موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-23 ساعت 21:02)aghaghia نوشته: (2013-11-23 ساعت 18:22)mina_polo نوشته: دوستان من اول دسامبر مصاحبه دارم. ۲۰ روز قبلش مدارکمو پست کردم. ۳روز بعدش از DHL مسیج اومد که مدارک تحویل MEHMET TURK شده. ولی از سفارت ایمیلی نیومد که بگه مدارک رسیده. بنظرتون مشکلی نداره که ایمیل نیومد؟
و اینکه یک هفته بعدش از سفارت ایمیل تاییدیه وقت سفارت اومد که بغیر از مدارک گفته
- A list of your complete travel history (list of countries travelled to, dates in Gregorian calendar, purpose of travels, visa type)
- A list of your siblings (names, last names, dates and places of birth)
همرام ببرم. آیا از کس دیگه هم اینو خواستن یا کسی اینو درست کرده؟
دوست عزیز مدارک تون رسیده و همین که این آقای مهمت ترک امضا کرده یعنی رسیده و مشکلی نیست....
بله برای بعضی از دوستان میاد این ایمیل و فرمت خاصی نداره، شما توی یه فایل ورُد سفرهاتون رو بنویسید، این که به کجا رفتین و کی رفتین و برگشتین، تاریخشون رو به میلادی بنویسید... و نوع ویزایی که داشتین: توریستی، تحصیلی و مهاجرتی و ...
اسامی خواهر و برداران تون رو هم با تاریخ تولدشون بنویسید، همین.
دوست عزیز سفرهایی هم که تو بچگی بعنوان همراه تو گذرنامه ی پدر و مادر بودیم هم باید بنویسیم یا فقط سفرهای تو پاسپورت خودمون
***2014AS
ارسال فرم ها اواسط جون. تاییدیه اواسط سپتامبر. دریافت نامه ی دوم 21 اکتبر. سفارت آنکارا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه....
بچه ها کسی هست 11 ذسامر مصاحبه داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه هست بیاد با همدیگه بریم لطفااااااااا.....
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
من و همسرم 17 دسامبر مصاحبه داریم و خوشحال می شویم اگر کسی که اون موقع سفر می ره به آنکارا را هم بتوانیم بعضی وقتها ببینیم و ...
2014AS12xx -آنکارا - مشاهده قبولی June 4- ارسال مدارک June 23 - تاریخ مصاحبه هفته سوم دسامبر - نفرات کیس:2
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
کسی الان آنکارا نیست؟ اگه هست خصوصی پیام بده
کیس نامبر : 8xx( همسرم)| ارسال فرمهای اولیه : 7جون| تایید : 16 جون|
کارنت : 13 آگوست نامه دوم : 13 سپتامبر |تاریخ مصاحبه : هفته سوم نوامبر ( هفته آخر آبان ) | محل مصاحبه : آنکارا | ویزا : یه ضرب
اولین سفر به us : **
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2013-11-25 ساعت 18:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-11-25 ساعت 18:37 توسط amohammadiazar.)
عرض سلام خدمت دوستاي خوبم ... خواستم بدونم غير از هزينه هواپيما حدودا" هزينه هتل و سفارت و مديكال و خورد و خوراك و خريد جزيي چند دلار ميشه ؟ دوستاي كه تجربه سفر دارند زحمت بكشن جواب بدند ما 3 نفر هستيم ... ميخوام الان كه دلار ارزونه تهيه كنم تا بهمن ماه برسه
با رفتن احتمال بودن بیشتر میشود(ماكه نرفتيم).. ***4 ، تعداد 3 نفر ، مصاحبه اواخرمارچ و حكايت ما همچنان باقيست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ما هفته اول دسامبر در انکارا وقت مصاحبه داریم ، چند روز زودتر میریم برای مدیکال ، بعد از برگشتن میایم یک سفرنامه کامل مینویسم فعلا همه چی را به خدا سپردم اگه صلاح زندگیمون تو اینکه که بریم جور بشه اگر نه ...
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-26 ساعت 01:07)basi2014 نوشته: (2013-11-25 ساعت 18:36)amohammadiazar نوشته: عرض سلام خدمت دوستاي خوبم ... خواستم بدونم غير از هزينه هواپيما حدودا" هزينه هتل و سفارت و مديكال و خورد و خوراك و خريد جزيي چند دلار ميشه ؟ دوستاي كه تجربه سفر دارند زحمت بكشن جواب بدند ما 3 نفر هستيم ... ميخوام الان كه دلار ارزونه تهيه كنم تا بهمن ماه برسه
سفارت 330$،ازماىش خون و قفسه سىنه 45$، وىزىت دکار100$،واکسن ام ام ار50$ تست انتى بادى ابله مرغون35 دلار که پىشنهاد مىکنم اصلا تست انتى بادى ندىد چون گوىا درهرصورت جواب ازماىش منفى مىشه و باىد واکسن رو بزنىد.بنده بااىنکه درکودکى ابله مرغون گرفتم و جاشم هست رو بدنم ولى تست انتى بادى من منفى بود و به ناچار واکسن زدم پس الکى پول تست انتى بادى ندىد بزارىد دکتر واکسنشو واستون بزنه.که هزىنه واکسن ابله مرغون 80 دلار.انفولانزا هم گوىا 30 دلاره...
درمورد سفر شما چون اتاق سه تخته مىگىرىد ارزونتر در مىاد.من اتاق سىنگل گرفت هتل سىاو براى 8 روز و 7 شب + بلىت سىستمى شد1550 .شما اگه با تور بخاهىد برىد قىمت ارزونتره اتاق سه تخته فکرکنم 1200-300 دربىاد.به اىن راهوارى زنگ بزنىد بپرسىد.اژنس خوبىه
دوست عزیز سلام
اگه میشه لینک این آژانسی که میگی رو بده
ممنون
کیس نامبر***2014AS00006
ارسال اولین فرم ها: yasam nis
زمان مصاحبه: may
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها ما تو چند ساعت دیگه داریم میریم آنکارا دعا کنید....
شماره کیس:2014ASXX - رویت قبولی 6 May - ارسال فرم: 23 June - تاییدیه: 4 Jul- نامه دوم 22 اکتبر- تاریخ مصاحبه : هفته اول دسامبر | آنکارا- ورود به آمریکا فبریه 2014
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
برو به سلامت... منم این هفته نه هفته دیگه میام اونجا... برای همه دعا کنید که مشکلی پیش نیاد
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینهها:2500000 تومان
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من شنیدم بعضی از دوستان برای تمکن مالی حتی تا 100 میلیون هم بردن و افسر بهشون گفته این کمه .... حالا نن که مبلغی که میخوام اونجا عنوان کنم کمتر از این حرفاست فکر میکنید دچار مشکل میشم.... اون شخص هم یک نفر بود منم یک نفر هستم.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینهها:2500000 تومان
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها راستی من همینجا اون فرم 9 سوالی رو برای خودم با ورد درست کردم و پاسخ هاش هم دادم... به نظر شما برای اونجا کارساز هست یا بای به صورت الکترونیکی ارسال بشه ... من دارم پیش بینی همه چی رو میکنم تا به مشکل نخورم .... فکر میکنید دیگه باید چه کارایی کرد .... من حتی به این فکر کردم که چند تا کنسرو و اون قدیما غذاهای بسته بندی بود تو سربازی به اسم ماعده ... از اونا بگیرم برای کاهش هذینه ها فکر میکنید دیگه چی همراهم باشه خوبه...؟؟؟؟