کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
دوستاني كه به دنبال وقت گرفتن از nmc تو دوبي هستن لازمه بگم اصلا خودتون را ناراحت نكنيد چون وقتي كه ميگيريد اصلا بدردتون نميخوره و پذيرش اصلا بهش نگاه هم نميكنه ، پس با خيال راحت بريد .
**201411 / 4نفر / امارات/ مصاحبه ١٠ اکتبر/ يكضرب/ ورود10 مارچ/ سفرنامه مصاحبه و دریافت ویزای من طی دو مرحله
تشکر کنندگان: ghafari88 ، aghaghia ، EKAM ، behfaza ، ali1220 ، masuodrh ، pari pariaaa
(2013-10-09 ساعت 18:18)mehdieb نوشته:  دوستاني كه به دنبال وقت گرفتن از nmc تو دوبي هستن لازمه بگم اصلا خودتون را ناراحت نكنيد چون وقتي كه ميگيريد اصلا بدردتون نميخوره و پذيرش اصلا بهش نگاه هم نميكنه ، پس با خيال راحت بريد .
دوست عزیز متشکرم و بنده هم تاکید کردم به دوستان که این قضیه نوبت گرفتن برای مدیکال دوبی
مورد استفاده واقعیش فقط اینه که شما مطمءن میشید که در آن روز پزشمک معتمد در آن مرکز هست . ولاغیر ! Big Grin
تشکر کنندگان: EKAM ، H Pier ، ghafari88 ، ali1220 ، masuodrh ، mehdieb ، pari pariaaa ، قصه گو ، artam2 ، azadeh2014
آخه nmc هر تاریخی را که ما میدیم رو تایید میکنه و اون رو ست میکنه و بعدش هم توضیحات عمومی رو میزنه که دو روز کاری زمان لازمه
ما براشون ایمیل زدیم که مثلا فلان تاریخ دوشنبه وقت مصاحبه داریم و خواستیم که برای شنبه 8 صبح وقت بده
فردای همون روز یه ایمیل اومد که اطلاعات عمومی داده بود و آخرش خواسته بود که تاریخ تعیین کنیم
حالا بعد از دوهفته ایمیل زدن که زمان مدیکال شما همون شنبه 8 صبح تأیید میشه
حالا واقعا موندیم تو شک که چون بچه کوچیک هم داریم .ممکنه برای فرداش جواب آماده نشه؟ دراینصورت باید از پنجشنبه بریم..
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: aghaghia ، ali1220 ، قصه گو ، pari pariaaa
برای nmc وقت گرفتن زیاد لازم نیست .شما کافیه ساعت 8 صبح اونجا باشید.ولی بهتره 2 روز قبل از مصاحبه اونجا باشید
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: behfaza ، masuodrh ، aghaghia ، گل نهال ، ali1220 ، EKAM ، قصه گو ، artam2 ، babak12
(2013-10-10 ساعت 23:26)masuodrh نوشته:  آخه nmc هر تاریخی را که ما میدیم رو تایید میکنه و اون رو ست میکنه و بعدش هم توضیحات عمومی رو میزنه که دو روز کاری زمان لازمه
ما براشون ایمیل زدیم که مثلا فلان تاریخ دوشنبه وقت مصاحبه داریم و خواستیم که برای شنبه 8 صبح وقت بده
فردای همون روز یه ایمیل اومد که اطلاعات عمومی داده بود و آخرش خواسته بود که تاریخ تعیین کنیم
حالا واقعا موندیم تو شک که چون بچه کوچیک هم داریم .ممکنه برای فرداش جواب آماده نشه؟ دراینصورت باید از پنجشنبه بریم..
دوست عزیز اگر سفرنامه دوستان رو بخونید متوجه میشید که برای امارات ظاهرا لازم نیست از 4 روز قبل تشریف ببرید چه بچه داشته باشید چه نداشته باشید همون 2 روز کفایت میکنه...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: گل نهال ، masuodrh ، behfaza ، mehdieb ، ali1220 ، EKAM ، پدی ، pari pariaaa ، قصه گو ، artam2 ، philter
(2013-10-11 ساعت 02:11)aghaghia نوشته:  
(2013-10-10 ساعت 23:26)masuodrh نوشته:  آخه nmc هر تاریخی را که ما میدیم رو تایید میکنه و اون رو ست میکنه و بعدش هم توضیحات عمومی رو میزنه که دو روز کاری زمان لازمه
دوست عزیز اگر سفرنامه دوستان رو بخونید متوجه میشید که برای امارات ظاهرا لازم نیست از 4 روز قبل تشریف ببرید چه بچه داشته باشید چه نداشته باشید همون 2 روز کفایت میکنه...

والا همه سفرنامه ها رو خوندم ..ولی منظور از 2 روز رو فکر کنم درست متوجه نمیشم..اکثر دوستان روزی که صبح تست دادن فردا آخر وقت جواب رو گرفتن..
حالا من هم نمیخوام 4 روز زودتر برم..شانس بد به جمعه میخوریم..مجبورم یا شنبه صبح برم مدیکال یا پنجشنبه بعد از ظهر (دوشنبه هم مصاحبه دارم)
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: ali1220 ، pari pariaaa ، قصه گو
(2013-10-11 ساعت 02:58)masuodrh نوشته:  

والا همه سفرنامه ها رو خوندم ..ولی منظور از 2 روز رو فکر کنم درست متوجه نمیشم..اکثر دوستان روزی که صبح تست دادن فردا آخر وقت جواب رو گرفتن..
حالا من هم نمیخوام 4 روز زودتر برم..شانس بد به جمعه میخوریم..مجبورم یا شنبه صبح برم مدیکال یا پنجشنبه بعد از ظهر (دوشنبه هم مصاحبه دارم)
شما همون شنبه صبح برید خوبه...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: masuodrh ، ali1220 ، pari pariaaa ، قصه گو ، philter
(2013-10-11 ساعت 02:58)masuodrh نوشته:  

درمتنی که خودشون ایمیل میزنن نوشته که اگر قبل از ساعت 9 صبح بروید و مبلغی هم اضافه پرداخت کنین
همونروز جواب مدیکال شما را تحویال میدن .
تشکر کنندگان: aghaghia ، EKAM ، masuodrh ، ali1220 ، pari pariaaa ، قصه گو
(2013-10-09 ساعت 17:38)reasonable نوشته:  دوستان برای گرفتن وقت از دکتر اونگان د ر صفحه اول این سوال را نوشته؛ باید جواب را بله بزنیم یا خیر؟منظورش چیه از این سوال؟میشه ترجمه کنید لطفا.ممنون میشم
have you taken any kind of medical examination regarding your visa application if yes, please tell us when and where you have taken a medical examination before
ىعنى اىا شما قبلا ازماىشات پزشکى براى وىزاتون انجام دادىد.اگر بله کى و کجا بوده
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
مدارک موردنیاز جهت ارسال به سفارت آنکارا
ســــــــــــــفرنامه
]هر سوالى داشتيد پيام خصوصى بدىد در خدمتم
تشکر کنندگان: ali1220 ، EKAM ، ffrfar ، behfaza ، reasonable ، قصه گو
آیا روز مدیکال از کشیدن سیگار سوال میپرسند و گفتن بله یا خیر چه تاثیری در جواب مدیکال دارد؟
تشکر کنندگان:
(2013-10-12 ساعت 11:20)fakhrinejad نوشته:  آیا روز مدیکال از کشیدن سیگار سوال میپرسند و گفتن بله یا خیر چه تاثیری در جواب مدیکال دارد؟

بله ممکنه پرسیده بشه اما موضوع مهمی نیست و در روند مدیکال تاثیر نخواهد داشت
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: EKAM ، behfaza ، pari pariaaa
(2013-10-12 ساعت 11:39)ghafari88 نوشته:  
(2013-10-12 ساعت 11:20)fakhrinejad نوشته:  آیا روز مدیکال از کشیدن سیگار سوال میپرسند و گفتن بله یا خیر چه تاثیری در جواب مدیکال دارد؟

بله ممکنه پرسیده بشه اما موضوع مهمی نیست و در روند مدیکال تاثیر نخواهد داشت

بهتره بگين چون تو عكس ريه علايمي نشون داده ميشه
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: behfaza ، pari pariaaa
سلام
وقت سفارت من 27 نوامبر در ابوظبی است برای گرفتن وقت مدیکال به یکی از آدرس های دکتر شوکلا ایمیل زدم اما ایمیلم برگشت و به آدرس دیگر که ایمیل زدم حدود یک هفته گذشته و هنوز جوابی نداده اند!
کسان دیگری نیز دچار این شرایط شده اند؟! چه باید کرد؟!
تشکر کنندگان: میما ، قصه گو
(2013-10-12 ساعت 15:56)hiva_obs نوشته:  سلام
وقت سفارت من 27 نوامبر در ابوظبی است برای گرفتن وقت مدیکال به یکی از آدرس های دکتر شوکلا ایمیل زدم اما ایمیلم برگشت و به آدرس دیگر که ایمیل زدم حدود یک هفته گذشته و هنوز جوابی نداده اند!
کسان دیگری نیز دچار این شرایط شده اند؟! چه باید کرد؟!

بله. ما دو بار ایمیل دادیم و جواب ندادند. بعد از یک هفته فاصله دوباره ایمیل دادیم و جواب دادند.
به همون آدرسی که برای تعیین وقت هست ایمیل بزنید. ( appointmentdeiradxb@nmc.ae )
( البته ما برای NMC دبی وقت گرفتیم وفکر می کنم هم منظور شما همون دبی هست چون به دکتر شوکلا اشاره کردید )
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: ffrfar ، behfaza ، pari pariaaa ، amin arefi ، قصه گو
برای چندمین بار >>>دوستاني كه به دنبال وقت گرفتن از nmc تو دوبي هستن لازمه بگم اصلا خودتون را ناراحت نكنيد چون این کار بی فایده است و اصلا بدردتون نميخوره و پذيرش اصلا بهش نگاه هم نميكنه ، پس با خيال راحت بريد .
**201411 / 4نفر / امارات/ مصاحبه ١٠ اکتبر/ يكضرب/ ورود10 مارچ/ سفرنامه مصاحبه و دریافت ویزای من طی دو مرحله
تشکر کنندگان: masuodrh ، ghafari88 ، ali1220 ، behfaza ، pari pariaaa ، قصه گو ، ali99sh ، philter

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان