2014-02-26 ساعت 20:59
(2014-02-26 ساعت 14:39)Shahabpk نوشته:مرسی از راهنمایتون ، لپ تاپ من فارسی نیست به سختی مینویسم(2014-02-26 ساعت 08:32)nima bozorgpour نوشته:(2014-02-25 ساعت 23:31)Shahabpk نوشته:mikham bedonam age maadreko bordam tahvil dadam bemonam ta visa bedan ya inke bayad khabra konan, man beram iran ya be monam 1 hafte dige(2014-02-25 ساعت 22:25)nima bozorgpour نوشته: سلام من الان ارمنستانم، امروز مصاحبه داشتم بهم برگه آبی دادن گفتن که ضمانت مالی i864 اصلشو بیار کاربم ممکنه 3-4 ماه طول بکشه، میخواستم بدونم من اگر تو 2-3 روز آینده ببرم براشون کارم درست میشه که بهم ویزا بدن یا نه باید برگردم و بهم خبر بدن؟ میشه راهنماییم کنید، من زیاد تو جزئیات نیستم، ممنون میشم...
این که درجا ویزارو بهتون میدن یا نه بستگی به وضعیت کلیرنس Administrative processing داره ولی تا مدارک اسپانسر را نداشته باشند پرونده اصلا به جریان نمی افته. همونجا بمون و بگو مدارک را با dhl express برات بفرستند. 3-4 روز طول میکشه ولی ارزشش را داره . ببر سفارت پرونده را تکمیل کن تا تکلیف ویزات یا کلیرنست روشن بشه. اگه از ایران میتونند نامه تمکن از بانک برات بفرستند هم کارت راه میافته.
برای ساپورت علاوه بر اصل فرم i864 اصل فرم مالیاتی و کپی پاسپورت اسپانسر هم لازمه . احتمالا تو همون برگه آبی برات علامت زده اند.
دوست عزیز مدارک را ببرید تحویل بدید. تو همون سفارت بهتون میگن. اگه دوباره همون برگه آبی را بهت داد که برمیگردی ایران منتظر میشی تا کلیرنست بیاد.
(لطفا فارسی بنویسید)