کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
دوستان عزیزم خواهشا منو راهنمایی کنید:
تاریخ مصاحبه من صبح 5 شنبه است
نوبت معاینات را 2 شنبه بگیرم خوبه؟
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان: ffrfar
(2014-02-15 ساعت 01:07)اسفند89 نوشته:  دوستان عزیزم خواهشا منو راهنمایی کنید:
تاریخ مصاحبه من صبح 5 شنبه است
نوبت معاینات را 2 شنبه بگیرم خوبه؟
بله .شما سه شنبه هم بگیرید خوبه
چون خودشون میدونن که باید سریع جوابا رو بدن و
اکثرا یه روز به مصاحبه میرنCool
لاتاری از آغاز تا پایان
(به تغییراتی که در قوانین پیش میاد توجه کنید)
بهترین راه برای رفتن به فرودگاه و بالعکس
تشکر کنندگان: اسفند89 ، taleghani
سلام دوستان
میشه ایمیل دقیق مرکزnmc رو تو دبی واسه وقت مدیکال واسه من بزارید ممنون از اول تاپیک چندتا ایمیل بود نمی دونم باید به کدومش ایمیل بزنم
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
میشه ایمیل دقیق مرکزnmc رو تو دبی واسه وقت مدیکال واسه من بزارید ممنون از اول تاپیک چندتا ایمیل بود نمی دونم باید به کدومش ایمیل بزنم؟؟Rolleyes
تشکر کنندگان:
(2014-02-16 ساعت 12:05)داودی نوشته:  سلام دوستان
میشه ایمیل دقیق مرکزnmc رو تو دبی واسه وقت مدیکال واسه من بزارید ممنون از اول تاپیک چندتا ایمیل بود نمی دونم باید به کدومش ایمیل بزنم؟؟Rolleyes

appointmentdeiradxb@nmc.ae
تشکر کنندگان:
(2014-02-16 ساعت 12:19)m.sabet نوشته:  

ممنون پس اون یکی ایمیل آدرس چیه؟DRSHUKLA@NMC.AC
تشکر کنندگان:
(2014-02-16 ساعت 13:33)داودی نوشته:  

من به همین آدرسی که براتون گذاشتم ایمیل زدم و جواب هم گرفتم. اکثرا با همین ایمیل آدرس با مرکز nmc دبی مکاتبه میکنن.
تشکر کنندگان:
(2014-02-16 ساعت 14:07)m.sabet نوشته:  

ممنون دوست خوبم من به هر دو ایمیل زدم امیدوارم مشکلی پیش نیاد
من به همین آدرسی که براتون گذاشتم ایمیل زدم و جواب هم گرفتم. اکثرا با همین ایمیل آدرس با مرکز nmc دبی مکاتبه میکنن.
تشکر کنندگان: m.sabet
سلام مطلب دکتر براى 16 مارس هم که باز نشد؟؟؟؟!!!!؟
چىکارکنىم؟!؟
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز

نامهٔ تست آنتی‌بادی چیه و باید از کجا بگیریم؟

یکی‌ از دوستان این مورد را توی سفرنامهٔ ایروانش ذکر کرده بود در انجام معاینات پزشکی‌.
Smile*let's keep on trying and hope the best will happen*Smile
تشکر کنندگان:
سلام
کلینیک NMC در دبی روز شنبه ویکشنبه هم باز هست واسه آزمایشات؟Rolleyes
تشکر کنندگان:
(2014-02-16 ساعت 19:33)blueskysam نوشته:  سلام دوستان عزیز

نامهٔ تست آنتی‌بادی چیه و باید از کجا بگیریم؟

یکی‌ از دوستان این مورد را توی سفرنامهٔ ایروانش ذکر کرده بود در انجام معاینات پزشکی‌.
تست آنتی بادی نشون دهنده اینه که شما قبلا آبله مرغون گرفتید یا نه اگه ایروان هستید اصلان لزومی نداره چون حساسیتی به آبله مرغون ندارن
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: nasim
(2014-02-16 ساعت 14:07)m.sabet نوشته:  

ممنون من ایمیل زدم اما جوابی که دادند این بود که 2روز کاری شما باید وقت بزارید واسه کارتون ولی تایم و تاریخ دقیقی ندادند دضمن ایمیلشون حاوی قیمت هم بود اما تایم خاصی عنوان نشده بود الان باید کار خاصی انجام بدم؟
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز، دوستانی که در ابوظبی مصاحبه داشتند بارها اعلام کردند که برای رفتن به ان ام سیِ نیاز به هیچ وقت قبلی نیست، فقط خودتون باید با توجه به زمان مصاحبه تون، به نحوی برنامه ریزی کنید که 2 روز کاری تا مصاحبه تون فاصله داشته باشه، فرقی هم نمیکنه بچه داشته باشید یا نه، این قضیه داشتن بچه و حضور در مدیکال 4 روز کاری قبل از مصاحبه برای دو سفارت ایروان و آنکارا صدق میکنه!!!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ffrfar ، philter ، poem ، taleghani ، nedaba ، nasim ، reasonable
(2014-02-16 ساعت 20:12)aghaghia نوشته:  دوستان عزیز، دوستانی که در ابوظبی مصاحبه داشتند بارها اعلام کردند که برای رفتن به ان ام سیِ نیاز به هیچ وقت قبلی نیست، فقط خودتون باید با توجه به زمان مصاحبه تون، به نحوی برنامه ریزی کنید که 2 روز کاری تا مصاحبه تون فاصله داشته باشه، فرقی هم نمیکنه بچه داشته باشید یا نه، این قضیه داشتن بچه و حضور در مدیکال 4 روز کاری قبل از مصاحبه برای دو سفارت ایروان و آنکارا صدق میکنه!!!
ممنون فقط یه سوال که ذهنم رو مشغول کرده و از اول تاپیک یه جا نوشته شنبه و یکشنبه تعطیل هست و یه جا نوشته تعطیل نیست کدامش درسته من میتونم شنبه صبح که میشه 2 روز قبل از مصاحبه مدیکال انجام بدم یا تعطیه و باید 5شنبه اینکارو انجام بدم؟ ممنون میشم جواب بدیدRolleyes
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان