کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام دوستان عزیز ... راستش برام یه مشکلسی پیش اومده نیاز به رانمایی دوستانی که اطلاعات دارن دارم... من مدارکم رو برای سفرت ترکته با پست dhl فرستادم و بعد 5 روز که برام دلیوری ارسال مدارک اومد دیدم تو انکارا تحویل شخصی به اسم محمد ترک شده ... حالا نمیدونم ایا مدارکم به دست سفارت رسیده یا نه به این پست هم زنگ زدم بهم گفت که مدارک هر جایی ارسال بشه به دست شخص دریافت میشه ... میخواستم بدونم ایا شما هم ارسال کردید به شخص داده شده یا تحویل سفارت شده بدجوری اعصابم به هم ریخته این همه پول ترجمه دادم و 142 هزار هم پول پستش شد حالا اینا هیچ نمیدونم به اونجایی که باید میرسیده یا نه ... راستش من همون ادرسی که تو صفحه اول همین تاپیک هست رو پرینت گرفتم دادم به کارمند پست همون رو وارد کرده ... لطفا راهنمایی کنید که اگه مشکلی هست دوباره بفرستم.... خواهش.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
تشکر کنندگان:
(2013-11-14 ساعت 00:53)hamideftex2014 نوشته:  سلام دوستان عزیز ... راستش برام یه مشکلسی پیش اومده نیاز به رانمایی دوستانی که اطلاعات دارن دارم... من مدارکم رو برای سفرت ترکته با پست dhl فرستادم و بعد 5 روز که برام دلیوری ارسال مدارک اومد دیدم تو انکارا تحویل شخصی به اسم محمد ترک شده ... حالا نمیدونم ایا مدارکم به دست سفارت رسیده یا نه به این پست هم زنگ زدم بهم گفت که مدارک هر جایی ارسال بشه به دست شخص دریافت میشه ... میخواستم بدونم ایا شما هم ارسال کردید به شخص داده شده یا تحویل سفارت شده بدجوری اعصابم به هم ریخته این همه پول ترجمه دادم و 142 هزار هم پول پستش شد حالا اینا هیچ نمیدونم به اونجایی که باید میرسیده یا نه ... راستش من همون ادرسی که تو صفحه اول همین تاپیک هست رو پرینت گرفتم دادم به کارمند پست همون رو وارد کرده ... لطفا راهنمایی کنید که اگه مشکلی هست دوباره بفرستم.... خواهش.
آره من هم با کارا فرستادم امروز رسید این مهمت ترک هم اوکی داده
شماره کیس:2014ASXX - رویت قبولی 6 May - ارسال فرم: 23 June - تاییدیه: 4 Jul- نامه دوم 22 اکتبر- تاریخ مصاحبه : هفته اول دسامبر | آنکارا- ورود به آمریکا فبریه 2014
تشکر کنندگان: hamideftex2014 ، estanfordbineh
یعنی درسته چون دوباره به دار الترجمه زنگ زدم که یه سری دیگه برام تهیه کنه و دوباره بفرستم... پس دوست عزیز شما فکر میکنی درست ارسال شده؟؟؟/
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
تشکر کنندگان:
(2013-11-14 ساعت 01:04)hamideftex2014 نوشته:  یعنی درسته چون دوباره به دار الترجمه زنگ زدم که یه سری دیگه برام تهیه کنه و دوباره بفرستم... پس دوست عزیز شما فکر میکنی درست ارسال شده؟؟؟/

مدارک ما با tnt ارسال شد و در آنکارا هم یه شخص مدارک رو دریافت کرده بود. برای اطمینان به دفتر tnt تو تهران زنگ زدم اونا تایید کردن که رسیده. وقتی رفتیم مصاحبه رسید دریافت مدارک رو به ما تحویل دادن. اما پیشنهاد میکنم علاوه بر تماس با دفتر DHL و ایمیل به سفارت، یکسری ترجمه اضافه هم داشته باشید که مثل بعضی از دوستان روز مصاحبه نقص مدرک نداشته باشید.
2014AS2XX (همسرم) / سفارت: آنكارا / 2 نفر/مصاحبه: هفته چهارم اكتبر
كلير بعد از ۲۴۴ روز
تشکر کنندگان: hamideftex2014 ، estanfordbineh
(2013-11-14 ساعت 01:04)hamideftex2014 نوشته:  یعنی درسته چون دوباره به دار الترجمه زنگ زدم که یه سری دیگه برام تهیه کنه و دوباره بفرستم... پس دوست عزیز شما فکر میکنی درست ارسال شده؟؟؟/

آره بابا نگران چی هستی?الکی استرس برای خودت درست نکن.وقتی زده دلیور یعنی به ادرس مورد نظر تو رسیده حالا چه اصغر امضا کنه چه اکبر.خود اوباما که تحویل نمیگیره.بیخود هزینه اضافه نکن.
شماره کیس:2014ASXX - رویت قبولی 6 May - ارسال فرم: 23 June - تاییدیه: 4 Jul- نامه دوم 22 اکتبر- تاریخ مصاحبه : هفته اول دسامبر | آنکارا- ورود به آمریکا فبریه 2014
تشکر کنندگان: mohammad19911991
(2013-11-13 ساعت 23:31)Hamid nezam نوشته:  دوستان آخر فرم اطلاعات تماس، باید اطلاعات کامل جایی که میخوایم بریم در آمریکا رو وارد کنیم؟ منظور از c/o name اسم کسی هست که میخوایم بریم پیشش؟ c/o مخفف چیه؟

in Care of
یعنی وقتی نامه ای برای شما ولی به آدرس شخص دیگری فرستاده میشه ...
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: aaraam
(2013-11-14 ساعت 12:02)mohammad19911991 نوشته:  
(2013-11-13 ساعت 23:31)Hamid nezam نوشته:  دوستان آخر فرم اطلاعات تماس، باید اطلاعات کامل جایی که میخوایم بریم در آمریکا رو وارد کنیم؟ منظور از c/o name اسم کسی هست که میخوایم بریم پیشش؟ c/o مخفف چیه؟

in Care of
پس منظور شما اینه که توی این قست (c/o name) اسم کسی رو بنویسم که پایینش آدرسش رو میدم؟
تشکر کنندگان:
(2013-11-14 ساعت 13:19)Hamid nezam نوشته:  

in Care of
پس منظور شما اینه که توی این قست (c/o name) اسم کسی رو بنویسم که پایینش آدرسش رو میدم؟

بله دقیقا
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: ffrfar
(2013-11-14 ساعت 17:44)abedniya نوشته:  
(2013-11-09 ساعت 16:42)Vahid2014 نوشته:  
(2013-11-08 ساعت 16:59)abedniya نوشته:  سلام به همه دوستان و ممنون از راهنمایی های خوبتون ,
خواستم ببینم آیا کسانی که برای مصاحبه در آنکارا از طرف NVC دعوت شدند ایا
ایمیلی هم از طرف سفارت آنکارا مبنی بر تایید روز مصاحبه دریافت کردند یا نه؟

برنده مادر من هستن به همراه پدرم که هفته اول DEC برای مصاحبه دعوت شدند ولی من هر چی سایت سفارت آنکارا Interview Schedule چک می کنم هنوز شمارشون اعلام نشده! کسی از دوستان اطلاعی دارن؟
پیشاپیش ممنون

نامه دوم که تو حساب کاربریتون میاد مهمه واسه ما ایمیل سفارت انکارا شب قبل مصاحبه اومد
ممنون از راهنماییتون دوست عزیز Smile
من هم دقيقا همين سوال رو دارم ما مصاحبمون دسامبر هست ولي تو سايت انكارا كيس ما نيست و مال بعضي ها هست حتي اون هايي كه تو روز مصاحبه ما مصاحبه دارن ميتونه دليلش اين باشه كه سفارت هر وقت مدارك رو ميفرستي اسم تو ميزاره؟
تشکر کنندگان:
(2013-11-11 ساعت 19:44)khder نوشته:  به مدرک موقت گیر میدن؟

دوست عزيز
من از برنده هاي 2013 هستم و پارسال تو ماه فوريه رفتم مصاحبه
مدرك موقت فوق ليسانسمو ترجمه كردم و مشكلي هم نداشت
اگه سوالي داشتيد در خدمتم
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرم‌ها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز
تشکر کنندگان: ghafari88 ، ffrfar ، khder
بعد 2 روز دوباره یه میل به سفارت زدم و گفتم که مدارک رسیده یا نه که دیروز جواب دادن رسیده و در حال بررسی برای مشخص شدن کسری هستش.... فکر کنم دوستان بعد ارسال و گذشت چند روز یه میل برای اطمینان بیشتر بزنن بد نباشه و خیالشون راحت میشه که مدارکشون رسیده.
تشکر کنندگان:
دوستان به نظر شما ... هتل رویال که اژانس راهواری پیشنهاد داده خوب هست.... من امروز رفتم برای 7 شب رزرو کردم با پرواز ایران ایر 1465 فکر میکنید خوب هست ... من چک کردم هم به سفارت خیلی نزدیک تره و هم به دکتر اونگان.... ایا کسی از دوستان تجربه اقامت تو این هتل رو داره؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-11-14 ساعت 15:57)mohammad19911991 نوشته:  
(2013-11-14 ساعت 13:19)Hamid nezam نوشته:  

in Care of

بله دقیقا

سلام دوستان میشه یکی فایل CONTACT INFORMATION را بذلره اینجا من توسایت پیداش نکردم
کیس:201400000XXX/ارسال مدارک: جون/کارنت: گروه اول/نامه دوم: نیمه دوم اکتبر/سفارت: آنکارا/ مصاحبه: 12 دسامبر/ در یافت ویزا 14 دسامبر یک ضرب
برای دیدن فایل دستورالعمل سفارت ترکیه اینجا کلیک کنید
تشکر کنندگان:
(2013-11-16 ساعت 16:14)shamim_irs نوشته:  سلام دوستان میشه یکی فایل CONTACT INFORMATION را بذلره اینجا من توسایت پیداش نکردم

دوست عزیز در صفحه آخر فایلی که در امضات گذاشتی این فرم موجوده!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: nedaba ، romance33 ، khder ، mohammad19911991 ، Natasha9 ، 2014winner ، amohammadiazar ، shamim_irs ، ojee ، shadi79 ، ffrfar
(2013-11-16 ساعت 15:05)hamideftex2014 نوشته:  دوستان به نظر شما ... هتل رویال که اژانس راهواری پیشنهاد داده خوب هست.... من امروز رفتم برای 7 شب رزرو کردم با پرواز ایران ایر 1465 فکر میکنید خوب هست ... من چک کردم هم به سفارت خیلی نزدیک تره و هم به دکتر اونگان.... ایا کسی از دوستان تجربه اقامت تو این هتل رو داره؟؟؟؟
سلام، منم سوال شما رو دارم، دوستان اگه در مورد این هتل اطلاع دارین بگین..
تشکر کنندگان: 2014winner ، ffrfar ، estanfordbineh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان