کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام
من از ایران 20.000 درام پرفتم یعنی 2 تا 10.000 آیا توی فرودگاه برای خرید ویزای ارمنستان بقیه پولو به من پس می ده یا خیر ؟؟
اونجا اگه بخوام درام بگیرم خرده بهم میده یعنی به اندازه 3000 درام یا نه ؟؟
یعنی یه 3000 درام بدم باید 7000 تا بقیه را پس بده ؟
بعد اینو به انگلیسی اینجوری میگن دیگه "please give me My change"
در مورد سوال دوم آیا هاستل های ارمنستان توی اتاقهاشون توالت و دستشویی دارن یا اونها هم اشتراکی هستش ؟؟
این صبحانه هتل ها و هاستل ها هم بگید ممنون می شم (از لحاظ محتویات صبحانه که مساله غیر شرعی نداشته باشه)
راهنمایی کنید ...
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: noobnoobi
[quote='kamranh' pid='467073' dateline='1393519689']
سلام
من از ایران 20.000 درام پرفتم یعنی 2 تا 10.000 آیا توی فرودگاه برای خرید ویزای ارمنستان بقیه پولو به من پس می ده یا خیر ؟؟
اونجا اگه بخوام درام بگیرم خرده بهم میده یعنی به اندازه 3000 درام یا نه ؟؟
یعنی یه 3000 درام بدم باید 7000 تا بقیه را پس بده ؟
بعد اینو به انگلیسی اینجوری میگن دیگه "please give me My change"
در مورد سوال دوم آیا هاستل های ارمنستان توی اتاقهاشون توالت و دستشویی دارن یا اونها هم اشتراکی هستش ؟؟
این صبحانه هتل ها و هاستل ها هم بگید ممنون می شم (از لحاظ محتویات صبحانه که مساله غیر شرعی ندابشته باشه)
راهنمایی کنید ...
[/quoteبقیه پول رو می دن فقط مسءله این هست که اونها پول خرد ندارند معمولا وبهت میگه بری درام رو خرد کنی بعد ویزا میزنن تو پاستون لااقل برای من اینطوری بود
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: mahdibashoma ، noobnoobi
(2014-02-26 ساعت 21:00)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-02-26 ساعت 20:52)aghaghia نوشته:  علی اقا مثل این که ساعت پرواز ها تغییر کرده و 9 صبح شده، دوستانی که جدیدا رفتن صبح پرواز داشتن، باید ایشون تماس بگیرن بپرسن....

اقاقیای عزیز ممنون از اطلاع رسانی شما جدیدا ساعت پروازشون از بعد از ظهر به صبح تغییر کرده بنابراین بهتره این دوستمون تماس بگیرند که از این بابت مطمئن شوند..

کلا با حساب تاخیرهای احتمالی همون شنبه بگیرم بهتره انگار
ممنون از راهنمایی دوستان
آژانسها هم که انگار حوصله جواب تلفن ندارن!
كيس نامبر: ***2014AS5/ كنسولگري: آنكارا ----» ایروان/ رؤيت قبولي: 10 july/ ارسال فرم ها(ايميل): 21 july/ دريافت ايميل تأييديه: 24 July/ کارنت: February/ نامه دوم: 12 Februray/ مصاحبه: April 2w/ برگه آبی/ آپديت: روز مصاحبه و روز بعد/ آپدیت با ایمیل 11 اگوست/بدون ایمیل 19 آگوست/ بدون ایمیل 2 سپتامبر
سلام. بچه هايى که اخيرا رفتن ارمنستان ساعت رسيدنشون به ايروان چند بوده؟ يعنى حدودا کى به محل اقامتشون ميرسن؟چون دکتر ساعت 4.30 به من وقت دادن. مرسى
سلام به همگي
من ٥ فوريه ويزا گرفتم
خيلي راحتتر از اونيه كه فكرشو بكنيد يه ضرب يا دوضرب هيچ نگراني نداشته باشيد
بريد سفر لذت ببريد فقط چند ساعت مديكال وقت ميگيره چند ساعت مصاحبه
بقيشو بذاريد براي گردش و خوش بگذرونيد
تشکر کنندگان: lighter ، نسرین ظ ، nasim ، hamid_fs3 ، alitab ، rainbow21 ، mohsenmb ، pari pariaaa ، ojee ، noobnoobi
فقط چند تا نكته
١- روز مصاحبه ده دقيقه زودتر بريد ما سه ربع زودتر رفتيم اونجا هيچ جاي نشستن و انتظار نداره، ما از سرما بيچاره شديم
٢- حتما كپي پاسپورت براي روزي كه ميريد ويزا بگيريد اضافه داشته باشيد
چون بدون كارت شناسايي سفارت داخل راتون نميده
٣- من از هايور اپارتمان گرفتم كه همه جوره راضي بودم حضوري هم ديدمشون و گفتم كه براتون مشتري ميفرستم
اپارتمان ٦٨ دلاري رو ٤٥ دلار دادكلي بهم تخفيف داد
تشکر کنندگان: lighter ، hamid_fs3 ، alitab ، ojee ، noobnoobi
ادرسش hyurservise.com اپارتمان executive يه خوابه گرفتم
اصلا هم نيازي به تور ليدر و اينا نيست شهر كوچيكيه و فاصله ها نزديك
مردم خوب و درستي هم داره فقط انگليسي بلد نيستن
كه با كمك اين سايت و اينترنت مشكلي براتون پيش نمياد
اميدوارم همگي موفق باشيد و ويزاهاتونو بگيريد
تشکر کنندگان: lighter ، Hadi2014 ، nasim ، hamid_fs3 ، demented ، alitab ، rainbow21 ، mohsenmb ، pari pariaaa ، ojee ، noobnoobi
(2014-02-28 ساعت 01:46)Hadi2014 نوشته:  سلام. بچه هايى که اخيرا رفتن ارمنستان ساعت رسيدنشون به ايروان چند بوده؟ يعنى حدودا کى به محل اقامتشون ميرسن؟چون دکتر ساعت 4.30 به من وقت دادن. مرسى

دوست عزیز بستگی به پروازتون داره که تاخیر داشته باشه یا نه کلاً طول پروازتون 1:15 دقیقه است. اگه درام و فرمها رو قبلاً حاضر کرده باشید دیگه توی فرودگاه مشکلی ندارید.ولی اگه از خدمات ترانسفر استفاده میکنید باید این نکته رو در نظر داشته باشید باید صبر کنید تا کلیه مسافرانی که مربوط به ترانسفر هستند کارشون تموم بشه. با تمام این تفاسیر اگه بچه زرنگی باشی و پروازت به موقع باشه میتونی به موقع برسی. اگر هم که نرسیدی فدای سرت از فرودگاه به خانم لوسی زنگ بزن و بگو دیرتر میرسی. خیلی مهربون هستند. موفق باشیدCoolBig Grin
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، نام کاربری somi ، Hadi2014 ، noobnoobi
(2014-02-26 ساعت 22:57)عراقی نوشته:  
(2014-02-26 ساعت 22:42)sobi_spider نوشته:  دوستان من در ارمنستان اقامت دارم اگه کسی واسه اجاره آپارتمان کمک خواست من در خدمتم.

آپارتمان شبی چقدر است؟
با کی تماس بگیریم ؟
باید از ایران قبلا هماهنگ کرد یا موقع ورود به ایروان با شخص مورد نظر تماس گرفت؟

متشکرم

قیمت ها مختلف هست اگه خواستید بدونید قیمت ها را پیام خصوصی بدید.
از قبل از اومدنتون باید با من هماهنگ کنین.
موفق باشید.
سلام به همه من ایروانم دو روزه اومدم اینقد چرخ زدم تو شهر که دیگه خسنه شدم :-D هرکس از دوستانن اینجاس و دوست داره شمارشو برام پیام خصوصی بذاره ببینیم همو
شماره کیس: 2014AS000009xx
رویت قبولی: 15 اکتبر 2013/ ارسال ایمیلی فرمها: 20 اکتبر 2013/ سفارت: آنکارا --> ایروان / كارنت: قبلنا / نامه دوم: 21 ژانویه 2014 / مصاحبه: هفته اول مارچ- ایروان/دریافت ویزا: یکضرب 5 مارچ / مقصد: تگزاس !
تشکر کنندگان: asalasali ، sobi_spider ، ojee ، noobnoobi
ما الان 10 روزه ارمنستانیم خسته شدم Sad به خاطر دخترم مدیکال و جمعه هفته پیش رفتیم دیروزم مصاحبه داشتیم ویزا یک ضرب گرفتیم ولی فردا پس فردا تعطیله و ما باید همچمنان منتظر باشیم Sad
Smile من مییییرممممممممم

کیس نامبر**2014AS000035
-تعداد افراد کیس 3 نفر-- ارسال فرم ایمیل - سفارت ایروان -ویزا یک ضرب Big Grin- مقصد : El Dorado Hills, California
(2014-02-28 ساعت 20:28)asalasali نوشته:  ما الان 10 روزه ارمنستانیم خسته شدم Sad به خاطر دخترم مدیکال و جمعه هفته پیش رفتیم دیروزم مصاحبه داشتیم ویزا یک ضرب گرفتیم ولی فردا پس فردا تعطیله و ما باید همچمنان منتظر باشیم Sad
انتظار ارزششو داره چون با ویزا برمی گردید
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: nasim ، pari pariaaa ، mohsenmb ، sorooosh ، ojee ، noobnoobi
(2014-02-28 ساعت 17:07)mohsenmb نوشته:  [quote='Hadi2014' pid='467147' dateline='1393535786']
سلام. بچه هايى که اخيرا رفتن ارمنستان ساعت رسيدنشون به ايروان چند بوده؟ يعنى حدودا کى به محل اقامتشون ميرسن؟چون دکتر ساعت 4.30 به من وقت دادن. مرسى

دوست عزیز بستگی به پروازتون داره که تاخیر داشته باشه یا نه کلاً طول پروازتون 1:15 دقیقه است. اگه درام و فرمها رو قبلاً حاضر کرده باشید دیگه توی فرودگاه مشکلی ندارید..

خيلى ممنون از راهنماييتون. شماره خانم لوسى رو داريد؟
دوستان دیگه واقعا اشکم دراومده SadSadSad
همونطور که قبلا که بهتون گفتم ما گفتیم بیایم صرفه جویی کنیم این دفعه که واسه مصاحبه داریم میریم ارمنستان امتحانمونم بدیم(امتحان تخصصی برای بین المللی کردن مدرکمون). حالا گرفتاری اینه که اجازه ی شرکت تو امتحان شوهرم بدلایلی عقب افتاده و حالا هم که فردا و پس فردا تعطیله،باید حداقل تا 2شنبه صبر کرد.از طرفی تمام صندلیای اون مرکز امتحان تا 2آوریل پر شده و ما مصاحبه مون هفته سوم مارچ هست،یعنی بعد مصاحبه باید 15روز ایروان واستیم! از طرفی بلیط هواپیما گرفتیم که با جریمه و تغییر کلاس باید 400تومان دیگه به آسمان پول بدیم تازه اگه جا باقی بمونه تا 2شنبه.
هزینه هامون خیلی بالا رفته،آپارتمانی هم که گرفتم بعید میدونم نرخو واسه ایام عید با همون قرار قبلیمون بده.
حالا هزینه ها هرطور حساب میکنم باز کمتر از اونه که الان بریم مصاحبه برگردیم دوباره بخوایم واسه امتحان بریم.
الان بیشتر از همه نگران موجود بودن بلیط هواپیمام واسه تاریخای جدید، اصلا آدم با اتوبوس رفتن نیستیم ما!
نمیدونم چقدر از مشکلمو فهمیدین، ولی دیگه انقد استرس امتحان و سفر ومصاحبه و... دارم که ممکنه نتونسته باشم خوب توضیح بدم. Sad
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، KIMIA2005 ، kage.omid ، ojee ، noobnoobi
(2014-02-28 ساعت 21:32)نام کاربری somi نوشته:  دوستان دیگه واقعا اشکم دراومده SadSadSad
همونطور که قبلا که بهتون گفتم ما گفتیم بیایم صرفه جویی کنیم این دفعه که واسه مصاحبه داریم میریم ارمنستان امتحانمونم بدیم(امتحان تخصصی برای بین المللی کردن مدرکمون). حالا گرفتاری اینه که اجازه ی شرکت تو امتحان شوهرم بدلایلی عقب افتاده و حالا هم که فردا و پس فردا تعطیله،باید حداقل تا 2شنبه صبر کرد.از طرفی تمام صندلیای اون مرکز امتحان تا 2آوریل پر شده و ما مصاحبه مون هفته سوم مارچ هست،یعنی بعد مصاحبه باید 15روز ایروان واستیم! از طرفی بلیط هواپیما گرفتیم که با جریمه و تغییر کلاس باید 400تومان دیگه به آسمان پول بدیم تازه اگه جا باقی بمونه تا 2شنبه.
هزینه هامون خیلی بالا رفته،آپارتمانی هم که گرفتم بعید میدونم نرخو واسه ایام عید با همون قرار قبلیمون بده.
حالا هزینه ها هرطور حساب میکنم باز کمتر از اونه که الان بریم مصاحبه برگردیم دوباره بخوایم واسه امتحان بریم.
الان بیشتر از همه نگران موجود بودن بلیط هواپیمام واسه تاریخای جدید، اصلا آدم با اتوبوس رفتن نیستیم ما!
نمیدونم چقدر از مشکلمو فهمیدین، ولی دیگه انقد استرس امتحان و سفر ومصاحبه و... دارم که ممکنه نتونسته باشم خوب توضیح بدم. Sad
بچه ها دیگه مخم هنگ کرده،میگم اگه مصاحبه رو عقب بندازیم باز خطریه معلوم نیس کی جواب بدن،تلفنی که نمیشه،نه؟ چون ایمیل معلوم نیس کی جواب بدن ماکه شانس نداریمSad
توروخدا کسی اگه چیزی به ذهنش میرسه بگه،ما باید 20روز ارمنستان واستیم و تازه درسم بخونیم!!
بچه های این تاپیک همیشه کمک کننده و دلسوز بودن، تو تاپیک سفر به ترکیه که یه بار سوال کردم بلیط رو چند خریدین شکر خدا هیچ کس جواب نداد!
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: sobi_spider ، noobnoobi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان