موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز ... راستش برام یه مشکلسی پیش اومده نیاز به رانمایی دوستانی که اطلاعات دارن دارم... من مدارکم رو برای سفرت ترکته با پست dhl فرستادم و بعد 5 روز که برام دلیوری ارسال مدارک اومد دیدم تو انکارا تحویل شخصی به اسم محمد ترک شده ... حالا نمیدونم ایا مدارکم به دست سفارت رسیده یا نه به این پست هم زنگ زدم بهم گفت که مدارک هر جایی ارسال بشه به دست شخص دریافت میشه ... میخواستم بدونم ایا شما هم ارسال کردید به شخص داده شده یا تحویل سفارت شده بدجوری اعصابم به هم ریخته این همه پول ترجمه دادم و 142 هزار هم پول پستش شد حالا اینا هیچ نمیدونم به اونجایی که باید میرسیده یا نه ... راستش من همون ادرسی که تو صفحه اول همین تاپیک هست رو پرینت گرفتم دادم به کارمند پست همون رو وارد کرده ... لطفا راهنمایی کنید که اگه مشکلی هست دوباره بفرستم.... خواهش.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینهها:2500000 تومان
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-14 ساعت 00:53)hamideftex2014 نوشته: سلام دوستان عزیز ... راستش برام یه مشکلسی پیش اومده نیاز به رانمایی دوستانی که اطلاعات دارن دارم... من مدارکم رو برای سفرت ترکته با پست dhl فرستادم و بعد 5 روز که برام دلیوری ارسال مدارک اومد دیدم تو انکارا تحویل شخصی به اسم محمد ترک شده ... حالا نمیدونم ایا مدارکم به دست سفارت رسیده یا نه به این پست هم زنگ زدم بهم گفت که مدارک هر جایی ارسال بشه به دست شخص دریافت میشه ... میخواستم بدونم ایا شما هم ارسال کردید به شخص داده شده یا تحویل سفارت شده بدجوری اعصابم به هم ریخته این همه پول ترجمه دادم و 142 هزار هم پول پستش شد حالا اینا هیچ نمیدونم به اونجایی که باید میرسیده یا نه ... راستش من همون ادرسی که تو صفحه اول همین تاپیک هست رو پرینت گرفتم دادم به کارمند پست همون رو وارد کرده ... لطفا راهنمایی کنید که اگه مشکلی هست دوباره بفرستم.... خواهش.
آره من هم با کارا فرستادم امروز رسید این مهمت ترک هم اوکی داده
شماره کیس:2014ASXX - رویت قبولی 6 May - ارسال فرم: 23 June - تاییدیه: 4 Jul- نامه دوم 22 اکتبر- تاریخ مصاحبه : هفته اول دسامبر | آنکارا- ورود به آمریکا فبریه 2014
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
یعنی درسته چون دوباره به دار الترجمه زنگ زدم که یه سری دیگه برام تهیه کنه و دوباره بفرستم... پس دوست عزیز شما فکر میکنی درست ارسال شده؟؟؟/
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینهها:2500000 تومان
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-14 ساعت 01:04)hamideftex2014 نوشته: یعنی درسته چون دوباره به دار الترجمه زنگ زدم که یه سری دیگه برام تهیه کنه و دوباره بفرستم... پس دوست عزیز شما فکر میکنی درست ارسال شده؟؟؟/
مدارک ما با tnt ارسال شد و در آنکارا هم یه شخص مدارک رو دریافت کرده بود. برای اطمینان به دفتر tnt تو تهران زنگ زدم اونا تایید کردن که رسیده. وقتی رفتیم مصاحبه رسید دریافت مدارک رو به ما تحویل دادن. اما پیشنهاد میکنم علاوه بر تماس با دفتر DHL و ایمیل به سفارت، یکسری ترجمه اضافه هم داشته باشید که مثل بعضی از دوستان روز مصاحبه نقص مدرک نداشته باشید.
2014AS2XX (همسرم) / سفارت: آنكارا / 2 نفر/مصاحبه: هفته چهارم اكتبر
كلير بعد از ۲۴۴ روز
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-14 ساعت 01:04)hamideftex2014 نوشته: یعنی درسته چون دوباره به دار الترجمه زنگ زدم که یه سری دیگه برام تهیه کنه و دوباره بفرستم... پس دوست عزیز شما فکر میکنی درست ارسال شده؟؟؟/
آره بابا نگران چی هستی?الکی استرس برای خودت درست نکن.وقتی زده دلیور یعنی به ادرس مورد نظر تو رسیده حالا چه اصغر امضا کنه چه اکبر.خود اوباما که تحویل نمیگیره.بیخود هزینه اضافه نکن.
شماره کیس:2014ASXX - رویت قبولی 6 May - ارسال فرم: 23 June - تاییدیه: 4 Jul- نامه دوم 22 اکتبر- تاریخ مصاحبه : هفته اول دسامبر | آنکارا- ورود به آمریکا فبریه 2014
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-11 ساعت 19:44)khder نوشته: به مدرک موقت گیر میدن؟
دوست عزيز
من از برنده هاي 2013 هستم و پارسال تو ماه فوريه رفتم مصاحبه
مدرك موقت فوق ليسانسمو ترجمه كردم و مشكلي هم نداشت
اگه سوالي داشتيد در خدمتم
2013AS00003xxx (٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرمها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
بعد 2 روز دوباره یه میل به سفارت زدم و گفتم که مدارک رسیده یا نه که دیروز جواب دادن رسیده و در حال بررسی برای مشخص شدن کسری هستش.... فکر کنم دوستان بعد ارسال و گذشت چند روز یه میل برای اطمینان بیشتر بزنن بد نباشه و خیالشون راحت میشه که مدارکشون رسیده.
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان به نظر شما ... هتل رویال که اژانس راهواری پیشنهاد داده خوب هست.... من امروز رفتم برای 7 شب رزرو کردم با پرواز ایران ایر 1465 فکر میکنید خوب هست ... من چک کردم هم به سفارت خیلی نزدیک تره و هم به دکتر اونگان.... ایا کسی از دوستان تجربه اقامت تو این هتل رو داره؟؟؟؟