موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستاني كه به دنبال وقت گرفتن از nmc تو دوبي هستن لازمه بگم اصلا خودتون را ناراحت نكنيد چون وقتي كه ميگيريد اصلا بدردتون نميخوره و پذيرش اصلا بهش نگاه هم نميكنه ، پس با خيال راحت بريد .
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
آخه nmc هر تاریخی را که ما میدیم رو تایید میکنه و اون رو ست میکنه و بعدش هم توضیحات عمومی رو میزنه که دو روز کاری زمان لازمه
ما براشون ایمیل زدیم که مثلا فلان تاریخ دوشنبه وقت مصاحبه داریم و خواستیم که برای شنبه 8 صبح وقت بده
فردای همون روز یه ایمیل اومد که اطلاعات عمومی داده بود و آخرش خواسته بود که تاریخ تعیین کنیم
حالا بعد از دوهفته ایمیل زدن که زمان مدیکال شما همون شنبه 8 صبح تأیید میشه
حالا واقعا موندیم تو شک که چون بچه کوچیک هم داریم .ممکنه برای فرداش جواب آماده نشه؟ دراینصورت باید از پنجشنبه بریم..
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
برای nmc وقت گرفتن زیاد لازم نیست .شما کافیه ساعت 8 صبح اونجا باشید.ولی بهتره 2 روز قبل از مصاحبه اونجا باشید
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-11 ساعت 02:11)aghaghia نوشته: (2013-10-10 ساعت 23:26)masuodrh نوشته: آخه nmc هر تاریخی را که ما میدیم رو تایید میکنه و اون رو ست میکنه و بعدش هم توضیحات عمومی رو میزنه که دو روز کاری زمان لازمه
ما براشون ایمیل زدیم که مثلا فلان تاریخ دوشنبه وقت مصاحبه داریم و خواستیم که برای شنبه 8 صبح وقت بده
فردای همون روز یه ایمیل اومد که اطلاعات عمومی داده بود و آخرش خواسته بود که تاریخ تعیین کنیم
حالا بعد از دوهفته ایمیل زدن که زمان مدیکال شما همون شنبه 8 صبح تأیید میشه
حالا واقعا موندیم تو شک که چون بچه کوچیک هم داریم .ممکنه برای فرداش جواب آماده نشه؟ دراینصورت باید از پنجشنبه بریم..
دوست عزیز اگر سفرنامه دوستان رو بخونید متوجه میشید که برای امارات ظاهرا لازم نیست از 4 روز قبل تشریف ببرید چه بچه داشته باشید چه نداشته باشید همون 2 روز کفایت میکنه...
والا همه سفرنامه ها رو خوندم ..ولی منظور از 2 روز رو فکر کنم درست متوجه نمیشم..اکثر دوستان روزی که صبح تست دادن فردا آخر وقت جواب رو گرفتن..
حالا من هم نمیخوام 4 روز زودتر برم..شانس بد به جمعه میخوریم..مجبورم یا شنبه صبح برم مدیکال یا پنجشنبه بعد از ظهر (دوشنبه هم مصاحبه دارم)
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
آیا روز مدیکال از کشیدن سیگار سوال میپرسند و گفتن بله یا خیر چه تاثیری در جواب مدیکال دارد؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
وقت سفارت من 27 نوامبر در ابوظبی است برای گرفتن وقت مدیکال به یکی از آدرس های دکتر شوکلا ایمیل زدم اما ایمیلم برگشت و به آدرس دیگر که ایمیل زدم حدود یک هفته گذشته و هنوز جوابی نداده اند!
کسان دیگری نیز دچار این شرایط شده اند؟! چه باید کرد؟!
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
برای چندمین بار >>>دوستاني كه به دنبال وقت گرفتن از nmc تو دوبي هستن لازمه بگم اصلا خودتون را ناراحت نكنيد چون این کار بی فایده است و اصلا بدردتون نميخوره و پذيرش اصلا بهش نگاه هم نميكنه ، پس با خيال راحت بريد .