کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
(2014-02-16 ساعت 21:45)داودی نوشته:  ممنون فقط یه سوال که ذهنم رو مشغول کرده و از اول تاپیک یه جا نوشته شنبه و یکشنبه تعطیل هست و یه جا نوشته تعطیل نیست کدامش درسته من میتونم شنبه صبح که میشه 2 روز قبل از مصاحبه مدیکال انجام بدم یا تعطیه و باید 5شنبه اینکارو انجام بدم؟ ممنون میشم جواب بدیدRolleyes

تا اونجاییکه من خاطرم هست این مرکز شنبه ها هم بازه، حالا دوستانی که رفتن ابوظبی اگر اشتباه میکنم اصلاح کنند...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: philter
(2014-02-16 ساعت 23:09)aghaghia نوشته:  
(2014-02-16 ساعت 21:45)داودی نوشته:  ممنون فقط یه سوال که ذهنم رو مشغول کرده و از اول تاپیک یه جا نوشته شنبه و یکشنبه تعطیل هست و یه جا نوشته تعطیل نیست کدامش درسته من میتونم شنبه صبح که میشه 2 روز قبل از مصاحبه مدیکال انجام بدم یا تعطیه و باید 5شنبه اینکارو انجام بدم؟ ممنون میشم جواب بدیدRolleyes

تا اونجاییکه من خاطرم هست این مرکز شنبه ها هم بازه، حالا دوستانی که رفتن ابوظبی اگر اشتباه میکنم اصلاح کنند...

ممنون اما من دبی هستم می دونید مرکز NMCدبی باز هست این دو روز؟
تشکر کنندگان:
آنکاراىىها چىکارکنىم کنند طفلیا
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: zaaraa
سلام
کسی می دونه مرکز nmc دبی روزهای شنبه و یکشنبه باز هست؟ ممنونRolleyes
تشکر کنندگان: philter
با سلام خدمت دوستان واسه دوبی ایمیل دکتر رو درید واسه وقت گرفتن?
تشکر کنندگان:
(2014-02-17 ساعت 12:54)neda_a نوشته:  با سلام خدمت دوستان واسه دوبی ایمیل دکتر رو درید واسه وقت گرفتن?

دوست عزیز یه دور اگه زحمت بکشی کل صفحات این تاپیک که نه ! فقط صفحه 36 و مطالعه بفرمایین به جواب سوالتون می رسین .
موفق باشین
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: aghaghia
(2014-02-16 ساعت 23:48)داودی نوشته:  
(2014-02-16 ساعت 23:09)aghaghia نوشته:  تا اونجاییکه من خاطرم هست این مرکز شنبه ها هم بازه، حالا دوستانی که رفتن ابوظبی اگر اشتباه میکنم اصلاح کنند...

ممنون اما من دبی هستم می دونید مرکز NMCدبی باز هست این دو روز؟

دوست گرامی منظور من همون ان ام سی دبی هست، اگر گفتم ابوظبی منظور کسانی است که برای مصاحبه ابوظبی میرند نه مدیکال!!!! سعی کنید قبل از رفتن چند تا سفرنامه بخونید خیلی کمکتون میکنه
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: philter ، nedaba
دوستان گلم که آنکارا مصاحبه دارید، اصلا با دکتر اونگان بحث نکنید و بزارید هر چقدر میخاد واکسن بزنه بهتون..
من بحث کردم عواقبشو دیدم شماها نکنید..
موفق باشید
2014AS3xxمجرد،فوق لیسانس.مصاحبه:23نوامبر آنکارا،آپدیت:12بار،فرم10سوالی،CV،ویزا:9مارس
مدارک موردنیاز جهت ارسال به سفارت آنکارا
ســــــــــــــفرنامه
]هر سوالى داشتيد پيام خصوصى بدىد در خدمتم
تشکر کنندگان: philter ، Lindsay Wagner ، اسفند89 ، nasim
(2014-02-13 ساعت 19:03)bobo_ir نوشته:  سلام دوستان عزیز، نامه دوم ما هم رسید و متاسفانه وقت مصاحبه ما را اول اوریل 2014 تعیین کردند. گفتم متاسفانه چون پسر ما پنج اسفند متولد میشه و در اول آوریل (12 فروردین) هنوز چهل روزش نشده! با توجه به تعطیلی 12 تا 15 فروردین در ایران به نظر شما چه تاریخی برای ویزیت پزشک مناسبه که بتونیم حتما 12 فروردین در سفارت باشیم. همچنین کدام پزشک را پیشنهاد میکنید و به چه دلیل ؟
1- Dr. Kristine R. Khachatryan
Muratsan University Hospital - 2nd - floor (entrance from policlinic side) Examination Room 222 - 114 Muratsan St
9am – 4pm Monday - Saturday - Tel. (37410) 56-72-65 (work) --- (37491) 20-51-43 (mobile)
E-mail: kristinekhachatryan@ymail.com

2- Dr. Anush M. Ordyan - Muratsan University Hospital - 2nd -floor (entrance from policlinic side) Examination Room 222 - 114 Muratsan St
9am – 4pm Monday-Saturday - Tel. (37410) 55-69-06 (work) --- (37491) 41-00-31 (mobile) - (37410)26-58-55 (home)
E-mail: anushordyan@mail.ru
به نظر من و با توجه به تجربيات دوستان مهاجر تو ايروان، هر دو دكتر تا حد امكان با مراجعه كننده ها راه ميان، فقط چون روزهاي شيفتشون متفاوته، بايد روزي كه ميخايد تشريف ببريد رو در نظر بگيريد، ورود كوچولو هم پيشاپيش مبارك باشه :-)
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
تشکر کنندگان: nedaba ، ffrfar ، nasim ، zaaraa
سلام دوستان

اگر تاریخ مصاحبه سه شنبه بعد از ظهر باشه من جمعه برای مدیکال از دکتر کریستین وقت بگیرم خوبه ؟ شنبه چی ؟(ارمنستان)

تشکر کنندگان:
سلام و با آرزوي موفقيت براي همه دوستان عزيز
من از دكتر كريستين وقت گرفتم كه به همراه ايميل يه پيوست كه فكر كنم ليست واكسن هاست رو هم فرستاده آيا بايد در ارتباط با اين ليست
كاري كرد؟ چون من اون كارت زرد واكسن هارو كه انستيتو پاستور صادر كرده رو دارم.
ممنون از پاسختون
تشکر کنندگان:
یه سوال داشتم من ابوظبی مصاحبه دارم روز مصاحبم پنجشنبه 8:30 صبحه, دوشنبه ساعت 3 پروازم میشینه, فکر می کنید همون روز بتونم برم پیش دکتر شوکلا؟
تشکر کنندگان: khosro.1985
سلام دوستان ما سه شنبه اين هفته ابوظبى مصاحبه داشتيم وطبق قانون جديد سفارت كه از اول فوريه اجرا ميشه براي بچه ها تست سل انجام ميشه و٤٨ساعت طول مى كشه و بهتره كه حداقل سه روز كارى قبل از مصاحبه معاينات و تست انجام بشه ضمنا قبلا از خانمهاى باردار عكس ريه انجام نمى شد ولى طبق دستورالعمل جديد كه دكتر شوكلا به ما نشون داد بايد عكس ريه گرفته بشه و اعتبار مديكال نيز پنج ماه شده است
كيس نامبر2014as00034xx،مشاهده قبولى 8مى،ارسال فرم هاى اوليه 17مى،نامه دوم 18دسامبر،مصاحبه هفته سوم فوريه ابوظبى ،دريافت ويزا؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: ffrfar ، philter ، hamid.eng ، Saeedv13 ، قصه گو ، hamid_fs3 ، nedaba ، EKAM ، azadeh2014
(2014-02-20 ساعت 12:50)rainbow21 نوشته:  سلام دوستان

اگر تاریخ مصاحبه سه شنبه بعد از ظهر باشه من جمعه برای مدیکال از دکتر کریستین وقت بگیرم خوبه ؟ شنبه چی ؟(ارمنستان)

سلام . من هم دقیقا شرایط شما رو دارم . امیدوارم زودتر جواب بگیریم
شماره کیس : 2014AS00005XXX
تاریخ فرستادن فرم ها : June,16 ,2014
روش فرستادن فرم ها : TNT Courier
تاریخ کارنت شدن کیس : Feb,2014
نامه دوم : Feb.,12,2014
تاریخ مصاحبه : هفته آخر آوریل
سفارت : آنکارا بود فرستادن ایروان
تاریخ گرفتن ویزا : آوریل 2014 یک ضرب Big Grin
تاریخ ورود به آمریکا : تاقبل از اکتبر 2014
مقصد نهایی : احتمال زیاد کالیفرنیا
تشکر کنندگان: rainbow21 ، hamid_fs3
(2014-02-21 ساعت 12:17)Morteza1350 نوشته:  سلام دوستان ما سه شنبه اين هفته ابوظبى مصاحبه داشتيم وطبق قانون جديد سفارت كه از اول فوريه اجرا ميشه براي بچه ها تست سل انجام ميشه و٤٨ساعت طول مى كشه و بهتره كه حداقل سه روز كارى قبل از مصاحبه معاينات و تست انجام بشه ضمنا قبلا از خانمهاى باردار عكس ريه انجام نمى شد ولى طبق دستورالعمل جديد كه دكتر شوكلا به ما نشون داد بايد عكس ريه گرفته بشه و اعتبار مديكال نيز پنج ماه شده است
درود بر دوست گرامی
ما نیمه دوم اپریل روز سه شنبه در ابوظبی مصاحبه داریم.شما چه روزی وارد دبی شدید و جواب مدیکالتون چه روزی حاضر بود .
فرزندان من 13 و 15 ساله هستند و احتمالاً پنج شنبه باید دبی باشیم. ممنون می شوم اگر توصیه ای دارید مرقوم بفرمایید.
با تشکر و آرزوی ویزای یک ضرب
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: hamid_fs3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان