر معرفی کردی یه نامه تمکن مالی از بانک گرفته الان خیالت راحت بود.در ضمن باید ببینی برگه آبی برای کلیرنس هست یا نفقص مدرک.اگه آفیسر بهت گفته ویزات اوکی هست و اصل نامه اسپانسر رو بیار هر وقت ببری ویزات رو میدن.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: alitab ، aghaghia ، ojee ، pari pariaaa ، noobnoobi
(2014-02-25 ساعت 22:25)nima bozorgpour نوشته:  سلام من الان ارمنستانم، امروز مصاحبه داشتم بهم برگه آبی دادن گفتن که ضمانت مالی i864 اصلشو بیار کاربم ممکنه 3-4 ماه طول بکشه، میخواستم بدونم من اگر تو 2-3 روز آینده ببرم براشون کارم درست میشه که بهم ویزا بدن یا نه باید برگردم و بهم خبر بدن؟ میشه راهنماییم کنید، من زیاد تو جزئیات نیستم، ممنون میشم...

این که درجا ویزارو بهتون میدن یا نه بستگی به وضعیت کلیرنس Administrative processing داره ولی تا مدارک اسپانسر را نداشته باشند پرونده اصلا به جریان نمی افته. همونجا بمون و بگو مدارک را با dhl express برات بفرستند. 3-4 روز طول میکشه ولی ارزشش را داره . ببر سفارت پرونده را تکمیل کن تا تکلیف ویزات یا کلیرنست روشن بشه. اگه از ایران میتونند نامه تمکن از بانک برات بفرستند هم کارت راه میافته.
برای ساپورت علاوه بر اصل فرم i864 اصل فرم مالیاتی و کپی پاسپورت اسپانسر هم لازمه . احتمالا تو همون برگه آبی برات علامت زده اند.
بجامانده از لاتاری 2011
PD : April2, 2012 --F2A--  Visa Issued: September 9, 2014  خانوادگی
ورود به آمریکا 7 نوامبر 2014
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید!
[/url]سیتیزن از 2020[url=http://www.mohajersara.com/post-549951.html#pid549951]
تشکر کنندگان: aghaghia ، ojee ، alitab ، pari pariaaa ، shadi79 ، kage.omid ، noobnoobi
(2014-02-25 ساعت 23:11)reza_top60 نوشته:  
دوست عزیز او اول اشتباه کردی اسپانسر معرفی کردی یه نامه تمکن مالی از بانک گرفته الان خیالت راحت بود.در ضمن باید ببینی برگه آبی برای کلیرنس هست یا نفقص مدرک.اگه آفیسر بهت گفته ویزات اوکی هست و اصل نامه اسپانسر رو بیار هر وقت ببری ویزات رو میدن.
در برگه آبی فقط ۲ جا ضربدر خورده administrative processing و affidavit of support i864، ولی‌ خودش گفت پروندت ناقصه گفتم می‌تونم مستقیم براتون پست کنم گفت مشکلی نیست،حالا برام پست کردن،خودم میبرم تحویل میدم امروز ازشون می‌پرسم یعنی‌ تلفنی که میتونم ویزا بگیرم اگه باشم یا نه،یا اگه میدونید راهش چی‌ بهم بگید ممنون میشم پدرم باهم هست طاقت موندن اینجام نداره، مرسی، از کجا باید بفهمم که برگ آبی برای کلیرنس هست یا ناقص مدرک،؟ بازم ممنون
(2014-02-25 ساعت 23:31)Shahabpk نوشته:  

این که درجا ویزارو بهتون میدن یا نه بستگی به وضعیت کلیرنس Administrative processing داره ولی تا مدارک اسپانسر را نداشته باشند پرونده اصلا به جریان نمی افته. همونجا بمون و بگو مدارک را با dhl express برات بفرستند. 3-4 روز طول میکشه ولی ارزشش را داره . ببر سفارت پرونده را تکمیل کن تا تکلیف ویزات یا کلیرنست روشن بشه. اگه از ایران میتونند نامه تمکن از بانک برات بفرستند هم کارت راه میافته.
برای ساپورت علاوه بر اصل فرم i864 اصل فرم مالیاتی و کپی پاسپورت اسپانسر هم لازمه . احتمالا تو همون برگه آبی برات علامت زده اند.
می‌خوام بدونم اگه مدارکو بردم تحویل دادم بمونم تا ویزا بدن یا اینکه باید خبر کنن، من برم ایران یا بمونم ۱ هفته دیگه
(2014-02-24 ساعت 23:00)mohsenmb نوشته:  
(2014-02-24 ساعت 21:05)sorooosh نوشته:  دوستان پرواز رفت و برگشت ارمنستان چه روزایی تو هفته داره؟

شنبه - 2شنبه - 5 شنبه

برگشت از ارمنستان چی؟ چه ساعتی از ایران پرواز دارن؟
من 2شنبه ساعت 1ظهر وقت مدیکال گرفتم همون 2شنبه بلیط بگیرم؟
كيس نامبر: ***2014AS5/ كنسولگري: آنكارا ----» ایروان/ رؤيت قبولي: 10 july/ ارسال فرم ها(ايميل): 21 july/ دريافت ايميل تأييديه: 24 July/ کارنت: February/ نامه دوم: 12 Februray/ مصاحبه: April 2w/ برگه آبی/ آپديت: روز مصاحبه و روز بعد/ آپدیت با ایمیل 11 اگوست/بدون ایمیل 19 آگوست/ بدون ایمیل 2 سپتامبر
(2014-02-26 ساعت 11:21)sorooosh نوشته:  
(2014-02-24 ساعت 23:00)mohsenmb نوشته:  
(2014-02-24 ساعت 21:05)sorooosh نوشته:  دوستان پرواز رفت و برگشت ارمنستان چه روزایی تو هفته داره؟

شنبه - 2شنبه - 5 شنبه

برگشت از ارمنستان چی؟ چه ساعتی از ایران پرواز دارن؟
من 2شنبه ساعت 1ظهر وقت مدیکال گرفتم همون 2شنبه بلیط بگیرم؟

یه زنگ به یه آژانس هواپیمایی بزنین هم ساعت دقیق پرواز ها رو بگیرین هم ببینین اگه صبح پرواز هست با پرواز صبح دوشنبه تشریف ببرین که به مدیکالتونم برسین Big Grin با یه تلفن زدن زودتر و مطمئن تر به پاسختون خواهید رسید
موفق باشید Smile
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: sorooosh ، ffrfar ، pari pariaaa ، noobnoobi
(2014-02-26 ساعت 08:32)nima bozorgpour نوشته:  
(2014-02-25 ساعت 23:31)Shahabpk نوشته:  

mikham bedonam age maadreko bordam tahvil dadam bemonam ta visa bedan ya inke bayad khabra konan, man beram iran ya be monam 1 hafte dige

دوست عزیز مدارک را ببرید تحویل بدید. تو همون سفارت بهتون میگن. اگه دوباره همون برگه آبی را بهت داد که برمیگردی ایران منتظر میشی تا کلیرنست بیاد.
(لطفا فارسی بنویسید)
بجامانده از لاتاری 2011
PD : April2, 2012 --F2A--  Visa Issued: September 9, 2014  خانوادگی
ورود به آمریکا 7 نوامبر 2014
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید!
[/url]سیتیزن از 2020[url=http://www.mohajersara.com/post-549951.html#pid549951]
تشکر کنندگان: aghaghia ، noobnoobi
(2014-02-26 ساعت 08:29)nima bozorgpour نوشته:  dar barge abi faghat 2 ja zarbdar khorde administrative processing va affidavit of support i864, vali khodesh goft barvandat naghese goftam mitonam mostaghim baraton post konam goft moshkelii nist,hala baram post karadan,khodam mibaram tahvil midam emroo azashun miporsam yani telephoni ke mitonma visa begiram age basham ya na,ya age midonid rahesh chiye behem begid mamnon misham pedaram baham hast taghat mondane injam nadare, mercii, az koja bayad befahmam kebarge abi baraye clearence hast ya naghs madrak,? bazam mamnon

دوست عزیز اول این که از این به بعد فارسی تایپ کنید وگرنه پستتون عدم تایید میشه! دوم این که وقتی شما در قسمت مراحل اداری براتون تیک خورده یعنی این که فعلا بهتون ویزا نمیدن تا کلیر بشین که همونطور که آفیسر بهتون گفته 2-3 ماهی ممکنه طول بکشه ولی نقص مدرکتون رو اگر زودتر تحویل بدین برای پیشرفت کارتون بهتر هست....
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: Shahabpk ، noobnoobi
(2014-02-26 ساعت 18:04)KIMIA2005 نوشته:  پروازهای اسمان معمولا 2 یا 3 بعد از ظهر هستش و به مدیکال نخواهید رسید شما بایستی شنبه بلیط بگیرید دوست عزیز

علی اقا مثل این که ساعت پرواز ها تغییر کرده و 9 صبح شده، دوستانی که جدیدا رفتن صبح پرواز داشتن، باید ایشون تماس بگیرن بپرسن....
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، shadi79 ، Shahabpk ، sorooosh ، noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان