کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
دوستان منو راهنمایی میکنین؟ من سه شنبه مصاحبه دارم آنکارا ، چه روزی بهتره وقت مدیکال بگیرم از اوگان؟ شنبه و یکشنبه آنکارا تعطیله ؟
تشکر کنندگان:
(2013-10-23 ساعت 15:27)Hamid nezam نوشته:  دوستان منو راهنمایی میکنین؟ من سه شنبه مصاحبه دارم آنکارا ، چه روزی بهتره وقت مدیکال بگیرم از اوگان؟ شنبه و یکشنبه آنکارا تعطیله ؟

باید 1 ماه مونده به مصاحبه اقدام به گرفتن وقت دکتر بکنید، فکر میکنم شنبه ها تا ظهر هستند، البته بهتره از طریق سایت خودشون اقدام کنید که با توجه به تاریخ مصاحبه و داشتن یا نداشتن بچه بهتون وقت مناسب میدن، اگر فقط بزرگسال باشید، فکر کنم شنبه صبح وقت بگیرید مناسب باشه...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ffrfar ، گل نهال ، ali1220 ، amin arefi ، Hamid nezam ، behfaza ، Sam2014 ، ojee ، pv-n
من دارم میرم ابوظبی. مدیکال تو ابوذبی چند روز جلو تر بریم 2 نفر که وقت کم نیاریم و زود هم نباشه میشه راهنمایی کنید

2. راستی باید حتما وقت بگیرم قبلش آدرس یا لینکش رو اگه دارین واسم بزارین ممنون میشم

3. مدیکال ابوضبی و دبی چه روزی تعطیله جمعه یا شنبه

دوستان میشه لطفا 1 نفر محض رضای خدا جواب من رو بده
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
تشکر کنندگان:
من هم به همین ادرس زدم ولی داشتن وقت مهم نیست مهم اینه که روز بعد از ازمایش ها جواب میدن جوابی که به ایمیل من دادن تا بدونین چی لازمه اینجا کپی می کنم

On the day of appointment, patient comes in the morning for the tests and the results would be ready after two (2) working days, provided the clinical examination, X-ray and blood tests are all normal. Any abnormality would require further evaluation. In case of certain abnormalities, issuance of the report will be one month later.

No need of fasting.

Routine cost (without vaccination) is AED425. In case of urgency (tests done in morning before 9am and patient wants reports by evening), additional charges of AED225 is applicable. From 1st October 2013, in case of certain abnormalities noted in chest x-ray which needs sputum culture for AFB, issuance of the report will be one month later and urgent charges are non-refundable.

The need for vaccination is assessed by the physician based on clinical history, gender, age and past history of vaccination. If vaccination is required, charges are added appropriately.

Documents required to be brought along are: Original passport, 3 passport size photographs with white background, Authentic Vaccination Record in English (if any) & Embassy Appointment letter.

New Medical Centre Hospital L.L.C. Dubai

PO Box: 7832, Deira, Dubai, UAE

Tel: +971-4-2689800/ 2339900

Appointments: +971-4-2339966/67

Fax : +971-4-2682353/ 2698997

Email : appointmentdeiradxb@nmc.ae

Web : http://www.nmchealthcare.com
تشکر کنندگان: behfaza ، amin arefi
راستی با بچه یا بدون بچه برای NMC دبی هر روزی برین روز بعد جوابتون امادست
تشکر کنندگان: artam2 ، H Pier ، amin arefi ، aghaghia ، behfaza ، philter
دوستان الان وقت سفارت دادن کی باید وقت معاینه بگیرم؟
تشکر کنندگان:
(2013-10-23 ساعت 22:42)reza.sa نوشته:  دوستان الان وقت سفارت دادن کی باید وقت معاینه بگیرم؟

بستگی به محل سفارتتون داره؟
اگر ابوظبی باشید که کلاً وقت نمی خواد ( البته اکثر دوستان از طریق ارسال ایمیل وقت گرفتند ) .... اگر ایروان و آنکارا باشید حدود یک ماه تا سه هفته قبل از مصاحبه ...
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: ali1220 ، behfaza ، Visas ، ojee
(2013-10-24 ساعت 17:02)ghafari88 نوشته:  
(2013-10-23 ساعت 22:42)reza.sa نوشته:  دوستان الان وقت سفارت دادن کی باید وقت معاینه بگیرم؟

اگر ابوظبی باشید که کلاً وقت نمی خواد ( البته اکثر دوستان از طریق ارسال ایمیل وقت گرفتند ) .... اگر ایروان و آنکارا باشید حدود یک ماه تا سه هفته قبل از مصاحبه ...

اگر بیشتر از یک ماه تا زمان مصاحبه وقت بگیریم چی.
***2014AS
ارسال فرم ها اواسط جون. تاییدیه اواسط سپتامبر. دریافت نامه ی دوم 21 اکتبر. سفارت آنکارا
تشکر کنندگان: ffrfar ، behfaza
(2013-10-24 ساعت 18:04)علی1369 نوشته:  
(2013-10-24 ساعت 17:02)ghafari88 نوشته:  

اگر بیشتر از یک ماه تا زمان مصاحبه وقت بگیریم چی.

خوب اگر بهتون وقت می دن بگیرید. مشکلی نیست.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: ffrfar ، behfaza ، ojee
سلام مديكال و اوگان چي هست؟ ببخشيد اگه تكراري هست؟
بعد اين كه من يك ماه و نيم ديگه انكارا وقت دارم بايد از كي وقت بگيرم و اين كه از كجا؟ممنون
تشکر کنندگان:
(2013-10-24 ساعت 19:27)Alireza 2014 نوشته:  سلام مديكال و اوگان چي هست؟ ببخشيد اگه تكراري هست؟
بعد اين كه من يك ماه و نيم ديگه انكارا وقت دارم بايد از كي وقت بگيرم و اين كه از كجا؟ممنون

مدیکال یعنی کارهای پزشکی و چکاپ توسط پزشک معتمد سفارت ... اونگان هم اسم دکتر هست!
ضمناً زحمت بکشید پست های قبلی رو بخونید قبل از اینکه سوالی رو مطرح کنید. متوجه پاسختون می شید.
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: behfaza ، aghaghia ، ffrfar ، azadeh2014 ، ojee
آخرش مجبور شدیم تلفنی وقت بگیریم! جواب ایمیل هامون نیومد...
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: aghaghia ، H Pier ، behfaza ، azadeh2014 ، Morteza1350
(2013-10-25 ساعت 02:57)قصه گو نوشته:  آخرش مجبور شدیم تلفنی وقت بگیریم! جواب ایمیل هامون نیومد...

کتمان اطلاعات شخصی ... شخصیه. اما بعد از اینکه مطلب بالا رو که گذاشتین من خواستم امضاتون رو ببینم که منظورتون مدیکال برای کدوم شهره که جواب ایمیل نمیدن . متاسفانه دیدم امضاتون رو ایجاد نکردین. به آپدیت برندگان خانم وحدتی سر زدم ببینم میتونم از اونجا بفهمم مدیکالتون کجاس که دیدم اونجا هم هیچ اطلاعاتی از شما نیست.
منظورم فقط شخص شما نیست کلی عرض کردم این مطلب رو.
کار گروهی خوبه به خدا.
پاینده باشین.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: behfaza ، aghaghia ، قصه گو ، azadeh2014 ، NEURON
H Pier:کتمان اطلاعات شخصی ... شخصیه. اما بعد از اینکه مطلب بالا رو که گذاشتین من خواستم امضاتون رو ببینم که منظورتون مدیکال برای کدوم شهره که جواب ایمیل نمیدن . متاسفانه دیدم امضاتون رو ایجاد نکردین. به آپدیت برندگان خانم وحدتی سر زدم ببینم میتونم از اونجا بفهمم مدیکالتون کجاس که دیدم اونجا هم هیچ اطلاعاتی از شما نیست.
منظورم فقط شخص شما نیست کلی عرض کردم این مطلب رو.
کار گروهی خوبه به خدا.
پاینده باشین.
[/quote]

شما حق دارید دوست عزیز.عجالتا" عرض می کنم منظورم با دبی بود! و تا یه ماه دیگه ابوظبی مصاحبه دارم (سه نفر).ولی انشالله بعد از گرفتن ویزا،اطلاعات همراه با سفرنامه ی کامل ارائه میدم.انرژی مثبت را از هم دریغ نکنیم. طی این مدت مهاجرسرا مثل یه کلاس درس برام بوده.سپاس از همگی.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: H Pier ، behfaza
(2013-10-25 ساعت 19:56)قصه گو نوشته:  شما حق دارید دوست عزیز.عجالتا" عرض می کنم منظورم با دبی بود! و تا یه ماه دیگه ابوظبی مصاحبه دارم (سه نفر).ولی انشالله بعد از گرفتن ویزا،اطلاعات همراه با سفرنامه ی کامل ارائه میدم.انرژی مثبت را از هم دریغ نکنیم. طی این مدت مهاجرسرا مثل یه کلاس درس برام بوده.سپاس از همگی.
ایشالا با ویزای یکضرب.
براتون آرزوی موفقیت دارم... به امید اینکه دوستان خوبی باشیم و به هم کمک کنیم.Smile
پاینده باشین.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: behfaza ، قصه گو ، ojee

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان