کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
سلام
بچه ها اگر کسی روز دوشنبه ابوظبی مصاحبه داشته باشه
کی برای مدیکال بره بهتره؟؟
اگه جمعه بره ، شنبه nmc ابوظبی یا دبی باز هستند که مدیکالشو انجام بده و یکشنیه هم جوابشو بهش بدهند؟؟؟
دوستان با تجربه راهنمایی کنید لطفا.
تشکر کنندگان: Sam2014 ، قصه گو
(2014-02-21 ساعت 22:41)Sam2014 نوشته:  
(2014-02-21 ساعت 12:17)Morteza1350 نوشته:  سلام دوستان ما سه شنبه اين هفته ابوظبى مصاحبه داشتيم وطبق قانون جديد سفارت كه از اول فوريه اجرا ميشه براي بچه ها تست سل انجام ميشه و٤٨ساعت طول مى كشه و بهتره كه حداقل سه روز كارى قبل از مصاحبه معاينات و تست انجام بشه ضمنا قبلا از خانمهاى باردار عكس ريه انجام نمى شد ولى طبق دستورالعمل جديد كه دكتر شوكلا به ما نشون داد بايد عكس ريه گرفته بشه و اعتبار مديكال نيز پنج ماه شده است
درود بر دوست گرامی
ما نیمه دوم اپریل روز سه شنبه در ابوظبی مصاحبه داریم.شما چه روزی وارد دبی شدید و جواب مدیکالتون چه روزی حاضر بود .
فرزندان من 13 و 15 ساله هستند و احتمالاً پنج شنبه باید دبی باشیم. ممنون می شوم اگر توصیه ای دارید مرقوم بفرمایید.
با تشکر و آرزوی ویزای یک ضرب
سلام ما سه شنبه مصاحبه داشتيم چهارشنبه شب قبلش دبى بوديم پنج شنبه صبح بيمارستان بوديم و ساعت ده صبح تست سل پسرم رو انجام دادن وگفتن دقيقا ٤٨ساعت بعد يعني شنبه صبح براى چك كردن دكتر ببريمش و ساعت ٩شب رفتيم جواب گرفتيم ضمنا جمعه بيمارستان براى مديكال تعطيله شما اگر جمعه دبى باشيد و شنبه اول وقت بريد بيمارستان احتمالا دوشنبه شب جواب اماده است موفق باشيد
كيس نامبر2014as00034xx،مشاهده قبولى 8مى،ارسال فرم هاى اوليه 17مى،نامه دوم 18دسامبر،مصاحبه هفته سوم فوريه ابوظبى ،دريافت ويزا؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: Sam2014 ، philter ، amin arefi ، azadeh2014
(2014-02-22 ساعت 00:05)mohammad69 نوشته:  سلام
بچه ها اگر کسی روز دوشنبه ابوظبی مصاحبه داشته باشه
کی برای مدیکال بره بهتره؟؟
اگه جمعه بره ، شنبه nmc ابوظبی یا دبی باز هستند که مدیکالشو انجام بده و یکشنیه هم جوابشو بهش بدهند؟؟؟
دوستان با تجربه راهنمایی کنید لطفا.

سلام اگر بچه نداشته باشيد شنبه صبح اونجا باشيد خوبه و جمعه ها تعطيله
كيس نامبر2014as00034xx،مشاهده قبولى 8مى،ارسال فرم هاى اوليه 17مى،نامه دوم 18دسامبر،مصاحبه هفته سوم فوريه ابوظبى ،دريافت ويزا؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: yasejavan
(2014-03-16 ساعت 15:50)Morteza1350 نوشته:  
(2014-02-21 ساعت 22:41)Sam2014 نوشته:  
(2014-02-21 ساعت 12:17)Morteza1350 نوشته:  سلام دوستان ما سه شنبه اين هفته ابوظبى مصاحبه داشتيم وطبق قانون جديد سفارت كه از اول فوريه اجرا ميشه براي بچه ها تست سل انجام ميشه و٤٨ساعت طول مى كشه و بهتره كه حداقل سه روز كارى قبل از مصاحبه معاينات و تست انجام بشه ضمنا قبلا از خانمهاى باردار عكس ريه انجام نمى شد ولى طبق دستورالعمل جديد كه دكتر شوكلا به ما نشون داد بايد عكس ريه گرفته بشه و اعتبار مديكال نيز پنج ماه شده است
درود بر دوست گرامی
ما نیمه دوم اپریل روز سه شنبه در ابوظبی مصاحبه داریم.شما چه روزی وارد دبی شدید و جواب مدیکالتون چه روزی حاضر بود .
فرزندان من 13 و 15 ساله هستند و احتمالاً پنج شنبه باید دبی باشیم. ممنون می شوم اگر توصیه ای دارید مرقوم بفرمایید.
با تشکر و آرزوی ویزای یک ضرب
سلام ما سه شنبه مصاحبه داشتيم چهارشنبه شب قبلش دبى بوديم پنج شنبه صبح بيمارستان بوديم و ساعت ده صبح تست سل پسرم رو انجام دادن وگفتن دقيقا ٤٨ساعت بعد يعني شنبه صبح براى چك كردن دكتر ببريمش و ساعت ٩شب رفتيم جواب گرفتيم ضمنا جمعه بيمارستان براى مديكال تعطيله شما اگر جمعه دبى باشيد و شنبه اول وقت بريد بيمارستان احتمالا دوشنبه شب جواب اماده است موفق باشيد
دوست خوبم ممنونم از راهنمایی شما
با توجه به فرمایشات شما و سایر بزرگواران ورود پنج شنبه و یا جمعه مناسب خواهد بود.پنج شنبه صبح مطمئن تر است چون مدیکال را بعد از ظهر انجام بدهیم و تا یکشنبه و حداکثر دوشنبه جواب ها را بگیریم.
البته من با NMC مکاتبه خواهم کرد (دوستان فرموده بودند تعیین وقت قبلی نیازی نیست) و نتیجه را بعرض دوستان خواهم رساند.
سربلند و موفق باشید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: hamid_fs3
سلام دوستان
یه سوال داشتم تست سل شامل چه سنی میشه ؟ واسه یه 17 ساله هم شامل میشه؟Rolleyes
تشکر کنندگان:
(2014-02-23 ساعت 21:55)داودی نوشته:  سلام دوستان
یه سوال داشتم تست سل شامل چه سنی میشه ؟ واسه یه 17 ساله هم شامل میشه؟Rolleyes
اونگان در آنکارا از بچه های 2-15 سال تست سل (توبرکولین) می گیره. اگر آنکارا هستین به نظرم نیازی به تست سل برای فرزند شما نیست. این جمله از سایت دکتر یعنی www.doctorun.com هست:
Applicants 2-15 years of age (from 2nd birthday until reach 15th birthday) need to make an appointment with us at least 4 working days prior to their interview date in the embassy. We need 72 hours in order only to read their TB Skin test. If the applicant is found to be normal at the end of the procedure the medical report will be given at the end of 4th day.
تشکر کنندگان: Lindsay Wagner ، aghaghia ، hamid_fs3 ، philter ، قصه گو ، nedaba ، azadeh2014
(2014-02-20 ساعت 14:23)amor92 نوشته:  سلام و با آرزوي موفقيت براي همه دوستان عزيز
من از دكتر كريستين وقت گرفتم كه به همراه ايميل يه پيوست كه فكر كنم ليست واكسن هاست رو هم فرستاده آيا بايد در ارتباط با اين ليست
كاري كرد؟ چون من اون كارت زرد واكسن هارو كه انستيتو پاستور صادر كرده رو دارم.
ممنون از پاسختون
دوست عزیز برای منم اوون فایل ضمیمه و فرستاده . اوون فایل واکسن هایی که نیاز دارین و گفته . که ما در واقع اون ها رو توی کارت زرد داریم و زدیم . فقط همین
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: ffrfar
دوستان خوب که هنوز نرفتین مدیکال باور کنید نیازی به وقت گرفتن نیست تیم پزشکی nmc چنان وظیفه شناسن و خودشون بهتر از منو شما میدون که باید جواب پزشکی شما قبل از مصاحبه بدستون برسه.منظورم اینه که اگر دوستی تحت شرایط خاصی باشه اونا شرایطو درک میکنن و کارشو جلو میندازن.نگران نباشید . بیخود زود نرید دبی هزینه کنید.
تشکر کنندگان: aghaghia ، mohammad69 ، قصه گو ، hamid_fs3 ، philter ، nedaba ، m.sabet ، azadeh2014 ، AZAR 1335
(2014-02-25 ساعت 13:22)hadi 747 نوشته:  دوستان خوب که هنوز نرفتین مدیکال باور کنید نیازی به وقت گرفتن نیست تیم پزشکی nmc چنان وظیفه شناسن و خودشون بهتر از منو شما میدون که باید جواب پزشکی شما قبل از مصاحبه بدستون برسه.منظورم اینه که اگر دوستی تحت شرایط خاصی باشه اونا شرایطو درک میکنن و کارشو جلو میندازن.نگران نباشید . بیخود زود نرید دبی هزینه کنید.
سلام
مرسی از راهنماییتون
من دوشنبه وقت سفارت دارم
اگر شنبه ساعت 10 صبح هم پروازم بشینه دبی ، و از همون فرودگاه برم nmc بنظرتون تا یکشنبه جواب مدیکالمو بهم می دن؟؟؟

اگر شنبه صبح نرسیدم که برم nmc ولی بعد از ظهر برم، بازم ممکن هست یکشنبه جواب مدیکالمو بهم بدهند؟؟؟

کسی می دونه جمعه ها nmc دبی کارهای مدیکال و آزمایشات رو انجام می ده یا خیر؟؟؟

***(اگر کسی دیگه از دوستان هم به جز هادی عیزی ، می تونه راهنمایی کنه ممنون می شم)

پیشاپیش ممنون از پاسختون
تشکر کنندگان:
(2014-02-21 ساعت 13:28)عسلبانو نوشته:  
(2014-02-20 ساعت 12:50)rainbow21 نوشته:  سلام دوستان

اگر تاریخ مصاحبه سه شنبه بعد از ظهر باشه من جمعه برای مدیکال از دکتر کریستین وقت بگیرم خوبه ؟ شنبه چی ؟(ارمنستان)

سلام . من هم دقیقا شرایط شما رو دارم . امیدوارم زودتر جواب بگیریم
شما شنبه هم می تونید وقت بگیرید دوشنبه هم جوابشو بگیریدولی اگه با هواپیما برید باید پنجشنبه برید پس بین جمعه وشنبه تفاوتی نداره البته اگه بچه همراهتون نیست
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: aghaghia ، philter ، nedaba ، EmJay
دوست عزیز من نبودم که پاسخ شمارو زودتر بدم ببخشید. باید بگم من هم دقیقا مثل شما دوشنبه روزی مصاحبه داشتم.و با پرواز شنبه ساعت 7:30 ماهان رفتم دبی و ساعت حدود 11 از فرودگاه آمدم بیرون منم مثل شما گفتم یکسره برم nmc ولی باور کنید در راه چنان ترافیکی بودم که فکرشو نمیکردم به هر حال رسیدم بیمارستان تازه من از قبل با گوگل محل دقیق nmc رو پیدا کرده بودم وقتی رسیدم متوجه شدم بیمارستان در دو شیفت صبح و بعدظهر فعال هست. به من گفتن برو و ساعت چهار اینجا باش. آقا ما هم رفتیم هتل یه دوش گرفتم استراحت کردم با حوصله ساعت چهار اونجا بودم تا ساعت هفت کارم تمام شد و گفتن فردا یکشنبه عصر بیا جوابتو بگیر به همین سادگی.دوست من خودت اذیت نکن از فرودگاه یکسره برو هتل استراحت کن ساعت چهار اونجا باش. نگران نباش .به امید ویزای یکضرب Cool
تشکر کنندگان: aghaghia ، philter ، قصه گو ، amin arefi ، nedaba ، m.sabet ، Sam2014 ، azadeh2014 ، Saeedv13 ، AZAR 1335 ، reasonable ، babak12
با درود
از قرار معلوم جدیداتو دبی هم باید برای بچه ها تست سل گرفته بشه
از دوستان کسی با بچه رفته اونجا بیبنه ایا 48 ساعته جواب رو میدن یا مثل انکارا و ایروان 72 ساعته
تشکر کنندگان:
من تاریخ و ساعت دقیق مصاحبه رو برا دکتر کریستین فرستادم . اونم فقط یه روز قبل مصاحبه وقت داده و گفته ظهر قبل از مصاحبه جوابش امادست
به نظرتون بهتر نیست دوباره ایمیل بدم که وقتمو حداقل دو روز قبل از مصاحبه بده . چون اگه خدایی نکرده اتفاقی بیافته ، یا مثلا دکتر جان تشخیص تزریقی چیزی بدن دیگه اصلا وقت جبران نیست .
شماره کیس : 2014AS00005XXX
تاریخ فرستادن فرم ها : June,16 ,2014
روش فرستادن فرم ها : TNT Courier
تاریخ کارنت شدن کیس : Feb,2014
نامه دوم : Feb.,12,2014
تاریخ مصاحبه : هفته آخر آوریل
سفارت : آنکارا بود فرستادن ایروان
تاریخ گرفتن ویزا : آوریل 2014 یک ضرب Big Grin
تاریخ ورود به آمریکا : تاقبل از اکتبر 2014
مقصد نهایی : احتمال زیاد کالیفرنیا
تشکر کنندگان: Nightsky007
(2014-02-26 ساعت 18:09)عسلبانو نوشته:  من تاریخ و ساعت دقیق مصاحبه رو برا دکتر کریستین فرستادم . اونم فقط یه روز قبل مصاحبه وقت داده و گفته ظهر قبل از مصاحبه جوابش امادست
به نظرتون بهتر نیست دوباره ایمیل بدم که وقتمو حداقل دو روز قبل از مصاحبه بده . چون اگه خدایی نکرده اتفاقی بیافته ، یا مثلا دکتر جان تشخیص تزریقی چیزی بدن دیگه اصلا وقت جبران نیست .

دکتر کریستین زیاد گیر نیست اگر هم تزریق بخواید لزومی به وقت بیشتر نیست فرض محال اگه مسءله ای هم باشه میرید مصاحیه بعد آفسیر یه برگه میده که پاکت مدیکال براش ببرید تا ویزا صادر بشه البته اگه با هواپیما میرید حتما اگه زودتر بودید تاریخ مدیکال رو جلوتر بندازید البته اگه بچه همراهتون نیست
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تشکر کنندگان: aghaghia ، ffrfar ، Nightsky007
(2014-02-26 ساعت 19:38)shadi79 نوشته:  
(2014-02-26 ساعت 18:09)عسلبانو نوشته:  من تاریخ و ساعت دقیق مصاحبه رو برا دکتر کریستین فرستادم . اونم فقط یه روز قبل مصاحبه وقت داده و گفته ظهر قبل از مصاحبه جوابش امادست

دکتر کریستین زیاد گیر نیست اگر هم تزریق بخواید لزومی به وقت بیشتر نیست فرض محال اگه مسءله ای هم باشه میرید مصاحیه بعد آفسیر یه برگه میده که پاکت مدیکال براش ببرید تا ویزا صادر بشه البته اگه با هواپیما میرید حتما اگه زودتر بودید تاریخ مدیکال رو جلوتر بندازید البته اگه بچه همراهتون نیست

امیدوارم همینطور باشه در هر صورت درخواست دادم وقته عوض کنه . تا چی پیش بیاید
شماره کیس : 2014AS00005XXX
تاریخ فرستادن فرم ها : June,16 ,2014
روش فرستادن فرم ها : TNT Courier
تاریخ کارنت شدن کیس : Feb,2014
نامه دوم : Feb.,12,2014
تاریخ مصاحبه : هفته آخر آوریل
سفارت : آنکارا بود فرستادن ایروان
تاریخ گرفتن ویزا : آوریل 2014 یک ضرب Big Grin
تاریخ ورود به آمریکا : تاقبل از اکتبر 2014
مقصد نهایی : احتمال زیاد کالیفرنیا
تشکر کنندگان: Nightsky007