کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
سلام
آیا حتما باید این مراحل پزشکی خارج کشور انجام شود؟
از ایران بگیریم قبول نیست؟
داخل ایران راحتر است.
بازمانده لاتاری 2014 (F2A)
Pd = 2014/10/06
Interview = 2016/05/16(ABD)
دو خطی = 2016/12/08
OR = 2016/12/12
Clear = 2016/12/13
Enter to = USA 01/22/2017

تشکر کنندگان: armina-2014
(2013-10-31 ساعت 04:10)alireza51 نوشته:  سلام
آیا حتما باید این مراحل پزشکی خارج کشور انجام شود؟
از ایران بگیریم قبول نیست؟
داخل ایران راحتر است.

بجز واكسن ها بقيه موارد بايد در كشور مربوط به مصاحبه انجام بشه... حتي در بعضي مورد واكسن هم بايد اونجا بزنيد.
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: maryam_a ، behfaza ، قصه گو ، ffrfar ، Natasha9
دوستان... کسی ادرس دکتر اونگان رو روی نقشه داره به بچه ها کمک کنه که ار الان روی یه نقشه علامت بزنن تا دچار مشکل نشن.... من توسایت خیلی گشتم ولی نقشه ای پیدا نکردم که دوستان توش محل جاهایی رو که باید بریم رو علامت زده باشن..... از دوستان هر کس زحمت کشیده من و بقیه رو هم شرمنده کنه.....ممنون
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
تشکر کنندگان: armstrong
سلام
دوستان کسی می دونه واسه مدیکال دبی، پلی کلینیک با nmcفرقی داره یا نه؟ کذوم بهتره .پلی کلینیک مثل اینکه نزدیکتره.
میشه آدرس nmcرو بدید

در مورد nmc که نیازی به وقت نیست و پلی کلینیک چون خصوصی هست هزینه بیشتر از nmc میشه ادرس اون هم اگر با مترو برید باید ایستگاه ابوهیل پیاده شید دو روز قبل از مصاحبه برای وقت گرفتن خوبه و هزینه بدون واکسن نفری 425 درهم
تشکر کنندگان: behfaza ، EKAM
برای آزمایشات پزشکی باید ناشتا بریم یا نیازی نیست؟
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان:
(2013-11-03 ساعت 08:39)ali3875 نوشته:  برای آزمایشات پزشکی باید ناشتا بریم یا نیازی نیست؟

نه نىازى نىست.فقط چربى و قند ناشتا لازم دارهSmileSmile اونجا ازماىشات خفن تر از اىن حرفاستSmile
CN:21## - ABUDHABI - INTERVIEW.NOV 18 - 2
APPLICANTS - FIRST UPDATE : NOV 19 SECOND : FEB 10
Third: May 27 Forth: May 29 ( the end of administrative processing) Fifth : June 3
تشکر کنندگان: قصه گو ، behfaza ، NEURON
(2013-08-22 ساعت 00:39)mrpahlevani نوشته:  به نظر میرسه دوستانی که اوایل اکتبر وقت مصاحبه دارند از چند روز دیگه ( ۱ماه قبل از مصاحبه ) میتونند با دکتر مکاتبه کنند تا براشون وقت مدیکال تعیین بشه . توصیه می کنم دوستانی که بچه کوچیک دارند علاوه بر اعلام وقت مصاحبه حتما این مطلب و سن فرزند عزیزشون رو یادآوری کنند تا بر این اساس وقت تعیین بشه .فراموش نکنید ۱ ماه قبل از مدیکال ، هیچ واکسنی که حاوی ویروس زنده باشه رو تزریق نکنید مانند TD , ...

باسلام
هزینه برای دکتر در انکارا برای هر نفر چند می شود؟2بزرگسال،2بچه زیر 15 سال
ممنون اگر جواب بدهید....................
تشکر کنندگان:
هیچ دوستی تا الان نرفته که بتونه کمک و راهنمایی کنه؟؟؟؟
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
تشکر کنندگان:
وقتی از سایت دکتر اونگان وقت میگیریم ایمیل تایید میدهند دیگه اونوقت تا چه مدت بعد از وقت گرفتن ایمیل تایید میآید
***2014AS
ارسال فرم ها اواسط جون. تاییدیه اواسط سپتامبر. دریافت نامه ی دوم 21 اکتبر. سفارت آنکارا
تشکر کنندگان:
من یک ایمیل برای nmc دبی فرستادم و در آن ایمیل تاریخ معاینه را تعیین کردم و آنها روز بعد به من ایمیل فرستادند و ساعت 9 صبح بهم وقت دادند من دوباره براشون ایمیل فرستادم که وقت معاینات را به ساعت 4 بعداز ظهر تغییر بدن که روز بعدش برام ایمیل رسید که وقت معاینه را به 4 بعدازظهر تغییر دادند
نامبر 2014AS000021XX - دو نفر - ویزا : شکر خدا یکضرب - ورود: 5 می 2014
تشکر کنندگان: ffrfar ، قصه گو ، amohammadiazar
[quote='علی1369' pid='439687' dateline='1383499053']
وقتی از سایت دکتر اونگان وقت میگیریم ایمیل تایید میدهند دیگه ، اونوقت تا چه مدت بعد از وقت گرفتن, ایمیل تایید میآید
[/quo
ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنند.
***2014AS
ارسال فرم ها اواسط جون. تاییدیه اواسط سپتامبر. دریافت نامه ی دوم 21 اکتبر. سفارت آنکارا
تشکر کنندگان:
سلام
دوستان واسه گرفتن وقت مدیکال ترکیه سایت فقط تا 4 دسامبر امکان انتخاب داره و این تاریخ زوده واسه من. باید صبر کنم تا تاریخ های بعد باز بشه؟ یا پر شده اون تاریخا؟
کیس:201400000XXX/ارسال مدارک: جون/کارنت: گروه اول/نامه دوم: نیمه دوم اکتبر/سفارت: آنکارا/ مصاحبه: 12 دسامبر/ در یافت ویزا 14 دسامبر یک ضرب
برای دیدن فایل دستورالعمل سفارت ترکیه اینجا کلیک کنید
تشکر کنندگان: amohammadiazar
(2013-11-04 ساعت 13:56)shamim_irs نوشته:  سلام
دوستان واسه گرفتن وقت مدیکال ترکیه سایت فقط تا 4 دسامبر امکان انتخاب داره و این تاریخ زوده واسه من. باید صبر کنم تا تاریخ های بعد باز بشه؟ یا پر شده اون تاریخا؟

سلام دوست عزیز، برای ترکیه شما 30 روز قبل از مصاحبه تون میتونید در سایت زمان مورد نظرتون رو انتخاب کنید نه زودتر...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: shamim_irs ، گل نهال ، ojee ، vahid1432
(2013-11-04 ساعت 14:53)aghaghia نوشته:  
(2013-11-04 ساعت 13:56)shamim_irs نوشته:  سلام

سلام دوست عزیز، برای ترکیه شما 30 روز قبل از مصاحبه تون میتونید در سایت زمان مورد نظرتون رو انتخاب کنید نه زودتر...
باسلام
تشکر کنندگان:
(2013-11-04 ساعت 15:47)viva.capio نوشته:  باسلام

دوست عزیز، ظاهرا 145 $ برای هر نفر هست، برای بچه ها مقداری کمتر باید باشه ولی دقیق نمیدونم، البته کلا نمیشه روی این هزینه در آنکارا حساب کرد و اگر واکسن بهتون تزریق کنند خیلی بیشتر از این خواهد شد، پیشنهاد میکنم سفرنامه های دوستان رو بخونید تا بهتر متوجه بشید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: گل نهال ، ffrfar

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان