کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
سلام به همگی
دوستان من سه روز پیش به دکتر کریستین E-Mail زدم برای وقت گرفتن ولی هنوز جواب نداده. منتظر بمونم یا کار دیگه ای انجام بدم؟ Rolleyes
شماره کیس: 2014AS26xx
تاریخ رویت قبولی: 2 May
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر
ارسال فرمهای سری اول: اواخر May
کارنت شدن کیس: سری سوم
مصاحبه: 18 December
دریافت کلیرنس: یک ضرب
دریافت ویزا:23 December
ورود به آمریکا: 25 December
دریافت گرین کارت:؟
جمع تقریبی هزینه‌ها:140 تومان پست + 100 تومان ترجمه + ادامه دارد
تشکر کنندگان:
سلام ارمنستان کدوم دکتر بهتره وقت بگیریم؟
تشکر کنندگان:
(2013-10-26 ساعت 09:28)Visas نوشته:  سلام به همگی
دوستان من سه روز پیش به دکتر کریستین E-Mail زدم برای وقت گرفتن ولی هنوز جواب نداده. منتظر بمونم یا کار دیگه ای انجام بدم؟ Rolleyes

جواب این سوال رو که نگرفتیم. حالا یک سوال دیگه برای گرفتن وقت دکتر برای ایروان باید مثل مکاتبه با KCC کیس نامبر و اینا هم بفرستیم؟
شماره کیس: 2014AS26xx
تاریخ رویت قبولی: 2 May
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر
ارسال فرمهای سری اول: اواخر May
کارنت شدن کیس: سری سوم
مصاحبه: 18 December
دریافت کلیرنس: یک ضرب
دریافت ویزا:23 December
ورود به آمریکا: 25 December
دریافت گرین کارت:؟
جمع تقریبی هزینه‌ها:140 تومان پست + 100 تومان ترجمه + ادامه دارد
تشکر کنندگان:
میشه لطف منو راهنمایی کنید
واسه مصاحبه ابوظبی باید برم واسه مدیکال nmcبهتره یا پلی کلینیک؟
آیا باید واسه هرجفتش وقت گرفت؟
ممنون
تشکر کنندگان:
سلام من از دکتر کریستین وقت گرفتم ... جمعه ۱۳ دسامبر وقت داده بهم ولی ۱۶ وقت مصاحبم هستش کی جوابشو باید بگیرم؟ شنبه یکشنبه هم فکر کنم تعطیل باشن.....
تشکر کنندگان:
دوستاي خوبم سلام
من هم از دكتر كريستين وقت گرفتم
فقط يه سوال داشتم ، همراه ميل يه فايل پيوست شده ، كه مدارك مورد نياز رو ياد آور شده ، مي خواستم بدونم اين جدول سبز رنگ رو كه واكسن هارو نوشته رو بايد چيكار كرد ، بايد پرينت گرفت و تكميلش كرد ؟!؟ يا كه خير ...
مي شه راهنماييدكنيد دوستان
ممنون
2014AS000019## : Case Number
تاريخ ارسال مدارك با ايميل : 16 jun
تاريخ دريافت تاييد مدارك : 21 jun
تاريخ كارنت شدن : October
تاريخ دريافت نامه دوم : 21 October
تاريخ و زمان مصاحبه : 04 December
تشکر کنندگان: reza.sa
سلام
دوستان کسی می دونه واسه مدیکال دبی، پلی کلینیک با nmcفرقی داره یا نه؟ کذوم بهتره .پلی کلینیک مثل اینکه نزدیکتره.
میشه آدرس nmcرو بدید
تشکر کنندگان:
(2013-10-30 ساعت 00:11)Visas نوشته:  
(2013-10-26 ساعت 09:28)Visas نوشته:  سلام به همگی

جواب این سوال رو که نگرفتیم. حالا یک سوال دیگه برای گرفتن وقت دکتر برای ایروان باید مثل مکاتبه با KCC کیس نامبر و اینا هم بفرستیم؟

دوست عزيز من امروز ايميل زدم ، امروز هم دكتر به من جواب دادن ، من توي متن ايميل هم كيس نامبر و غيره رو طبق قاعده قبلي نوشتم و فرستادم .
براي موضوع ميل هم نوشتم : ( set an appointment for interview ( dv lottery
تشکر کنندگان: Visas ، Natasha9 ، philter ، min@ ، shekari
(2013-10-30 ساعت 21:25)ali1985ir نوشته:  دوستاي خوبم سلام
فقط يه سوال داشتم ، همراه ميل يه فايل پيوست شده ، كه مدارك مورد نياز رو ياد آور شده ، مي خواستم بدونم اين جدول سبز رنگ رو كه واكسن هارو نوشته رو بايد چيكار كرد ، بايد پرينت گرفت و تكميلش كرد ؟!؟ يا كه خير ...
ممنون

واسه منم فرستاده لیست واکسنهاست و سن که توی چه سنی باید چه واکسنی میزدید
تشکر کنندگان: ali1985ir
(2013-10-30 ساعت 21:16)reza.sa نوشته:  سلام من از دکتر کریستین وقت گرفتم ... جمعه ۱۳ دسامبر وقت داده بهم ولی ۱۶ وقت مصاحبم هستش کی جوابشو باید بگیرم؟ شنبه یکشنبه هم فکر کنم تعطیل باشن.....

دوست عزيز تا اونجايي كه من سفرنامه ها و كاراي بچه هارو دنبال كردم ، تمام كارهاي پزشكي يك روزه انجام ميشه ، نگران نباش ، دكترها كه وقت ميدن تمام اين موارد رو مد نظر قرار ميدن ، خيالت راحت باشه ...
تشکر کنندگان: reza.sa
سلام
میشه لطفا آدرس nmcرو بهم بدید؟نظرتون میشه پلی کلینیک هم رفت؟

(2013-08-25 ساعت 14:46)mrpahlevani نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 14:09)spv نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 13:46)azar1348 نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 10:00)الدورادو نوشته:  دوستان کسی هست که از دکتر شوکلا وقت گرفته؟از الان میشه واسه ۱ ماه دیگه وقت گرفت؟

بله الان میشه گرفت و اگه جواب ایمیلتون رو هم ندادن و یا از این ایمیلای عمومی که ساعات و روزای کاری مدیکال و قیمت خدمات و . . . رو برای جوابتون فرستادن هم خیلی نگرانش نباشین ابوظبی بدون نوبت هم کارتون در آرامش انجام میشه Smile
سلام
شما ار هزینه مدیکال در NMC در خوده ابوظبی اطلاعی دارید ؟

من ۲ روز پیش به NMC و خود DR.C.R.Shetty ایمیل زدم و بلافاصله فرداش جوابم رو دادند . برای ۳ روز قبل مصاحبه بهم وقت مدیکال دادند حتی اعلام کرده بودم که بچه ۳ ساله هم دارم .نوشته هیچ مشکلی نیست و هزینه مدیکال نهایتا برای هر نفر 100$ هست بانضمام اینکه اگر بر اساس لیست واکسن ها شما نیاز به واکسن دیگری داشته باشید هزینه اش مجزا دریافت میشود و نهایتا دو روز بعد از مدیکال ، بعد از ظهر جواب حاضر خواهد بود .البته در ایمیلی که از خود کلینیک اومد اشاره شده که حداکثر ۳ روز قبل از مصاحبه بین ساعت های ۹ صبح تا ۱۲ مدیکال سفارت انجام خواهد شد و عملا نیاز به تعیین وقت قبلی نیست .
زمان لازم برای انجام تست ۲ ساعت خواهد بود و مدارک لازم رو برام لیست کرده .
آدرسش هم بسیار سر راست و بسیار نزدیک به هتل Paragon می باشد .
می بایست مستقیم به پذیرش طبقه دوم کلینیک مراجعه کرد .
سوالی بود در خدمتم
تشکر کنندگان: قصه گو
چرا کسی جواب سوال هارو نمیده؟؟؟ سلام من از دکتر کریستین وقت گرفتم ... جمعه ۱۳ دسامبر وقت داده بهم ولی ۱۶ وقت مصاحبم هستش کی جوابشو باید بگیرم؟ شنبه یکشنبه هم فکر کنم تعطیل باشن.....
تشکر کنندگان:
(2013-10-30 ساعت 21:35)reza.sa نوشته:  چرا کسی جواب سوال هارو نمیده؟؟؟ سلام من از دکتر کریستین وقت گرفتم ... جمعه ۱۳ دسامبر وقت داده بهم ولی ۱۶ وقت مصاحبم هستش کی جوابشو باید بگیرم؟ شنبه یکشنبه هم فکر کنم تعطیل باشن.....

دوست عزیز جواب کدوم سوالتون بی جواب مونده!!!! شما یک ساعت نیست سوالتون رو پرسیدین، یکم صبر داشته باشین! دکتری که به شما وقت داده اگر لازم باشه روز تعطیل هم میاد و جواب رو به شما میرسونه نگران نباشید!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: behfaza ، xxi_1363 ، reza.sa ، ojee ، shadi79 ، NEURON
از دوستان کسی میدونه در ارمنستان برای مدارک پزشکی به کجا میشه مراجعه کرد؟؟
چون ما در ارمنستان هستیم تمام مدارک رو باید همینجا تهیه کنیم
ممنون.
تشکر کنندگان:
(2013-10-30 ساعت 21:25)ali1985ir نوشته:  دوستاي خوبم سلام
ممنون

آن جدول صرفا برای راهنمایی بیشتر و تعیین واکسنهایی است که ممکن است شامل حال شما شود. بهتر است هرچه زودتر به انستیتو پاستور تجریش مراجعه کرده و واکسن های خود را تکمیل کنید. برای اطلاع از واکسن هایی هم که لازم است بزنید می توانید به تاپیک واکسیناسیون مراجعه کنید و یا از خانم دکتر طاهرنژاد در انستیتو پاستور تجریش بپرسید.
تشکر کنندگان: ali1985ir ، aghaghia ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان