کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-11-20 ساعت 11:56)poopak16 نوشته:  موندم بین اتاپ و نوا پالاس ... خیلی به نظر می آید با هم فرقی ندارند

نوا پلاس
مصاحبه. 24 Jan,,,,,,;كليرنس صورتي .....كيس نامبرَas 2*** 2013 ........سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-11-20 ساعت 15:06)ehsancapri نوشته:  
(2013-11-20 ساعت 14:08)hamideftex2014 نوشته:  سلام دوستان عزیز.... میل مربوط به تایید زمان مصاحبه که قبل اون ارسال میشه برای کسی از دوستان اومده.؟.. مگه نباید نهایت 2 تا 3 روز مونده به مصاحبه بیاد.... برای من که تقریبا 20 یکی دو روز به مصاحبم مونده تازه دیشب ساعت نزدیک 10 برام اومد... میشه بگید اگه برای کسی اومده توش ازتون چه چیزایی خواسته که بیارید چون بر خلاف نظر دوستان از من 2 تا عکس خواسته و از کارت ملی هم خبری نیست...

آره مال من هم دیشب اومد.کارت ملی نخواسته ولی ضرر نداره ببریم.عکس هم دو تا خواسته به همراه مابقی اصل مدارک

واسه منم دو هفته مونده به روز مصاحبم اومد گفت پاسپورت و اصل مدارک و ادرس پستی و تمکن مالی و مدرک پزشکی و...خلاصه همه چیو گفته
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
مدارک موردنیاز جهت ارسال به سفارت آنکارا
ســــــــــــــفرنامه
]هر سوالى داشتيد پيام خصوصى بدىد در خدمتم
تشکر کنندگان:
(2013-11-20 ساعت 17:30)basi2014 نوشته:  
(2013-11-20 ساعت 14:08)hamideftex2014 نوشته:  سلام دوستان عزیز.... میل مربوط به تایید زمان مصاحبه که قبل اون ارسال میشه برای کسی از دوستان اومده.؟.. مگه نباید نهایت 2 تا 3 روز مونده به مصاحبه بیاد.... برای من که تقریبا 20 یکی دو روز به مصاحبم مونده تازه دیشب ساعت نزدیک 10 برام اومد... میشه بگید اگه برای کسی اومده توش ازتون چه چیزایی خواسته که بیارید چون بر خلاف نظر دوستان از من 2 تا عکس خواسته و از کارت ملی هم خبری نیست...

آره مال من هم دیشب اومد.کارت ملی نخواسته ولی ضرر نداره ببریم.عکس هم دو تا خواسته به همراه مابقی اصل مدارک

واسه منم دو هفته مونده به روز مصاحبم اومد گفت پاسپورت و اصل مدارک و ادرس پستی و تمکن مالی و مدرک پزشکی و...خلاصه همه چیو گفته

سلام دوستان شما اول مدارك را با پست فرستادين بعد ايميل سفارت اومد؟
تشکر کنندگان:
(2013-11-20 ساعت 09:30)basi2014 نوشته:  
(2013-11-19 ساعت 15:24)ghafari88 نوشته:  
(2013-11-19 ساعت 14:59)ehsancapri نوشته:  
(2013-11-19 ساعت 13:35)aghaghia نوشته:  
(2013-11-19 ساعت 13:18)hamideftex2014 نوشته:  این تاپیک مربوط به سفر های ترکیه من نمیدونم چرا اینقدر بی سر و صداست... هیچ خبری نیست نه شرح سفر نامه ای نه خبری.... مگه کسی تو ترکیه مصاحبه نداره ؟؟؟ راستی دوستان یه سوال برای رفتن به ترکیه میشه ارز مسافرتی گرفت؟... راهش چی هستش که از الان اقدام کنم و نزارم برای دقیقه اخر.... البته میدونم مقدارش خیلی کم و ناچیز هستش.... ولی از هیچ چیز که بهتره.... تو این مدت اینقدر خرج شده کفگیر ته دیگ رو که سوراخ کرده هیچ ... به موزاییک های ته دیگ هم رحم نکرده مثل مته بادی اونارو هم ترکونده....با این اوضاع خرج مخارج که داریم پیش میریم خدا بقیش رو بخیر بگذرونه ... دیگه روم نمیشه دستم رو تو جیبم فرو کنم چون به زودی دیگه فکر کنم دستم رو گاز بگیره....

دوست عزیز، سفرنامه ها در انجمن خصوصی 2014 قرار دارند نه در اینجا!!! برای گرفتن ارز مسافرتی با در دست داشتن بلیط هواپیما و پاسپورت و غیره باید رجوع کنید به یکی از شعب بانک ملت و سامان اگر اشتباه نکنم و با دادن معادلی ریالی حواله 300 تا رو بگیرن و بعدا در فرودگاه ارز مورد نظر رو دریافت کنید... در ضمن مسیری که ما داریم طی می کنیم جزو ارزانترین روش های مهاجرت در واقع ارزان ترینش هست، شما از الان این حرفا رو میزنین پس وقتی خواستین برین اونور حتی برای یه مدت کوتاه چی میخواین بگین Big Grin
عوارض خروج از کشور رو هم باید ببرید.از بانک ملی میتونید پرداخت کنید.55000 تومان هست.یعنی آخرین بار که اینقدر بود.

عوارض خروج به ازای هر نفر مبلغ 65 هزار تومان هست

دوست عزیز ارز مسافرتی را از 5 روز قبل از روز سفر میدن.ضمنا اگر بلیت اینترنی خرید کردید حتما بدید آژانس مهر بزنه روش. من این راه ها رو دیروز رفتم
من پول تور رو به آژانس دادم، آژانس چیزی بهم نداده، میگه 3-4 روز قبل سفر بلیط رو برام ایمیل میکنه، به نظر شما این مساله نگران کننده نیست؟ در ضمن اگه همون ایمیل رو پرینت بگیرم و برم فرودگاه مشکلی پیش میاد یا باید حتما مهر آژانس بخوره؟
تشکر کنندگان:
(2013-11-20 ساعت 19:18)Hamid nezam نوشته:  
(2013-11-19 ساعت 14:59)ehsancapri نوشته:  
(2013-11-19 ساعت 13:35)aghaghia نوشته:  دوست عزیز، سفرنامه ها در انجمن خصوصی 2014 قرار دارند نه در اینجا!!! برای گرفتن ارز مسافرتی با در دست داشتن بلیط هواپیما و پاسپورت و غیره باید رجوع کنید به یکی از شعب بانک ملت و سامان اگر اشتباه نکنم و با دادن معادلی ریالی حواله 300 تا رو بگیرن و بعدا در فرودگاه ارز مورد نظر رو دریافت کنید... در ضمن مسیری که ما داریم طی می کنیم جزو ارزانترین روش های مهاجرت در واقع ارزان ترینش هست، شما از الان این حرفا رو میزنین پس وقتی خواستین برین اونور حتی برای یه مدت کوتاه چی میخواین بگین Big Grin
عوارض خروج از کشور رو هم باید ببرید.از بانک ملی میتونید پرداخت کنید.55000 تومان هست.یعنی آخرین بار که اینقدر بود.

دوست عزیز ارز مسافرتی را از 5 روز قبل از روز سفر میدن.ضمنا اگر بلیت اینترنی خرید کردید حتما بدید آژانس مهر بزنه روش. من این راه ها رو دیروز رفتم
من پول تور رو به آژانس دادم، آژانس چیزی بهم نداده، میگه 3-4 روز قبل سفر بلیط رو برام ایمیل میکنه، به نظر شما این مساله نگران کننده نیست؟ در ضمن اگه همون ایمیل رو پرینت بگیرم و برم فرودگاه مشکلی پیش میاد یا باید حتما مهر آژانس بخوره؟
نه مشکلی نیست ولی ضرر نداره بری حضوری بگیری که یک مهر رو بلیط بزنند.من هم 4 روز قبل از سفر امروز گرفتم.یک کاغذ چاپ شده با مهر آژانس
شماره کیس:2014ASXX - رویت قبولی 6 May - ارسال فرم: 23 June - تاییدیه: 4 Jul- نامه دوم 22 اکتبر- تاریخ مصاحبه : هفته اول دسامبر | آنکارا- ورود به آمریکا فبریه 2014
تشکر کنندگان:
(2013-11-20 ساعت 20:56)ehsancapri نوشته:  
(2013-11-19 ساعت 14:59)ehsancapri نوشته:  عوارض خروج از کشور رو هم باید ببرید.از بانک ملی میتونید پرداخت کنید.55000 تومان هست.یعنی آخرین بار که اینقدر بود.

نه مشکلی نیست ولی ضرر نداره بری حضوری بگیری که یک مهر رو بلیط بزنند.من هم 4 روز قبل از سفر امروز گرفتم.یک کاغذ چاپ شده با مهر آژانس
پس به سلامتی چند روزی بیشتر تا مصاحبتون نمونده، موفق باشی دوست عزیز و ممنون از جوابتون
تشکر کنندگان: ehsancapri
سلام... به سلامتی... دوستان عزیزمون دارن یکی یکی برای مصاحبه میرن و ایشالا یکی یکی خبر خوش ویزای یه ضرب رو به همه میدنو میگیرن.... ما هم به نوبت میریم و به خواست خدا ویزا رو میگیریم و همینطور تمام دوستانی که میرن و با موفقیت و لبای خندان و وجودی پر انرژی بر میگردن و این نوید رو به بقیه منتقل میکنن تا برای همه و همه ختم به خیر بشه.... موفق پیروز باشید.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
تشکر کنندگان:
(2013-11-20 ساعت 20:56)ehsancapri نوشته:  
(2013-11-19 ساعت 14:59)ehsancapri نوشته:  عوارض خروج از کشور رو هم باید ببرید.از بانک ملی میتونید پرداخت کنید.55000 تومان هست.یعنی آخرین بار که اینقدر بود.

دوستان عزيز مراقب باشيد حواله ارز راقبل از رفتن بفرودگاه از بانك ملت بگيريد چون داخل سالن ترانزيت فرودگاه فقط با حواله أرز ميدند و اونجا نميتونيد حواله بگيريد ضمنا مبلغ ارز را هم همون روز كه حواله صادر ميشه توى بانك ملت بايد پرداخت كنيد عوارض خروج هم نفرى 65 هزار تومانه كه بانك ملي پرداخت كنيد كه اينم بهتره قبل از رفتن بفرودگاه بپردازيد در مورد بليط هم اژانس براى من ايميل كرده بود ومن پرينت گرفتم بردم بانك كه البته كارمند بانك فقط پرسيد بليط كپيه گفتم خود اژانسم بليط اصلى را نداره چون أوناهم پرينت ميگيرند
تازه توى پاسپورتم جهت دريافت حواله ارز نوشته ميشه
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
تشکر کنندگان: aghaghia
(2013-11-20 ساعت 11:56)poopak16 نوشته:  موندم بین اتاپ و نوا پالاس ... خیلی به نظر می آید با هم فرقی ندارند

نوا پالاس بهتره اتاپ مثل مسافر خونه هاى ايرانه
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
تشکر کنندگان:
(2013-11-21 ساعت 07:29)Vahid2014 نوشته:  

واقعا" اتاب بلوار مثل مسافر خونه می مونه.
تشکر کنندگان:
[/quote]
واقعا" اتاب بلوار مثل مسافر خونه می مونه.
[/quote]
بچه هایی که توی اتپ بودن خیلی هم راضی بودن.خیلی تمیز هست . به نظر من بیخودی پولاتون رو توی ترکیه خرج هتل نکنین.تازه تو هتل اکثرا ایرانی هستند ومیتونین ازشون اطلاعات بگیرین دورتون هم پره از مرکز خرید و رستوران و ایستگاه مترو و اوتوبوس
2014AS000007$$ ‫(٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرم‌ها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY

دریافت شیرین ویزا 19 JUNRolleyesTongue
تشکر کنندگان:
(2013-11-20 ساعت 19:00)Alireza 2014 نوشته:  

منم همین سوال رو دارم ، شما کی مدارک رو پست کردین که دوهفته قبل مصاحبه ایمیلتون اومد؟!
تشکر کنندگان:
با سلام
من یه گزینه تو فرم هام رو که قبلا واسه کی سی سی فرستادم میخوام تغییر بدم ، اونجا که پرسیده چه شغلی میخواین داشته باشین تو آمریکا....
به نظرتون فرم ها رو آپدیت کنم و با بقیه مدارک پست کنم واسه سفارت آنکارا یا چون فقط یک گزینه است روز مصاحبه براشون توضیح بدم ؟
تشکر کنندگان:
(2013-11-21 ساعت 14:08)asalkhan00m نوشته:  

منم همین سوال رو دارم ، شما کی مدارک رو پست کردین که دوهفته قبل مصاحبه ایمیلتون اومد؟!

راستش من مدارکم رو یک ماه و 5 روز جلوتر با dhl فرستادم که بعد 5 روز کاری دقیقا یک ماه مونده به مصاحبه بدستشون رسید و بعد 3 روز هم میل زدم که گفتن رسیده و اگر نواقصی وجود داشته باشه به شما اطلاع داده میشه و همینطور برام 3 هفته جلوتر نامه تاییدیه زمان مصاحبم برام اومد که گفته بود برای روز مصاحبه و تحویل به کارمند سفارت باید چه چیزایی همراهم باشه.... فقط چیزی که سواله اینه که دوستان تو پستاشون گفتن 6 تا عسک سفارت میخواد در صورتی که تو نامه ی سفارت 2 تا عکس فقط خواسته؟؟؟؟
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
تشکر کنندگان:
(2013-11-21 ساعت 20:42)hamideftex2014 نوشته:  
(2013-11-21 ساعت 14:08)asalkhan00m نوشته:  
(2013-11-20 ساعت 15:06)ehsancapri نوشته:  آره مال من هم دیشب اومد.کارت ملی نخواسته ولی ضرر نداره ببریم.عکس هم دو تا خواسته به همراه مابقی اصل مدارک

راستش من مدارکم رو یک ماه و 5 روز جلوتر با dhl فرستادم که بعد 5 روز کاری دقیقا یک ماه مونده به مصاحبه بدستشون رسید و بعد 3 روز هم میل زدم که گفتن رسیده و اگر نواقصی وجود داشته باشه به شما اطلاع داده میشه و همینطور برام 3 هفته جلوتر نامه تاییدیه زمان مصاحبم برام اومد که گفته بود برای روز مصاحبه و تحویل به کارمند سفارت باید چه چیزایی همراهم باشه.... فقط چیزی که سواله اینه که دوستان تو پستاشون گفتن 6 تا عسک سفارت میخواد در صورتی که تو نامه ی سفارت 2 تا عکس فقط خواسته؟؟؟؟
من قبلا هم گفتم اون فرم خیلی همه چی رو بیشتر نوشته.تو خود سفارت هم نوشته دو قطعه عکس خبری از ریز نمرات هم نیست و حتی مدرک تحصیلی نفر دوم.اون فرم محکم کاری شده است!Big Grin
شماره کیس:2014ASXX - رویت قبولی 6 May - ارسال فرم: 23 June - تاییدیه: 4 Jul- نامه دوم 22 اکتبر- تاریخ مصاحبه : هفته اول دسامبر | آنکارا- ورود به آمریکا فبریه 2014
تشکر کنندگان: mania.mazaheri

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان