کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
من خودم هتل اتپ بودم اگه دوباره برم هم میرم همونجا.همینکه دورو برش پره از رستوران و دیسکو مرکز خرید و مترو همینکه تمیزه.خدای نکرده اگه کلیر بخورید افسرده نمیشین چون همیشه پره از دختر و پسر های جوون ! تا دکتر و سفارت هم یه ربع پیاده روی داره همون مسیر اتوبوس هم داره که اگه اشتباه نکنم 1.75 قیمتشه
2014AS000007$$ ‫(٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرم‌ها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY

دریافت شیرین ویزا 19 JUNRolleyesTongue
تشکر کنندگان: ojee ، amin arefi ، shadi79 ، ffrfar
(2013-11-14 ساعت 00:59)ehsancapri نوشته:  
(2013-11-14 ساعت 00:53)hamideftex2014 نوشته:  سلام دوستان عزیز ... راستش برام یه مشکلسی پیش اومده نیاز به رانمایی دوستانی که اطلاعات دارن دارم... من مدارکم رو برای سفرت ترکته با پست dhl فرستادم و بعد 5 روز که برام دلیوری ارسال مدارک اومد دیدم تو انکارا تحویل شخصی به اسم محمد ترک شده ... حالا نمیدونم ایا مدارکم به دست سفارت رسیده یا نه به این پست هم زنگ زدم بهم گفت که مدارک هر جایی ارسال بشه به دست شخص دریافت میشه ... میخواستم بدونم ایا شما هم ارسال کردید به شخص داده شده یا تحویل سفارت شده بدجوری اعصابم به هم ریخته این همه پول ترجمه دادم و 142 هزار هم پول پستش شد حالا اینا هیچ نمیدونم به اونجایی که باید میرسیده یا نه ... راستش من همون ادرسی که تو صفحه اول همین تاپیک هست رو پرینت گرفتم دادم به کارمند پست همون رو وارد کرده ... لطفا راهنمایی کنید که اگه مشکلی هست دوباره بفرستم.... خواهش.
آره من هم با کارا فرستادم امروز رسید این مهمت ترک هم اوکی داده
سلام
نگران نباشید برای ما هم ازdhl اس ام اس اومد که دلیور شده واسم شخص تحویل گیرنده رو ذکر کرده بود.
کیس نامبر:**11 تعداد اعضای کیس:3نفر سفارت:آنکارا تاریخ مصاحبه:هفته اول نوامبر کلیرنس با دریافت برگه صورتی

تشکر کنندگان: ffrfar
سلام
بله من فقط یکم عجله کردم و نگران شدم چون 3 روز بعدش دوباره میل زدم برام جواب اومد که مدارکت رسیده و در صورت وجود نقص به شما اعلام میشه.... اونا کارشون درسته. من یکم عجله کردم.... راستی هیچ کدوم از دوستان تجربه هتل رویال رو نداره من و بقیه ی دوستانی که میخوان این هتل رو بگیرن رو راهنمایی کنن.... راستش من این هتل رو به پیشنهاد خود خانوم شکوهی تو راهواری گرفتم حالا اگه کسی میدونه که هتل جالی نیست لطفا بنده رو ارشاد کنه تا کار از کار نگذشته برم عوضش کنم با اتپ بلوار.... ممنون.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
تشکر کنندگان:
این تاپیک مربوط به سفر های ترکیه من نمیدونم چرا اینقدر بی سر و صداست... هیچ خبری نیست نه شرح سفر نامه ای نه خبری.... مگه کسی تو ترکیه مصاحبه نداره ؟؟؟ راستی دوستان یه سوال برای رفتن به ترکیه میشه ارز مسافرتی گرفت؟... راهش چی هستش که از الان اقدام کنم و نزارم برای دقیقه اخر.... البته میدونم مقدارش خیلی کم و ناچیز هستش.... ولی از هیچ چیز که بهتره.... تو این مدت اینقدر خرج شده کفگیر ته دیگ رو که سوراخ کرده هیچ ... به موزاییک های ته دیگ هم رحم نکرده مثل مته بادی اونارو هم ترکونده....با این اوضاع خرج مخارج که داریم پیش میریم خدا بقیش رو بخیر بگذرونه ... دیگه روم نمیشه دستم رو تو جیبم فرو کنم چون به زودی دیگه فکر کنم دستم رو گاز بگیره....
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
تشکر کنندگان:
(2013-11-19 ساعت 13:18)hamideftex2014 نوشته:  این تاپیک مربوط به سفر های ترکیه من نمیدونم چرا اینقدر بی سر و صداست... هیچ خبری نیست نه شرح سفر نامه ای نه خبری.... مگه کسی تو ترکیه مصاحبه نداره ؟؟؟ راستی دوستان یه سوال برای رفتن به ترکیه میشه ارز مسافرتی گرفت؟... راهش چی هستش که از الان اقدام کنم و نزارم برای دقیقه اخر.... البته میدونم مقدارش خیلی کم و ناچیز هستش.... ولی از هیچ چیز که بهتره.... تو این مدت اینقدر خرج شده کفگیر ته دیگ رو که سوراخ کرده هیچ ... به موزاییک های ته دیگ هم رحم نکرده مثل مته بادی اونارو هم ترکونده....با این اوضاع خرج مخارج که داریم پیش میریم خدا بقیش رو بخیر بگذرونه ... دیگه روم نمیشه دستم رو تو جیبم فرو کنم چون به زودی دیگه فکر کنم دستم رو گاز بگیره....

دوست عزیز، سفرنامه ها در انجمن خصوصی 2014 قرار دارند نه در اینجا!!! برای گرفتن ارز مسافرتی با در دست داشتن بلیط هواپیما و پاسپورت و غیره باید رجوع کنید به یکی از شعب بانک ملت و سامان اگر اشتباه نکنم و با دادن معادلی ریالی حواله 300 تا رو بگیرن و بعدا در فرودگاه ارز مورد نظر رو دریافت کنید... در ضمن مسیری که ما داریم طی می کنیم جزو ارزانترین روش های مهاجرت در واقع ارزان ترینش هست، شما از الان این حرفا رو میزنین پس وقتی خواستین برین اونور حتی برای یه مدت کوتاه چی میخواین بگین Big Grin
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: m_yek ، ma2014 ، shamim_irs ، amin arefi
(2013-11-16 ساعت 22:31)Hamid nezam نوشته:  
(2013-11-16 ساعت 15:05)hamideftex2014 نوشته:  دوستان به نظر شما ... هتل رویال که اژانس راهواری پیشنهاد داده خوب هست.... من امروز رفتم برای 7 شب رزرو کردم با پرواز ایران ایر 1465 فکر میکنید خوب هست ... من چک کردم هم به سفارت خیلی نزدیک تره و هم به دکتر اونگان.... ایا کسی از دوستان تجربه اقامت تو این هتل رو داره؟؟؟؟
سلام، منم سوال شما رو دارم، دوستان اگه در مورد این هتل اطلاع دارین بگین..

قیمتش خوبه و در مورد هتل ما اونجا با یه خانواده آشنا شدیم که هتل شما بودند و تعریف می کردند کلا این راهواری ها آدمای خوبی هستند.
تشکر کنندگان:
(2013-11-19 ساعت 13:35)aghaghia نوشته:  
(2013-11-19 ساعت 13:18)hamideftex2014 نوشته:  این تاپیک مربوط به سفر های ترکیه من نمیدونم چرا اینقدر بی سر و صداست... هیچ خبری نیست نه شرح سفر نامه ای نه خبری.... مگه کسی تو ترکیه مصاحبه نداره ؟؟؟ راستی دوستان یه سوال برای رفتن به ترکیه میشه ارز مسافرتی گرفت؟... راهش چی هستش که از الان اقدام کنم و نزارم برای دقیقه اخر.... البته میدونم مقدارش خیلی کم و ناچیز هستش.... ولی از هیچ چیز که بهتره.... تو این مدت اینقدر خرج شده کفگیر ته دیگ رو که سوراخ کرده هیچ ... به موزاییک های ته دیگ هم رحم نکرده مثل مته بادی اونارو هم ترکونده....با این اوضاع خرج مخارج که داریم پیش میریم خدا بقیش رو بخیر بگذرونه ... دیگه روم نمیشه دستم رو تو جیبم فرو کنم چون به زودی دیگه فکر کنم دستم رو گاز بگیره....

دوست عزیز، سفرنامه ها در انجمن خصوصی 2014 قرار دارند نه در اینجا!!! برای گرفتن ارز مسافرتی با در دست داشتن بلیط هواپیما و پاسپورت و غیره باید رجوع کنید به یکی از شعب بانک ملت و سامان اگر اشتباه نکنم و با دادن معادلی ریالی حواله 300 تا رو بگیرن و بعدا در فرودگاه ارز مورد نظر رو دریافت کنید... در ضمن مسیری که ما داریم طی می کنیم جزو ارزانترین روش های مهاجرت در واقع ارزان ترینش هست، شما از الان این حرفا رو میزنین پس وقتی خواستین برین اونور حتی برای یه مدت کوتاه چی میخواین بگین Big Grin
عوارض خروج از کشور رو هم باید ببرید.از بانک ملی میتونید پرداخت کنید.55000 تومان هست.یعنی آخرین بار که اینقدر بود.
شماره کیس:2014ASXX - رویت قبولی 6 May - ارسال فرم: 23 June - تاییدیه: 4 Jul- نامه دوم 22 اکتبر- تاریخ مصاحبه : هفته اول دسامبر | آنکارا- ورود به آمریکا فبریه 2014
تشکر کنندگان: shamim_irs
(2013-11-19 ساعت 14:59)ehsancapri نوشته:  

عوارض خروج از کشور رو هم باید ببرید.از بانک ملی میتونید پرداخت کنید.55000 تومان هست.یعنی آخرین بار که اینقدر بود.

عوارض خروج به ازای هر نفر مبلغ 65 هزار تومان هست
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: peymanmohajer ، sejz ، shadi79 ، ehsancapri ، Natasha9
مثل اینکه منو hamideftex2014 اولین کسایی هستیم که میخوایم بریم هتل رویال ؟ هیچ کسی اطلاعی از این هتل نداره که مارو راهنمایی کنه؟
تشکر کنندگان:
(2013-11-20 ساعت 08:20)Hamid nezam نوشته:  مثل اینکه منو hamideftex2014 اولین کسایی هستیم که میخوایم بریم هتل رویال ؟ هیچ کسی اطلاعی از این هتل نداره که مارو راهنمایی کنه؟

دوست عزيز توصيه ميكنم اطلاعاتتون رو از گوگل بدست بياريد. اين هتل داراي رده بندي 89 از 133 هتل رده بندي شده در آنكاراست و داراي 3 ستاره از 5 ستاره مربوط به امتيازدهي به موقعيت، كيفيت خواب، اتاق، سرويس، تميزي و ارزش داشتن بر طبق نظرات مشتريان است. بنابراين با در نظر گرفتن مبلغ پرداختي، هتل متوسطي محسوب ميشود (البته از نظر كيفيت هتل خوبي است ولي به نسبت مبلغ پرداختي متوسط است). من ايراد خاصي نديدم فقط گفته بودند كه غذاهاي سلف سرويس نسبتاً سرد است.
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
تشکر کنندگان: سیمین راد ، amin arefi
(2013-11-19 ساعت 15:24)ghafari88 نوشته:  
(2013-11-19 ساعت 14:59)ehsancapri نوشته:  

عوارض خروج به ازای هر نفر مبلغ 65 هزار تومان هست

دوست عزیز ارز مسافرتی را از 5 روز قبل از روز سفر میدن.ضمنا اگر بلیت اینترنی خرید کردید حتما بدید آژانس مهر بزنه روش. من این راه ها رو دیروز رفتم
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
مدارک موردنیاز جهت ارسال به سفارت آنکارا
ســــــــــــــفرنامه
]هر سوالى داشتيد پيام خصوصى بدىد در خدمتم
تشکر کنندگان: aghaghia ، amin arefi
موندم بین اتاپ و نوا پالاس ... خیلی به نظر می آید با هم فرقی ندارند
2014AS12xx -آنکارا - مشاهده قبولی June 4- ارسال مدارک June 23 - تاریخ مصاحبه هفته سوم دسامبر - نفرات کیس:2
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز.... میل مربوط به تایید زمان مصاحبه که قبل اون ارسال میشه برای کسی از دوستان اومده.؟.. مگه نباید نهایت 2 تا 3 روز مونده به مصاحبه بیاد.... برای من که تقریبا 20 یکی دو روز به مصاحبم مونده تازه دیشب ساعت نزدیک 10 برام اومد... میشه بگید اگه برای کسی اومده توش ازتون چه چیزایی خواسته که بیارید چون بر خلاف نظر دوستان از من 2 تا عکس خواسته و از کارت ملی هم خبری نیست...
تشکر کنندگان:
بالاخره وقت کردم برم این 65 هزار کزایی رو برای خروج بریزم... دوستان شماره حساب رو اگه ندونید هم خود کارمند بانک میدونه مینویسه ... من شنیده بودم تو فرودگاه هم میشه پرداخت کرد ولی زودتر بدید خیلی بهتره خیالتونم راحت تره
تشکر کنندگان:
(2013-11-20 ساعت 14:08)hamideftex2014 نوشته:  سلام دوستان عزیز.... میل مربوط به تایید زمان مصاحبه که قبل اون ارسال میشه برای کسی از دوستان اومده.؟.. مگه نباید نهایت 2 تا 3 روز مونده به مصاحبه بیاد.... برای من که تقریبا 20 یکی دو روز به مصاحبم مونده تازه دیشب ساعت نزدیک 10 برام اومد... میشه بگید اگه برای کسی اومده توش ازتون چه چیزایی خواسته که بیارید چون بر خلاف نظر دوستان از من 2 تا عکس خواسته و از کارت ملی هم خبری نیست...

آره مال من هم دیشب اومد.کارت ملی نخواسته ولی ضرر نداره ببریم.عکس هم دو تا خواسته به همراه مابقی اصل مدارک
شماره کیس:2014ASXX - رویت قبولی 6 May - ارسال فرم: 23 June - تاییدیه: 4 Jul- نامه دوم 22 اکتبر- تاریخ مصاحبه : هفته اول دسامبر | آنکارا- ورود به آمریکا فبریه 2014
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان