کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-02-26 ساعت 14:39)Shahabpk نوشته:  
(2014-02-26 ساعت 08:32)nima bozorgpour نوشته:  
(2014-02-25 ساعت 23:31)Shahabpk نوشته:  
(2014-02-25 ساعت 22:25)nima bozorgpour نوشته:  سلام من الان ارمنستانم، امروز مصاحبه داشتم بهم برگه آبی دادن گفتن که ضمانت مالی i864 اصلشو بیار کاربم ممکنه 3-4 ماه طول بکشه، میخواستم بدونم من اگر تو 2-3 روز آینده ببرم براشون کارم درست میشه که بهم ویزا بدن یا نه باید برگردم و بهم خبر بدن؟ میشه راهنماییم کنید، من زیاد تو جزئیات نیستم، ممنون میشم...

این که درجا ویزارو بهتون میدن یا نه بستگی به وضعیت کلیرنس Administrative processing داره ولی تا مدارک اسپانسر را نداشته باشند پرونده اصلا به جریان نمی افته. همونجا بمون و بگو مدارک را با dhl express برات بفرستند. 3-4 روز طول میکشه ولی ارزشش را داره . ببر سفارت پرونده را تکمیل کن تا تکلیف ویزات یا کلیرنست روشن بشه. اگه از ایران میتونند نامه تمکن از بانک برات بفرستند هم کارت راه میافته.
برای ساپورت علاوه بر اصل فرم i864 اصل فرم مالیاتی و کپی پاسپورت اسپانسر هم لازمه . احتمالا تو همون برگه آبی برات علامت زده اند.
mikham bedonam age maadreko bordam tahvil dadam bemonam ta visa bedan ya inke bayad khabra konan, man beram iran ya be monam 1 hafte dige

دوست عزیز مدارک را ببرید تحویل بدید. تو همون سفارت بهتون میگن. اگه دوباره همون برگه آبی را بهت داد که برمیگردی ایران منتظر میشی تا کلیرنست بیاد.
(لطفا فارسی بنویسید)
مرسی از راهنمایتون ، لپ تاپ من فارسی نیست به سختی مینویسم
تشکر کنندگان: noobnoobi
(2014-02-26 ساعت 20:52)aghaghia نوشته:  علی اقا مثل این که ساعت پرواز ها تغییر کرده و 9 صبح شده، دوستانی که جدیدا رفتن صبح پرواز داشتن، باید ایشون تماس بگیرن بپرسن....

اقاقیای عزیز ممنون از اطلاع رسانی شما جدیدا ساعت پروازشون از بعد از ظهر به صبح تغییر کرده بنابراین بهتره این دوستمون تماس بگیرند که از این بابت مطمئن شوند..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: alitab ، aghaghia ، Shahabpk ، sorooosh ، noobnoobi
(2014-02-26 ساعت 20:46)aghaghia نوشته:  
(2014-02-26 ساعت 08:29)nima bozorgpour نوشته:  dar barge abi faghat 2 ja zarbdar khorde administrative processing va affidavit of support i864, vali khodesh goft barvandat naghese goftam mitonam mostaghim baraton post konam goft moshkelii nist,hala baram post karadan,khodam mibaram tahvil midam emroo azashun miporsam yani telephoni ke mitonma visa begiram age basham ya na,ya age midonid rahesh chiye behem begid mamnon misham pedaram baham hast taghat mondane injam nadare, mercii, az koja bayad befahmam kebarge abi baraye clearence hast ya naghs madrak,? bazam mamnon

دوست عزیز اول این که از این به بعد فارسی تایپ کنید وگرنه پستتون عدم تایید میشه! دوم این که وقتی شما در قسمت مراحل اداری براتون تیک خورده یعنی این که فعلا بهتون ویزا نمیدن تا کلیر بشین که همونطور که آفیسر بهتون گفته 2-3 ماهی ممکنه طول بکشه ولی نقص مدرکتون رو اگر زودتر تحویل بدین برای پیشرفت کارتون بهتر هست....
شرمنده لپ تاپ من فارسی نداره، همین کار رو می کنم،میرم سفارت ببینم اونجا چی می گن،خبر می دم بهتون ، بازم مرسی،
تشکر کنندگان: alitab ، aghaghia ، Shahabpk ، noobnoobi
(2014-02-26 ساعت 20:52)aghaghia نوشته:  
(2014-02-26 ساعت 18:04)KIMIA2005 نوشته:  پروازهای اسمان معمولا 2 یا 3 بعد از ظهر هستش و به مدیکال نخواهید رسید شما بایستی شنبه بلیط بگیرید دوست عزیز

علی اقا مثل این که ساعت پرواز ها تغییر کرده و 9 صبح شده، دوستانی که جدیدا رفتن صبح پرواز داشتن، باید ایشون تماس بگیرن بپرسن....

من اواخر ژانویه که رفتم ساعت پرواز10بود
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: alitab ، aghaghia ، Shahabpk ، ojee ، sorooosh ، noobnoobi
(2014-02-26 ساعت 21:12)shadi79 نوشته:  
(2014-02-26 ساعت 20:52)aghaghia نوشته:  
(2014-02-26 ساعت 18:04)KIMIA2005 نوشته:  پروازهای اسمان معمولا 2 یا 3 بعد از ظهر هستش و به مدیکال نخواهید رسید شما بایستی شنبه بلیط بگیرید دوست عزیز

علی اقا مثل این که ساعت پرواز ها تغییر کرده و 9 صبح شده، دوستانی که جدیدا رفتن صبح پرواز داشتن، باید ایشون تماس بگیرن بپرسن....

همین الان سایت آسمان رو چک کردم، رفت 11.45 صبح، ساعت 13.50 هم میرسه.
http://iaa.ir/
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: aghaghia ، Shahabpk ، ojee ، ffrfar ، sorooosh ، noobnoobi
دوستان من در ارمنستان اقامت دارم اگه کسی واسه اجاره آپارتمان کمک خواست من در خدمتم.
تشکر کنندگان: Shahabpk ، noobnoobi
(2014-02-26 ساعت 22:42)sobi_spider نوشته:  دوستان من در ارمنستان اقامت دارم اگه کسی واسه اجاره آپارتمان کمک خواست من در خدمتم.

آپارتمان شبی چقدر است؟
با کی تماس بگیریم ؟
باید از ایران قبلا هماهنگ کرد یا موقع ورود به ایروان با شخص مورد نظر تماس گرفت؟

متشکرم
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
تشکر کنندگان: Shahabpk ، sobi_spider ، noobnoobi
سلام دوستان
در فرم ويزاي ارمنستان مدت اقامت رو چند روز بزنيم چون ممكنه مجبور شيم بيشتر بمونيم اگر انشاالله ويزا يك ضرب باشه!
ممنون از پاسختون
سلام دوستان گلم،

دوستانی که ارمنستان مصاحبه داشتن لطفا جواب بدن:

چه مقدار نیاز توی فرودگاه دلار به درامه ارمنستان تبدیل کنیم،که هزینه‌های مدیکال و چیزهای دیگه را پوشش بده؟کیس ما ۲ نفر.
Smile*let's keep on trying and hope the best will happen*Smile
(2014-02-27 ساعت 12:13)martin merad نوشته:  
(2014-02-27 ساعت 11:32)blueskysam نوشته:  سلام دوستان گلم،

چه مقدار نیاز توی فرودگاه دلار به درامه ارمنستان تبدیل کنیم،که هزینه‌های مدیکال و چیزهای دیگه را پوشش بده؟کیس ما ۲ نفر.

سلام شما برای پرداخت هزینه ویزا برای هر نفر به 3000 درام نیاز دارید..یا اگر به دلار پرداخت میکنید هر نفر نه دلار که افسر به شما میگوید چون پول خرد ندارم نفری ده دلار برمیدارم...بنابراین بهتر است هنگام وارد شدن به فرودگاه اول در صرافی پول را تبدیل کنید..هر 412 درام یک دلار میباشد در واقع صد دلار میدهید و چهل هزار و هفتصد درام میگیرید... برای کرایه تاکسی هم لازم دارید..بنابراین تبدیل صد دلار در فرودگاه ضروریست
تشکر کنندگان: blueskysam ، shadi79 ، sorooosh ، noobnoobi
(2014-02-27 ساعت 10:33)amor92 نوشته:  سلام دوستان
در فرم ويزاي ارمنستان مدت اقامت رو چند روز بزنيم چون ممكنه مجبور شيم بيشتر بمونيم اگر انشاالله ويزا يك ضرب باشه!
ممنون از پاسختون

سلام ..خود پلیس فرودگاه در واقع افسری که ویزا براتون صادر میکنه سینگل اینتریز 21 روزه را براتون انتخاب میکنه....یعنی single
نه multiple
اگه ویزاتون یک ضرب هم باشه نهایت بعد از سه روز کاری بهتون تحویل میدن
تشکر کنندگان: amor92 ، sorooosh ، nasim ، Shahabpk ، noobnoobi
(2014-02-27 ساعت 12:19)martin merad نوشته:  
(2014-02-27 ساعت 12:13)martin merad نوشته:  
(2014-02-27 ساعت 11:32)blueskysam نوشته:  سلام دوستان گلم،

سلام شما برای پرداخت هزینه ویزا برای هر نفر به 3000 درام نیاز دارید..یا اگر به دلار پرداخت میکنید هر نفر نه دلار که افسر به شما میگوید چون پول خرد ندارم نفری ده دلار برمیدارم...بنابراین بهتر است هنگام وارد شدن به فرودگاه اول در صرافی پول را تبدیل کنید..هر 412 درام یک دلار میباشد در واقع صد دلار میدهید و چهل هزار و هفتصد درام میگیرید... برای کرایه تاکسی هم لازم دارید..بنابراین تبدیل صد دلار در فرودگاه ضروریست

برای بقیه هزینه ها بهتره تو صرافی های داخل شهر که همه جا هستن چنج کنید که نرخشون بهتر از فرودگاه یا هتله...برای پزشکی هم چهل وپنج هزار درام نفری باید پرداخت کنید..تو شهر 412 یا 411 درام یک دلار است ولی تو فرودگاه و هتل هاا 390 یا 380 را یک دلار حساب میکنند
تشکر کنندگان: blueskysam ، sorooosh ، noobnoobi
(2014-02-26 ساعت 21:22)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-02-26 ساعت 20:52)aghaghia نوشته:  [quote='KIMIA2005' pid='466801' dateline='1393421648']

پروازهای اسمان معمولا 2 یا 3 بعد از ظهر هستش و به مدیکال نخواهید رسید شما بایستی شنبه بلیط بگیرید دوست عزیز

[/پرواز ما هم برای روز ... فوریه اول 9
صبح بود وبعد به یازده تغییر کرد...در هر صورت فرقی نمیکنه و شما باید با آسمان تشریف ببرید
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، sorooosh ، noobnoobi
(2014-02-22 ساعت 02:02)rainbow21 نوشته:  دوستان من باید 7 فروردین ایروان باشم
چون 8 فروردین مدیکالم هستش

دوستان حداقل فکر می کنم 6 یا 7 روز زمان ببره . درسته ؟(طبق فرمایش دوستان)
و اینکه هتل رو پیشنهاد میدید یا آپارتمانو ؟(با توجه به اینکه عید هزینه ها تغییر می کنه )

ممنون

سلام...از الان بلیط را تهیه کنید..اگر خانواده هستید به نظرم رفاه و امنیت هتلها بیشتر است...اگر خواستید خودتون از طریق وبسایت هتلها واسه خودتون رزو تلفنی انجام دهید ه دیگه به تور احتیاجی نباشه...چون ایروان خیلی جایی واسه گشتن نداره
(2014-02-27 ساعت 12:35)martin merad نوشته:  
(2014-02-26 ساعت 21:22)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-02-26 ساعت 20:52)aghaghia نوشته:  [quote='KIMIA2005' pid='466801' dateline='1393421648']

پروازهای اسمان معمولا 2 یا 3 بعد از ظهر هستش و به مدیکال نخواهید رسید شما بایستی شنبه بلیط بگیرید دوست عزیز

[/پرواز ما هم برای روز ... فوریه اول 9
صبح بود وبعد به یازده تغییر کرد...در هر صورت فرقی نمیکنه و شما باید با آسمان تشریف ببرید

سلام دوستان عزيز
من هفته پيش تور گرفتم با پرواز آسمان براي بعد از عيد و ساعت پرواز رفت 9 صبح
تشکر کنندگان: ffrfar ، ojee ، pari pariaaa ، sorooosh ، noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان