کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
دوستان میشه یه نفر توضیح واضح بده که بعد اینکه وارد سایت دکتر اوگان شدیم کدوم قسمتش بریم و چه جوری وقت بگیریم؟
تشکر کنندگان:
(2013-11-05 ساعت 20:46)Hamid nezam نوشته:  دوستان میشه یه نفر توضیح واضح بده که بعد اینکه وارد سایت دکتر اوگان شدیم کدوم قسمتش بریم و چه جوری وقت بگیریم؟

3- دوستانی که به انکارا تشریف میبرند به این سایت می روید وبرای گرفتن وقت اقدام می کنید : http://www.doctorun.com/en
قسمت: Make an Appointment

[عکس: 39272538077200287281.png]

[عکس: 95063131440529338405.png]
[عکس: 93287451458337369720.png]
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
بله دوست عزیز سابمیت رو که بزنید وارد این صفحه زیر میشید و خونه هایی که سبز هست رو میتونید انتخاب کنید، تاریخ هم در اون کادری که با رنگ قرمز هست میتونید تغییر بدید که دارای محدودیت هست (امروز از 7 نوامبر موجود بود تا 2 دسامبر) و اگر برای روز های بعد از اون تاریخ ها میخواید اقدام کنید باید چند روز بعد اقدام کنید...

[عکس: 29407300865073721628.png]
[عکس: 97006138883589459449.png]
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
اقاقیا، واقعا ممنونم از اطلاعات دقیق و کامل شما..
تشکر کنندگان: ffrfar ، ojee ، shamim_irs ، Rooz ، پارسا یی ، amirrezaaaaa
دوستان من سه شنبه مصاحبه دارم و شنبه که نیمه تعطیل است و یک شنبه هم تعطیل . فکر می کنید جمعه نوبت بگیریم برای دو نفر بدون بچه , کافی است. با پرواز 5 شنبه می رسم و می ترسم بعد از ظهر همان 5شنبه نوبت بگیریم و نتوانم برسم به دکتر. هم خسته هستیم هم اینکه مصاحبه تقریبا" یک ماه دیگر است و ممکن است اون روزها برفی ببارد و پرواز با تاخیر انجام شود , به نظرتون جمعه آزمایشات و ... را انحام بدهیم تا دو شنبه (یک روز قبل از مصاحبه) جواب را می دهند ؟
می دانم که بارها این موضوع تکرار شده است ولی این سه شنبه بودن مصاحبه کار را کمی خراب کرده و استرس زا شده است.
2014AS12xx -آنکارا - مشاهده قبولی June 4- ارسال مدارک June 23 - تاریخ مصاحبه هفته سوم دسامبر - نفرات کیس:2
تشکر کنندگان: manamilad
ملت کمک !!
2014AS12xx -آنکارا - مشاهده قبولی June 4- ارسال مدارک June 23 - تاریخ مصاحبه هفته سوم دسامبر - نفرات کیس:2
تشکر کنندگان:
(2013-11-11 ساعت 12:47)poopak16 نوشته:  ملت کمک !!

آنکارا رو نمی دونم ولی من که ابوظبی دوشنبه نوبت مصاحبه داشتم شنبه صبح رفتم معاینات پزشکی، یکشنبه عصر جواب آزمایش رو تحویل گرفتم
2014AS1XXX / 28 Oct, Abu Dhabi / Clear after 210 Days / Dallas
تشکر کنندگان: قصه گو ، ghafari88
من برای جمعه نوبت گرفتم ... با کمک و راهنمایی دوستان, که بالاخره تصمیم گرفتم جمعه دکتر بروم. از 2 تا نوبتی که از اونگان / آنکارا گرفتم تایید ایمیل یکی اش آمد ... اون یکی نیامد.
آیا این طبیعی است که دیر ایمیل بفرستند... یا نه ؟ البته ایمیل هم زدم که با توجه به اینکه نوبت گرفتم و در سایتشون تایید شده اما ایمیلی دریافت نکردم .
منتظرم ببینم چی می شه. اگر نه بایستی زنگ بزنم . درسته ؟
تشکر کنندگان: قصه گو ، armstrong
سلام
برای ابوظبی جطور نوبت بگیرم؟ آیا پزشکشون سخت گیرن؟
مرسی
CN: 2014AS----21xx
ABU DHABI

Cleared 2 June 2014 with 1 other family member
تشکر کنندگان: hmahdavizadeh
پزشکانی که باید بهشون مراجعه کنید جزو پزشکان معتمد هستند که توسط خود سفارت معرفی میشوند و هیچ مرکز پزشکی یا دکتر مستقلی در ایران قرارداد و ارتباطی با این سفارت ها ندارد.

(2013-10-31 ساعت 04:10)alireza51 نوشته:  سلام
آیا حتما باید این مراحل پزشکی خارج کشور انجام شود؟
از ایران بگیریم قبول نیست؟
داخل ایران راحتر است.
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: قصه گو ، shayesteh ، atlantis770
(2013-11-21 ساعت 02:04)benitto نوشته:  سلام
مرسی

من روز شنبه اونجا بودم.اصلا وقت نمي خواد.فقط نامه ي تعيين وقت مصاحبه رو نگاه مي كنه.از پاسپورت ها خودشون كپي گرفتند همينطور از كارت هاي زرد.فقط سه تا عكس شش در چهار براي هر كيس ميخواد.كارتها رو برگردوند.همه چي راحت انجام شد.ارزانتر بود٣٧٥ درهم.واكسن آبله مرغان ٢٥٠درهم.بازديد كامل بدني هم نداشت! فردا ظهرش جواب ها آماده بود.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: sani1348 ، aghaghia ، NEURON ، nedaba
به نظرتون میشه 2 تا نوبت واسه مدیکال برای یک نفر گرفت بعد که بلیط گرفتیم یکیشو کنسل کنیم؟
میشه یعنی؟؟؟؟
کیس:201400000XXX/ارسال مدارک: جون/کارنت: گروه اول/نامه دوم: نیمه دوم اکتبر/سفارت: آنکارا/ مصاحبه: 12 دسامبر/ در یافت ویزا 14 دسامبر یک ضرب
برای دیدن فایل دستورالعمل سفارت ترکیه اینجا کلیک کنید
تشکر کنندگان:
(2013-11-21 ساعت 11:57)سیمین راد نوشته:  
(2013-11-21 ساعت 10:52)قصه گو نوشته:  
(2013-11-21 ساعت 02:04)benitto نوشته:  سلام
مرسی

من روز شنبه اونجا بودم.اصلا وقت نمي خواد.فقط نامه ي تعيين وقت مصاحبه رو نگاه مي كنه.از پاسپورت ها خودشون كپي گرفتند همينطور از كارت هاي زرد.فقط سه تا عكس شش در چهار براي هر كيس ميخواد.كارتها رو برگردوند.همه چي راحت انجام شد.ارزانتر بود٣٧٥ درهم.واكسن آبله مرغان ٢٥٠درهم.بازديد كامل بدني هم نداشت! فردا ظهرش جواب ها آماده بود.

این نشون میده که همکاری می کنن و سخت نمی گیرن
با سلام
ممنونم از توضیحاتتون
1- کدوم دکتر رو توصیه می کنید و اطلاعات تماسش چیه؟
2-در لیست رسمی اسم Dr. Marjan Ghazirad اومده، آیا ایشون ایرانیه؟
3-به نظرتون برای خرید بلیط رفت و برگشت چند روز زمان در نظر بگیرم؟
4-واکسن آبله هم اینجا زدیم آیا بازم لازمه؟
5-کی بهشون ایمیل بزنیم؟
مرسی
CN: 2014AS----21xx
ABU DHABI

Cleared 2 June 2014 with 1 other family member
تشکر کنندگان: ffrfar ، sani1348
دوستان عزيز سلام : مراحل بعد از نامه دوم ، ١- ترجمه كل مدارك كه روي تمام صفحه ها شماره كيس نامبر زده شود ٢- وقت براي دكتر جهت ويزيت ٣- رزرو هتل ٤- بليط رفت و برگشت ٥- دقت خيلي زياد كه مداركي در ايران جا نمونه !!!!!! حالا اگر چيزي را از قلم انداختم ياد آوري كنيد ممنون .
تشکر کنندگان: aghaghia ، ramaya ، armstrong ، fakhrinejad ، poopak16 ، amin arefi ، shayesteh ، pv-n ، arash1392
سلام دوستان
یکی از دوستانم (1 نفر) دوشنبه ی چند هفته دیگه آنکارا مصاحبه داره. میشه لطفاً راهنماییم بفرمایید که ایشون چه روزی از دکتر اونگان وقت مصاحبه بگیرن؟ و اینکه اصلاً برای چه روزی باید بلیط بگیرن؟
ممنونم
کیس نامبر: 2013AS100## - قبولی نوبت دوم - 1 نفر - ارسال مدارک با ایمیل 19 نوامبر - مصاحبه 19 آگوست ابوظبی - آپدیت 28 آگوست - کلیر 3 سپتامبر - ویزا 12 سپتامبر - کالیفرنیا
تشکر کنندگان: سمنانی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان