کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-11-09 ساعت 02:08)aghaghia نوشته:  
(2013-11-09 ساعت 01:48)mehran.re نوشته:  سلام دوستان.
خواستم ببينم ايميل سفارت آمريکا تو آنکارا چيه؟ ممنون
آخه تو خود سايت نوشته webmasterankara@state.gov ولی صفحه اول اين تايپيک نوشته CA-Ankara@state.gov
کدوم آيا؟

سلام دوست عزیز، شما هر کدوم که توی سایت خودشون هست رو استفاده کنید، چون بعضی از اطلاعات واسه سال گذشته هست و ممکنه تغییر کرده باشه...

دوست عزیز من هم همین امیل رو توی سایت خودشون دیدم که هست
webmasterankara@state.gov
کیس نامبر: 2014AS42XX___کارنت: 9 ژانویه ___نامه دوم : 17 ژانویه ___سفارت: انکارا ___تعداد نفرات: 2_____ مصاحبه: هفته اخر مارچ_____اپدیت Sad27،28 مارچ)
(10،24،28،29 اپریل)(15،20،24،28،29،30 می)_______ کلیر : (30 می ، فقط یک نفر)
تشکر کنندگان: mehran.re
(2013-11-09 ساعت 12:01)REZAM 2014 نوشته:  
(2013-11-09 ساعت 02:08)aghaghia نوشته:  
(2013-11-09 ساعت 01:48)mehran.re نوشته:  سلام دوستان.
خواستم ببينم ايميل سفارت آمريکا تو آنکارا چيه؟ ممنون
آخه تو خود سايت نوشته webmasterankara@state.gov ولی صفحه اول اين تايپيک نوشته CA-Ankara@state.gov
کدوم آيا؟

سلام دوست عزیز، شما هر کدوم که توی سایت خودشون هست رو استفاده کنید، چون بعضی از اطلاعات واسه سال گذشته هست و ممکنه تغییر کرده باشه...

دوست عزیز من هم همین امیل رو توی سایت خودشون دیدم که هست
webmasterankara@state.gov

سایتش اینه:http://turkey.usembassy.gov/ آدرس ای میل هم همین webmaster است
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
مدارک موردنیاز جهت ارسال به سفارت آنکارا
ســــــــــــــفرنامه
]هر سوالى داشتيد پيام خصوصى بدىد در خدمتم
تشکر کنندگان:
(2013-11-08 ساعت 16:59)abedniya نوشته:  سلام به همه دوستان و ممنون از راهنمایی های خوبتون ,
خواستم ببینم آیا کسانی که برای مصاحبه در آنکارا از طرف NVC دعوت شدند ایا
ایمیلی هم از طرف سفارت آنکارا مبنی بر تایید روز مصاحبه دریافت کردند یا نه؟

برنده مادر من هستن به همراه پدرم که هفته اول DEC برای مصاحبه دعوت شدند ولی من هر چی سایت سفارت آنکارا Interview Schedule چک می کنم هنوز شمارشون اعلام نشده! کسی از دوستان اطلاعی دارن؟
پیشاپیش ممنون

نامه دوم که تو حساب کاربریتون میاد مهمه واسه ما ایمیل سفارت انکارا شب قبل مصاحبه اومد
تشکر کنندگان: ma2014 ، abedniya
دوستان این فرم contact information رو باید 15روز قبل ارسال کنیم و برای آدرس هم منظور محل زندگی در آینده هست؟
***2014AS
ارسال فرم ها اواسط جون. تاییدیه اواسط سپتامبر. دریافت نامه ی دوم 21 اکتبر. سفارت آنکارا
تشکر کنندگان:
(2013-11-10 ساعت 09:32)علی1369 نوشته:  دوستان این فرم contact information رو باید 15روز قبل ارسال کنیم و برای آدرس هم منظور محل زندگی در آینده هست؟

بله باید ارسال بشه اون قسمت دوم هم باید آدرس آمریکاتون باشه
شماره کیس:2014ASXX - رویت قبولی 6 May - ارسال فرم: 23 June - تاییدیه: 4 Jul- نامه دوم 22 اکتبر- تاریخ مصاحبه : هفته اول دسامبر | آنکارا- ورود به آمریکا فبریه 2014
تشکر کنندگان:
عزیزانی که سایتهای بچه های سالهای قبل را میخونند همه چی را صد در صد با اون تطبیق ندهند مطالعه اونها جهت پیش اگهی وامادگی شماست هر چیزی را باید رفرنسش را از خود سایت های kccویا سفارت مربوطه پیدا کنید مثلا تا دو سال پیش نامه در خونه میومد ولی الان اینطور نیست
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، Natasha9 ، aghaghia ، آلیس-1980 ، shadi79 ، REZAM 2014 ، khder
(2013-11-06 ساعت 11:56)basi2014 نوشته:  
(2013-11-05 ساعت 21:33)علی1369 نوشته:  
(2013-11-05 ساعت 16:08)علی1369 نوشته:  دوستان کسی در مورد گلد هتل و اوزیحان تجربه ای داره و اتاپ بلوارهم همینطور هم از نظر سیستم گرمایی و هم نزدیکی به سفارت و هم اگر هتل های دیگری را هم که به نظر دوستان خوب بودند و دوستان تجربه دارند را معرفی کنید خیلی ممنون میشم.

دوستان میشه راهنمایی کنید چون باید زود تصمیم بگیرم

سلام
من خودم اتاب نرفتم ولی یکی از دوستام رفته میگه خوب بوده. من خودم هتل سیاو گرفتم دو هفته دیگه میرم. این دوستم این هتلم گفته خوبه
هتل سیاو محل خلوت تری هستش ولی اتاب وسط بازار کتابه و خیلی شلوغ ولی دو نزدیک سفارتن
تشکر کنندگان: Vahid2014
دوستان من میخواستم هتل برم رزرو کنم زنگ زدم جزیره بهشت اتپ بلوار برای 7 شب رو بهم 1600000 گفت و اژانس راهواری هتل رویال انکارا رو 1490000 برای هفت شب برام محاسبه کرد..... و اینکه اتاپ 3 ستارست ولی رویال 4 ستاره و فکر میکنم تا اونجایی که تو نقشه دیدم نزدیکتر به سفارت و درمانگاه هستش .... شما فکر میکنید کدوم بهتره .... کسی از دوستان به رویال هتل رفته ... اگه اطلاعاتی دارید بده رو هم یاری کنید ممنون.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
تشکر کنندگان:
(2013-11-10 ساعت 14:35)hamideftex2014 نوشته:  دوستان من میخواستم هتل برم رزرو کنم زنگ زدم جزیره بهشت اتپ بلوار برای 7 شب رو بهم 1600000 گفت و اژانس راهواری هتل رویال انکارا رو 1490000 برای هفت شب برام محاسبه کرد..... و اینکه اتاپ 3 ستارست ولی رویال 4 ستاره و فکر میکنم تا اونجایی که تو نقشه دیدم نزدیکتر به سفارت و درمانگاه هستش .... شما فکر میکنید کدوم بهتره .... کسی از دوستان به رویال هتل رفته ... اگه اطلاعاتی دارید بده رو هم یاری کنید ممنون.

من نمیدونم چرا اینقدر هزینه های شما زیاده.من هفت شب اتب با بلیط دادم 1170000 تومان.اگر میخوای پیام خصوصی بده بگم کجا بری
شماره کیس:2014ASXX - رویت قبولی 6 May - ارسال فرم: 23 June - تاییدیه: 4 Jul- نامه دوم 22 اکتبر- تاریخ مصاحبه : هفته اول دسامبر | آنکارا- ورود به آمریکا فبریه 2014
تشکر کنندگان:
(2013-11-10 ساعت 14:52)ehsancapri نوشته:  
(2013-11-10 ساعت 14:35)hamideftex2014 نوشته:  دوستان من میخواستم هتل برم رزرو کنم زنگ زدم جزیره بهشت اتپ بلوار برای 7 شب رو بهم 1600000 گفت و اژانس راهواری هتل رویال انکارا رو 1490000 برای هفت شب برام محاسبه کرد..... و اینکه اتاپ 3 ستارست ولی رویال 4 ستاره و فکر میکنم تا اونجایی که تو نقشه دیدم نزدیکتر به سفارت و درمانگاه هستش .... شما فکر میکنید کدوم بهتره .... کسی از دوستان به رویال هتل رفته ... اگه اطلاعاتی دارید بده رو هم یاری کنید ممنون.

من نمیدونم چرا اینقدر هزینه های شما زیاده.من هفت شب اتب با بلیط دادم 1170000 تومان.اگر میخوای پیام خصوصی بده بگم کجا بری

دوست عزیز ما به التفاوت نرخ هتل ها بین 50 تا 100 تومنه. من هم مث شما زیاد پرس و جو کردم ولی آژانسایی که قیمت خیلی پایین دادن قیمت دبل دادن نه سینگل. پس حتما این مورد را چک کنید (ضمنا من چندین هتل استعلام گرفتم راهواری از همه ارزونتره)
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
مدارک موردنیاز جهت ارسال به سفارت آنکارا
ســــــــــــــفرنامه
]هر سوالى داشتيد پيام خصوصى بدىد در خدمتم
تشکر کنندگان: ma2014
با توجه به قيمت و نزديكي به سفارت و مركز و شهر و مطب پزشك و همچنين تجربه شخصي من هتل ددمان رو بهتون توصيه مي‌كنم.
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرم‌ها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز
تشکر کنندگان: Natasha9 ، rtt
با سلام آدرس سفارت آمریکا در آنکارا دقیقا همونی است که در نامه ی دوم نوشتند یا آدرس دیگری هست. میشه لطف کنید بگویید مدارک دقیقا به چه آدرسی فرستاده شود.
***2014AS
ارسال فرم ها اواسط جون. تاییدیه اواسط سپتامبر. دریافت نامه ی دوم 21 اکتبر. سفارت آنکارا
تشکر کنندگان:
(2013-11-11 ساعت 18:59)علی1369 نوشته:  با سلام آدرس سفارت آمریکا در آنکارا دقیقا همونی است که در نامه ی دوم نوشتند یا آدرس دیگری هست. میشه لطف کنید بگویید مدارک دقیقا به چه آدرسی فرستاده شود.

سلام دوست عزیز، بله همونه و به پست اول این تاپیک هم میتونید مراجعه کنید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: khder
از دوستان مصاحبه رفته کسی هست که مدرک موقت دانشگاه سراسری با خودش برده باشه آیا؟!
به مدرک موقت گیر میدن؟ تو این وضعیت یه 3- 4 تومنم واسه آزاد کردن مدرک بدیم داستانی میشه واسه خودش ها!Cool
** interview:W4June / current:May / Yerevan / 1person / 2014AS74
clearance
updates: 24,25 jun - 03 jul - 13 Aug - 02 Sep
تشکر کنندگان:
دوستان آخر فرم اطلاعات تماس، باید اطلاعات کامل جایی که میخوایم بریم در امریکا رو وارد کنیم؟ منظور از c/o name اسم کسی هست که میخوایم بریم پیشش؟ c/o مخفف چیه؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان